roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τεράστιο εύρος... επιλογών με Πετρούσεφ

underarmor
redwell

Μπορεί τα προβλήματα των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ να ήταν... πονοκέφαλος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όμως η παρουσία των νεοαποκτηθέντων Φίλιπ Πετρούσεφ και Μόουζες Ράιτ του έλυσε τα χέρια σε μεγάλο βαθμό και ήρθαν πολύτιμες νίκες στην Ευρωλίγκα.

Ειδικά ο Σέρβος ξεχειλίζει από ποιότητα και επειδή έχει την ικανότητα να κινείται καταλυτικά με και χωρίς την μπάλα, σε κάθε παιχνίδι δείχνει το τρομερό επιθετικό του ταλέντο που πραγματικά δεν έχει όρια.

Σκοράρει με κάθε τρόπο κυριολεκτικά και δείχνει πως μπορεί να "ξεκλειδώσει" πράγματα στην επίθεση δίνοντας παράλληλα ένα τεράστιο εύρος επιλογών στους συμπαίκτες του όσο είναι στο παρκέ. Μια προσθήκη που μπορεί να μετατραπεί σε μια από τις πιο σημαντικές των τελευταίων ετών στον Πειραιά...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    GEORGE7
    ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΥΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
    ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΥΓΙΖΕΙ Η ΜΠΑΛΑ 100 ΚΙΛΑ
    ΝΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΑΝΕ ΠΟΥΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το πράγμα να αγοράζεις παίκτες και στο τέλος να ζεις με τον φόβο ότι θα σου φύγουν, είναι εξωπραγματικό!!!!
    Μία το ΝΒΑ, την άλλη οι εύπορες Ευρωπαικές ομάδες, την παράλλη Κίνες και ανατολές και στο τέλος ο τράκης (Σλούκας) ο οποίος δεν αφήνει ούτε τους παίκτες που διεκδικούμε να έρθουν σ' εμάς (Ναν, Μήτογλου και πολλοί άλλοι) και τους παίρνει για πλάκα είναι κάτι το αδιανόητο!!!!
    Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, με 19 Ευρωπαικούς τίτλους σε όλα τα αθλήματα που πολύ λίγες ομάδες στην Ευρώπη αν όχι μοναδική -πλην ποδοσφαίρου, που εκεί τα δεδομένα για την Ελλάδα είναι άπιαστα και αδιανόητα- να μη μπορεί να κρατήσει παίκτες έ δεν το λες λογικό για το επίπεδο ενός τέτοιου σύλλογου;
    Ο Βέζε ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και από τους καλύτερους της Ευρώπης, ο.κ. φεύγει για ΝΒΑ, εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, να ακούγεται όμως αν επιστρέψει να του κάνουν γλυκά ματάκια οι πράσινοι, αυτό ξεπερνάει τη λογική!!!!
    Το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι και στο ποδόσφαιρο ακόμα (ακούσαμε κι αυτό), να μιλάνε για Φορτούνη στα πράνινα!!!!
    Αυτό κάποτε ήταν αδιανόητο και μόνο για πλάκα γινόταν κουβέντα παικτών προς τους εντός των τειχών, τώρα παράγινε!!!!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΡΗΣ
    ΟΥΤΕ Ο ΣΑΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ FINAL4 ΣΕ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
    ΚΑΟΥΝΑΣ
    ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ
    ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

  • Πανοπουλος Γεωργιος
    Πανοπουλος Γεωργιος Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν η συγχρονη πορεια του Ολυμπιακου στο μπασκετ ξεκινησε πριν τριαντα χρονια,με την αφιξη των πιτσιρικαδων τοτε Ταρλατς ,Τομιτς,Νακιτς,πιστευα οτι ολα αυτα τα χρονια που περασαν θα ερχονταν πολυ πιο συχνα νεαρα Σερβικα ταλεντα που θα ειχαμε ψαρεψει απο την αυτην την μπασκετομανα χωρα σε νεαροτατες ηλικιες.Ακομη και για τις ακαδημιες μαςΚαι θα ειχαμε ματια δικα μας σε αυτην την αγιρα .Με βαση μαλιστα και οτι οι Σερβοι παντα πιανουν στον θρυλο αλλος λιγο αλλος πολυ,αλλα και με βαση οτι τα ταλεντα στο ελληνικο μπασκετ εχουν σχεδον εκλειψει.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τολιοπουλος πλειμεκερ κυρίως με σκορ και λιγότερο δημιουργία.Καλος εμένα προσωπικά μου αρέσει αλλά τον παίρνεις μόνο στη θέση του Λουτζη.Στον Άρη είναι βασικός στον Ολυμπιακό αν έρθει κι ο Τζέιμς στην καλύτερη θα είναι δεύτερος πίσω από Ουοκαπ αν παίζει στο δύο ο Τζέιμς η και τρίτος αν παίζει και στον άσο ο Τζέιμς.Θα το δεχτει αυτό.Θα του πεις παίζεις σε ομάδα Ευρωλίγκας και κυνηγάς τίτλους.Παιζεις στον Άρη είσαι πρώτο βιολί αλλά τίτλο δεν θα πάρεις ούτε σε Ελλάδα ούτε σε Ευρώπη.Και ένα βασικο είναι παίχτης που έρχεται από πάγκο πόσα λεφτά θέλει αν θέλει τα λεφτά του Λουτζης πάει καλά δεν νομίζω να του δίνει και πολλά ο Άρης.Αν θέλει πολλά ας μείνει στον Άρη η αν πάει κάπου αλλού καλός είναι αλλά η Ευρωλίγκα είναι άλλο επίπεδο.

  • kill bill7
    kill bill7 Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal ταξιδεύει με φαλ η ομάδα στην Βαλένθια!!!!

  • Άρης
    Άρης Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν έρθει ο Σάσα θα ταιριάξει απόλυτα με τον Πετρουσεφ....
    Η δυναμική του Πίτερς θα φανεί στα Play -off, γιατί έως τώρα δεν μπορεί να κερδίσει ένα ματς Μόνος του.
    Εκεί που θα σφίξουν οι άμυνες,θα αποδειχθεί ότι είναι 2 βιολί ?.
    Βενζεκοφ αν δεν φύγει το καλοκαίρι και παραμείνει και 2 σερί χρονιά θα ζοριστεί να επανέλθει σε άριστη κατάσταση.

  • BD7
    BD7 Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πετρουσεφ όντως πολύ καλός και έχει και περιθώρια εξέλιξης. Που να βελτιώσει και το τρίποντο.

    Όσο για τον Τολιοπουλο κι εμένα μου αρέσει σε σχέση με Λούντζη και Λονγκ. Όχι όμως και νέος. 28 χρόνων θα είναι το παλικάρι το καλοκαίρι. Δεν το λες και ...παλαίμαχο βέβαια. Σε παρόμοια ηλικία ήρθε και ο Λάρυ ( καλά και ο μεγάλος Βασίλης αλλά εντάξει μην συγκρίνουμε παίχτες με θεούς του ευρωπαϊκού μπάσκετ)

  • Gavros Cyprus
    Gavros Cyprus Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Τολιοπουλος γκρέμισε το βαζελο και την ανίκητη ομάδα που νομίζει ότι έχει φτιάξει ο ντρακης με τον αχταρμά, μαζί δεν παίζουν στο κύπελλο?
    Πετρουσεφ μετά τον βεζεγκοφ είναι η τοπ μεταγραφή που έχει γίνει και με πολύ μέλλον παίκτης που γνωρίζει το άθλημα, με το σκακιστή προπονητή θα γίνει ακόμα πιο καλύτερος

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε τυχεροί ήμασταν με το θέμα Πετρούσεφ όυτε ο Μπαρτζώκας πήρε παίχτη επειδή το φωνάζουν οι οπαδοί . Τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή . Απλά ήμαστε τυχεροί πόυ στον πάγκο έχουμε ανθρώπους σοβαρούς που έχουν σχέδιο και πάνε βάση αυτου .
    Στα δικά μου μάτια , όταν ναυάγισε οριστικά η υπόθεση Μίροτίτσς που αποδεδειγμένα κάναμε κίνηση , έβαλα μπροστά το σχεδιο Β , αφου είχαν μιλήσει πρώτα με τους αντζέντηδες , και πήραν τον Σικμα , περιμένοντας τον Πετρούσεφ ξεκάθαρα . Γιατι παίχτες καλοί προτείνονταν αλλα εμεις περιμέναμε αυτόν .
    Το ίδιο γίνεται και τώρα με τον σκόρερ . Οπώς μας έχει ενημερώσει το RedGoal έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Τζέϊμς για του χρόνυο . Δε θα τον πάρουν γιατι το φωνάζουν οι οπαδοί . Θα τον πάρουν γιατι το έχουν σχεδιάσει .
    Για του χρόνου τώρα έχω ξαναπεί πώς θα ήμαστε πρώτη φορα φαβορί για τον τίτλο . Στους ψηλούς θα έχουν όλοι ενα χρόνο που ήδη θα αγωνίζονται μαζι κι αυτος που θα φύγει θα είναι ο Πιτερς , που δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε με τέτοια σεζόν που κάνει και θα έρθει ο Βεζένκοφ που δε θέλει προσαρμογή ούτε τίποτα και ήμαστε κομπλε . Μπραζντέκις κι αυτος με έναν χρόνο θα είναι φοβερος . Το παιδι έχει τρομερα προσόντα . Το 3πόντο να σταθεροποιήσει λίγο που είναι θέμα αυτοπεποίθησης και θα γράφει σε κάθε αγώνα 15 πόντους με τρομερη αμυντική παρουσια . Στα γκάρντ τώρα θα έρθει ο Τζέϊμς και πιστεύω κι ο Ντόρσευ . Και θα ήμαστε υπερπλήρεις και θα έχουμε λύση και το πρόβλημα με τα διαβατήρια . Ο Γκός δεν κουνάει αν δεν προκύψει θέμα Μίσιτς αλλα και πάλι νομίζω δεν θα τον άλλαζε ο Μπαρτζώκας αφενός κι απο την άλλη θα είναι πολυ δύσκολο να συνυπάρξουν τόσα μεγάλα ονόματα .

    REDGOAL: Φίλε επιστημονική φαντασία ότι πήραμε Σίκμα περιμένοντας Πετρούσεφ μπας και μείνει ελεύθερος μετά από έξι μήνες...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...