roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Μου αρέσουν όλα στον Ολυμπιακό...»

underarmor
redwell

O Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι για την 22η ημέρα της Ευρωλίγκας και στάθηκε στην ανάγκη για νίκη ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απουσία του Φαλ από τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν και παράλληλα χαρακτήρισε "φανταστικό κλαμπ" τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά όσα είπε στη Media Day...

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Δεν έχω γνώση σε ακριβώς κατάσταση είμαστε, γιατί είχαμε το παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Κολοσσό, όπου παίξαμε μόνο για 20 λεπτά συμπαθητικά και αμέσως μετά είχαμε μια προπόνηση αποκατάστασης στην ουσία, με ατομικές και βάρη. Σήμερα θα κάνουμε μια κανονική προπόνηση για να παίξουμε αύριο.

Την ομάδα πιο πολύ τη βλέπεις στα παιχνίδια. Στα παιχνίδια, στην Ισπανία πιστεύω ότι κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια. Αυτό μας στοίχισε. Στην Μπαρτσελόνα ήταν ένα παιχνίδι που στην ουσία πήγε στο σουτ και χτυπήσαμε έξω. Αλλά η βαθμολογία και βαθμοί είναι αδυσώπητοι αυτή τη στιγμή. Πρέπει να παίρνεις βαθμούς γιατί είναι τα παιχνίδια πολύ κρίσιμα και με αυτό το πρίσμα θα πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι αύριο.

Θα πρέπει να κερδίσουμε, αναγνωρίζοντας πως είναι ένας πολύ ισχυρός διεκδικητής της οκτάδας σίγουρα και πιθανά του Final 4. Οπότε, είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, τη δεδομένη χρονική στιγμή και με αυτά τα προβλήματα που έχουμε».

Για τα όσα του αρέσουν στους Πειραιώτες και τον τραυματισμό του Φαλ: «Μου αρέσουν όλα στον Ολυμπιακό. Είναι ένας φανταστικός σύλλογος, μου αρέσουν οι φίλαθλοι, μου αρέσουν οι παίκτες, οι συνεργάτες μου. Μου αρέσουν όλα. Είναι φοβερά!

Απλώς στις ομάδες και στον ανταγωνισμό σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πάνω και κάτω, τα οποία ο μόνος τρόπος να τα ξεπεράσεις είναι να συνεχίσει να δουλεύεις, να πιστεύεις στις ιδέες σου και όλοι μαζί να είμαστε ευσυνείδητοι, να είμαστε φιλότιμοι, να είμαστε φιλόδοξοι και να θέλουμε να δουλεύουμε συνέχεια.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Αυτό κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες. Ξέρεις καμιά φορά χρειάζεσαι και λίγο την τύχη. Ο τραυματισμός του Φαλ, ο οποίος πρέπει να σας πω πως χτύπησε στο παιχνίδι με τη Μονακό.

Ήταν τραυματίας και στα δυο παιχνίδια που έπαιξε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ νωρίτερα. Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι για εμάς, αλλά εδώ είμαστε και για αυτό έχουμε πάρει και άλλους παίκτες, για να αναπληρώσουμε το κενό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Όπως το είπατε είναι νούμερο ένα ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ στην Euroleague. Όπως ξέρετε έχουν πάρα πολλούς Αμερικάνους παίκτες, οι οποίοι έχουν αθλητική ικανότητα. Ανοίγουν το σκορ, παίζουν καλά, έχουν τον ίδιο προπονητή πλέον για αρκετό χρονικό διάστημα και ξέρουν τον τρόπο που παίζουν.

Περνάνε και αυτοί δυσκολίες με βάση το τι συμβαίνει στη χώρα τους και που προπονούνται και που παίζουν. Αλλά έχουν πολύ ταλέντο σαν ομάδα και η βαθμολογική θέση τους το δείχνει. Εμείς κερδίσαμε έχοντας ένα πλάνο στο Βελιγράδι και πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό το πλάνο και αύριο».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Νοστράδαμε........ειστε βαρεμένοι ρε? Πειτε μας....ειστε????

    Η κάψα σου ειναι αν αξιζει κι αλλη ευκαιρια ο Μπαρτζώκας? Αυτο σε καιει? Η αν ο Ολυμπιακός γινει ξανά ΟΜΑΔΑΡΑ να μπορει να παιρνει πρωτάθλημα και να μην τον γλεντάει ο Τράκης?????

    Ο Μπαρτζώκας εχει δειξει πολύ καλά στοιχεία, αλλά εχει δειξει και πολύ ΚΑΚΑ στοιχεια. Στοιχεία τα οποία ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ το καλο του εργο!!!
    Τι να το κάνω που εφτιαξε ομαδαρα 2 χρονια αν μεσα σε ενα καλοκαίρι με τις εμμονες του την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ!!!???

    Εχουν παρει χαρά οι βάζελοι, ξεχάσαν και τα σερι και ολη τους την ανυπαρξία και φωνάζουν στα ραδιόφωνα και παντου (Βγάλανε γλώσσα) οτι ο Τράκης αποφασισε να φτιαξει ομαδα και θα μας κανει πλακα για τα επομενα 10 χρονια.
    Εσενα σου αρεσει αυτο?
    Εμενα ΟΧΙ.
    Δεν μου αρεσει γιατι ο Μπαρτζώκας ο αγιος αυτος ανθρωπος για να κάνει το κομμάτι του και να δειξει ποσο σκληρός ΑΛΑΖΟΝΑΣ ειναι και ΕΓΩΙΣΤΗΣ εβλεπε τον αντιπαλο να δυναμωνει και να παιρνει παιχτες καλους και εκεινος εφερνε ΣΙΚΜΕΣ και Ξυλοκόπους!!!

    ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ.......ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!! Δηλ να φερει τους παιχτες εκείνους που θα διατηρήσουν την ομαδα αυτη στη κορυφη! Εκεινος αυτο δεν το εκανε ενω του φωναζαν ΟΛΟΙ και το αποτέλεσμα ειναι οτι παρότι η χρονιά αρχισε με 2-0 νικες απεναντι στη νεα ομαδα του Βαζελου, τώρα εχουν φτάσει σε σημείο να παιζουν και καλύτερο μπάσκετ και να εχουν αυτοπεποιθηση στα υψη και να κινδυνευουμε να χασουμε 2η σερι φορά αλλα και τις επόμενες που θα ακολουθήσουν!!!

    Μακάρι να εχει τον τροπο και να το γυρισει αυτο ολο υπέρ του. Ομως αμφιβάλω γιατί και τα θαυματα εχουν ενα οριο.
    Ημαρτον πια με την τυφλή σας στηριξη στον Μπαρτζώκα. Δεν ειμαστε ΑΕΚ. Ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δεν εχει κανενας το δικαίωμα να ριχνει το επίπεδο της ομάδας μας ακομα κι αν εκεινος το πηγε αρχικά ψηλά.
    Αν εσύ και καποιοι αλλοι γουστάρετε η δεν εχετε προβλημα να γινονται ηρωες και μαγκες οι Αχταρμάν και οι Σλούκες επειδη ο Μπαρτζώκας εχει κολλήματα, τοτε μαθετε οτι υπάρχει μεγαλη μεριδα κοσμου που δεν το γουσταρει αυτο και ο προπονηταράς αυτός θα φύγει με τις ΚΛΩΤΣΕΣ αν δεν αλλάξει μυαλά!!!

  • ARAFAT
    ARAFAT Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dimsosa, σωστή παρατήρηση. (Ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα!)

    @ΜΟΝΟ ΒΟΛΛΕΙ, τον παραλίγο πρωταθλητή NBA (ας όψεται ο Λεμπρόν) και πραγματικό δημιουργό της μεγάλης Μακάμπι στα μέσα της δεκαετίας του 2000 (ο Γκέρσον ήταν περισσότερο για το show), τον φέραμε χωρίς να τον στηρίξουμε (θυμίζω ότι ήταν η χρονιά με τις απληρωσιές) και του ασκήθηκε "δολοφονία χαρακτήρα" από κάποιους στο περίγυρο του Ολυμπιακού.
    Ακόμα θυμάμαι την ατάκα του γνωστού Π.Δ. (συμπαθέστατος κατα τα άλλα!), ότι ο Μπλατ χαλάει τη ψυχολογία των παικτών επειδή εμφανίζεται ασθενής μπροστά τους!!!
    Εγώ εκείνο που ξέρω ότι Μπλατ, μέχρι το Δεκέμβριο της πρώτης του σαιζόν που ξεκίνησαν οι απληρωσιές και βγήκαν τα "ηχητικά" στη φόρα, είχε τον Ολυμπιακό 4ο στην Ευρωλίγκα και 1ο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ήθελε ο Ντειβις δεν ήθελε ο Μιροτιτς δεν μπορούσε ο Τζέιμς.Δεν υπήρχαν άλλοι παίχτες.Ο ΠΟΑ ήθελε Καμπασο ήθελε Παντερ δεν ήρθαν για οποίο λόγο δεν ήρθαν πήγε σ άλλες επιλογές παίχτες υπάρχουν η θέληση να υπάρχει.

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Και χαμένη να πάει η χρονιά, ο κόουτς αξίζει άλλη μια ευκαιρία. Βέβαια, τελευταία. Αν και του χρόνου παρουσιάσει την ίδια εικόνα κι εμμονές, τότε δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία. Η Δεν καταλαβαίνω πως ένας έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζει το μπάσκετ πολύ καλά, επιμένει στα ίδια πράγματα. Ένα σύστημα στην επίθεση, άμυνα με αλλαγές, αλλαγές παικτών με το ρολόι.... Για μένα αυτές οι εμμονές του είναι χειρότερες από την έλλειψη σκόρερ ( όχι ότι δεν έχουμε). Κάποια παιχνίδια φέτος τα χάσαμε λόγω αυτών των εμμονών ( π.χ Μπαρτσελόνα εκτός) κι όχι λόγω της έλλειψης σκόρερ. Σίγουρα, παίζει ρόλο και αυτό. Πιστεύω όμως ότι αν γίνει πιο ευέλικτος και πιο απρόβλεπτος στις τακτικές που χρησιμοποιεί, η ομάδα μπορεί να σταθεί καλύτερα. Ταπεινή μου άποψη πάντα. Σίγουρα και για κανένα λόγο δεν έχω την μπασκετική ευφυΐα του κόουτς B. Αυτό είναι όμως απορίας άξιον. Πώς γίνεται να καταλαβαίνω εγώ τα λάθη του Κι όχι ο ίδιος; Καλή επιτυχία στην ομάδα, δεν μας παόρνει να χάσουμε ( αν και φοβάμαι ότι θα χάσουμε).

  • Raptor1987
    Raptor1987 Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 08:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοει οτι του αρεσουν ολα, τα μπεργκερ οι πιτσες και τα χοτ ντογκ στα κυλικεια του ΣΕΦ.
    Μπαρτζωκα, ξυπνα!

  • Dimsosa
    Dimsosa Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 07:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ARAFAT συμφωνώ απόλυτα μόνο που για να ισχύει το 1 πρέπει ο προπονητής να έχει και τα 2,3,4,5

  • Άρης
    Άρης Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα κρίνει αν θα γίνει μεταγραφή για να κοπάσει μια ενδεχόμενη ταραχή...
    Αν κερδίσει ή αν χάσει με μικρή διαφορά, θα κρυφτούν τα προβλήματα...
    Αντιθέτως αν υποστεί ήττα με πανωλεθρία, προβλέπω θα βγουν τα πρώτα ονόματα....
    Εύχομαι να δείξει ο βαζελος τις αδυναμίες, μήπως και πάρουμε σκόρερ!!!

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά κάτσε να το χάσουμε πρώτα το πρωτάθλημα κ το βλέπουμε συνονόματε...ο Ολυμπιακός δεν έγινε ξαφνικά περσινός Παναθηναϊκός για να είστε τόσο αρνητικοί μερικοί για την εξέλιξη της σεζόν... σίγουρα είπαμε υπάρχει μια σοβαρή αγωνιστική κρίση στην ομάδα μας αλλά δεν ταιριάζει στο DNA του Ολυμπιακού να βγαίνουν αποτελέσματα πριν γίνουν τα παιχνίδια που θα κρίνουν τους τίτλους στην Ελλάδα....

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ συνονόματε ,πραγματικά πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι σημαντικό αν κερδίσουμε τη μακαμπι? Θα κλείσουν στοματακια επειδή θα κερδίσουμε ένα ματς? Εδώ θα χάσουμε το πρωτάθλημα και συ μου μιλάς για τι? Να μην μιλάμε για δα αυτονόητα? Ο Μπαρτζωκας ευθύνεται και αυτός αλλά ευθύνεται και η διοίκηση! Τέλος!!

  • christos
    christos Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Βγαίνει ο Τέρενς Ντειβισς κ λέει είχα πρόταση με πολλά λεφτά αλλά είπα όχι , ο μιροτιτς κορόιδευε τη μισή Ευρώπη, ο τζειμς ήθελε αλλά δεν μπόρεσε τι άλλο να κάνουμε ρε παιδιά δεν τον ήθελε με τίποτα…δεν πήγαινες να φέρεις ρε μπαρτζωκα από γιουροκαπ κανέναν πλια έγερνες και κάνα τέτοιον δεν μπορούσες να βρεις εσυ αυτόν τον γκραντ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...