roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ίσως ήρθε το...πλήρωμα του χρόνου για Air-Pap

underarmor
redwell

Ο Κώστας Παπανικολάου όπως έχουμε γράψει δεκάδες φορές την τρέχουσα σεζόν, προέρχεται από μεγάλο καλοκαίρι με προετοιμασία με την Εθνική, Μουντιάλ και ακολούθως επιβάρυνση εις διπλούν με τον Ολυμπιακό καθώς οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να πάνε με φροντ-λάιν τριών παικτών συν τον Σίκμα και φυσικά με τους τραυματισμούς που υπήρξαν ο Air-Pap βάραγε... υπερωρίες.

Στη Μαδρίτη μετά από πάρα πολύ καιρό, λες και γύρισε το... διακόπτη και ήταν συγκεντρωμένος 100% στο παιχνίδι, δεν του έφευγε η μπάλα από τα χέρια, δεν έκανε ντρίπλες πίσω από τη πλάτη στο κέντρο, δεν πάσαρε σε αντιπάλους, δεν έχανε λέι-απ και γενικώς ήταν λες και έκανε "εργοστασιακή ρύθμιση".

Κάποιοι βλέποντάς τον στο "4" να αποδίδει πολύ καλύτερα πλέον απ' ότι ως σμολ φόργουορντ, λένε ότι ίσως ήρθε η ώρα να ανέβει θέση και να μονιμοποιηθεί εκεί για όσο ακόμα παίξει μπάσκετ.

Φαίνεται πως στο προφίλ που έχει τώρα ως παίκτης, του ταιριάζει περισσότερο το "4" καθώς παίζοντας ως τριάρι δεν έχει και λόγω ηλικίας και λόγω έλλειψης εκρηκτικότητας πλέον το απαιτούμενο "πακέτο". Και ίσως να μην έχουν άδικο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καποιοι ειχαμε επισημανει απο το καλοκαιρι οταν δεν υπηρχε ακομη ο Πετρουσεφ ο οποιος ετσι κι αλλιως ειναι τεσσαροπενταρι κι οχι strech4 πως ο Παπανικολαου θα μπορουσε να βοηθησει με ποιοτικα λεπτα στο 4.Η αντιθετη αποψη τοτε εδινε εμφαση στο γεγονος οτι ο αρχηγος δεν θα μπορουσε να αντεπεξελθει αμυντικα στο χαμηλο ποστ απεναντι σε κορμια οπως ο Καλινιτς(του ειχε κανει πλακα σε ενα εκτος εδρας ματς με τον Αστερα) Χειζ κλπ.
    Nομιζω πως ο Παπανικολαου χειροτερος αμυντικος στο 4 απο τον Πιτερς δεν θα γινοταν να ειναι ποτε.
    Τελικα στην πραξη και με την εξ'αναγκης (λογω πολλαπλων τραυματισμων) εφαρμογη small ball σχηματων τοσο απεναντι στον παο στο οακα οσο και απεναντι στην ρεαλ στην μαδριτη φανηκε οτι οχι μονο ο Παπανικολαου μπορει να παιξει στο 4 αλλα μπορει να συνυπαρξει ταυτοχρονα με τον Πιτερς στο 3.(Και θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα δουλεψει ενα small ball σχημα με τους δυο αυτους στο 3-4 και τον αθλητικο Ραιτ στο 5)
    Οταν καναμε τοτε την συγκεκριμενη εκτιμηση δεν φανταζομασταν βεβαια την τρυπα που θα ανοιγε στο 3 η ανετοιμοτητα του Μακκισικ και η αδυναμια του Μπραζντεικις να κανει το βημα παραπανω.Κι αν για τον δευτερο υπαρχουν προσδοκιες για την επομενη σεζον για τον πρωτο δεν νομιζω οτι υπαρχει πλεον προοπτικη κι ας εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι του 2025.
    Ο Σακ ειναι ενα παιδι που βασιζεται πολυ στα αθλητικα του προσοντα.Στα 34 του πλεον και με την ελλειψη δουλειας στην περασμενη offseason η αθλητικοτητα του εχει φθινει ανεπανορθωτα διχως επιστροφη και το γεγονος αυτο σε συνδυασμο με το εντελως αναξιοπιστο σουτ του νομιζω οτι επιτεινουν το τελος της καριερας του στον Ολυμπιακο.
    Αγαπημενο παιδι ο Μακκισικ αλλα στον επαγγελματισμο αθλητισμο οι συναισθηματισμοι περνανε στο περιθωριο.Αλ
    Προσωπικα θα εβλεπα ανετα σαν αντικαταστατη του τον Κορντινιε της Βιρτους το συμβολαιο του οποιου με την ιταλικη ομαδα ληγει το προσεχες καλοκαιρι.
    Ενα παιδι 28χρονων με απιστευτη αθλητικοτητα και εκρηξη στο υψος του Σακ (1.96-1.97 καποια μπασκετικα σαιτς τον δινουν και 1.98) με μεγαλυτερο wingspan αλλα το κυριοτερο με πολυ καλυτερο σουτ.
    Εχω την αισθηση οτι αρεσει και στον κοουτς ο οποιος αν θυμαμαι καλα ειχε κανει ειδικη μνεια σε αυτον στις δηλωσεις του πριν το ματς στην Μπολονια

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας κάνει 4-5 καλά ματς μαζεμένα ο Παπ και θα του πω μπράβο. Για την ώρα είμαι πολύ εκνευρισμένος μαζί του. Πραγματικά μέχρι το ματς με την Ρεαλ έπαιζε λες και είναι πουλημένος. Ήταν και οι πολλές λάθος πάσες που έκανε πάνω στον αντίπαλο πολλές φορές χωρίς πίεση. Ας ελπίσουμε ότι το ματς με την Ρεαλ ήταν η αρχή για κάτι πολύ καλό.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ειπαμε ποτε να διωχθει ο Παπανικολαου απ τον Ολυμπιακο και οποιος το ειπε ειναι αχαριστος.

    Να ξεκουραστει, να πλαισιωθει απο σκορερ στο 3 (Μακισικ προπερσινος) και να μην παιζει 30' Καρδιτσες...

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα δεν είναι κακή ιδέα και για αυτο ο Μπαρτζώκας το δοκιμάζει απο το καλοκαίρι . Νομίζω ότι αυτο που λέει το RedGoal θα γίνει σίγουρα. Η μόνη περίπτωση να μην πάει στο 4 ο Παπανικολάου είναι να γυρίσει το καλοκαίρι ο Βεζένκοφ. Και στους ψηλούς ήμαστε κομπλέ .
    Η ομάδα του χρόνου , θα είναι σούπερ με δεδομένο πώς όπως λένε υπάρχει συμφωνιά με Τζέίμς

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 08:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @kasavetis για να συνοψίσουμε λίγο όσα είπες. Ουσιαστικά οι αλλαγές στη φετινή ομάδα είναι

    - Εκτός ο Σίκμα (ο οποίος με την προσθήκη Μωυσή ούτως ή άλλως είναι odd man out)
    - Αποδέσμευση Ίγκι (και στη θέση του τριάρι τύπου Σιλντς) (αφού δανεισμός είναι άκυρος σαν πρόταση, διετές του έχουμε κάνει ας με διορθώσει το RG)
    - Στη θέση Κέιναν-Σακ τους Τζέιμς-Ντόρσει
    - Στη θέση του Λούντζη τον Τολιόπουλο (ο οποίος θα πρέπει να δεχτεί να έρθει δλδ για 15-16 πάικτης - που είναι και ο λόγος που έφυγε από Ολυμπιακό)
    - Το Λαρεντζάκη τον ξέχασες;;;;

    Οπότε προτείνεις ένα ρόστερ ως εξής:
    - Πόιντ/Κόμπο: Γουόκαπ-Γκος-Τζέιμς-Μήτρου-Τολιόπουλο
    - Σούτιν Γκαρντ: Ντόρσει - Λάρρυ (;;;)
    - Τριάρια: Σιλντς (τύπου) - Ρογκαβόπουλος
    - Τριαροτεσσάρι: Παπ
    - Τεσσάρι: Πίτερς
    - Τεσσαροπεντάρι: Πετρούσεφ-Μωυσής-Τανούλης
    - Πεντάρι: Φαλ-Μιλουτίνοφ

    Οκ κατά την ταπεινή μου γνώμη ενώ είναι πλήρες σαν ρόστερ, αχρείαστα μεγάλο. Έχει (αν πάρει διαβατήριο ο Μίλου) 9 Έλληνες και 7 ξένους. Δεδομένου του Μήτρου ο Τολιόπουλος (που ούτως η άλλως δεν βλέπω ότι είανι Euroleague Material) περισσεύει . Χωρίς αυτόν παραμένει ισορροπημένο, αν και αρκετά πιο ακριβό (δεδομένου ότι θα έχεις πληρώσει ολόκληρο το συμβόλαιο του Ίγκι, ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Ντόρσει, και ένα ακόμα μεγαλύτερο στον Τζέιμς).

    Δεδομένου ότι φέρνεις τον Τζέιμς σαν σκόρερ-φίνισερ, δεν σε ενοχλεί να κρατήσεις σαν σουτέρ τον Κέιναν (αν και η ομάδα σε πιθανή συνύπαρξή τους θα κονταίνει ). Επίσης δεν θεωρώ καθόλου εύκολη ούτε την περίπτωση Ρογκαβόπουλου, ενώ πάντα υπάρχει η περίπτωση να δουν τον Ίγκι να ρολάρει σιγά σιγά και να του δώσουν χώρο.

    Σε αυτό που συμφωνούμε είναι ότι χρειαζόμαστε αξιόπιστο σουτ και στη θέση 3 έτσι όπως παίζει η ομάδα. Βγαίνουν συνεχώς αμαρκάριστα σουτ σε Παπ-Σακ-Ίγκι-Λάρρυ (όποιος και να παίζει στα φτερά) και τα ποσοστά τους είναι γενικά αρκετά κατώτερα του μετρίου που για τη θέση πρέπει να είναι γύρω στο 37% ή καλού (πάνω από 40%).

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 00:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω θεωρώ οτι από του χρόνου βέβαια, θα πρέπει να έρθει 3άρι για starter κι ο Παπανικολάου να είναι 2nd unit. Παίζοντας λιγότερο θα μπορεί να αποδίδει καλύτερα.... Θα μεγαλώσει κι άλλο άλλωστε. Γιατί το πρόβλημά του πέρσι ήταν ότι δεν είχε αλλαγή αξιόπιστη και έπαιζε πάρα πολύ.

  • Spoonman
    Spoonman Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν εχει να κανει με τη θεση...εχει να κανει με τον χρονο και τον τροπο συμμετοχης. Η Ρεαλ εχει δειξει τον τροπο αλλα εμεις κοιμομαστε ορθιοι. Κρατας τους παιχτες, τους συντηρεις, παρατεινεις τον χρονο ζωης τους και δεν τους ξεζουμιζεις. Παρε ενα τριαρι να τρεχει και να πηδαει και βαλε τον Παπ να παιζει15λεπτα, ενιοτε και τα πιο κρισιμα που λογο πειρας δεν θα κανει ποικιλιες. Ετσι παιζει ο Γιουλ, ο Ρουντι, ο Κοζερ κτλ. και ειναι βασικα γραναζια της Ρεαλ...

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά τι λέτε;;;
    Σοβαρολογειτε;;;;;
    Τώρα στα Ξεκουρνιασματα θα τον κάνει η ομάδα 4αρι;;;;;;
    Δεν μπορεί.
    Κατ'αναγκη παίζει εκεί.
    Το θέμα είναι ότι είναι 34.
    Αν έχει 1,5-2 χρόνια μπάσκετ ας έρχεται από τον πάγκο για 10-15 ποιοτικά λεπτά όπως ο Πρίντεζης με τον Βεζενκοφ.
    Τίποτα άλλο από αυτό.
    Άρα;;;;;
    Το καλύτερο είναι το καλοκαίρι Βασικό Τριάρι.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπ σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει να έρχεται απ τον πάγκο. Το θέμα είναι ότι θες 3αρι με 40% στο 3ποντο και προσωπικη φαση κι οχι αλλους ξυλοκόπους και "καλά παιδιά". Παιχταρά να τα βαζει σε καθε θεση θέλουμε, οχι να παντρεψουμε την αδερφή μας

  • Basketball coach
    Basketball coach Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Oταν το είχα πει αυτό πρην 2 μηνες ο φωτεινός παντογνωστης θοδωρης τότε ειρωνευοταν...Ο Παπανικολάου τα επόμενα δύο χρόνια θα μπορεί να προσφέρει συμπληρωματικά και στο 3 και στο 4 και χρειάζεται οπωσδήποτε να αποκτηθεί τριαρι δυναμικό με τρίποντο!έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει 15 λεπτά πολύ δυναμικά!ο παπ είμαι μαζί με ουοκαπ και φαλ η καλύτεροι αμυντικοί μας και μετά ο κάναν...πότε δεν ήταν τοπ σκόρερ...οπότε είναι βασικό να παίζει ξεκούραστος για να αποδίδει αμυντικά και όχι 30 λεπτά μέσο όρο συνεχώς απ το καλοκαίρι.. ΜΗ περιμένετε 15αρες και 20αρεςαπ το παπ..ούτε σπ τον ουοκαπ..άλλο ρόλο έχουν και τον κάνουν άψογα...όμως χρειαζόμαστε ένα μεγάλο παικταρα στο ασσοδυο και ένα τριαρι δυναμικό σκόρερ το καλοκαίρι!ο μπραζντεικις δυστυχως έχει ψυχολογία κότας και δε μπορούμε κάθε βράδυ να προσεύχομαι να βρει τις κοχονες του γιατί μετά θα μας φταίει λανθασμένα οτι δεν είναι σκόρερ ο ουοκαπ κ ο ΠΑΠ...με ένα σκόρερ όμως εδώ και τώρα ουοκαπ παπ και μακ κισικ θα Ναι πιο ξεκούραστοι κσι στη επιθεση και πιο απελευθερωμενοι....ΣΚΟΡΕΡ ΣΚΟΡΕΡ ΣΚΟΡΕΡ ΣΚΟΡΕΡ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...