roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Έγινε το πρώτο βήμα από τα τρία...»

underarmor
redwell

Με... συντήρηση δυνάμεων και με "δαγκάνες" στην άμυνα ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Περιστερίου με 87-68 στα προημιτελικά του F8 του Κυπέλλου στο κλειστό "Δύο Αοράκια" και πήρε την πρόκριση, έχοντας εξαιρετικό τον Κώστα Παπανικολάου ο οποιος τόνισε μετά το τέλος του ματς:

«Ήταν μια σημαντική νίκη, το πρώτο βήμα από τα τρία που θέλουμε να κάνουμε. Πρέπει από σήμερα, μόλις μάθουμε τον αντίπαλο, να ετοιμαστούμε για το δεύτερο.

Είχαμε κάποια καλά διαστήματα και έγινε μια καλή διαχείριση όσον αφορά στους χρόνους γιατί μπορέι να χρειαστεί να παίξουμε τρία παιχνίδια σε τρεις μέρες».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Voukolos
    Voukolos Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τόμας φίλε ήρθε σαν ρολιστας κι αλλαγή του Σλουκα. Και κοίτα τι τον έκανε ο Μπαρτζωκας. Με τα συν και τα πλην του φυσικά. Περίμενε να δεις και τον Μητρου. Το μόνο που δεν μπορώ να ξέρω είναι το πνευματικό κομμάτι. Πόσο σκληρός κι ανταγωνιστικος είναι σαν χαρακτήρας.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ναζ δεν φιλε δεν εχει καμια σχεση αγωνιστικα με τον Γουοκαπ. Ειδικα στην αμυνα ημερα με την νυχτα. Ο Ναζ στα 30 του χρονια ειναι ιδανικος συμπληρωματικος παικτης στην περιφερεια μιας ομαδας που κοιταζει φιναλ4. Τιποτα αλλο.

  • Voukolos
    Voukolos Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναζ. Ο νέος Γουοκαπ. 1.93 με δυνατό κορμί και καλύτερο σουτ αλλά και ντραιβ από τον Τόμας. Ο Τόμας βέβαια πλέον είναι ηγέτης αλλά κι ο Ναζ, όταν κατανοήσει τον ρόλο του στο μπάσκετ του κόουτς θα ναι πολυτιμοτατος. Ράιτ. Επιτυχημένη επιλογή. Μακάρι να μείνει γιατί έχει τα προσόντα για μεγάλη καριέρα. Αν πάρει Ελληνικό διαβατήριο ο Μιλου πρέπει να μείνει οπωσδήποτε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...