roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Οδηγός μας η σκληράδα και η άμυνα...»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος καλείται να σπάσει το... ρόδι για φέτος απέναντι στις ισπανικές ομάδες καθώς μετά από επτά ήττες σε ισάριθμα ματς εντός και εκτός, έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη την Πέμπτη (08/02, 21:30) στη Βαλένθια κόντρα στην ομώνυμη ομάδα σε ματς για την 26η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τονίζει:

«Είναι ένα πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι, σίγουρα είναι μεγάλης έντασης ματς, ξέρουμε τη Βαλένθια, ξέρουμε ότι έχει τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση.

Παίζει με πολλές επαφές και έχει σκληράδα αλλά θεωρώ ότι έχουμε μιλήσει, έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θα διαχειριστούμε το μομέντουμ και όλη αυτή την πίεση.

Σίγουρα ξέρουμε και είναι ένας δικός μας οδηγός αυτή η σκληράδα και αυτή η άμυνα και η νοοτροπία ότι κάθε φάση δίνουμε το 100% και παίζουμε με μεγάλες και πολλές επαφές, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και τα μειονεκτήματα της Βαλένθια τα οποία τα ξέρουμε, να πάμε εκεί και να τα εκμεταλλευτούμε.

Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου, ήταν πολύ καιρό πριν, σίγουρα να μην πέσουμε πάνω στην παγίδα και σε αυτή την στατικότητα που είχαμε στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.

Ο Φαλ ξέρουμε τι μπορεί να δώσει, είναι μεγάλη προσθήκη που μας δίνει στη συγκεκριμένη θέση και σίγουρα είναι στα θετικά του παιχνιδιού» ήταν τα λόγια του έμπειρου διεθνή Έλληνα γκαρντ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Φουλ ένταση από το πρώτο δευτερόλεπτο... κανένα χαμένο ριμπάουντ κ τρέξιμο χωρίς βιασύνη.... καθαρό μυαλό με σωστές αποφάσεις!

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστός ΛΑΡΕΤΖΑΚΑΡΕ. Αρπαξτε τους από την αρχή από τον λαιμο να καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία πιθανότητα να κερδίσουν. Πλέον οι άμυνες δινουν τις νίκες. Και φυσικά τα ριμπάουντ να μην πάρουν ούτε μια δεύτερη ευκαιρία!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...