roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Καθαρίζει ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ πριν τη διαβολοβδομάδα

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στη Μαδρίτη επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και φιλοξενεί στο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (27/01, 20:15, ΕΡΤ3) για τη 16η ημέρα της Basket League, έχοντας ξανά αρκετά θέματα με απουσίες.

Οι ερυθρόλευκοι δεν υπολογίζουν στους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και πιθανό να μην παίξουν αφού ακολουθεί διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα και είναι απαραίτητοι.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ νίκησε δια πυρός και σιδήρου το Λαύριο την προηγούμενη αγωνιστική και κατηφόρισε στο Φάληρο χωρίς τον Μιχάλη Τσαϊρέλη και φυσικά ξέρει ότι θα χρειαστεί μια μεγάλη υπέρβαση για να φανεί ανταγωνιστικός.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 01:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπ πάντα από πάγκο όχι βασικός.Πρωτη φορά που ο Κανααν άρχισε άστοχος και δεν αστόχησε σε όλα.Παιχνιδι που σε δυσκόλεψε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο γιατί Γουοκαπ Κανναν και Πίτερς έπαιξαν τόσο πολύ.Αν είναι θέμα Ρυθμού ασ έπαιζαν ένα δεκαπενταλεπτο το πολύ κι αυτό όχι σερί.Καλος ο Παπ και σήμερα αν δεν έχανε και τα κει απ' θα ήταν καλύτερος.ΟΠιτερς δεν άρχισε καλά αλλά από ένα σημείο και μετά βρέθηκε στα γνωστά Στάνταρ.Μιλατε όλοι για Ιγκι δίκιο έχετε και γω μαζί σας αλλά τρία τρίποντα τα δύο μέσα.Μπασξμο προς τα μέσα καλάθια με επαφές.Δεν τον έχω ξαναδεί να παίρνει τόσες προσπάθειες ρεκορ πόντων πρέπει να έκανε με διάθεση στην άμυνα.Δεν λέω ότι τρελάθηκα αλλά νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι του από όταν ήρθε στην Ελλάδα .Τελευταία ερώτηση η ομάδα από την οποία πηραμετον Ραιτ αυτή β τουρκική ντε από τριάρι και δυάρι πως πάει.6παιχτες έχει δώσει στην Ευρωλίγκα μήπως πρέπει που και που να ελέγχουμε τι παίχτες έχει έχουν επιτυχία οι σκαουτερς που έχει .Είναι τραβηγμένο αυτό που λέω red goal.

  • Nic
    Nic Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο μπρασδεικις πως το λένε ,ντυμένο ξύλο αδερφέ μου,στυλ ρεαμτσιουκ.Εχει και η ομάδα μπάσκετ κάτι υπόλοιπα ταμείου δεν λέγεται.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευκαιρια τωρα που χαθηκε το πλεονεκτημα εδρας, να παιξουν παιδια που δεν εχουν μεγαλο χρονο συμμετοχης, εως καθολου, και να ξεκουραστουμ αυτοι που παιζουν ασταματητα και βαρανε 30 λεπτα στην Α1 για να νικησουμε. Μιας και δεν εχει σημασια το αποτελεσμα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...