roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Έφτυσε... ΠΑΟ και φορά τα ερυθρόλευκα

underarmor
redwell

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μόουζες Ράιτ καθώς ο Αμερικανός που παίζει και στο "5" και στο "4" συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες και αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή (26/01).

Η συμφωνία είναι για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος δυναμικός τουίνερ ήταν στο... στόχαστρο και του Παναθηναϊκού και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι τον προσέγγισαν τις τελευταίες ώρες, όμως ο ίδιος είχε ήδη ενθουσιαστεί με την ιδέα να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και δεν υπέκυψε στην πίεση.

Με τη Μερκεζεφέντι έπαιξε 5 ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα, έχοντας 26.4 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής και έρχεται... φορτισμένος για να βοηθήσει και να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο με τον Θρύλο το καλοκαίρι.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

71 σχόλια

  • andy7
    andy7 Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    κ αυτόν τον προσεγγισε ο παναθηναϊκός ;

  • Γιάννης Νάξος
    Γιάννης Νάξος Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Greg07 μπράβο σου ρε φίλε γιατί σε μία παράγραφό έγραψες όλη την ιστορία τους. Πρέπει εμείς οι ολυμπιακοί να παραμείνουμε πιστοί σε αυτό που μάθαμε να αγαπάμε... Ο Μπαρτζώκας είναι ξεχωριστή περίπτωση προπονητή και είμαστε τυχεροί που αυτός είναι στον πάγκο μας.. Το ξέρουν οι βάζελοι και δεν τον καταλαβαίνουμε εμείς. Ακόμα και αν έχουν γίνει λάθη φέτος ,που έχουν γίνει, δεν πρέπει να αναθεματίζουμε. Σημασία έχει ότι αυτή η ομάδα δουλεύει σωστά και με συγκεκριμένο πλάνο . Και συνήθως αυτό το πλάνο δημιουργεί μεγάλα πράγματα και περήφανες στιγμές....Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να έχω πρόεδρο που παρκάρει την ομάδα, που καταριέται παιδιά , που όλη μέρα ασχολείται με τους άλλους και και .....Ένα σίχαμα δηλαδή ... Και μαγκιά των δικών μας προέδρων που δεν ασχολούνται με κανέναν και κάνουν ότι μπορούν για την ομάδα τους. Και η προστασία μιας ομάδας μπορεί να γίνει με χίλιους τρόπους. Ο καλύτερος όμως είναι να έχεις ένα σαφές πετυχημένο πλάνο και να το τηρείς όσο και αν οι άλλοι θέλουν να το αλλάξεις...

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Τακη ενώ τώρα του κάνουν πλάκα όλα τα 4αρια. Τι τα θες αδερφέ, οι παίκτες που τρώνε όσα βάζουν είναι άλυτο προβλημα διαχρονικά. Μετατοπίζοντας τον Πήτερς στο 3 κερδίζεις σε μεγεθος και προσπαθείς να μακιγιαρεις το πρόβλημα. Άλλο να έχεις τρύπα στο 4 που κοστίζει και σε ριμπάουντ εκτός των άλλων, άλλο στο 3. Γι αυτό είναι μαγικό άθλημα το μπάσκετ, τα πάντα είναι αλυσίδα και οι αδυναμίες καλύπτονται με ομαδική προσπάθεια.

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη η κουβεντα για τα μπατζετ εχει γυρισει και γινεται καραμελα και απο αυτους που αποθεωνουν τα χαμηλα μπατζετ αλλα και αυτους που αποθεωνουν τα υψηλα μπατζετ η πραγματικοτητα ειναι οτι μπορεις να εχεις χαμηλο μπατζετ(μεχρι ενος σημειου βεβαια )εαν το κατανημεις με σωστο και εξυπνο τροπο. Στον φετινο Ολυμπιακο εχουν πεταχθει κατα την ταπεινη μου αποψη αρκετα λεφτα στον καλαθο των αχρηστων,Σικμα, Γκος, Καναν Μπραζντεκις αλλα και Μακισικ ειναι παιχτες που κοστιζουν περιπου 4,2 εκατομυρια, και δεν προσφερουν σε αποδοση ουτε τα μισα απο οσα παιρνουν. Προσθεστε και ενα εκατομυριο που παιρνει ο Παπανικολαου φτανουμε στο 40% ενος μετριου μπατζετ δηλαδη κοντα στα 5,5 εκκατομυρια. Τωρα μη μου πει κανεις οτι με 6 εκατομυρια δεν εβρισκες τουλαχιστον 3 πολυ καλυτερους παικτες απο αυτους που ηδη εχω αναφερει. Τρανο παρσδειγμα η Μπασκονια που καθε χρονο σχεδον φερνει 2 τοπ παιχτες που απασχολουν ολη την Ευρωλιγκα. Αρα θες πολυ καλο σκαουτινγκ και να ρισκαρεις λιγο( Κινα, G-League, BCL, Eurocap κλπ). Ηπροσθηκη 3 παιχτων φετος απλα αποδεικνυει ποσο λαθος ηταν ο αρχικος σχεδιασμος και ποσο λαθος υπολογιστηκε η κοπωση ενος συνεχομενου χρονου(12 μηνες) παιχνιδιων σε βασικα γραναζια της φετινης ομαδας(Γουοκαπ,Φαλ, Μιλουτινοφ, Παπανικολαου,Λαρετζακη). Αν η ομαδα θελει να ανεβει επιπεδο πλην Παπανικολαου οι 5 ξενοι που προανεφερα πρεπει να φυγουν το καλοκαιρι και να ερθουν 3 τοπ κλας παιχτες στο 1-3 και να κρατησει τη φροντλαιν ως εχει με ελληνοποιηση Μιλουτινοφ και να δει αν μπορει να φερει πισω Βεζενκοφ αν ο Πητερς δεν συμφωνησει σε ανανεωση.

  • iero
    iero Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Δλδ αμα ερθει ο σασα πρεπει να φυγει και ο πετρουσεφ?

  • iero
    iero Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια συμφωνω 100% οτι ο πιτερς δεν ειναι 3 αλλα πραγματικα θα ειναι κριμα να φυγει ακομα και αν ερθει ο σασα. Θα βρει λυση ο σκακιστης

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Greg07 Ακριβως οπως τα γραφεις ειναι φιλε.Συμφωνω μεχρι κεραιας

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο που θελω να σχολιασω εγω ειναι η αποτελεσματικοτητα των small ball σχηματων που ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ δοκιμασε ο κοουτς ελλειψει Μιλουτινοβ Φαλ και που αποδειχτηκαν εξαιρετικα αποδοτικα.Τοσο με τον παο οσο και με την ρεαλ δυο δυνατους αντιπαλους τα σχηματα που ειχαν στο παρκε ειτε τρια γκαρντ (παντα με δυο χειριστες) και δυο φοργουορντ ειτε δυο γκαρντ και τρια φοργουορντ (Πιτερς Παπανικολαου Σικμα π.χ) απεδωσαν γιατι στην αμυνα υποστηριξαν το switch all (εχουμε ψηλα κορμια στην ομαδα) και στην επιθεση ανεβασαν το τεμπο αυξησαν τις κατοχες με early offense και αιφνιδιασμο κυκλοφορησαν την μπαλα γρηγοροτερα και πολυ καλα (με καλο spacing) και η ομαδα ξεφυγε απο την εκνευριστικη προβλεψιμοτητα που την διακρινει λογω της εμμονης και της προσκολλησης του κοουτς στην motion offense και στο πως αυτη ξεκιναει με figure 8 και (ή) ποσταρισμα των δεινοσαυρων μας.
    Ο Ραιτ (καλοριζικος να πουμε) και τα στοιχεια που φερνει θα ενισχυσει ακομη περισσοτερο αυτα τα small ball σχηματα τα οποια θελω να πιστευω θα βλεπουμε πιο συχνα απο δω και περα.
    Ειχα σχολιασει το καλοκαιρι οτι με τις μεταγραφες των Γκος και Μιλουτινοβ (τωρα και Μητρουλονγκ- Πετρουσεφ) ο κοουτς ΟΦΕΙΛΕΙ να διανθισει και να εμπλουτισει λιγο το παιχνιδι της ομαδας χωρις αυτο απαραιτητα να σημαινει πληρη παρεκκλιση απο τις σταθερες του και την εν γενει φιλοσοφια του.Και δεν εννοουσα μονο το πικ εν ρολ που κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι στον Ολυμπιακο αλλα κι αλλα πραγματα.
    Η επιλογη του Ραιτ ενος mobile αθλητικου ημιψηλου δειχνει οτι ο κοουτς μαλλον εβαλε νερο στο κρασι του και καταλαβε (?) οτι οπως πηγαινε το εργο δηλαδη η πιστή προσηλωση στο ευαγγελιο της motion offense- που οπως ισχυριζεται ο ιδιος χρειαζεται αρκετος χρονος για να διδαχθει στους καινουργιους και να αφομοιωθει-κραταγε την ομαδα πισω (γνωμη μου ειναι πως αν ο κοουτς ηταν περισσοτερο διαλλακτικος θα ειχαμε τουλαχιστον 2-3 νικες παραπανω στην Ευρωλιγκα)
    Μενει να δουμε αν αυτο θα επιβεβαιωθει ή οταν επιστρεψουν ολοι ξαναγυρισουμε στα ιδια

  • Τακης
    Τακης Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πήτερς ούτε για αστείο δεν μπορεί να σταθεί στο 3. Αμυντικά θα του κάνουν πλάκα σχεδόν όλα τα αντίπαλα τριάρια στην Ευρωλίγκα. Θέλω την γνώμη σου redgoal σχετικά με αυτο

    REDGOAL: Είναι Top-3 πάουερ φόργουορντ στην Ευρωλίγκα και θα τον αλλάξεις θέση; Δεν έχει καμία λογική.

  • Lalalalalalalalalalalala
    Lalalalalalalalalalalala Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @NaruhitosGuard
    “ Ευτυχως αυτη τη φορα ο παιχτης ερχεται απο αλλον ατζεντη της Οκταγκον που εχει και τον Μιλουτινοφ (τον οποιο κι αυτον θελουν να κανουν 'Σλουκα' ειδικα αν παρει το διαβατηριο).”
    Είσαι τρομερός που το ξέρεις και αυτό…Αυτό κατάλαβα και εγώ μόλις άρχισαν να τον χειροκροτάνε οι τρομερά πολιτισμένοι πράσινοι οπαδοί….Μιλάμε για ομάδα πιό αστεία από τον Σεφερλή!
    Το θέμα είναι ρε φίλε οι παίχτες τί κάνουν….Ο μιλού εξακολουθεί να είναι καλά σε εμάς ή έχει ακούσει για παράπονα;
    Επίσης ο Πέτερς βλέπεις να πηγαίνει nba όπως είχες ακούσει από την πιάτσα;Γιαυτό δεν έχει ανανεώσει;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...