roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χαιρετάει ο Πάπας που συνεχίζει Προμηθέα...

underarmor
redwell

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Ολυμπιακό ο Τζορτζ Πάπας καθώς δεν κατάφερε να "επιβιώσει" στη γραμμή των γκαρντ των Πειραιωτών και έτσι ο 25χρονος ομογενής θα απελευθερωθεί για να συνεχίσει στον Προμηθέα.

Ο Τζορτζ Πάπας έπιασε... Λιμάνι το καλοκαίρι του 2022 αλλά μετά από ενάμιση χρόνο και τις όποιες ευκαιρίες πήρε, φανερά ήταν εκτός πλάνων και φυσικά εκτός ροτέισον και κρίθηκε σκόπιμο να αποχωρήσει.

Η έλευση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ στον Πειραιά, αλλά και οι επιστροφές των τραυματιών, δεν επέτρεπαν στον νεαρό γκαρντ να βρει χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, για αυτό και πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Με την ερυθρόλευκη μέτρησε 31 συμμετοχές στην Basket League και 4 σε επίπεδο Euroleague. Φέτος, σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος κατέγραψε 2,9 πόντους και 0,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 7,3 λεπτά συμμετοχής.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

25 σχόλια

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Red_Armor. Δηλαδή εσύ τον γιοβανοβιτς τον θεωρούσες καλό προπονητή?

    Θες να μας πεις που έχει δουλέψει και τι έχει πετύχει?

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελεγε περυσι ο Μπαρτζώκας.......

    -100% θα μεινει ο Παπας στον Ολυμπιακό

    -Περα απο τον χαβαλέ, δουλευει φοβερα, βελτιώνεται και εχει επιθετικο ταλεντο.

    -Ειναι σουτέρ καλός, αδικήθηκε απο την κλάση των αλλων παιχτων, επρεπε να παιρνει περισσοτερο χρονο συμμετοχης

    -Εχουμε πλάνο για αυτον του χρονου και θα ειναι καλύτερος.


    ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ.......Ουτε κανενα πλανο!!!

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε RED ARMOR δεν θελω να πιστευω οτι με θεωρεις Μπαρτσωκικο (αν κοιταξεις τα σχολια κατω απο τις δηλωσεις του Μπαρτσωκα σε ολα τα τελευταια παιχνιδια θα δεις οτι τις χαρακτηριζω ακυρες και οτι εκνευριζουν τον κοσμο) θεωρω οτι σαν οπαδοι για το καλο της ομαδας πρεπει να βλεπουμε την κατασταση οσο πιο αντικειμενικα γινεται με ολους και με ολα.Μεχρι περυσι και προπερσι που ειχαμε δυο σχεδον ισαξιες πενταδες αυτο το ροτεισον στην κυριολεξια εκανε την διαφορα τοσο σε επιπεδο ρυθμου ομαδας οσο και οτι αποδειχτηκε σωτηριο να μην εχουμε τραυματισμους,φετος ομως ειναι εντελος διαφορετικα τα πραγματα και παρολα αυτα ο Μπαρτσωκας δεν θελει να το αλλαξει μαζι με μια σειρα απο αλλα πραγματα (ειδος αμυνας, περισσοτερο pnr στην επιθεση κ.τ.λ.). Εμενα προσωπικα με ενοχλει που δεν εχω ακουσει απο τα ρεπορταζ οτι μετα απο χαμενα κρισιμα ματς δεν κατσανε μια ωρα ο κουτσ και οι παιχτες να κουβεντιασουνε τι φταιει και στο επομενο ματσ να δεις κατι μικρο οτι αλλαξε. Η φυσικη εξελιξη των πραγματων λεει οτι δεν θα αλλαξει τιποτα και τα χαμενα παιχνιδια που τοσο μας στεναχωρουν θα τα ακολουθησουν οι χαμενοι τιτλοι που θα κανουν την στεναχωρια να γινει αγανακτηση οποτε καπου εκει θα παρθουν αλλες αποφασεις(απολυσεις, παραιτησεις, αποχωρησεις δεν ξερω εγω τι αλλο).Σημαντικο παντος ειναι να γνωριζουν αυτοι που περνουν τις οποιες αποφασεις οτι για να ειναι μια ομαδα υγειης πρεπει διοικηση,προπονητης,παιχτες και κοσμος να ειναι πεπεισμενοι οτι η ομαδα που εχει φτιαχτει μπορει να διεκδικισει τους στοχους που εχουν οριστει και φετος απο το καλοκαιρι κιολας με εξερεση τον κοσμο που εβλεπε τις εξελιξεις με απογνωση και μεγαλη μεριδα μιλαγε, οι αλλοι τρεις ο καθενας τραβαγε τον δικο του εμμονικο δρομο (οι αφοι δεν σπαμε συμβολαια, ο κοουτς εχω το πλανο μου, ο βεζενκοφ θα γινει ΝΒer, o Mακισικ ιατρικες επεμβασεις οποτε ηθελε κτλ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ).Ας ελπισουμε να μην ξαναζησουμε τετοια σκηνικα αν και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος.

  • Red_Armor
    Red_Armor Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε TORNADO αυτα κανει ομως ο Μπαρτζώκας και απο οτι ακουγεται για αντι-Λουτζη τον θελει τον Μ.Λονγκ!!! οχι ως Ελληνα αντι-λουτζη αλλα ως κυριολεκτικα αντι-Λουτζη που θα τον εχει για να παιζει με τις Καρδιτσες!
    Το γεγονος οτι δεν τον εχει χρησιμοποιησει ουτε ενα λεπτο σε αγώνες (τρεις) στην ευρωπη δειχνει κατι...τωρα καλο ειναι η κακο θα δειξει. Εμενα καλο δεν μου φαινεται ομως!!
    Το προβλημα με τον Μπαρτζωκα ειναι οτι ειναι τοσο κολλημενος που κανει λαθη τα οποία βλεπουν ολοι οτι ειναι λαθη και μετα επιμενει σε αυτα και δεν κανει διορθώσεις.
    Συμφωνώ με κάποιον δε θυμαμαι το nickname που ειχε γραψει οτι "ο Μπαρτζώκας ειναι τοσο εγωιστης που οταν ακουσει τον κοσμο να του φωναζει παρε τον Χ-Ψ παιχτη, αυτος δεν θα τον παρει μονο και μονο για να παει κοντρα στον κοσμο ακομα κι αν μεσα του θα τον ηθελε".

    Προσωπικά τον Μπαρτζώκα τον θεωρώ τον ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ του μπασκετικου Ολυμπιακου. Εναν αξιο προπονητη και γαυρο που εφτιαξε και εβαλε σε ταξη την ομαδα και την πηγε ψηλά, αλλά που οι δυνατοτητες του ειναι ως εκει και θα πρέπει να κοιτάξουμε κατι αλλο απο δω και περα.
    Ειναι λογικο που βγηκε καλυτερος προπονητης. Μπορει φετος να βγει ο Μπιανκι της Βιρτους, πως τον λενε τελος παντων.
    Ολοι αυτοι οι προπονητές ειναι ικανοι και αξιοι. Δεν θα ηθελα να φυγει ο Μπαρτζωκας για να ερθει πχ ο Τρινκιέρι. Προς θεου. Αλλα αν ηταν να ερθει ενας Περάσοβιτς η ενας νεος προπονητης με ικανοτητες σαν της Βαλένθια πχ τότε δε θα ελεγα οχι.
    Αν κατι με εχει κουρασει αφανταστα στον Μπαρτζωκα αυτο ειναι που κανει ιδιες αλλαγες σε ιδια χρονικα σημεια του αγωνα.
    Προβλέψιμος πλεον οσο δε παει!
    Δε μπορει να βαζει ο Κανααν 4/4 τριποντα ρε φιλε και να τον βγαζεις εξω!!!
    Και αντε τον βγαζεις, τον αφηνεις παγκο 10 λεπτα????
    Δεν ξερω φιλοι μου, αυτα που βλέπω εγω δεν ειναι φυσιολογικα.
    Επισης με εκνευριζει που οταν κανουν δηλώσεις ο ιδιος αλλα και οι βοηθοι του, Μποζικες κτλ, δεν δεχονται αρνητικη κριτικη, στραβώνουν, για ολα εχουν δικαιολογια ετοιμη και ολα τα βλέπουν θετικα.
    Ειναι δυνατον να βγαινει ο παιχτης σου ο ιδιος να λεει οτι ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΝΤΡΟΠΗ (Πιτερς) και εσυ να λες οτι εχουμε καλυτερη ομάδα απο περυσι μη μπα και σου θιξουμε την περηφανεια σου;;;; Το να δειξεις οτι αντιλαμβανεσαι οτι υπαρχουν αδυναμιες και ελειψεις δεν ειναι κακο. Ισα ισα δειχνεις οτι βλέπεις τι φταιει και θα το διορθώσεις. Το να εισαι στον κοσμο σου και να δειχνεις εικονα οτι δεν βλέπεις τι συμβαινει ειναι χειρότερο!
    Για αυτο ο κοσμος βράζει και ξενερώνει.
    Δεν ειναι απλα μια κακη χρονιά. Ειναι μια χρονιά που εχουν γινει τραγικά μεγαλα λαθη και πεσαμε πολλα επιπεδα κατω.
    Δεν επιτρεπεται ρε σεις ο Βαζελος να ειναι καλύτερος αυτη τη στιγμη μεσα σε 5-6 μηνες απο τοτε που εφτιαξε απο το μηδεν την νεα του ομαδα!!!!
    εχουμε βγαλει τα ματια μας και σε αυτο φταιει η υπεροψια και η αλαζονεια των προπονητων μας. Σαν να υπερεκτιμησαν τις ικανοτητες τους λέω εγω.

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε RAPTOR1987 για αυτο εγραψα οτι ολοι οι παιχτες πρεπει να παιζουν σε ολα τα παιχνιδια και οτι ηταν εξαιρτικη κινηση ο Μητρου σε σχεση με τον Λουτζη. Προφανως και ειναι καλυτερος παιχτης και εχει στην πραξη αποδειξει οτι μπορει να σταθει σε επιπεδο ευρωλιγκας. Δεν θελω να πιστευω οτι θα τον καψει και αυτον μεσα απο τα ροτεισον ο Μπαρτζωκας, θα ειναι αθλητικο εγκλημα κατι τετοιο....αν και τιποτα δεν ειναι απιθανο στην φετινη ομαδα.

  • Raptor1987
    Raptor1987 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    νομιζετε οτι ο Μητρου Λονγκ θα δεχτει να γινει "Λουτζης" ;;;;
    Αν δει οτι δεν τον βαζει να παιζει Ευρωπη θα ξενερωσει (ηδη το εχει κανει) και θα ζητησει να φυγει!
    Αρα τον Λουτζη δεν θα πρεπει να τον αντικαταστησει με τον Μητρο. Αλλα με εναν αλλον Ελληνα ταλαντουχο και νεο που να αποδεχεται τον ρολο του.
    Ο Λουτζης ηταν τιμιος και αξιζε την ευκαιρια που πηρε αλλα ως εδω. Ειδαμε τι μπορει να κανει, φτανει. Να περασει ο επομενος. Να ειναι καποιος που να εχει μελλον. Ο Λουτζης δεν εχει μελλον. Ειναι για το Λαυριο και τον Προμηθεα.

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 11:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα σε ολη την παρεα. Οσο και αν ακουγεται κυνικο ειναι ενα ευχαριστο νεο τοσο για τον ιδιο οσο και για την ομαδα η οποια αν θελει να θεωρειται σοβαρη θα πρεπει να διαθετει ροστερ απο παιχτες που μπορουν να παιξουν σε ολα τα ματς και εκει τον λογο θα πρεπει να τον εχει ο προπονητης οσο αναφορα τους χρονους συμμετοχης.Λουτζης, Παπας και Τανουλης δεν προσφερουν καθολου στην ευρωλιγκα με εξαιρεση τον πρωτο που εχει παιξει ελαχιστα και αυτο σε εκτακτες καταστασεις. θεωρητικα ο Μητρου-Λονγκ μπορει ανετα να παρει την θεση του Λουτζη και αυτη θεωρω οτι ηταν εξαιρετικη κινηση. Απο εκει και μετα οι μονοι Ελληνες παιχτες που μπορουν αποδεδειγμενα να σταθουν ευρωλιγκα ειναι οι Ρογκαβοπουλος τον οποιο τον ξεχναμε γιατι εχει συμβολαιο, ο Βουκσεβιτς του οποιου το συμβολαιο ληγει το καλοκαιρι και ειναι προφανως αναβαθμιση σε σχεση με τον Τανουλη (αναλογη του Μητρου σε σχεση με τον Λουτζη). Ο Τσοχωνης δειχνει ενδιαφερουσα περιπτωση ομως σιγουρα ειναι ερωτηματικο, προσωπικα θα τον ηθελα σαν τον βενιαμιν του ροστερ μας.Οι περιπτωσεις Ντορσει και Βεζενκοφ ειναι ιδιαιτερες απο μονες τους με τα δικα της χαρακτηριστικα η καθε μια με τον πρωτο να μπαινει σε συναρτησεις με αλλους παιχτες του ροστερ. Παλι προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οσο ο παιχτης βρισκεται σε συμβολαιο με την Φενερ (εχει μεχρι το καλοκαιρι 2025) ο ΘΡΥΛΟΣ αν το θελει εχει τον πρωτο λογο, αν τελειωσει το συμβολαιο του τοτε ο τρακης αποκτα πλεονεκτημα. Θα ηθελα παρα πολυ την κουβεντα αυτη να την καναμε αρχες του καλοκαιριου αλλα δυστηχως η φετινη ομαδα μας εχει κανει ολους αλλοπροσαλλους. Παρολα αυτα ολοι αυριο ΣΕΦ για ενα νεο SOLD OUT και οπου βγει...ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!!!

  • G
    G Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Bye bye papas see you next

  • George 7
    George 7 Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 04:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κατάσταση είναι άθλια κ τραγική με πρώτους υπαίτιους ΑΦΟΥΣ κ αυτός που κάνει τν προπονητή...το καλοκαίρι μας έλεγε για STEP UP του παπας κ είδαμε μια από γιουβέτσι με από όλα.....σκορποχωρι είμαστε κ για γέλια

  • SovarosOpados
    SovarosOpados Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ίσως ένα πρώτο μήνυμα μπαρτζωκα προς τους παίκτες .. κομμένες οι πλάκες, οι χαβαλέδες , οι τσάρκες και γενικότερα όλο αυτό το lifestyle που βλέπαμε τον τελευταίο καιρό .. είπαμε καλό κλίμα ,οικογένεια κλπ αλλά κάπου το πράγμα φαίνεται να είχε ξεφύγει όπως συμβαίνει πάντα όταν είναι λάσκα τα λουριά .. ας ελπίσουμε να είναι ένα ξυπνητήρι για όλους .. βλέπουμε τον μιλου κ δυστυχώς δεν έχει εικόνα αθλητή , ο Γοουκαπ ακούγεται τον τελευταίο καιρό περισσότερο για την μελαχρινή παρά για τις επιδόσεις εντός παρκέ , οι Έλληνες έχουν σηκώσει μπαϊράκι και αντιμιλάνε στον κοουτς κλπ

    Ξυπνήστε και παλέψτε τους στόχους κατάκτηση κύπελλου , playoffs ( έστω και μέσω πλέι ιν ) και πρωτάθλημα .. δεν είναι ανέφικτοι ακόμα και με τον απαράδεκτο σχεδιασμό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...