roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ώρες-μέρες αγώνων F8 Κυπέλλου

underarmor
redwell

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα του F8 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο το τριήμερο 15 με 18 Φεβρουαρίου. Όπως έγινε γνωστό τα ματς θα γίνονται 18:00 και 21:00 μέχρι και τους ημιτελικούς, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/02) στις 19:00.

Η Cosmote TV θα μεταδώσει απευθείας όλες τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης, ενώ ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει τους ημιτελικούς και τον τελικό. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Προημιτελικοί

15/2
18:00 Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote TV
21:00 ΠΑΟΚ mateco-Άρης Midea (2), Cosmote TV

16/2
18:00 Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin (3), Cosmote TV
21:00 Προμηθέας Π.-Πανιώνιος ΓΣΣ (4), Cosmote TV

Ημιτελικοί

17/2
18:00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote TV
21:00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote TV

Τελικός
18/2
19:00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote TV

Σημειώνεται πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό και όχι νωρίτερα. Την ερχόμενη Δευτέρα, εξάλλου, 12 Φεβρουαρίου, θα δοθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου για το Final 8 και τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα κουκουνάρα, έλα να δούμε ποιος φοβάται τη Ζελα, έλα:

    "Σημερα θα χάσουμε τη 1η κούπα της χρονιάς ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ. Τι να πουν και οι βάζελοι δηλ....
    Αλλά γιατι Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΜΑΣ μας εχει κανει να πιστευουμε οτι καθε χρονο ο Μπαρτζώκας θα κανει μαγικά"

    ......και μετά ήρθε η 25αρα, ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......
    Ώπα ρε... ΥΠΕΡΟΨΊΑ;;;; Τι λέξη είναι αυτή πάλι; Σαν αυτά που γράφεις σήμερα; Τότε ήσουν ταπεινό χαμομηλακι, μαρή; Ρε τι γελωτοποιός είσαι εσύ ρε

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι έτσι βρίσε ψευτομαγκα της οθόνης, επιβεβαίωσε με, γράψε κι άλλα. Μόνο αυτά έχεις;

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακουστε τι λεει το σουργελο! Βαζει φαντασίας σενάρια στο μυαλό του και θετει ερώτημα παγιδα ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ περισσοτερο αντι για πρωταθλημα και κυπελο.

    Ρε πραγματικά εχεις μεγαλο προβλημα!

    Καμία σεζόν και καμία πορεία δεν μπορεις να προβλέψεις πως θα εξελιγθεί.
    Αυτή τη στιγμή ΔΥΣΤΥΧΩΣ θες δε θες ειμαστε ΠΙΣΩ σε τιτλους απο τον Βαζελο σε Ελλαδα και Ευρώπη.
    ΟΤΙ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ λοιπον ειναι ΚΑΛΟ και ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ.

    Το 2013 που πηραμε το 3ο ευρωπαικό, το χαρηκαμε ολοι. Αλλά πονεσε και που χάσαμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορεις να πεις σε καποιον τι θα ηθελες περισσοτερο! Γιατι η αξία ενος τιτλου εχει αξια και με βάση την εικόνα της ομάδας και του αντιπαλου της!

    Φετος ειδικά που κανανε αυτη την μεταγραφική υπερβαση οι βάζελοι και θεωρουνται από ολους φαβορι για τους τιτλους και ομαδαρα, φέτος ειναι που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!

    Η δική σου νοοτροπία ΚΟΥΤΕ ΤΥΠΕ ειναι αυτή η συγχρονη τάση να αντιγράφουμε οσα βλέπουμε στο εξωτερικό!
    Λες και εισαι η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ που εχεις τη πολυτελεια να χασει απο ενα καφενειο ομάδα ενως χωριού της Ισπανίας επειδη εβαλε την 3η ομάδα γιατι δεν την καιει το κυπελο αλλα τα ευρωπαικά που πεφτει το πολυ χρημα!

    Εμείς ομως ρε κουραμπιέ, στην Ελλαδιτσα μας (αθλητικά) απο αυτό κρατιόμαστε ορθιοι ως συλλογος. Απο τους εγχώριους τιτλους. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και ξερουν οτι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΔΕ.
    Εγώ θελω να τους κερδίζω ΠΑΝΤΟΥ.
    Και δεν κανω διακριση σε τιτλους και διακρισεις. Ειδικά οταν ειμαι πισω απο αυτούς σε νικες και διακρισεις.
    Ακομα και το 4ο ευρωπαικό να πάρω θα ειμαι πισω 2 ευρωπαικά απο αυτούς.
    Αλλα θα το χαρώ σα να ειναι το 1ο μου. Δε μου στερει τη χαρα το οτι εχουν περισσοτερα οι βαζελοι.
    Ομως δεν θα φτασω σε σημειο να χαρίζω τιτλους η να τους θεωρώ ασημαντους!!!

    Ασημαντος δεν ειναι κανένας τιτλος. Και σου ξαναλέω ΚΟΥΤΕ οτι καθε αγώνας εκτός απο γοητρο επηρεάζει και τη ψυχολογία της ομάδας!!! Το κυπελο ειναι πολύ ΥΠΟΥΛΗ διοργάνωση γιατι προηγείται της Εuroleague και των τελικών του πρωταθλήματος και θελει προσεκτική διαχείριση τοσο αν το κατακτήσεις οσο κι αν δεν το κατακτησεις.
    Γιατι ουτε να καβαλήσει καλάμι η νικητρια ομάδα πρεπει, ουτε η ηττημενη ομως να αποκτησει κομπλεξ κατωτεροτητας και να χάνει απο τα αποδυτηρια υστερα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να απαντησεις ρε καημενε!!! Σε εχω ξεφτιλισει τοσες φορές και το μονο που εχεις για να κρεμαστείς ειναι η απογνωση σου!
    Αρροου Κουκουνάροου και παιδιαρίσματα μονο. Εισαι πολύ ΛΙΓΟΣ!!!
    Και φάνηκε απο το σχολιο σου!!! Κατεστραμένε......αν εσυ εισαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εγω ειμαι αστροναύτης! Αστειε τυπε.

    Που θα μας πεις οτι δεν σε ενδιαφέρει ενας τιτλος! Απο ποτε ρε δε σε ενδιαφέρει???
    ΕΓΩΙΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ; ; ;

    Απο ποτε το να χανω τιτλο στο ΜΠΑΣΚΕΤ απο τον βάζελο ειναι αδιάφορο ; ; ; Ειμαστε μηπως πανω απο αυτους σε τιτλους σε κυπελα και πρωταθλήματα για να υποτιμήσω ενα "κυπελάκι" οπως το χαρακτηριζεις ; ; ;

    Αλλά δε μπορώ καθε φορά να κάνω τον τροχονόμο στις παπαρίτσες που πετάτε καποιοι!!! Ας μιλήσουν κι άλλοι.

    ΥΓ. Οσο για την ΑΣΥΛΙΑ που λες οτι εχω απο το REDGOAL, ουδέν σχόλιο. Θα τα βλέπουν οι άνθρωποι αυτά και θα γελάνε!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτσε γιατί δέχομαι πιέσεις να απαντήσω, εδώ που είμαι το γέλιο πέφτει άφθονο. Λοιπόν. "Φοβάμαι" εγώ, αλλά τα μηνύματα μου είναι εδώ και όποιος θέλει τα βρίσκει, είμαι εγώ που έχω γράψει ότι η ομάδα φέτος είναι πιο Μπαρτζωκικη από ποτέ, ότι δε χρειάζεται ούτε κιλερ ούτε μιλερ ούτε τίποτα, ότι οι ήττες στο πρωτάθλημα είναι άνευ ουσίας και ότι πιστεύω ότι φέτος είναι όλα δικά μας, πάει αυτό. ΑΝΤΊΘΕΤΑ.....Κάποιος άλλος έγραφε ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΟΤΙ ΟΙ ΖΕΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ κτλ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 25αρα ΟΤΙ "ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ". Ο ΙΔΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΖΕΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟΙ. Ο ίδιος έχει ρίξει το εξαφανιζολ εδώ και δύο βδομάδες γιατί τρέμει. Τρέμει ότι θα βγούμε αληθινοί όλοι όσοι λέμε ότι η Ζελα είναι μια χιλιοσπρωγμενη φούσκα και ότι ο Θρύλος θα αρχίσει να ρολαρει από το Φεβρουάριο....Τα αποτελέσματα ήδη έρχονται. Και σήμερα ο ίδιος "τα θέλει όλα"..Ο ίδιος που έγραφε για το Μπαρτζώκα πριν λίγο καιρό ότι "είναι σιχαμα, κολλημένος και πρέπει να φύγει, επικίνδυνος" κτλ. Είναι ο ίδιος που έχει τέτοια "εμπιστοσύνη" στην ομάδα ώστε πιστεύει ότι η ομάδα θα αποκτήσει κόμπλεξ λέει αν χάσουμε το κυπελλακι, κι εγώ λέω ότι το κυπελλακι δεν το χάνουμε αλλά αν το χάσουμε στο ΣΕΦ θα πέσει ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ. Γιατί ξέρω τί ομάδα έχουμε. "Χαρακτήρα και ψυχολογία" χτίζουν τα κυπελλακια. Ασχολιαστο. Γιατί αν αρχίσω να αναφέρω παραδείγματα με ομάδες που κατέκτησαν ένα κυπελλακι και μετά τις πήρε η κατηφόρα θα ξημερωσουμε. Έλα κατακάθι, μπορείς καλύτερα. Δεν θέλω να κουράσω τα παιδιά του red goal και τους συμφορουμιτες κάνοντας copy paste όλη τη σαχλαμάρα που σε δέρνει, έτσι κι αλλιώς όλοι σε έχουμε πάρει είδηση. Το μπούλο τώρα. Τσακιδια.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket καλησπέρα φίλε μου, ενδιαφέρουσα και σεβαστή η άποψη σου όπως πάντα αλλά έχω κι εγώ τη δική μου. Για μένα τα κυπελλακια όλων των αθλημάτων (πλην του ποδοσφαιρικού της Αγγλίας, το μόνο που έχει νόημα ύπαρξης) είναι άνευ ουσίας και σημασίας και κακώς υπάρχουν. Άποψη μου. Εννοείται ότι αν φτάσεις σε έναν τελικό με τη Ζελα θες να το πάρεις για λόγους γοήτρου αλλά ανάγκη για γόητρο έχουν αυτές κι όχι εμείς. Για μια μεγάλη ομάδα το κύπελλο δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός. Νομίζω πάντως ότι αν ρωτήσεις 1000 οπαδούς αν θέλουν ας πούμε ντάμπλ στην Ελλάδα και η Ζελα τίποτα, ή Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα και το κύπελλο στη Ζελα νομίζω ότι οι 999 θα απαντήσουν το δεύτερο. Το ένα βλήμα το ξέρουμε.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αροου Μαροου Κουκουνάροου δεν θα σου απαντήσω γιατί το δικό μου έτσι κι αλλιώς δεν θα περάσει ψευτομαγκα της οθόνης. Είναι γνωστή η ασυλία σου, οπότε πες τα μόνος σου εκεί πέρα στο σκοτεινό δωμάτιο που ζεις. Βρισε να εκτονωθείς γιατί τετ α τετ ...δεν.... Έτσι κι αλλιώς δεν σου δίνει σημασία κανένας, ένας γελωτοποιός είσαι.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο 365 μέρες αποβλακωμενος τον χρόνο λέει ότι είναι αδιάφορο το κύπελο.
    Σε έχει φάει η μ@# φίλε.....
    Κανένας τίτλος δεν είναι αδιάφορος ειδικά ΦΕΤΟΣ.
    Γιατι είναι η 1η χρόνια του Αταμαν και του Σλουκα στον Βαζελο. Και ότι κερδίζουν θα στο χτυπάνε έντονα.
    Το κυριότερο όμως είναι ότι μέσα από "χαμένους" τίτλους και αγώνες σαν αυτόν που εσύ πανίβλακα υποβαθμίζει, χτίζεται χαρακτήρας για τις ομάδες και γόητρο και ψυχολογία για τα μεταξύ τους παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη!!!
    Όταν έχεις λοιπόν από αυτή τη νέα ομάδα του παναθηναϊκου χάσει 2 σερί παιχνίδια και χάσεις και 3ο στο κύπελο... Μετά όταν έρθουν ΣΕΦ για την ευρώλίγκα έχεις αναρωτηθεί αν οι παίχτες μας αποκτήσουν κόμπλεξ απέναντι στον Βαζελο και χάσουν 4ο παιχνίδι;

    Είστε looser και έχετε ήδη από τον φόβο σας αρχίσει να κρατάτε πισινη για τυχόν απώλεια του τίτλου.
    Τάχα δεν σας νοιάζει...
    Αλλά σας άρεσε που 2 χρόνια σαρωσαμε τα πάντα. Ε;;;

    Ξεφτιλισμενοι οπαδαρες της πλάκας.
    ΌΧΙ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
    Να μην χάσουμε.
    Δεν πρέπει να χάσουμε.
    Έχουν βγάλει πολύ γλώσσα τόσο καιρό και πρέπει να πάρουν απαντήσεις.
    Περιμένω από τον Ολυμπιακό να μπει μέσα και να παίξει για την τιμή του. Να τους ξεσκίσει. Ποιους Γκραντ και ποιους Βιλντοζες! Να μπουν μέσα ψυχωμένοι συγκέντρωμενοι και να βγάλουν εγωισμο οι παίχτες μας.
    Να παίξουν καλά επιτέλους και οι Παπανικολάουδες και οι Λαρετζακηδες και οι υπόλοιποι. Αλλιώς δρόμο. Έφυγε ο Βεζενκοφ και έχουμε γίνει ομαδουλα???
    Άκου εκεί δεν μας νοιάζει το κύπελο λέει...ΜΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑΖΕΙ καραγκιόζη. Αι σιχτιρ πια....

  • red basket
    red basket Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ θα διαφωνησω ... τωρα πρεπει να τους πατησουμε ... απωλεια του κυπελλου και 0-7 τιτλοι απο τον Σεπτεμβριο 2021 που αποχωρησε το δεκανικι τους , ο Βασιλακοπουλος , θα τους αποτελειωσει ... παρα τις φαιδροτητες που ανεβαζει ο Τρακης , υπαρχει μεγαλη δυσαρεσκεια για την εικονα που παρουσιασε ο ΠΑΟ με Ολυμπιακο , Μακαμπι , Ζαλγκιρις και Αρη , το γεγονος οτι χρησιμοποιει 7 παικτες και αφηνει εξω συμβολαια εκατομμυριων και για τον παραγκωνισμο των Μωραιτη , Μαντζουκα και την αλλοπροσαλλη χρηση του Κωστακουμπο μετα και την απορριψη των Αγραβανη και Χουγκαζ το περασμενο καλοκαιρι καταρριπτοντας το αφηγημα περι Ελληνοποιησης του ΠΑΟ που διαφημιζε ο ιδιοκτητης ...

    επισης αυριο παιζουν ενα ματς οπου σε περιπτωση ηττας τελειωνει και το παραμυθι της ευρωλιγκα ... ο Αταμαν απαιτησε να παιξουν Σλουκας και Λεσορ χωρις να ειναι ετοιμοι , κατι που σε περιπτωση ηττας θα δημιουργησει τεραστια προβληματα στα αποδυτηρια ..

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημαντικό τριήμερο όχι όσον αφορά τη διοργάνωση αφού τα κυπελλακια είναι αστείες διοργανώσεις κατάλοιπα του παρελθόντος και λόγος ύπαρξης των τεμπέληδων των απανταχού ομοσπονδιών, και μιλάω για όλα τα αθλήματα. Αδιάφορο αν το κατακτήσουμε ή όχι αφού οι άλλες κούπες παρουσιάζουν το πραγματικό ενδιαφέρον. Η μάλλον για να το πω καλύτερα: αν στο τέλος της χρονιάς έχεις μόνο ένα κύπελλο ως απολογισμό θα υπάρχει γκρίνια (εκτός αν είσαι η Κούλα). Αν πάρεις πρωτάθλημα, που αυτό μετράει, και κύπελλο λες είμαι νταμπλούχος και καθάρισες.
    Σημαντικό είναι γιατί μετά το ματς με τη Βαλένθια θα ξεκινήσει η συγκέντρωση δυνάμεων και τα ταχύρυθμο μαθήματα Μπαρτζώκα. Προπονήσεις χρειάζεται η ομάδα ώστε να δέσει η κομπόστα, και αποφόρτιση από τους σερί αγώνες, ώστε να μπούμε δυνατά στην τελική ευθεία, ώστε εκεί κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του. Το 4ο έρχεται.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...