roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Η αντίδραση του Παπανικολάου...

underarmor
redwell

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και φυσικά αυτό έχει επίπτωση και στην απόδοση της ομάδας καθώς ο αρχηγός είναι "βαρόμετρο" και όταν αυτός είναι στα... χάι του ανεβαίνει συνολικά ο Ολυμπιακός.

Ο Air-Pap ξέρει και ο ίδιος ότι πρέπει να κάνει άμεσα ένα ριστάρτ στις "εργοστασικές ρυθμίσεις" και παρά την επιβάρυνση από το Μουντιάλ και τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια με την ερυθρόλευκη από τον Οκτώβρη, να ηγηθεί στην τελική ευθεία της σεζόν.

Πλέον τα... ψέματα τελείωσαν και κάθε αγώνας μετράει όσο δεν πάει άλλο και στην Ευρωλίγκα αλλά και σε μεγάλο βαθμό και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο έμπειρος φόργουορντ είχε εσχάτως μια... κουβέντα με τον εαυτό του και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Μακάρι η αρχή να γίνει στη Μαδρίτη...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • red question
    red question Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορείς να μας βοηθήσεις τί εννοείς έκανε κουβέντα με τον εαυτό του;
    Πήγε ζήτησε συγνώμη έκανα αυτοκιρτική εξέφρασε τον λόγο που δεν παίζει καλά, είπε ότι κάτι τον χαλάει;Είναι ξεκάθαρα πνευματικό το θέμα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο!
    Μπορείς λίγο να μας δώσεις κάποια πληροφορία για το τί παίζει με τον αρχηγό;

  • VAGELIS ARGOS 7
    VAGELIS ARGOS 7 Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημερα ειναι ενας αγωνας απεναντι σε μια πανίσχυρη ομαδα, που οσες απουσιες εχει, αλλες τοσες λυσεις σου παραθετει. Εμεις δεν εχουμε τους δυο πολυ καλους ψηλους μας, που είναι και σημείο αναφοράς στην ομάδα μας και σε αντιπαραθεση θα εχουμε ενα 4-5αρι, τον Πετρουσεφ και εναν παικτη που δεν θα ηθελα να τον χαρακτηρισω, ονοματι Σικμα. Ας παιξουμε λοιπον χωρις αγχος και αν μπορεσουμε να κερδισουμε καλως, αν οχι κανεις δεν θα πει τιποτα.
    Θα ήθελα να σας πω και κάποιες σκέψεις μου εν όψει της νέας χρονιάς, δηλαδή της περιοδου '24-'25.
    Πρωτον και σημαντικότερο να αυξηθεί το μπάτζετ. Κύριοι πρόεδροι φτάνουν τα δόγματα, η μιζέρια, οι ξεπερασμενες ιδεολογιες, τα σλογκαν και οι τσιγγουνιες. Αν μπορείτε βάλτε χρήματα ή αν δεν μπορείτε, βρείτε κάποιον συμπαικτη- συνέταιρο. Μια χρονιά να είστε πρόεδροι εσείς και μια αυτός. Και να μοιράζεστε τα έξοδα. Δεν νοείται Ολυμπιακός με ψίχουλα και με μπάτζετ που έχουν ομάδες από την 10η θέση και κάτω. Τουλάχιστον 25.000.000 € συνολικά. Εξ άλλου υπάρχουν και πάρα πολλα έσοδα. Τον νικητή θυμούνται όλοι, αυτόν που πήρε την κούπα. Τον δεύτερο τον καταπίνει ο χρόνος.
    Δεύτερον εξ ίσου σημαντικό. Απαιτειστε από το κρατος κλειστό. Η ξεφτίλα του Σ.Ε.Φ. πρεπει να σταματήσει. Αρκετά με το σαράβαλο. Το να βάλεις δύο κυκλικά λεντ φωτακια στην εισοδο και 2-3 σειρές καρεκλακια δεν λύνεται το πρόβλημα. Η το επανασχεδιαζεις, αν γίνεται, η το γκρεμιζεις, ναι το γκρεμιζεις, και στην θέση του δημιουργείς ένα πανέμορφο, σύγχρονο αισθητικά και τεχνολογικά κλειστό 20.000 θέσεων. Αυτό θα χρειαστεί 2 χρόνια για να κατασκευαστεί. Αυτά τα δύο χρόνια παίζεις στο κλειστό του Φαλήρου. (ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ). Εννοειται ότι το όλο εγχείρημα θα γινει με έξοδα του κράτους. Όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με το γήπεδο και γενικά όλο το συγκρότημα του ΠΑΟ στον Βοτανικό. Όπως έγινε και με το κλειστό του ΠΑΟΚ στο μπασκετ. Όπως έγινε και με το γήπεδο της ΑΕΚ, στην Φιλαδέλφεια. Καμμια από αυτές τις όντως ιστορικές ομάδες δεν έβαλε ούτε σεντ από τα ταμεία της. Το ίδιο επιβάλλεται να γίνει και με τον Ολυμπιακό, του οποίου οι φιλαθλοι είναι κατα 50% οι αιμοδότες του ελληνικού αθλητισμού. Και φυσικά όλο αυτο που θα δημιουργηθεί, να παραδωθει στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Έτσι θα παραχθεί πλούτος. Έσοδα για την ΚΑΕ, έσοδα για τον ερασιτέχνη, αλλά και για το κράτος, το οποίο σε βαθος χρόνου θα αποσβέσει τα χρήματα της κατασκευής του κλειστού. Σαφώς και θα υπάρξουν τουλάχιστον 12-15.000 διαρκειας, γιατί όλοι θα θέλουν να βλέπουν την ομάδα μας σε ένα τέτοιο κλειστό οπου και θα περνούν 3-4 ώρες με την οικογένειά τους σε ένα πολιτισμένο και πανέμορφο περιβάλλον. Αφηνοντας και πολλα χρηματα στα καταστηματα που θα εχουν δημιουργηθεί, (εστιασης, μπουτικ, καφετεριες κ.λ.π.) τα οποια θα καταληγουν στα ταμεια της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εννοείται ότι και ο περιβαλλοντας χώρος θα είναι σημαντικό μέρος του όλου προτζεκτ.
    Τρίτον και εξίσου σημαντικό, είναι να προσέξουμε πολύ το καλοκαίρι που έρχεται, την στελέχωση της ομάδας μας με παίχτες ικανοτατους, αλλά και 2-3 τουλάχιστον πρωτοκλασατους παιχταράδες. Να δημιουργηθεί μια ομάδα που δεν θα μπορεί να την σταματήσει καμμια διαιτησία, κανένας τρακης και καμμια τρακαινα. Θα υπάρξουν πολλοί ελεύθεροι παιχταράδες το καλοκαίρι. Για παράδειγμα, Τζέιμς, Μούσα κ.λ.π. Κατά την άποψή μου πρέπει χωρίς συναισθηματισμους, αλλά τελείως κυνικά να ξεκαθαρίσει το ροστερ από παίκτες που πια στο σύγχρονο μπασκετ δεν μπορούν να προσφέρουν. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί και περισσότερο καλα το ξερει το τεχνικό σταφ και ο κόουτς.
    Αυτές τις σκέψεις ήθελα παίδες να μοιραστώ μαζί σας και να ευχηθώ καλή τύχη για τον σημερινό αγώνα και κυρίως μακριά από τραυματισμους. Καλη συνέχεια σε όλους. Ρεντγκολ σ ευχαριστώ άλλη μια φορά για την φιλοξενία και για το βήμα που δίνεις σε όλους μας.

  • Στέφανος
    Στέφανος Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουλάχιστον να μην σακατεψει κανέναν άλλο συμπαίκτη του ας προσέχει ο Πετρούσεφ σήμερα όταν τον πλησιάζει ο Κωστάκης

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα δικα μου τα μάτια ο Παπ παίζει σαν πουλημένος. Λες και τα πήρε στην αρχή της χρονιάς για να παίζει επίτηδες χάλια. Δεν ξέρω αυτή η εικόνα που δείχνει μόνο απ την κούραση είναι; Είναι εντελώς αδιάφορος.

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Air pap γελάω ακόμα

    Ο Παπανικολάου αν δεν ήταν Έλληνας δεν θα έπαιζε Euroleague

  • Στάθης7
    Στάθης7 Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι είναι σαν να θέλει ο Μπαρτζώκας κάποιους παίκτες να τους εκθέσει ανεπανόρθωτα. Προφανώς και δεν ισχύει αυτό αλλά θέλω να τονίσω πως η έλλειψη ενός καθαρού σκόρερ δεν μπορεί να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της περιφέρειας. Ρολιστες είναι όλοι οι παίκτες που έχουμε και δη οι Έλληνες. Για αυτό το καλοκαίρι όταν έφυγαν οι βεζενκοφ Σλούκας χάσαμε τρομερά σε ποιότητα σε σκοράρισμα και δημιουργία. Χάρις σε αυτούς ο μακισικ έβρισκε κάνα διάδρομο να καρφώσει. Ο Παπανικολάου να κάνει καμία άμυνα ο λαρετζακης να βάλει κάνα σουτ αμαρκαριστος μέχρι και ο λουτζης ξεχασμένος από τους αντιπάλους προπονητές δειλά δειλά έβαζε κάνα σουτακι. Αυτά που γράφουν οι σχολιαστές για το πόσο υπερεκτιμημένοι και κυρίως υπερκοστολογημενοι είναι οι Έλληνες παίκτες τα χω πει και τα χω αναλύσει δεν τα ξαναγράφω. Απλά φαίνεται πως αν δεν πάρουμε τον κατάλληλο παίκτη να μπορεί να απασχολεί τις αντίπαλες άμυνες μόνος του τότε Προκοπή δεν θα κάνουμε μιας και η ομάδα αποτελείται εξ ολοκλήρου στην περιφέρεια από ρολιστες. Αυτή είναι η αλήθεια. Απλά με την ύπαρξη άλλων παικταραδων οι αδυναμίες τους φαίνονται ξεκάθαρα και είμαστε απελπιστικά προβλέψιμοι για κάθε αντίπαλο ακόμη και εντός συνόρων. Υπάρχουν και άλλο παράγοντες όπως οι τραυματισμοί και κάποιες διαιτησίες αλλά ας μην κρύψουμε κάτω από τα χαλακι τα τραγικά προβλήματα του ρόστερ. Πάρε για 3-4 μήνες μπέικον. Και διώξε σικμα και πάρε Γουέιν Γκάμπριελ μπας και δούμε κάτι ορθολογικό. Η χρονιά πάει για φούντο δεν έχουμε να χάσουμε κάτι με 2 κινήσεις και όπου βγει τουλάχιστον να δείξουμε μια αντίδραση.

  • Jimball
    Jimball Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΛΑΜΠΡΟΣ
    Σίγουρα ο Παπ δεν διάγει την καλύτερη φάση της επαγγελματικής του καριέρας. Ίσως φέτος να είναι και ο χειρότερος παίκτης της ομάδας με διαφορά, αλλά νομίζω ότι στο υπόλοιπο κείμενο σου κάπου το χάνεις.
    Ποτέ δεν ήταν το πρώτο βιολί όμως η προσφορά του ήταν καθοριστική όλα τα χρόνια που ήταν στην ομάδα.
    Αποτελούσε με συνέπεια τον συνδετικό κρίκο επίθεσης και άμυνας, πήδαγε για τα ριμπάουντ, έτρεχε καλά το γήπεδο, έκανε κοψίματα και ήταν πάντα παρών στα δύσκολα.
    Σε όλα τα φ4, από μικρό παιδί, δεν κρύφτηκε ποτέ...
    Γαλουχήθηκε δίπλα σε Σπανούλη και Πρίντεζη και απέκτησε μπασκετική οξυδέρκεια που λίγοι διαθέτουν. Λειτουργεί σαν προπονητής μέσα στο γήπεδο.
    Κάνει κακή χρονια όμως δεν πρέπει να τα μηδενίζουμε όλα.
    Το ίδιο ισχύει και για τον coach.
    Δύο άνθρωποι γνήσιοι Ολυμπιακοί και με μεγάλη προσφορά δέχονται συστηματικά κακοπροαίρετη κριτική όλο το χρόνο ακόμα και από εμάς τους ίδιους.
    Μπαίνουμε στην τελική ευθεία με τα πράγματα δυστυχώς να μην εξελίσσονται όπως θα θέλαμε. Ας στηρίξουμε την ομάδα με κάθε τρόπο και στο τέλος θα κάνουμε την σούμα .

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, μία σημαντική νίκη εκτός έδρας είναι.
    Όταν έρθει θα αλλάξει όλο το τσιπακι.
    Δείτε τον βαζελο, πήρε νίκη μέσα στην Μονακό,στο τελευταίο δευτερόλεπτο και πάει τραίνο.
    Όλα ψυχολογία είναι.
    Ας ελπίσουμε η σημαντική νίκη να έρθει απόψε.

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμια σχεση ο παπανικολαου στη πρωτη θητεια στον ολυμπιακο σε σχεση με τον τωρινο...οταν ξαναγυρισε στα περισσοτερα παιχνιδια μεχρι σημερα κατω του μετριου

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που γράφεις φίλε Λάμπρο περί πνευματικής συγκέντρωσης δυστυχώς δεν ισχύει μόνο για τον Παπανικολάου.... ισχύει για όλη την ομάδα φέτος.... είναι πολλά παιχνίδια που πραγματικά οι παίκτες κουτουλανε στο παρκέ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...