roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χειρουργήθηκε ο Μιλουτίνοφ

underarmor
redwell

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το χειρουργείο στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση που αναμένεται να γίνει μετά από δυο μήνες και υπολογίζεται κάπου την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Ολυμπιακός, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του τα εξής: "Σήμερα (27/01) ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε στον Όμιλο Ιατρικού από τον γιατρό της ομάδας μας, Θεοφάνη Τσαβίση, σε επιτυχημένη επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος που υπέστη στο φύμα του 5ου μεταταρσίου του αριστερού ποδός".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

34 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7
    Αν και το πόσο πληρώνεται ένας παίκτης δε θα πρεπε κανονικά να μας ενδιαφέρει γιατί είμαστε οπαδοί κι όχι λογιστές, να σου πω ότι δεν υπάρχει λόγος για μας να έχουμε μπάτζετ 30 ή 40Μ.
    Μπορούμε και πρέπει όμως να έχουμε ένα μπατζετ γύρω στα 20Μ τώρα πια. Έχουμε το 10ο μπάτζετ της Ευρωλίγκας, δε γινεται κάθε χρόνο να απαιτούμε υπέρβαση.
    Από κει και πέρα μια και κάναμε κουβέντα για το Μούσα, να σου πω ότι ένας τέτοιος παίκτης αν του πεις 'πάρε 2Μ' θα κάτσει στη Ρεάλ. Αν -υποθετικό σενάριο- τον θέλεις διακαώς και πιστεύεις ότι μπορείς να τον φέρεις και να σ εκτοξεύσει, να κάνει ακόμα μεγαλύτερο step up και να γίνει κάτι μεταξύ Σπανούλη και Βεζένκοφ, γιατί να μη του δώσεις 3Μ;
    Άσε που αυτή τη στιγμή είναι απ τα καλύτερα 3άρια στην ευρωλίγκα κι είναι μόλις 24... δεν είναι 34 όπως ο Κλάιμπερν.
    Κακώς έχουμε ορίσει τον όρο 'υπεραξία'... δεν υπάρχει κάτι τέτοιο με την έννοια που τη χρησιμοποιούμε έτσι κατά κόρον. Δλδ αν ο Μούσα θεωρείς ότι είναι υπεραξία στα 3Μ, ο Σίκμα που έπαιζε στην Άλμπα με 250Κ και τώρα με τα διπλά σε μας, τι είναι; Αυτή είναι η πραγματική υπεραξία κι όχι ο Μούσα.
    Υπεραξία υπέραξία ήταν ο Μίροτιτς που επαιζε στη Μπαρτσελόνα με 5.5Μ.
    Από κει και πέρα για ότι έγραψα για τον Πίτερς δεν είναι ότι δε μου κάνει... απλά 4άρι μ αυτά τα χαρακτηριατικά -και καλύτερο- έχουμε στα υπόψη το Βεζένκοφ που δεν αποκλείεται και να επιστρέψει του χρόνου... προσωπικά το θεωρώ λιγότερο πιθανό για του χρόνου, τον έχω για του αντίχρονου, αλλά δεν ξέρεις τι έχει ειπωθεί μεταξύ παίκτη-μάνατζερ του-Μπαρτζώκα-διοίκησης. Ο Μπαρτζώκας έχοντας το Σάσα προφανώς και δε θα πάει πάλι σε Βεζένκοφ-Πίτερς δίδυμο... το Πετρούσεφ-Ράιτ-Φαλ-Μιλουτίνοφ είναι πολύ πιο ισορροπημένη γραμμή ψηλών. Και μαζί με το Σάσα είναι η απόλυτα ισορροπημένη γραμμή ψηλών.

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 07:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας έχεις δίκιο για τον Πιτερς, είπες απλώς "και να μη μείνει κανένας σπο τους δύο δεν χάθηκε ο κοσμος" που ισχύει. Ο Redgyver ανέφερε νούμερα.

    Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω τη λογική του "δώσε όσα λεφτά χρειάζονται να φτιάξω ομαδαρα, κάνε το μπάτζετ 20 30 40εκ, δεν με νοιαζει" επικίνδυνη και ποδοσφαιρική.

    Και εξακολουθει να μου φαίνεται φαίδρο το να δώσω 3εκ για το Μούσα, έναν παίκτη με ίδιο ρόλο με τον Πιτερς τον οποίο με τα μισά (που πάλι υπεραξίας ειναι) θα μπορέσω να ανανεώσω.

    Αν και το συμβόλαιο του Μούσα όπου παιξει θα είναι πιστεύω 1.6-2.4εκ και ουχί τρία φυσικά. Γιατί δεν είναι ούτε ελίτ ψηλός ούτε ελίτ κοντός για να πάρει τέτοια συμβόλαια. Γρανάζι είναι. Πολύ κακό γρανάζι.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7
    Που έγραψα ότι ο Πίτερς δεν αξίζει αυτά που λες; Ο Πίτερς δεν είναι παίκτης που θα του πεις 'μπες και βάλε 20π'... ο Μούσα είναι... τα νούμερα είναι για τις στατιστικές. Τα νούμερα του Πίτερς δεν τα είχε ούτε ο Σπανούλης.
    Αν θες τοπ παίκτη πρέπει να τον πληρώσεις κι αντίστοιχα. Αλλοιώς θα παίρνεις στοιχήματα και θα ελπίζεις.
    Και στο φινάλε δε μ ενδιαφέρει πόσο αμείβεται ο Πίτερς, ο Μούσα, ο Λάρκιν κι οι υπόλοιποι... εγώ θέλω η ομάδα να ξαναγίνει αυτή που ήταν πέρσι και πρόπερσι... μπασκετάρα και Φ4. Κι αυτή η ομάδα είχε τον Πίτερς παγκίτη να παίζει 10λεπτο.

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΗλιαςΘεοδωρακης μας τρολαρειε φιλε; Ο Ολυμπιακός που δεν έχει δώσει πάνω από τα 2+ του Σπανουλαρου και του ακστανομαστου όταν γύρισε θα δώσει 3εκ δλδ το συμβόλαιο του Λαρκιν στην καλύτερη του φάση, για ένα σκορινγκ φόργουορντ με νούμερα χειρότερα του Πιτερς, τον οποίο Πιτερς προτείνεις να διώξουν επειδή δεν αξίζει τα 1.3-1.5 που θα ζητησει;

    Ρε τι καπνιζετε Κυριακατικα;;;;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard
    Πως έχει βγει το συμπέρασμα ότι θα φύγει ο Χεζόνια απ τη Ρεάλ; Γιατί λέγεται ότι ο βάζελος θα του προσφέρει 3Μ το χρόνο, όταν η Ρεάλ βάζει πλαφόν τα 2Μ. Οπότε; Ας σκάσουν 3Μ στο Μούσα και έρχεται.
    Όλοι ή σχεδόν όλοι έρχονται φίλε... όταν πέφτει χρήμα με ουρά....

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μπαρμπας

    Συγγνωμη το εγραψα λαθος, ο Γουοκαπ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Χαουαρντ (ιδια εταιρεια παντως).

    Ο Μουσα δυσκολα θα φυγει απο Ρεαλ ειδικα μαλιστα αν φυγει ο Χεζονια.

  • Μπαρμπας
    Μπαρμπας Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα το πω μια τελευταία φορά.Φερνεις Τζέιμς για άσο μαζί με τον Γουοκαπ παίζουν και μαζί με τον Τζέιμς στο δύο.Βασικο δύο κανονικά έπρεπε να πάρουμε Ντόρσεϊ μόνο λόγω διαβατηρίου αλλά με τόσα που ζητάει γιατί να μην χτυπήσεις Μούσα και Χαουαρντ τελειώνουν τα συμβόλαια τους νομίζω.Για τρία δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω δύο Λιθουανούς στο μυαλό μου τα τριάρια της Μπασκόνια και Ερυθρού .Δεύτερο έναν Παπ στο 4 και στο 5 νομίζω είμαστε εντάξει .Πολλοί έχουν συμβόλαιο αλλά πρέπει να φύγουν Γκος Μακ Σικμα Λουτζης Κανααν και Ιγκι ίσως του δώσεις μια ευκαιρία στη προετοιμασια .Έτσι κάνεις ομάδα θες λεφτά ναι αλλά με σωστό σχεδιασμό τα στρώνεις όλα μια φορά δώστε κάτι παραπάνω περιμένω γνώμες από όσους θέλουν να σχολιάσουν.Μια ερώτηση κάποιος έβαλε ένα κουίζ ρωτάω ο Μιλου έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Χαουαρντ

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνούμε @Naruhitos. Κιεγω ελπίζω να δούμε πολύ καλύτερη υλοποίηση σχεδιασμού το καλοκαίρι αποτι πέρυσι.

    BTW το πορτοκαλί βοθροσάιτ είναι τόσο εμετικό που έκανε αφιέρωμα στους τραυματισμούς της ΕΛ και ξέχασε καμία 15αρια αγωνιστικές από διάφορους παίκτες μας για να μας βγάλει τάχα μου σαν "μη πληγεντες".

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλτατε @Snake7, πολυ σωστα θιγεις ενα μεγαλο θεμα που μπορει να καθορισει το επομενο ροστερ κατα ενα μεγαλο ποσοστο. Κι αυτο δεν ειναι άλλο απο τον ερχομο ή οχι του Μαϊκ Τζέϊμς (ή αλλου ικανου leader) στην περιφερεια.

    Οπως σωστα υπονοεις, το θεμα Κανααν μπορει να συσχετιζεται μ' αυτο γιατι με δυο τοσο κοντους περιφερειακους, οσο και να εχει εφεση στην αμυνα ο Ησαϊας, θα εχουμε προβλημα απεναντι σε ψηλα σχηματα των αντιπαλων.

    Απο την αλλη μερια, ειναι γνωστο οτι ο Μαϊκ Τζέιμς θελει να εχει διπλα του παιχτες που να μη φοβουνται να παιρνουν το σουτ ετσι ωστε να του ανοιγουν χωρους για να εχει την επιλογη για drive/jumper απο το high post κλπ. Μη ξεχναμε οτι στη Μονακο συχνα ο Μαϊκ Τζεϊμς αναφερεται στην ελλειψη του Λόϊντ γιατι ακριβως τον θεωρει σημαντικο παιχτη γι αυτο που θελει ο ιδιος. Επομενως, παιχτες οπως οι Πιτερς/Κανααν θα ηταν πολυ χρησιμοι (ιδιαιτερα ο πρωτος) αλλά ολα αυτα χρειαζονται σωστη επεξεργασία απο Μπαρτζωκα και Σια για να μη δημιουργηθουν παλι κενά και τρακαρισματα στο ροστερ.

    Απο οτι βλεπουμε εφετος παντως, ειτε για λογους αναγκης (π.χ. Πετρουσεφ/Ραϊτ), ειτε για λογους δυσκολίας προσελκυσης καλων παιχτων στην αγορά, ο Μπαρτζωκας και ο Ολυμπιακος γενικοτερα εχουν αλλαξει τακτικη και δινουν μεγαλυτερης διαρκειας συμβολαια απο οτι στο παρελθον. Αυτο εχει και καλά αλλά ταυτοχρονα δημιουργει καποιους περιορισμους γιατί το ερωτημα π.χ. ειναι τι θα γινει με τον Γκος στην περιπτωση που ελθει ο Μαϊκ?

    Ο Μπαρτζωκας δεν συνηθιζει να διωχνει παιχτες και δεν το θεωρω απιθανο ο Γκος να παρει τη θεση του Κανααν και να παμε απο μοντελο point guard-shooting guard σε μοντελο κομπο-κομπο (περιπου). Βεβαια, σ' αυτη την περιπτωση θα πρεπει να βρεθει τι θα κανει και ο Γουοκαπ δηλ. αν θα παει στη second unit ή οχι. Ή να ελθει άλλος σουτέρ στο 2-3 (π.χ. Ντορσεϊ) και να πανε μαζι οι Γουοκαπ και Γκος στη second unit. Οσο και να μου τη σπαει o Ντορσεϊ λογω της νοοτροπίας του, άλλο τοσο δεν μπορω να μη σκεφτομαι την προοπτικη Τζεϊμς-Ντορσεϊ (οσο και να ακουγεται τρελλο) στη first unit και Γουοκαπ/Γκος στη second unit (δηλ. οπως κλεινουμε φετος τα παιγνιδια). Ολα αυτα, συν το υψος του μπατζετ, ειναι σημαντικες λεπτομερειες που σιγουρα θα ειναι υποψη του προπονητικου τιμ για να μην κανουμε μεγαλη πατάτα του χρονου.

    Δεν θα ειναι ευκολο αυτο το σταυρολεξο για τον Μπατζωκα ουτε τη νεα χρονιά ειδικα επειδη οι σημαντικες κινησεις απο ατζεντηδες θα αρχισουν απο τωρα και εμεις φαινομαστε να εχουμε ηδη γεμισει απο ξενους παιχτες για του χρονου. Εχουμε κλειστα συμβολαια για τους Γκος, Μακισικ, Μπραζντέικις, Πετρουσεφ, Μιλουτινοφ και Φαλ (6) και με option μονο τον Ραϊτ. Φανταζομαι οτι ο Σακ θα δεχθει να παιζει μονο Ευρωλιγκα για να ανοιξει μια θεση στην εφταδα της Α1 για τον Πιτερς (αν μεινει) αλλά και παλι δεν φτανουν οι θεσεις αν δεν παρουμε Ελληνες παιχτες στο 2 και 3 οπότε μαλλον οι Ντορσεϊ και Ρογκαβοπουλος θα ηταν must (αυτο το ξερουν και προσπαθουν να εκμεταλλευθουν οι ατζεντηδες του Ταϊλερ).

    Εξακολουθω να πιστευω οτι η ελευση του Μαϊκ εχει πιθανοτητες 20-25% το πολυ. Και το λεω αυτο γιατι δεν γνωριζω τι ρολο θα παιξουν ασταθμητοι παραγοντες οπως π.χ. πιθανη αποτυχια και αλλαγη προπονητη στη Μονακο (με προταση νεου μεγαλου συμβολαιου στον Μαϊκ) ή να μπει ομαδα απο το Ντουμπαϊ στην Ευρωλιγκα στην οποία περιπτωση ο Μαϊκ θα ειναι ενας απο τους πρωτους στοχους (μαζι με Λαρκιν φανταζομαι). Το γεγονος βεβαια οτι ο Μαϊκ θελει να παει σε ομαδα με προοπτικη να κερδισει την Ευρωλιγκα αλλά και να ειναι ο ιδιος alpha dog δειχνει πολυ λιγες ομαδες μεσα στις οποιες ειναι και η δικη μας. Εχω την εντυπωση οτι θα το μαθουμε πολυ πριν φτασουμε στο τελος της σεζον και μαλλον 'no news is good news'.

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 07:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos πέστα φίλε που έχουμε γεμίσει ποδοσφαιρικούς αμπάσκετους, εκπαιδευμένους από το Βαγγέλα, φέρε από δω, φέρε από εκεί κοκ.

    Το μπάσκετ γενικά είναι ένα δίκαιο άθλημα, ακόμα και μισθολογικά. Η προσφορά και η ζήτηση καθορίζουν τις τιμές. Και ναι υπεραξίες πληρώνονται, επειδή η ζήτηση τις υποδεικνύει.

    Η ζήτηση από δυο ομάδες ΕΛ για καλούς ελάχιστους Έλληνες οδηγεί τα συμβόλαια τους ψηλά. Η ζήτηση πέρυσι για πόιντ γκαρντ που ήταν στην αγορά ελάχιστα οδήγησε το Γκος σε 1.1εκ. Αν παίκτης ΕΛ που μπορεί να σταθεί βασικός πόιντ γκαρντ ομάδας πλέιοφ μετά από θητεία στην πρωταθλήτρια δεν ζητάει €1εκ+ ο ατζέντης του τον κρέμασε. Επίσης υπάρχει πάντα επετηρίδα. Δεν μπορείς από συμβόλαιο 200-300χιλ να πας απευθείας στα λχ. 1.5εκ. Πας σταδιακά αποδεικνύοντας χρόνο με το χρόνο ότι αξίζεις να βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι.

    Υπό αυτό το πρίσμα, ο Πίτερς φέτος που είναι 7ος σκόρερ στη λίγκα και δεύτερος σε ευστοχία 3πόντων θα ζητήσει το €1.3-1.5. Θα το πάρει; ανάλογα την προσφορά και τη ζήτηση παικτών με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

    @Naruhitos ο παίκτης που περιγράφεις είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ. Δεν ξέρω αν είναι και αυτός game decider. Σουτέρ δεν είναι τόσο σταθερός όσο ο Κέιναν δεδομένου βεβαίως οτι είναι volume shooter, αφού παίρνει κάτι λιγότερο από διπλάσιες προσπάθειες από τον Κέιναν (και σε 2ποντα και σε 3ποντα), σε ελαφρώς λιγότερο χρόνο και με χειρότερα ποσοστά. Ο όγκος προσπαθειών έχει να κάνει και με το σύστημα που αγωνίζεται η ομάδα. Από τους δυο, δεδομένης και της αμυντικής προσήλωσης του Κέιναν προτιμώ αυτόν που έχω να σου πω την αλήθεια αλλά είναι προσωπικό. Άλλωστε τα νούμερα του είναι εξαιρετικά φέτος (12π με 46% τρίποντο). Και θεωρώ ότι αν ο Μπαρτζώκας του έδινε ελεύθερο να παίζει και λίγο περισσότερο iso, θα μπορούσε να ανταποκριθεί.

    Εννοείται ότι δεν βλέπω ρεαλιστική τη συνύπαρξη Τζέιμς-Κέιναν στο ρόστερ. Ο Μπαρτζώκας που παλιά δεν "ψώνιζε" παίκτες κάτω από 1.90 δεν θα πάει να βάλει δυο παίκτες του 1.80 και να φοβάται να τους βάλει μαζί στη 5άδα. Και νομίζω ότι ένας από τους λόγους που επιβίωσε ο Κέιναν στην ομάδα το καλοκαίρι είναι ότι απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στις αλλαγές αξιοπρεπώς είτε σπρώχνοντας καλά (αφού έχει γερό frame) είτε βγαίνοντας και από μπροστά.

    Αντίθετα, πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα πέσουν πολλά λεφτά στο τραπέζι, και βλέπω ομάδες με πορτοφόλια πιο γερά από εμάς, στον φοβερό Έβανς που γύρισε από σοβαρό τραυματισμό και συνέχισε σαν να μη συμβαίνει τίποτα να γράφει εξαιρετικά νούμερα (αν και λίγες σχετικά ασίστ για το usage που έχει) και πιστεύω ότι θα συμμετέχουμε και εμείς στον πλειστηριασμό αυτό.

    Για το Τζέιμς να πω τη μαύρη μου αλήθεια, αν ερχόταν με τη φετινή του χρονιά, που πέραν του σκορ (19π) παίρνει και 4ριμπ και 5ασίστ (44% 3ποντο) θα έκανα all in. ΑΛλά η φετινή χρονιά δεν είναι ο κανόνας με το Μάικ. Πέρυσι ας πούμε είχε σχεδόν το μισό ποσοστό στα 3ποντα (27% - δηλαδή σούταρε χειρότερα από Γουόκαπ) (πρόπερσι 31% αντιπρόπερσι 35%). Οπότε ναι μεν παίρνεις leadership και σκορ σίγουρο, καθώς και εξασφαλισμένη δημιουργία αφού όλοι θα προσαρμόζονται πάνω του, και αυτός βρίσκει τον τρόπο να πασάρει εξαιρετικά, αλλά το 3ποντο δεν είναι καθόλου σίγουρο, και αν χάσεις τον Κέιναν (που δεν μπορείς να τον βάλεις λόγω ύψους δίπλα του), θα χάσει και αυτός μια γραμμή πάσας και απειλής που τον βοηθάει στο παιχνίδι του.

    Για εμένα έλευση Τζέιμς θα πρέπει να ερχόταν αντί του Γκος στο ρόλο του Σλούκα πέρυσι, με έναν με χέρι αλφάδι στο 2.

    Γενικά πάσχουμε στο 3ποντο φέτος όπου τα νούμερα μας είναι υποφερτά (όγδοοι με 37% λόγω της διαστημικής χρονιάς Πίτερς, και Κέιναν).

    Με Κίναν Έβανς αντί Γκος (ο οποίος όμως έχει λογικά κλειστό διετές - περιμένουμε από RG επιβεβαίωση), κρατάς και Κέιναν.

    Για τον Πίτερς νομίζω οι Αφοί θα τα "σκάσουν" μόνο αν είναι μη κλειστό πολυετές αφού πάντα έχουν στο νου τους πιθανή επιστροφή του αντίχρονου του Σάσα.

    Ο Ρογκαβόπουλος να πω τη μαύρη μου αλήθεια, αν δεν ήταν Έλληνας δεν θα ασχολιόμασταν μαζί του. Προς το παρόν παίζει σαν σποτ σούτερ που θα πάρει 2 σουτ ανά παιχνίδι (και αυτά ΜΟ γιατί έχει δυο παιχνίδια που πήρε 13σουτ ενώ έχει και 3 παιχνίδια που δεν πήρε ούτε σουτ), και θα βάλει το ένα. Δλδ φόργουορντ είσαι ρε φίλε με κορμί 2.01. 1.5ριμπάνουντ και 0.4ασίστ ανά παιχνίδι. Ήμαρτον.

    Γενικά αν στη θέση Ίγκι-Σακ (περίπου 1.6-1.8εκ ετησίως οι δυο) είχαμε ένα φόργουορντ με αυτά τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν (αθλητικός, αξιόπιστος σουτέρ, καλός αμυντικός, ικανός να δώσει σκορ - όπως δλδ ο Ντιαλό) τώρα θα ήμασταν καβάλα στο άλογο και δεν θα συζητούσαμε για σκόρερ κοκ.

    Αν φύγει ο Πίτερς πάντως (αν και επανειλημμένως έχω εκφραστεί αρνητικά για την παρακάτω προοπτική) δεν θεωρώ απίθανο να πάει ο Παπ στη θέση του και να κλείσει η front court και να χτυπήσουμε δυνατό σκορ από το 3.

    Τέλος πάντων πολλά λέμε και γράφουμε ενώ έχουμε μπροστά μας 12 παιχνίδια + πλέι οφ (ελπίζω πια να μπούμε) + τελικούς Α1 μέχρι το καλοκαίρι. Οψόμεθα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...