roumeliotis

Carwiz

Προπόνηση... και δοκιμές με Μαρούσι

casino loutrakiou
redwell

Μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει πράγματα ενόψει F8 του Κυπέλλου έχει ο Ολυμπιακός στο ματς της Κυριακής (11/02, 20:30, ΕΡΤ3) στο ΣΕΦ με το προτελευταίο της βαθμολογίας Μαρούσι.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική φάση μετρώντας πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και με το Μαρούσι θα κάνουν μια καλή... προπόνηση για τους αγώνες που ακολουθούν στο Ηράκλειο.

Μεσοβδόμαδα, πανηγύρισαν σπουδαίο διπλό επί της Βαλένθια, παιχνίδι στο οποίο ο Γιώργος Μπαρζώκας είδε τον Μουσταφά Φαλ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν έναν μήνα.

Από την άλλη, το Μαρούσι, που μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες, θα παραταχθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα, ο οποίος αντικατέστησε τον Λιμνιάτη στην τεχνική ηγεσία.

Εκτός έμεινε για τον Ολυμπιακό ο Αϊζάια Κάναν για να πάρει ανάσες, ενώ θα παίξει ο Μουσταφά Φαλ που θέλει ματς και ρυθμό στα πόδια του μετά την απουσία σχεδόν ενός μήνα λογω τραυματισμού.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket χαχαχαχα... Στο μεταξύ αν αρχίσουμε και αναφέρουμε κάτι 150.000.000 € μαζί με το έκτρωμα Καλατράβα, μέσα και το κλειστό μπάσκετ, κάτι χαρισμένα γήπεδα τένις πλήρως ανακαινισμένα, κάτι παραχωρήσεις στα Λιόσια κτλ κτλ κτλ θα ξημερωσουμε. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα πάντως αν έβγαινε υπουργός και ελεγε ότι θα ανακαινίσει αθλητικούς χώρους με κρατικό χρήμα "για να τους κάνει πιο ελκυστικούς για τους επενδυτές" και μετά τους παραχωρούσε, δεν θα προλάβαινε να πάει φυλακή. Αλλά εδώ είπαμε, ελλαδισταν.

  • red basket
    red basket Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    τα απανταχου βαζελοτρολ εχουν χασει την εμπνευση τους και τωρα διασπειρουν αφηγηματα που απλα αποτελουν ευσεβεις ποθους , οπως το να φυγει ο Μπαρτζωκας , να αποδεσμευσει ο Ολυμπιακος εναν απο τους Φαλ η' Μιλου ( αυτο φοριεται πολυ αυτην την εβδομαδα ) , το Ελληνικο κρατος θα ανακαινισει το ΣΕΦ για λογαριασμο του Ολυμπιακου , οι διαιτητες της ευρωλιγκα εχουν παρει γραμμη να ευνοησουν τον Ολυμπιακο κλπ κλπ ... πασέ ...

  • Panos7
    Panos7 Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα θέλαν πολύ εκεί στο βαζελοτουρκικο ραδιόφωνακι τους να φύγει κάποιος ψηλός το καλοκαίρι αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Lukadoncic πες στο "μπασκετικό " πράσινο παπαγαλάκι που του ήρθε να μετεγγραφολογησει μια βδομάδα πριν τον τελικό του κυπέλλου να πάει να κάνει τη δουλειά που ξέρει εκεί κάπου από τις στήλες Ολυμπίου Διός και κάτω προς παραλία μαζί με τα υπόλοιπα βαζελοτρολ

  • Ταμαμ
    Ταμαμ Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονόδρομος η απόκτηση τζειμς μετά την εμφάνιση την χθεσινή μισιτς…θα εξάντληση το συμβόλαιο όπως κ ο σασα

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλησπερα.Πραγματικα άκουσα σήμερα ρεπορτάζ απο έναν μπασκετικο(μάλλον δεν έχει επαφή με το άθλημα)ότι ισως(θέλω να είμαι δίκαιος έβαλε το ισως)το καλοκαίρι να μην συνεχίσει ο coach b και με τους δυο 7footers και μπορεί καποιος να αποχωρήσει προβάλλοντας ως επιχείρημα ότι θέλει 5 με διαφορετικα μπασκετικα χαρακτηριστικά.1)και μόνο η συζητηση(έστω υποθετική)χρονικά ενώ όλοι οι στόχοι είναι μπροστά δεν καταλαβαινω σε τι ωφελεί.2)το επιχείρημα ότι δεν χωρούν στην frontcourt οι ψηλοί και πως θα μοιραστεί ο χρόνος όταν είναι υγιείς όλοι, μάθημα δεν έχει γίνει σε όλους τι τραβάει φέτος και διαχρονικα ο σύλλογος;Ακόμη συζητάμε αν χρειάζεται μεγάλο ρόστερ με τα παιχνίδια από του χρόνου να αυξάνονται στην euroleague πιθανόν και να υπάρξουν δυο επιπλέον ομάδες;4)οπως λέμε ότι μπορεί ο Παπανικολάου να ανεβεί στο 4 ετσι αντίστοιχα και ο Piters μπορεί να κατέβει στο 3 ώστε να αποκτήσει μεγεθος η ομάδα και να ανοίξει το γηπεδο σε κάποια σχηματα.Αρα βασικος ο Petrusev ως power forward.5)και το πιο βασικο η ομάδα το καλοκαίρι μαζί με τον coach b πρόσθεσε τον Milutinov στο 5 συνθέτοντας το κορυφαιο δίδυμο θα πάει δηλαδή έναν χρόνο μετά και θα αποδεσμεύσει έναν από τους δυο ψηλους;Μα έχει λογικη όταν Fall και Milutinov είναι δυο dominated centers στην euroleague να βάλει αυτογκόλ και να αφήσει κάποιον ελεύθερο;Τι να πω εκτός λογικης και μόνο διλήμματα του τύπου Fall ή Milutinov.Ελπιζω να μην υπάρχει καν ως σκέψη στον σύλλογο!

  • Μπαρμπας
    Μπαρμπας Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστή διαχείριση για να είναι όσο δυνατόν πιο ξεκούραστοι στο Ηράκλειο.Χρονο ο Φαλ για να βρει Ρυθμό ο Ράιτ για να μπει πιο πολύ στα συστήματα ο Πετρουσεφ για να μη χάσει Ρυθμό .Λίγο χρόνο ο Παπ ο Πίτερς και ο Γουοκαπ.Ας παίξουν Λογκ Λάρι και Ιγκι αρκετό χρόνο.Αρχιζεις βέβαια με τους βασικούς αλλά με τους πρωτελευταιους παίζεις παίρνεις άνετα μια διαφορά δεκαπέντε πόντων και μετά κάνεις αλλαγές χωρίς να έχεις προβλημα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...