roumeliotis

Carwiz

Με απουσίες αλλά... υποχρέωση νίκης με Άλμπα

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ την Τρίτη (30/01, 21:15, NS Prime) σε ματς για την 24η ημέρα της Euroleague με τους Πειραιώτες να μην έχουν το παραμικρό περιθώριο απώλειας καθώς αν χάσουν από τους Γερμανούς απομακρύνονται πολύ από την 8άδα και μπλέκουν σε περιπέτειες.

Στο 12-11 το ρεκόρ των τρεμπλούχων Ελλάδος οι οποίοι καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους (8-4) και να πάρουν το τέταρτο διαδοχικό ροζ φύλλο αγώνα επί ελληνικού εδάφους. Την ίδια ώρα, η Άλμπα Βερολίνου έχει μόλις μία νίκη εκτός έδρας (1-10), η οποία ήρθε στη Γαλλία απέναντι στη Βιλερμπάν στις 12 Ιανουαρίου. Στο ματς του πρώτου γύρου στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός και νίκησε 94-67.

Οι ερυθρόλευκοι μετράνε πολλές και σημαντικές απουσίες καθώς δεν θα παίξουν σίγουρα οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ, ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή και του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Αντίθετα κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ο οποίος λόγω ενός σφιξίματος απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού με Ρεάλ και ΠΑΟΚ όπως και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που δεν έπαιξε με τους Θεσσαλονικείς.

Την ίδια ώρα, ντεμπούτο θα κάνει το νέο απόκτημα ο Αμερικανός σέντερ και πάουερ φόργουορντ Μόουζες Ράιτ ο οποίος ήρθε μόλις το περασμένο Σάββατο (27/01) στην Αθήνα και πρόλαβε να κάνει μια προπόνηση.

Ο Γιοχάνες Τίμαν, που είναι σημείο αναφοράς για την Άλμπα, θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού, ενώ προσοχή χρειάζεται και ο Στέρλινγκ Μπράουν. Κομβική η απουσία του Λούις Ολίντε, με τον Γερμανό φόργουορντ να είναι ασθενής και μοιραία να μένει εκτός, όπως και ο Ζίγκα Σαμάρ λόγω τραυματισμού.

Το παιχνίδι που όπως αναφέραμε γίνεται στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, ορίστηκαν να διευθύνουν οι Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

49 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία. ΓΙΩΡΓΟΣ λες όλος ο κόσμος έλεγε κτλ, δηλ όλος ο κόσμος έλεγε/έβλεπε και ο Μπαρτζώκας όχι; Να πάει να πάρει το δίπλωμα προπονητή και να τυλίξει ένα πιτογυρο απ' όλα τότε. Μια χαρά έβλεπε και πολύ πιο μπροστά από μας, αλλά πώς θα κάνεις προσθαφαιρέσεις σε μια ομάδα στημένη διαφορετικά, χωρίς προετοιμασία και με τραυματισμούς; Περιμένεις να τη δεις κομπλέ σε σειρά αγώνων για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις ποιος κάνει και ποιος όχι. Να μάθουμε να κάνουμε υπομονή. Και δεν είναι μόνο ο Μπαρτζώκας, για κοίτα τον Τούρκο τι κάνει. Την ίδια λογική έχει. Μόνο ο Γκάι έχει φύγει αλλά κι αυτός πήρε πολλές ευκαιρίες πρώτα. Ο Γκριγκονις που ήταν για φεύγα πήρε κι αυτός ευκαιρίες και είναι ο δεύτερος καλύτερος. Ο Γκραντ που ήρθε σαν πέμπτος για την άμυνα είναι Ο καλύτερος και παίρνει πλέον τον πιο πολύ χρονο. Αλλά αυτά προκύπτουν από σειρά αγώνων. Φωνάζουν τα ζέλια να φύγει ο μπαλτσεροφκι που είναι και τραυματίας αλλά ο Τούρκος τον κρατάει γιατί πολύ απλά : ισορροπίες. Ο μελιτζάνας από την άλλη μετά τα πρώτα ματς είδε ότι δεν του βγήκαν κάποια πράγματα και πήγε σε αλλαγές αλλά μόνο τοτε. Ο Ματέο στη Ρεάλ έχει κενά στο ρόστερ αλλά και τραυματισμούς ομως δεν κάνει προσθήκες αφού η ομάδα του πάει τραίνο, να τες πάλι οι ισορροπίες. Θέλω να πω ότι υπάρχει μια κοινή λογική και δεν μπορεί ο καθένας μας να κρίνει χωρίς γνώση. Είμαστε παρατηρητές κι όχι κριτές. Αν παρατηρείς οτιδήποτε όλο και κάτι μαθαίνεις, αν κρίνεις και κατακρίνεις χωρίς να έχεις τις γνώσεις άλλων κανείς μια τρύπα στο νερό, έτσι είναι η ζωή τι να κάνουμε

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ φίλε μου ξεκίνησα ουσιαστικά στο τόσο ......περίπλοκο σχόλιο μου που έγινε όλη αυτή η "φασαρία" με σκοπό να τονίσω ότι αντί να ασχολούμαστε με το τι θα γίνει με την ομάδα με τις ατυχίες και αστοχίες που μπορεί να δούμε κανένα βάζελο στο φάιναλ φορ ή να πάρει κανένα πρωτάθλημα ότι κάποιοι τρώγονται εδώ μέσα!!!!
    Και τίποτα άλλο ουσιαστικά!!!!!
    Αλλά τέλος πάντων, αφού πήγε παρακάτω η κουβέντα εδώ που τα λέμε όντως οι ατυχίες θυμίζουν σε χειρότερο βαθμό εποχές από σχεδόν πρόσφατο παρελθόν τριών τεσσάρων αν δεν κάνω λάθος απανωτών περιόδων που η ομάδα υπέφερε αφόρητα από τραυματισμούς που μας έκαναν να βγαίνουμε από νωρίς έξω από τους στόχους μας, αλλά και οι φετινές όντως και κατά γενική ομολογία αστοχίες του καλοκαιριού που τρέχουμε και δεν φτάνουμε να προλάβουμε να μπούμε ξανά στις ράγες της επιτυχίας μετά όντως από τις πετυχημένες επί τέλους προσθήκες!!!!
    Σαφώς και έχουμε την καλύτερη φροντ λάιν της Ευρωλίγκας πλέον και ένα γεμάτο ρόστερ μετά την σοφότερη και οριμότερη σκέψη του κόουτς και σε αριθμό παικτών, που αν είχε γίνει από την αρχή όπως λένε όλοι κυρίως και το redgoal τώρα θα ήμασταν ίσως και πρώτοι και φυσικά δεν θα ήμασταν με εικόνα ΕΣΚΑΝΑ που ήταν τότε ο κόουτς!!!!
    Τέλος δεν είναι το θέμα αν αυτοί που ήρθαν είναι βασικοί αλλά επειδή δεν ήρθαν από την αρχή -ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΕΓΕ- εκτός ελαχίστων, για αθλητικό τεσσαροπεντάρι που έλειπε τόσο και ένα καλύτερο τεσσάρι όπως Πετρούσεφ και έναν σκόρερ που δεν ήρθε (τόσες φορές το έγραψε και το γράφει και το redgoal βέβαια) αλλά τέλος πάντων, ίσως όταν παίζει όλη η ομάδα και είναι στα καλά τους Κάνααν και Πήτερς ίσως να μη γίνει τροχοπέδη και να φτάσουμε επί τέλους στο απόλυτο στόχο που είναι η τέταρτη Ευρωλίγκα!!!!!
    Γιατί μπορούμε!!!!!!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Για στάσου ρε ΓΙΩΡΓΟΣ, σε τι δικαιώθηκες για πες, επειδή λόγω τραυματισμών δηλ ασταθμητων παραγόντων πρόσθεσε άλλους δύο + ένα ελληνικό διαβατήριο που να του κάνει τη δουλειά (γιατί διαβατήριο από διαβατήριο διαφέρουν, για παράδειγμα δεν θα πήγαινε ποτέ να πάρει το μποχωριδη και το Μουρατο μόνο για το διαβατήριο) όταν βρήκε την ευκαιρία; Αντικατέστησε κανέναν; Όχι. Έφερε βασικό παίκτη;, άλλαξε το πλάνο, το σχέδιο; Γιατί το κάνετε αυτο στον εαυτό σας ορισμένοι ντε και καλά ότι έχετε δίκιο σε κάτι και τραβάτε τα γεγονότα από τα μαλια αυτό δεν το καταλαβαίνω. Άμα δεις κι ανακατεύει την τράπουλα ο Μπαρτζώκας θα πει ότι απέτυχε και το ξέρει κι ο ίδιος. Εδώ λέμε ότι η ομάδα δεν έχει παίξει σε ένα παιχνίδι πλήρης. Είχαμε τραυματισμούς τα προηγούμενα χρόνια; όχι. Μηδέν προσθηκες. Φέτος που έχει αναγκαστικά κάνει προσθήκες και μάγκικα μάλιστα γιατί ο Πετρουσεφ κι ο Ράιτ μπορεί να βγουν λαχεία για το μέλλον. Πιο αντρικό δεν ήταν να πείτε κάποιοι ότι οκ γκρινιάζετε και το ξέρετε αλλά το κάνετε από ανησυχία και αγάπη κι εγώ αλήθεια σου λέω θα το αποδεχτώ. Όχι να κάνουμε όμως το άσπρο μαύρο.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Γλύψε, γλύψε, δεν είσαι ο μόνος που φτάνει στα σάλια και στο πάτο για να επιβιώσει ως ύπαρξη τσιγκλώντας τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί του!!!!
    Το να γλύφεις είναι εύκολο και υποτιμητικό ταυτόχρονα, το να λες την άποψη σου που σε δικαιώνει στο τέλος και ο ίδιος ο κόουτς αυτό είναι μαγκιά και γνώση!!!!!
    Αν δεν καταλαβαίνεις ή δεν διαβάζεις ότι στο αρχικό σχόλιο μου που θέλησες να κάνεις τον …..έξυπνο….., γράφω αστοχίες και ατυχίες που συνέβησαν αλλά που να καταλάβεις τι σου γίνεται ή ίσως θα ήθελες να το γράφω έτσι!!!!
    Αλλά όταν τρέχεις να προλάβεις από το ένα προφίλ στο άλλα να απαντήσεις τα χάνεις και δεν ξέρεις τι διαβάζεις και τι γράφεις!!!!!
    Από το αυτί και στο δάσκαλο, γρήγοραααααααα!!!!!!!!!

  • red basket
    red basket Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ τον Ιουνιο ομως θα πρεπει να μας πεις ποιες ειναι οι αστοχιες που εγιναν το καλοκαιρι , μην εξαφανιστεις ... εκτος εαν μπερδευεις τη λεξη 'αστοχια' με τη λεξη 'ατυχια' ( τραυματισμοι ) οποτε να απευθυνθεις στον δασκαλο σου ωστε να σου εξηγησει τη διαφορα ....

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 04:11 Σύνδεσμος σχολίου

    red basket επειδή είσαι στόκος, κοίταξε να αλλάξεις το περιεχόμενο και τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί είναι τόσο ίδιο με το άλλο προφίλ σου που προδόθηκες!!!!
    Αν έχεις πρόβλημα υπαρξιακό και προσπαθείς να προκαλέσεις με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε όποιον δεν ασχολείται μαζί σου για να τον προκαλέσεις να σου απευθύνει το λόγο κάνε κάτι, στο έχω ξαναγράψει!!!!
    Άντε παράτα μας τώρα, εγώ γράφω την άποψη μου, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, ελπίζω να έχεις φιλότιμο να το καταλάβεις!!!!!

  • Gavros Cyprus
    Gavros Cyprus Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μωυσής ο προφήτης

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Φάουλ κάνεις όταν τρέχουν στην αντεπίθεση όχι όταν κάνουν το σουτ.Παλι με αλλαγές παίζουμε όλοι τους βαράμε τρίποντα.Η φτιάχνεις την άμυνα η πάμε σπίτι μας.

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελατε ολοι οι Μπαρτζωκικοι...να συρετε εναν χορο θριαμβου για την καλυτερη αμυνα της euroleague!

    Την αμυνα των συνεχων αλλαγων (χωρις κανενα αντιπαλο σκριν) που εχει επινοησει ο σκακιστης.

    50 ποντους στην εδρα σου απο την τελευταια του βαθμολογικου πινακα!

    Που ακουστηκε! Δεν εχει κανεναν αλλο αμυντικο συστημα ο δις καλυτερος προπονητης;

    Ελπιζω στο ημιχρονο να τον ξυπνησει καποιος. Ελπιζω να το γυρισουμε σε ασφυκτικο man to man και να παρουμε τη νικη. Με παρταλια παιζουμε, ρε. Ειμστε Θρυλος!

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα ένα γερό κράξιμο απ τον Μπαρτζώκα στους παίκτες στα αποδυτήρια για να ξυπνήσουν οι πάντες. Με τέτοια αμυνα δεν πάμε πουθενά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display