roumeliotis

Carwiz

«Έκτακτη ανάγκη και πρέπει να επιβιώσουμε»

casino loutrakiou
redwell

Με οκτώ συνολικά παίκτες μείον λόγω τραυματισμών αλλά και κανονισμών της Basket League, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ 77-62 πριν από τα κρίσιμα ματς με την Άλμπα και τη Μπάγερν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν Σάββατο βράδυ σε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Για μία ακόμη φορά είναι κοντά στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό.

Ήταν από τα πιο άβολα παιχνίδια που έχω κοουτσάρει ποτέ. Θυμήθηκα τις εποχές που ήμουν στην ΕΣΚΑ, που έπρεπε να κάνουμε αλχημείες για να δείξουμε κάτι στο γήπεδο. Έτσι έγινε και σήμερα, με παίκτες που έπαιξαν παραπάνω χρόνο από ότι έπρεπε.

Με παίκτες που έπαιξαν σε άλλη τελείως θέση. Παρόλα αυτά το ότι κερδίσαμε είναι πάντα σημαντικό ακόμα και με αυτά τα δεδομένα. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζει.

Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε έξι ψηλούς και οι πέντε να είναι έξω. Είχαμε μόνο τον Τανούλη. Όμως, έτσι είναι η κατάσταση, ας ελπίσουμε πως την Τρίτη θα είμαστε περισσότεροι γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Ερωτηθείς ποιοι παίκτες θα είναι στην διάθεσή του στην αναμέτρηση με την Άλμπα, απάντησε: «Ο Πετρούσεφ και ο Γκος ήταν στο όριο και σήμερα να παίξουν ή να μην παίξουν. Θα κάνουν θεραπεία και προπόνηση όχι αύριο, αλλά μεθαύριο για να παίξουν την Τρίτη.

Από κει και πέρα, αν τα καταφέρουμε με το letter of clearance θα είναι σίγουρα στη 12άδα ο Ράιτ και θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω παίκτη με μία προπόνηση. Αυτή τη στιγμή είναι έκτακτη ανάγκη και πρέπει να επιβιώσουμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

43 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ........."Κορντινιε"......
    Σαν μάρκα τσιγάρων ακούγεται

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red Basket Ο Κορντινιε ηταν ασταθης στην πρωτη του σεζον στην Ευρωλιγκα περυσι.Ολοι ξερουμε οτι πολλοι παικτες δυσκολευονται πολυ κατα την μεταβαση τουw απο ενα χαμηλοτερο επιπεδο (π.χ Eurocup) στην Ευρωλικα.Φετος ειναι αρκετα σταθερος και θα ελεγα οτι αποτελει και Χ-factor στην εξαιρετικη πορεια της Βιρτους.Η αναφορα μου στον Γαλλο εγινε επειδη το καλοκαιρι τελειωνει το συμβολαιο του με την Μπολονια και πιστευω θα κινηθουν για την αποκτηση του πολλες και καλες ομαδες.Εννοειται πως αν ηταν διαθεσιμος ο Ντιαλο ή ο Κολσον θα τους προτιμουσα αλλα κι οι δυο δεσμευονται με συμβολαια με ισχυρες ομαδες και ανταγωνιστριες προς εμας επομενως αυτοματα βγαινουν απο το μεταγραφικο καδρο.Φαντασου καποιοι φωστηρες του βαζελου εδιωξαν κακην κακως τον Ντιαλο πριν καν του δωσουν ευκαιρια και ενω τον ειχαν αποκτησει απο το Λαυριο με ψιχουλα και τωρα τον βλεπουν να μεγαλουργει στην Ευρωλιγκα.
    Για τον Κλαινμπερν που λες δεν συμφωνω γιατι αφενος με τρομαζει η αθλια σεζον που κανει αφετρου τα χρηματα που χρειαζονται για την αποκτηση του σε συνδυσασμο με την ηλικια του (οδευει προς τα 34) αλλα και το γεγονος οτι ειναι φοργουορντ που θελει να παιρνει για παρτη του καμια 20αρια κατοχες ανα αγωνα (volume scorer) τεινουν να με κανουν να πιστεψω πως δεν ειναι αυτο που χρειαζομαστε ειδικα σε περιπτωση που ερθει στην backcourt ο Τζειμς.
    Ο Σικμα που αναφερεις για μενα επρεπε να ειχε φυγει ηδη.Ακομα και αν οντως πεταει στις προπονησεις οπως λεει ο κοουτς και βοηθαει την ομαδα το γεγονος και μονο οτι εχει συμβολαιο 750χιλιαδες τον καθιστα βαριδι.Επισης το οτι τωρα εχει κληθει να βοηθησει επειδη ξεκληρηστηκε η frontcourt μας δεν μου λεει τιποτα.Ετσι κι αλλιως η ομαδα κινηθηκε για σεντερ.Και καλα εκανε.Αν οι ιθυνοντες πιστευαν στον Σικμα δεν θα υπηρχε λογος μεταγραφης.Θα πηγαινε να ολοκληρωσει την σεζον με Φαλ-Πετρουσεφ-Σικμα και θα ηταν ολα καλα.
    Ροστερ με 10 ξενους για μενα ειναι βαβελ.Τελοσπαντων
    ΥΓ: O Μπραζντεικις αποκτηθηκε με προοπτικη και για την ομαδα αποτελει επενδυση.Επισης για μενα ειναι ενας πολλα υποσχομενος παικτης που ομως πρεπει να δουλεψει καποια κομματια του παιχνιδιου του (οπως π.χ φαινεται οτι δουλευει το decision making και εχει παψει να βαζει το κεφαλι το κατω και να πηγαινει στο traffic της ρακετας και να κουτουλαει) Κατω απο αυτο το πρισμα δεν νομιζω οτι η ομαδα θα τον αποδεσμευσει.Θεωρω πως θα του δωσει την ευκαιρια να ανεβει επιπεδο την επομενη σεζον.Και νομιζω πως αυτο ειναι και το πιο σωστο.
    ΑΝ ομως τον αφηνε να φυγει ισως πηγαινε να παρει τον Ρογκαβοπουλο για να ισορροπησει λιγο τα διαβατηρια (ενδεχομενως "ελληνοποιωντας" και τον Μιλουτινοβ) ο οποιος πηγε στο ιδανικοτερο περιβαλλον για ρουκι οπως ειναι αυτο της Μπασκονια αλλα δυσκολευεται και ο Κερεχετα αρκετες φορες εχει δειξει πως αν δεν του βγει αμεσα ενας παικτης τον ξεφορτωνεται.
    (βλεπε Χαιντιγκερ Μανιον κλπ)

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε χρειάζεται να αλλάξεις όνομα... Άλλωστε από τη στιγμή που σε εξέθεσαν οι υπόλοιποι, το άλλαξες ήδη.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιανουάριος ακόμα οκ ελάτε να "φτιάξουμε " το ρόστερ του καλοκαιριού του 2025, αφού για το καλοκαίρι του 2024 βλεπω την ετοίμασαν την ομάδα. Θα αλλάξω και nickname και θα το κάνω "μεταγραφές 732 μέρες τη διετία" να είμαι μεσα

  • red basket
    red basket Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 εαν το καλοσκεφτεις η ομαδα δεν ειναι βαβελ.οπως λες . Δεν χαιρεσαι που ενω εφεραν δυο νεους ψηλους κρατησαν και τιν Σικμα ? Ειναι πολυ χρησιμος στις προπονησεις και θα βοηθησει μεχρι να επιστρεψει τουλαχιστον ο Φαλ και μπει σε ρυθμο ο Ραιτ .Εαν δεν υπηρχε ο Σικμα αυριο θα παιζαμε με Τανουλη και τον ανετοιμο Ραιτ στο 5 .

    Η ομαδα κατα 12 /16 ειναι ετοιμη για του χρονου . Ανοιχτα ζητηματα ειναι εκεινα των Κειναν / Πιτερς , η λυση ή οχι τγς συνεργασιας με εναν εκ των Μακ Κισικ / Μπραζντεικις και η προσθηκη δυο Ελληνων ( ή ενος αν παρει διαβατηριο ο Μιλου )

    Ο Κορντινιε ειναι καλος παικτης αλλα τρομερα ασταθης , χρειαζομαστε κατι καλυτερο εαν αποχωρησει ο Μπραζντεικις . Θα ηθελα εναν πολυ αθλητικο παικτη τυπου Κλαιμπερν ή Ντιαλο που να μπορει ομως να κατεβαινει και στο 2 ...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red basket Η ιδανικοτερη επιλογη για την τρυπα στο 3 που προκυπτει απο την ηλιακη φθορα των Παπανικολαου-Μακκισικ αλλα και την μεχρι στιγμης ανεπαρκεια του Μπραζντεικις να ανταπεξελθει σε ενα πιο ανταγωνιστικο επιπεδο απο αυτο της Ζαλγκιρις θα ηταν ο Isaiah Cordinier το συμβολαιο του οποιου με την Βιρτους τελειωνει το ερχομενο καλοκαιρι.
    Ειναι σαν να αντικαθιστας τον Μακκισικ με μια νεοτερη αλλα καλυτερη εκδοση του αφου ο Γαλλος (που ειναι και διεθνης) εχει και το σουτ(οχι με συνεπεια αλλα απειρως καλυτερος σουτερ απο Σακ)
    Ειναι ενα σουπερ αθλητικο παιδι με μακρυ κορμι (μεγαλο wingspan) που φερνει ενεργεια- εκρηκτικοτητα (και σκορ) στοιχεια που χρειαζεται καθε ομαδα στο συγχρονο μπασκετ.
    Αν εβγαινε ταυτοχρονα και ο Ραιτ (αντι του Σικμα) στην frontcourt θα εκμηδενιζαμε το οποιο ελλειμα αθλητικοτητας υπαρχει στην ομαδα.
    Γενικοτερα θεωρω πως με James-Cordinier (αντι Σακ) το υπαρχον ροστερ θα απογειωνοταν ξαναλεω με την προυποθεση οτι θα βγει ο Ραιτ.
    Εννοειται φυσικα πως θα γινει γενναιο ξεσκαρταρισμα γιατι σαν να μαζευτηκανε παρα πολλοι και η ομαδα μοιαζει με βαβελ.
    Ο Γκος θεωρω πως θα μεινει δεδομενης της αδυναμιας που του εχει ο κοουτς αλλα και της αξιας του παικτη η τρομερη ευπαθεια του ομως σε τραυματισμους επιβαλλει την αποκτηση Τζειμς.Εξαλλου ο ιδιος ο Μπαρτζωκας το περασμενο καλοκαιρι ειπε σε συνεντευξη του πως το αρχικο πλανο ηταν ο Γκος να ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ στους Γουολκαπ-Sloucash κι οχι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ τον ηγετη της δεκαρας.Μετα γυρισε ο Σακ απο τις ΗΠΑ σε αθλια κατασταση καθυστερουσε να απαντησει κι ο Ναν που εψαχνε ομαδα στο ΝΒΑ και περισσοτερα λεφτα στην Ευρωπη και το πλανο αλλαξε.
    Σικμα ουτε συζητηση επρεπε να εχει φυγει ηδη και Μπραζντεικις κραταω επιφυλαξεις γιατι το παιδι εχει πραγματικα υψηλο potential αλλα φαινεται σαν κατι να τον κραταει πισω και δεν μπορει να κανει το step up.
    Βγαζει μια διστακτικοτητα και μια ανασφαλεια.Το καλο ειναι οτι φαινεται να βελτιωνεται ττις αποφασεις του στο ποτε να επιτεθει στο καλαθι αλλα αυτο δεν φτανει πρεπει να τελειωνει καλυτερα τις φασεις και να βελτιωσει το σουτ του.
    Λουντζης θα φυγει μονο αν ερθει Ελληνας καλυτερος του (σε οποιαδηποτε θεση) ή αν παρει ελληνικο διαβατήριο ο Μιλουτινοβ

  • red basket
    red basket Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @ΝΙΚ μαλλον εσυ δεν διαβασες προσεκτικα τι εγραψα . Το ιδιο πραγμα λεμε . Δεν συγκρινω τον Ολυμπιακο με τη Βιλερμπαν απλα επισημαινω οτι η Αλμπα ειναι μια ομαδα ευρωλιγκα που κερδισε ευκολα τον Ερυθρο πριν λιγες ημερες , εχει καλο υλικο και δεν εχει τιποτα να χασει . Εαν δεν καταφερουμε να εχουμε το letter of clearance του Ραιτ και δεν μπορεσουν να παιξουν Γκος Λαρεντζακης και Πετρουσεφ περα αποτους Φαλ και Μιλουτινοφ τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα . Με τη δε Μπαγερν δεν εχουμε καμμια τυχη υπο αυτες τις συνθηκες . Τα λεω αυτα για ν ατονισω την ατυχια καθως η ομαδα μας αυτη τη στιγμη εχει το καλυτερο υλικο μαζι με τη Ρεαλ σε ολη τη διοργανωση .

    Οσον αφορα στο καλοκαιρι ειναι παρα πολυ νωρις ακομη . Δεδομενους θεωρω τους Γκος Ουοκαπ Παπανικολαου Λαρεντζακη Πετρουσεφ Μιλουτινοφ Φαλ Μητρου Λονγκ Τανουλη . Πολυ πιθανο να ανανεωσει ο Πιτερς και να μεινει ο Ραιτ . Ετσι ξεκιναμε με 5 Ελληνες και 6 ξενους ( 5 εαν βγαλει διαβατηριο ο Μιλου ) . Να πουμε πως Μακ Κισικ και Μπραζντεικις εχουν συμβολαιο και για του χρονου και αναλογα με το τι θα προσφερουν μεχρι το τελος της σεζον θα αξιολογηθουν οπως θα ζυγιστει και το ζητημα ανανεωσης του Κειναν . Δεν βλεπω γιατι να μην ανανεωθει ο Λουντζης . Ειναι πολυ νωρις για μεταγραφολογια , αλλα οπως το βλεπω θα αποκτηθουν δυο Ελληνες και το πολυ 2 ξενοι σε αντικατασταση των 3 ξενων που προανεφερα .

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 07:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι ο κοουτς Μπαρτζώκας είχε κάποιες επιλογές που δεν ήταν εύστοχες πχ σικμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον τελειώσουμε! Σταματήστε επιτέλους να κατακρίνετε έναν προπονητή που στο φινάλε έχει μπροστά του μισή σεζόν να γυρίσει το παιχνίδι.... όλοι μπορούμε να κρίνουμε τα μειονεκτήματα της ομάδας φέτος... τουλάχιστον όσοι καταλαβαίνουν το μπάσκετ....όχι όμως κατάκριση κ αφορισμούς... τίποτα δεν έχει χαθεί για φέτος.... υπομονή και στήριξη είναι το σύνθημα για τώρα.... υπάρχουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον..

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 01:37 Σύνδεσμος σχολίου

    red gasket αν θεωρείς την τελευταία Βιλερμπάν καλύτερη από μας που παίζουμε στην έδρα μας πάω πάσο.Κι από τον Ερυθρό καλύτεροι ήμαστε .Όταν λέω θα νικήσουμε εννοώ να είναι υγιής με την Άλμπα Πετρουσεφ και Ράιτ και με την Μπάγερν και οι Γκος και Λαρετζακης.Το πολύ δύσκολο είναι με την Βαλένθια που χάσαμε όπως χάσαμε στο ΣΕΦ με τη Μπασκόνια χάσαμε στο ΣΕΦ και με τον ίδιο χάσαμε στην Μπασκόνια φοβάμαι ότι μπορεί να χάσουμε με τον ίδιο τρόπο και στην Βαλένθια γιατί ακόμα δεν πήραμε κάποιον παίχτη για το τελευταίο σουτ.Μακαρι να βγω λάθος και να πάρουμε και τα τρία ματς.Αν γίνει αυτό ίσως κάνουμε κάτι καλό αλλιώς ......
    Δεν ξέρω αν διάβασες τη γνώμη μου για τις κινήσεις που νομίζω ότι πρέπει να γίνουν το καλοκαιρι

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαμπρινουλα αν όντως είσαι Ολυμπιακός τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Να ήσουν τρολ, να το καταλάβω, διασκεδάζεις. Να ήσουν βαζελοτρολ, να το καταλάβω, πληρώνεσαι. Τράβα δες κάνα ψυχίατρο, από ενδιαφέρον στο γράφω. Όχι ψυχολόγο, αυτός είναι πιο χαμηλή πίστα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display