roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Έχουμε σοβαρή ομάδα και θα το δείξουμε»

underarmor
redwell

Ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την εμφάνιση και την άνετη νίκη επί της Μακάμπι στο ΣΕΦ, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως υπήρχε "πρέπει" για τους Πειραιώτες σε αυτό το ματς ενώ στάθηκε και στην παρουσία του "Μιλού" που κάλυψε επάξια το κενό του Φαλ:

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τους φιλάθλους, ήταν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα μετά από δύο ήττες στην Ισπανία. Ήταν ένα ματς, που έπρεπε να κερδίσουμε απόψε, ήμασταν συμπαγείς σε άμυνα και επίθεση.

Περιορίσαμε την αποτελεσματικότητα, που έχουν στην επίθεση, αλλά την ίδια στιγμή έπρεπε να καλύψουμε την απουσία του Φαλ, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι και για αυτό πρέπει να δώσουμε επιπλέον εύσημα στον Μιλουτίνοφ, είχε 20 πόντους-20 ριμπάουντ, που είναι τρομερά νούμερα στο σημερινό μπάσκετ.

Αλλά και σε όλη την ομάδα, που προσπάθησε σκληρά απόψε, έπαιξε ενωμένη και προσπαθούσε να βρει την πιο σωστή επιλογή και στις δυο πλευρές. Δεν νομίζω πως κάποιος αμφιβάλλει ότι έχουμε μία τουλάχιστον πολύ σοβαρή ομάδα.

Ήμασταν στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια, φέτος έχουμε προβλήματα τραυματισμών από την αρχή, αλλά είμαστε μία σοβαρή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα το δείξουμε μέχρι το τέλος».

Λίγα λεπτά αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Coach-B τόνισε: «Θα ήθελα να εκφράσω για μία ακόμη φορά την εκτίμησή μου στους φιλάθλους μας και τους παίκτες μας για αυτό το σπουδαίο βράδυ.

Για εμάς ήταν προφανώς ένα παιχνίδι που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, μετά τις δύο ήττες στην Ισπανία. Αποδείξαμε σε όλους πως είμαστε τουλάχιστον μια σοβαρή ομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σοβαρός και να προσεγγίζεις όλα τα παιχνίδια με την ίδια νοοτροπία. Η Μακάμπι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ταλαντούχα. Απόψε η άμυνά μας ήταν συμπαγείς και δεν τους επιτρέψαμε να σκοράρουν τον αριθμό πόντων που συνήθως σκοράρουν.

Ειδικά στο δεύτερο μέρος η άμυνά μας ήταν εξαιρετική και αυτό μας έδωσε τον ρυθμό να σκοράρουμε εύκολους πόντους στην επίθεση. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο Μουστάφα Φαλ για τον Ολυμπιακό.

Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην εμφάνιση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Όλη η ομάδα προσπάθησε να καλύψει το κενό του Μους.

Όμως, γνωρίζοντας πως η Μακάμπι είναι η κορυφαία ομάδα στα αμυντικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, το ότι ο Νίκολα είχε 20 πόντους με 20 ριμπάουντ, κυριάρχησε και μας βοήθησε να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό ματς, για αυτό και του αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια.

Καλή τύχη στην Μακάμπι. Πρέπει να αναφέρω πως η κατάσταση που βίωσαν να ζουν στο Βελιγράδι και να ταξιδεύουν στο Ισραήλ για κάποια παιχνίδια του εγχώριου πρωταθλήματος, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής κάνουν μια πολύ καλή σεζόν.

Η Μακάμπι έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, αλλά εμείς έχουμε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Έχουμε παίκτες επιθετικούς, έχουμε σταθερά καλή αμυντική επίδοση. Πιστεύουμε πολύ ότι όπως είναι το μπάσκετ στη EuroLeague πρέπει πάντα να έχεις μεγάλη αμυντική συνέπεια. Αύριο θα συνεδριάσουμε για να δούμε τους κανονισμούς, να δούμε μέχρι πότε μπορούμε να αποφασίσουμε για αλλαγή.

Δεν είμαι τόσο θετικός για αλλαγή, μπορεί μία αλλαγή, αν χρειάζεται, να γίνει πριν από το Κύπελλο. Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα σημαντικό, αλλά δεν είναι και το κομβικότερο της χρονιάς αυτή τη στιγμή. Θα συνεδριάσουμε και ο κ. Σκινδήλιας και οι πρόεδροι, θα πούμε ο καθένας τη γνώμη του και θα αποφασίσουμε.

Δεν είχαμε απόψε την πολυτέλεια αν το αποτέλεσμα θα μας επηρεάσει θετικά ή αρνητικά εν όψει Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τι περιμένετε από τον Ολυμπιακό, έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες επειδή πήγαμε σε δύο σερί Final Four. Γυρίσαμε δύο φορές τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα και βρεθήκαμε κοντά στην ισοφάριση.

Αλήθεια, μετράτε το παιχνίδι με τον Κολοσσό σαν κακή εμφάνιση; Έχουμε παίξει έξι παιχνίδια σε δύο εβδομάδες. Πολλές ομάδες στην Ευρώπη χάνουν. Όταν προβληματιστήκαμε στο ημίχρονο με τον Κολοσσό επειδή χάναμε πέντε πόντους. Δεν μπορούμε να προβληματιζόμαστε από αυτά τα παιχνίδια.

Τα δύο ματς στην Ισπανία, ακόμα και με τη Μπασκόνια στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί. Παίξαμε ένα πολύ κακό δεύτερο μέρος. Υπάρχει πίεση, επιτρέψτε μου να μη βάλω το ματς με τον Κολοσσό στην εξίσωση, όπως δεν την βάζω ούτε όταν κερδίζουμε με 40 πόντους. Είναι αγώνες που πρέπει να διαχειριστείς.

Απλώς αυτή τη στιγμή οι νέοι στο ροτέισον είναι αρκετοί, είναι ο Μπραζντέικις, είναι ο Μήτρου-Λονγκ, είναι ο Πετρούσεφ, είναι ο Μιλουτίνοφ κι ο Σίκμα, ακόμη κι ο ΜακΚίσικ. Έχουν όλοι την πίεση να δείξουν πράγματα. Δεν τα λέω για να δικαιολογηθώ, σαφώς έπρεπε να πάρουμε μία νίκη ή και δύο στην Ισπανία. Ας ξεχάσουμε τον περσινό Ολυμπιακό, είμαστε στη διαδικασία χτισίματος φιλοσοφίας, όσοι έρχονται στο σύστημα, αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Υπάρχει πίεση στον Σίκμα, είχε συνηθίσει 6-7 χρόνια να είναι ο κύριος εκφραστής μίας καλής ομάδας. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και σας διαβεβαιώ ότι στις προπονήσεις παίζει καταπληκτικά. Δυστυχώς δεν έχει συνηθίσει να παίζει τρίλεπτα, πεντάλεπτα και επτάλεπτα και είναι κάτω από το επίπεδό του, αυτό είναι δεδομένο. Είναι φοβερός επαγγελματίας και χαρακτήρας, πολύ θετικός. Κάνει την ομάδα του στην προπόνηση πάντα καλύτερη. Ας ελπίσουμε ότι θα δείξει αυτό που είναi».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

40 σχόλια

  • Γιώργος
    Γιώργος Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμία συγνώμη θα ακούσουμε από επίσημα χείλια (προπονητής-διοίκηση) στους επτά χιλιάδες ανθρώπους που πήραν διάρκειας πριν καν τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα;

    REDGOAL: Συγγνώμη μέσα Γενάρη γιατί να ζητήσουν φίλε; Ένας τίτλος έχει παιχτεί και τον κατέκτησαν...

  • Xero-las
    Xero-las Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow εσύ τον βάζελο; Σε ποιά θύρα του οακα ήσουν; Τα φάουλ 27-17 υπερ του πως τα είδες; Εδω δεν λες οτι δεν επαιζε ο Πάντερ αλλά χθες είες για τον Brown. 60 cents. Και ο βάζελος είχε 4 παίκτες στον πάγκο που δεν επαιξαν; Τι ακριβώς σχολιάζεις. Ότι έχουμε 12ο παίκτη τον Σίκμα και όχι τον Μωραιτη; Ξέρεις ότι παίζεται με 5 και όχι 11 παίκτες το μπάσκετ;

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 07:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Δακρυσα.....βερι τατσινγκ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 02:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Toν βάζελο τον ειδατε; ; ; Τον ειδαμε να λετε.............Και εμείς εχουμε τους Σικμες και τους Μπρασντέκηδες να καθονται παγκο.

    Βλέπω τον Τράκη να μας κάνει πλάκα τα επομενα χρονια.

  •  Djredbull07
    Djredbull07 Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Από πότε τα ΣαλιγκάροΠροβατα έχουν & Πυροσβέστες?
    Αντε ρε κατουρα που θα μου πεις εσυ πως θα μιλάω
    Νουθεσίες & συμβουλες στους "Πυροσβέστες" σου...

    Σέβομαι όσους Σέβονται!!
    ΜΟΝΟ!
    Και πάνω ΑΠΟ ΟΛΑ σέβομαι τους αληθινούς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
    Αυτους που είναι σε ΟΛΑ τ αθλήματα...
    Που δεν είναι οπαδοί του Προέδρου ή του Προπονητή ή του Παίκτη ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !!!
    Του Δαφνοστεφανομενου...
    Τους υπόλοιπους δεν τους βλέπω μπροστα μου καν ούτε & τους υπολογιζω

    Xernao-las ή Fapafun ή με οποιοδήποτε από τα πολλά nic χρησιμοποιείς
    ΒΛΑΚΟΠΟΥΛΕ Δεν βρίζω την ομαδα, ούτε τον προπονητή
    Τον μόνο που έχω βρίσει ποτέ είναι τον Μαρινακη( ξέρει το Ρεντγκοαλ που τα διορθώνει ή που τα κόβει! )

    Τις απόψεις μου γράφω και παρατηρήσεις...
    Δημοκρατία έχουμε!
    Όπως λέτε τις δικές σας εσείς οι ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΥΦΛΑ έτσι λεμε & εμεις οι υπολοιποι
    Αλλαγές φορές πέφτω μέσα & άλλες οχι( ελάχιστες )

    Εσάς όμως σας βρίζω που δεν είστε οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ αλλά Προσωπολατρες......
    Και που ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ κάνετε μπουλινγκ σε όποιον έχει αντίθετη άποψη
    Που ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ βρίζετε και προβάλετε
    Που λέτε ψέματα για εμάς κτλπ

    Βλακοπουλε εσύ & οι υπόλοιποι όμοιοι σου ψεκες
    Στο τώρα, ο Ολυμπιακός είναι 6ος στην Ευρωλιγκα με κακές εμφανίσεις & δεν φαίνεται φως...
    Στην Ελλάδα λογικά έχει χάσει το πλεονέκτημα έδρας από τον ΠΟΑ που ξέρουμε ότι συνήθως δίνει την κούπα...

    ΜΑΚΑΡΙ να αλλάξουν τα πράγματα & να πάμε τουλάχιστον στο φάιναλ & επίσης να πάρουμε την κούπα μέσα στο οκανα!
    Μ Α Κ Α Ρ Ι
    Αλλα φαίνονται όλα αυτά πολύ δύσκολα..

    Εσείς οι συγ-καμενοι καθίστε να θαυμάζετε τον Σ.. & τον Μπι...

  • Τακης
    Τακης Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Α και που είσαι DJredbull07 . Άλλαξε χέρι γιατί θα πάθεις τενοντίτιδα με αυτό το Ρυθμό

  • Τακης
    Τακης Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 23:56 Σύνδεσμος σχολίου

    DJredbull07 αν εμείς χρειαζόμαστε ψυχολογική διερεύνηση εσύ πηγαίνεις απευθείας στο Δαφνί χωρίς επιτροπες και τα σχετικά

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είμαστε Ολυμπιακοί αποφάσισε το πράσινο τρολ Djredbull07 και βέβαια τα γεγονότα διαψεύδουν κι αυτόν και τα υπόλοιπα τρολ. Πανηγυρίζουμε και αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ο Θρύλος "παίζει γερά με τσαμπουκα" γιατί αυτό πρεσβεύει ο ΟΣΦΠ και οι αξίες του . Είμαστε οπαδοί της νίκης μόνο όμως όταν αυτή έρχεται με το σωστό τρόπο. Χειροκροτούμε την ομάδα μας όταν χάνει αρκεί να έχει παίξει καλά, γιατί αναγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου, αρκεί αυτός να μας κερδίσει στα ίσα. Στηρίζουμε το Μπαρτζωκα όπως στηρίζαμε τον Ξανθό, τον Ντουντα και το Σφαιροπουλο, όπως θα στηρίξουμε τον επόμενο σοβαρό προπονητή που θα έρθει και θα προσφέρει. Στηρίζουμε τους Αγγελόπουλους γιατί έχουν την ομάδα οικονομικά υγιή, δεν κάνουν καραγκιοζιλικια, δεν παρεμβαίνουν στο ρόλο του προπονητή και τον στηρίζουν πλαίσιονοντας τον με εξαιρετικό επιτελείο. Κραξαμε τους Αγγελόπουλους τις εποχές ηχητικών, Μπλατ, Κεμζουρα, Γκέρσον και Γιαννάκη-νεοπλουτισμου. Ψεγουμε τους Αγγελόπουλους γιατί δεν έχουν φροντίσει να μας εξασφαλίσουν μια έδρα αντάξια του λαού μας. Στηρίξαμε το "μέχρι τέλους" αλλά ασκήσαμε και ασκούμε την κριτική μας για το ότι τελικά το αποτέλεσμα ήταν ελάχιστο. Στηρίξαμε τον Κόκκαλη στην πρώτη θητεία του Ξανθού και επί Ντουντα, κραξαμε τον Κόκκαλη όταν έφερε δεύτερη φορά τον Ξανθό για να τον αποδομησει από τη συνείδηση του ερυθρόλευκου κόσμου, όταν μας έριξε στον Κορυδαλλό και όταν παράτησε το τμήμα για να αλωνιζουν οι κοντοί και ο Σωλήνας. Το ξέρω ότι σας πονάνε όλα αυτά τρολακια μου γιατί εμείς είμαστε πάντα εδώ, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε επαναλαμβάνω όσο τηρούνται οι αρχές του συλλόγου. Και το σύλλογο εκφράζουν τα εκατομμύρια Ολυμπιακωνβανα τον πλανητη, το 95% πληρότητα στο ΣΕΦ και τα απανωτά sold out, και όχι 10 πονεμένα πάσης φυσεως τρολ εδώ στο red goal, που ζουν σέρνοντας κι έρποντας στα ηλεκτρονικά τους σιφονια. Πίσω στην τρύπα σου τώρα. Μπρος.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    RED WINNER κι άλλο παράσημο. Συνέχισε.

  • Akamatos
    Akamatos Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον θρύλο. Πάμε δυνατά!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...