roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Με Μακάμπι να αρχίσουμε σερί νικών...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη (18/01, 21:15) στο ΣΕΦ για την 22η ημέρα της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις μέτριες εμφανίσεις σε Βαρκελώνη και Βιτόρια για να πάρει και ψυχολογία ενόψει του κλάσικο με τον ΠΑΟ τη Δευτέρα (22/01) στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς τόνισε: «Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα, έχει ταλέντο, έχει θέσεις και σκληράδα σε αρκετές θέσεις.

Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, ότι πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα και πιστεύω θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να κερδίσουμε.

Η νίκη είναι νίκη, όπως και να έρθει μετράει το ίδιο. Είτε με μισό πόντο είτε με 20 πόντους. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες, θέλουμε να ξεκινήσουμε τα κερδοφόρα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε.

Εννοείται πως υπάρχει αυτοπεποίθηση, πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση. Εντάξει, δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς και από εκεί και πέρα το αυριανό είναι θεωρώ μια καλή ευκαιρία για μια νέα αρχή νικών».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Παυλο, το προβλημα με τον ΛΑΡΕΤΖΑΚΗ ειναι οτι τα εχει φορτώσει στον κοκκορα! Το εχει ριξει πολύ στον χαβαλέ και δεν ειναι αυτος που ηταν. Εχει χάσει τη διψα που ειχε για να διακριθεί. Νιώθει σιγουρος για την παραμονή του, υπεγραψε συμβόλαιο και απο τοτε εχει παρει τον κατηφορο! Αυτή τη στιγμή, ειναι σκιά του εαυτού του. Και περυσι μιση χρονιά εκανε καλή. Την αλλη μισή σερνόταν. Φέτος ομως, ειναι μετριοτατος εως κακός.
    Προκαλεί πικρία να τον βλέπεις ετσι γιατι τον πιστεύουμε και τον γουστάρουμε. Ομως ο Ολυμπιακός τον εχει ανάγκη και ειναι αφαντος. Δεν γινεται να χαιδεύουμε τα αυτιά κανενός. Αν δε γουστάρει πια η δεν μπορει, ναι τοτε, ας φυγει.
    Το πρόβλημα του Ολυμπιακού ειναι οτι αυτά τα αποδυτήρια που εσφιζαν από υγεία, μετατράπηκαν σε "παιδική χαρά".
    Αυτό βγαίνει προς τα εξω τουλάχιστον και επειδή ξέρω και 2 πραγματάκια εκ των έσω, επέτρεψε μου να σου πω οτι ούτε ο Μπαρτζώκας ειναι ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση και μάλλον ο Πάπας έφυγε ΚΑΙ για αυτόν τον λόγο!!!
    Η τριπλέτα, Πάπας, Λαρετζάκης, Λούτζης, υπό την προστασία του Παπανικολάου, έχουν κάνει τα αποδυτήρια σχολική εκδρομή!!!

  • παύλος
    παύλος Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    O Terence Davis , χτες , 17/1/24 , δήλωσε στον Andrea Calzoni : «Λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν, αλλά απέρριψα μία πολύ καλή οικονομική πρόταση να παίξω στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα, το καλοκαίρι. Είπα όχι γιατί ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ και για να το κάνω, θα έπρεπε να παίζω στην G League .Πάντως , αυτή την στιγμή έχω υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα. »

  • Αντώνης
    Αντώνης Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά με ξεπερνάει το γεγονός που ορισμένοι εδώ μέσα πάνε να την πέσουν στο Λαρεντζάκη.

    Οτι τι? ειναι αχρηστος? Ακούω ποιος είναι καλύτερο Έλληνα δυάρι (πλην Ντορσει)
    δεν προσπαθεί? το παιδί τα δίνει όλα, αδιάφορος σε καμμιά περίπτωση
    δεν εξελίσσεται? ξεκίνησε στις παρυφες τις 12 αδας με σκόρπια 2-3λεπτα και είναι πλέον βασικό γρανάζιτης ομάδας (Σε αντίθεση πχ με Λούντζη)

    Προφανώς δεν είναι για να κουβαλήσει την ομάδα στις πλάτες του (το έχει κάνει και αυτό πάντως), αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα παίδες.

  • Μιχάλης Νίκαια
    Μιχάλης Νίκαια Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 01:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Πριν λίγες ώρες ο Τέρενς Ντέιβις δήλωσε ότι είχε πρόταση απ' τον Ολυμπιακό με τεράστιο ποσό, αλλά η επιθυμία του να παίξει ΝΒΑ και όχι μόνο ( οικογένεια κλπ ), τον κράτησε Αμερική. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει παίχτη που να έχει το ένας με έναν και το σταθερά μεγάλο ποσοστό στο σουτ. Δε του έκατσε. Ατυχία; Ανυπομονησία; Πήγε σε ένα άλλο πλάνο, που φαίνεται να μη του βγαίνει. Ακόμη όμως το πράγμα γυρίζει. Πώς; Αν η ομάδα βρει ενέργεια! Αυτό το πλάνο θέλει ενέργεια, για να μπορέσει να λειτουργήσει. Δε την βρήκε; Η χρονιά πάει στράφι. Την βρήκε; Το γυρνάει, κάνοντας μια απ' τις μεγαλύτερες εκπλήξεις - ανατροπές, όλων των εποχών!!!!!

    REDGOAL: Φίλε, αν κάνεις τις κινήσεις σου και δεν βγουν, ΟΚ πας πάσο. Λες δεν έκατσε και πάμε παρακάτω. Το θέμα είναι αν κάτσεις και κοιτάς με σταυρωμένα τα χέρια την ομάδα να βυθίζεται. Εκεί υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι...

  • Μπαρουτοκαπνισμενος
    Μπαρουτοκαπνισμενος Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά ο Λαρεντζάκης περισυ ήταν παγκιτης με ρόλο να ξεκουράζει Σλουκα οταν λοιπόν πας να κάνεις τους παγκιτης πρωταγωνιστές ή θα το καταφέρεις ή θα αποτύχεις παταγωδώς .Για την ώρα ισχύει το δεύτερο και δεν βλέπω να αλλάζει.Ως αθλητής είναι τίμιος και αυτά που μπορεί να δώσει τα δίνει αλλά Σλούκας σε μια μέρα δεν μπορεί να γίνει.

  • Στάθης7
    Στάθης7 Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Dimsosa αυτά τα παικτακια που στην καλύτερη είναι ρολιστες επειδή έχουμε αυτό το γελοίο κανονισμό με τους γηγενείς βρίσκουν και τα κάνουν και κάθονται πάνω σςλτα συμβόλαια τους χωρίς να εξελίσσονται. Έτσι είναι το ελληνικό σκεπτόμενο μπάσκετ με περιφερειακούς τουβλαδορους που τους δίνεις τη μπάλα και δεν ξέρουν οι ως να τη βάλουν στο δυχτακι... Και να τον διώξεις δεν υπάρχει κάποιος άλλος στη θέση του δυστυχώς! Είναι πολύ σοβαρη κατάσταση και δεν κάνεις κάνεις τίποτα να την αλλάξει!

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαμένο παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο.θα τρέχουμε, να καλύψουμε διαφορά..και δεν είμαστε η Παρτιζάν.

  • Γιάννης Δ.
    Γιάννης Δ. Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ένα πόντο ανά παιχνίδι που σκοράρεις Λαρετζάκη, τι σερί νικών να αρχίσουμε...;;;

  • Dimsosa
    Dimsosa Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατάντια να ακούς να βγαίνει μπροστά ο Λαρυ-Καρυ-Κομπρα-1 σωστο 4 λάθη κ α
    Αν απόψε τον άφηνε ελεύθερο η ομάδα ζήτημα να βρισκόταν ομάδα (για Eurocup μιλάω)να τον υπογράψει.
    Αλλά ξέχασα είναι λαϊκό παιδί και τον γουστάρει ο έχων πάντα μια και δυο και τρεις δικαιολογίες.Μαλλον το Μπρονξ που βγάζει κακά παιδιά (σεσημασμενους σκόρερ) είναι προάστιο του Μπάκιγχαμ

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι χτύπημα από τον Φωστήρα του μπάσκετ red arrow 7.... συνέχισε να γράφεις φίλε.....καλά το πας...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...