roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είχαμε ευκαιρίες αλλά αστοχήσαμε στα κρίσιμα»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα με 78-86, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας της Ευρωλίγκας, σε ένα ματς στο οποίο ο πιο... ντεφορμέ απ' όλους ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας με επιλογές που καταδίκασαν την ομάδα καθώς πήγε ξανά με τις κλασικές αλλαγές πεντάδων και το πλήρωσε ακριβά. Μετά το τέλος του ματς ο Coach-B τόνισε:

«Είχαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες όταν ισορροπήσαμε το ματς, όμως αστοχήσαμε στα κρίσιμα σουτ. Χρειαζόμασταν τέτοια σουτ, όπως χρειαζόμασταν να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα σε όλο το 40λεπτο και όχι μόνο στην τέταρτη περίοδο.

Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, έπρεπε να επενδύσουμε φάουλ για να γλιτώσουμε λέι απ. Με το υπάρχον πρόγραμμα, η Ευρωλίγκα είναι η λίγκα των τραυματισμών.

Είχαμε πολλές απουσίες, είχαμε πολλούς παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Είχαμε τέσσερις νίκες και ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, όμως πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς. Δεν πρέπει να έχουμε πίεση.

Αστόχησαν σε 15 σουτ στο πρώτο μέρος και πήραν οκτώ ριμπάουντ. Το μαχητικό πνεύμα είναι κάτι που χρειαζόμαστε περισσότερο.

Η απουσία του Λαπροβίτολα ήταν σημαντική, όμως σημασία έχει πόσο συμπαγής είσαι σε άμυνα και επίθεση κι αυτό έκανε τη διαφορά στην τέταρτη περίοδο».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

57 σχόλια

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ. Κουκλίτσα αγριεμένο σε βλέπω τώρα τελευταία
    Ηρέμησε σε παρακαλώ

    Αμφισβητώ αν ξέρεις που πέφτει το σεφ
    Κουκλίτσα μου

  • Tomgoatz
    Tomgoatz Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 08:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς είναι απλά και επώδυνα τα πράγματα. Με το που είδα το ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα κατάλαβα τι φταίει... αυτές οι εμμονές σε σύστημα και πεντάδες του κόουτς. Ναι μεν λείπει σκόρερ και είμαστε σαφώς χειρότεροι από πέρσι λόγω λανθασμένων μεταγραφών αλλά όταν πας στην Ισπανία για να χάσεις -γιατι έτσι πήγε ο Μπαρτζώκας- δε σε σώζει τίποτα....Έχουμε λοιπόν και λέμε τα λάθη αριθμητικά:
    1. Ίδιες λάθος και ασύνδετες πεντάδες και εμμονή στα δεκάλεπτα σε συγκεκριμένους παίκτες και συστήματα ξανά και ξανά...
    2. Συνέχεια στα ταιμ άουτ "go low και go low", κάντε φάουλ και τα χέρια στη μπάλα. Αυτή είναι η επίθεση και η άμυνα που έδινε οδηγίες να παίξουμε... λάθος εντελώς... και καμιά προσθήκη ή προσαρμογή στο παιχνίδι μας.
    3. Ξανά-μανά όποιος παίκτης βάζει τρίποντα ή είναι σε καλή βραδιά (Πίτερς και μετά Γκος με τις μπούκες) βγαίνει έξω και δεν τον ξαναβλεπεις για αρκετή ώρα μέχρι να κρυώσει εντελώς και να αργήσει να ξαναπάρει μπρος. Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω που κάνει ο κοουτς και ούτε πρόκειται να το καταλάβω, είναι από τα ανεξήγητα. Ο παραλογισμός ο ίδιος. Όποιος παίζει καλά ας μένει μέσα για κάποιο εύλογο διάστημα, ειδικά όταν είσαι πίσω και πλησιάζεις και γυρίζεις ή πας να γυρίσεις το ματς.
    4. Πέρα από τα ασύνδετα σχήματα πάει και βάζει Σικμα σε αυτό το κρίσιμο ματς και δεν χρησιμοποιεί καθόλου Πετρουσεφ. Και οκ πήρε ο άνθρωπος και ριμπάουντ και προσπάθησε κάπως, κλπ. Όμως έχεις το μομεντουμ για να περάσεις μπροστά και θες σκορ γιατί δεν βάζεις εκείνη την ώρα αλλαγή Πίτερς πχ και τρίποντα, να μπούμε μπροστά...
    5. Ουσιαστικά έχει μόνιμα παροπλισμένους Πίτερς - Κάναν και γενικά όποιον σουτάρει καλά ή έχει καλή βραδιά στο τρίποντο. Με το που θα βάζουν τρίποντα τους βγάζει έξω για κάποιο λόγο που μόνο αυτός ξέρει και σίγουρα είναι από άλλο κόσμο. Εδώ με το που έδειξε να παίρνει μπροστά και ο "λίγος" μέχρι τώρα Μπαράζ...τι έκανε...τον έβγαλε έξω... μάλλον δεν του αρέσει να σκοράρουν οι παίκτες συνεχόμενα, και μάλιστα όταν βάζουν και τρίποντο... επίσης δεν χρησιμοποιεί καθόλου σωστά το Μιλουτινοφ που θα έπρεπε να είναι φόβητρο στην αντίπαλη ρακέτα. Ούτε καν σωστά πικ εντ ρολ πλέον. Μόνο πάσες μέχρι να λήξει ο χρόνος και αν μπει κάτι μπήκε...τα ίδια ξανά και ξανά...
    6. Γενικά ο Μπαρτζώκας φέτος με τον εγωισμό και τις εμμονές του, και τη μη παραδοχή των λαθών του καταστρέφει,όχι απλά αυτό που έχτισε με κόπο πέρσι, αλλά και την ομάδα και το μέλλον της (για μένα η χρονιά χάθηκε). Ξαναλέω φαινόταν από την αρχή του ματς ότι πήγε στη Βαρκελώνη για να χάσει ενώ σε κάποιες φάσεις ακόμα και χωρίς τον δυνατό σκόρερ θα μπορούσαμε να είχαμε χτυπήσει το ματς αλλά με τις βλακείες που έκανε καθαρά προπονητικά το χάσαμε το ματς...
    Παράλογος προπονητής και εγωιστής δυστυχώς και μάλλον έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα αν συνεχίσει έτσι, γιατί μόνο κακό κάνει έως τώρα.

    Εμένα το άλλο που με στεναχωρεί είναι ότι ο βαζελας του ψυχοπαθή -και κακού ανθρώπου -ιδιοκτήτη, του προδότη Σλουκα και του υπερόπτη και αντιπαθητικού προπονητή πάει τρένο και λογικά θα μπει φάιναλ φορ (χάρη και στις καλές μεταγραφές του περισσότερο και λιγότερο στο σύστημα). Δεν θα το πάρει βέβαια αλλά είναι τρομερή επιτυχία μέσα σε μια χρονιά και ειδικά από πέρσι που βρισκόταν στον πάτο του βαρελιού... Εμείς αντίθετα ολοκληρωτικό πισωγυρισμα, λόγω κακής διαχείρισης και μεταγραφών αλλά και των εμμονών και μη διαφοροποίησης/ βελτιστοποίησης συστήματος του κοουτς. Ευελπιστώ το καλοκαίρι να γίνουν 3 καλές κινήσεις και ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ για να πάμε καλά (φάιναλ φορ κυρίως) την επόμενη αγωνιστική περίοδο... αυτά... Δυστυχώς ούτε με τη Μπασκόνια βλέπω να κερδίζουμε αν παίξει πάλι έτσι "κολλημένα" ο Μπαρτζώκας...

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Οικτο δεν προκαλει ο Τζειμς, κουφιοκεφαλε χειροκροτητη Hoopfan. Οικτο προκαλεις εσυ και ολοι οι προσωπολατρες θαυμαστες του Μπαρτζωκα και ολοι οι λογιστες των Αγγελοπουλαιων που νοιαζονται για την τσεπη τους.

    Ρε κουτορνιθι, οταν ο Τζειμς μας εβαλε 24 ποντους με 30 ranking στο ματς στη Γαλλια, τι ελεγες; Παλι οικτο προκαλουσε;

    Επισης, το γεγονος οτι σημερα ο βαζελος επαιξε man to man τον Τζειμς, δε σου λεει τιποτα; Ο Γκραντ του εβγαλε το λαδι. Δεν τον αφηνε να τον μαρκαρει ο...Μπαλτσεροφσκι και ο καθε πανυψηλος και αργος ψηλος, οπως ο Φαλ ή ο Μιλουτινοφ.

    Ο δικος σου Θεος, ο ταβλαδορος, ο κ. Μπαρτζωκας το ξερει το συγκεκριμενο συστημα; Ή μηπως το μονο που εχει μαθει και ειναι κολλημενος με αυτο, ειναι το συστημα με τις συνεχεις αλλαγες μαρκαρισματων;

    Οταν ο Ουοκαπ αποφασισε να παρακουσει τον αλαζονα προπονητη και επαιξε man to man τον Τζειμς περυσι στο τριτο δεκαλεπτο του ημιτελικου με την Μονακο, τον βιδωσε. Και, φυσικα, αυτο εγινε οχι με εντολη του προπονητη (γιατι αυτος ειναι στον κοσμο του), αλλά αναγκαστικα, αφου χαναμε και ημασταν κακιστοι στο πρωτο ημιχρονο του ημιτελικου εξαιτιας του εμμονικου συστηματος του ταβλαδορου.

    Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, εμμισθο τρολακι της διοικησης.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗοοpFun ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ....τον Τζειμς ειδες εσυ μονο και σου εφταιξε........ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ Ολυμπιακάρα της πλάκας!!!!!!

    Τοσο καιρό ξεφτιλισμένο απόβρασμα που ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ οτι ο Ολυμπιακός ειναι φέτος για τα πανηγυρια και θελει σημαντικη ενισχυση εσυ τα εβλεπες ολα θετικά!!!!

    Ειδες τον ΤΖΕΙΜΣ σε 2 παιχνίδια ρε γελοιε και δεν σου αρεσε!!! Αλλα τον ΣΙΚΜΑ τοσους μηνες δεν εχεις τα @ να παραδεχτείς οτι εξ αρχής ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ η αποκτηση του!!!

    Ρε γελοίοι.......Ολυμπιακάρες!!!!!!!! Απο εσάς τροφοδοτείται η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ του Μπαρτζώκα!!! Η στήριξη σας ειναι που τον κάνει να ειναι ο ΠΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!!

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!! Εσεις γουστάρετε τον Ολυμπιακό να τον βλέπετε πρωταθλητή μικράς διαρκειας!!! Και οχι συνέχεια!!!

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν βελτιωθουμε βλεπω να μενουμε με το σουπερ καπ φετος και να εχουμε επιπονες ηττες απο τον βαζελο. Την Μονακο που την νικησαμε με τα χιλια ζορια, ο βαζελος την εχει διασυρει...

  • Sea
    Sea Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες ο ναν δεν μας έκανε εμάς. Οκ.

  • Hoopfan
    Hoopfan Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ελπιζω να ειναι ενα κακογουστο αστειο οσα ακουγονται για ενδεχομενη αποκτηση του Τζειμς το καλοκαιρι ... οπως και με τον Ολυμπιακο την προηγουμενη εβδομαδα ετσι και με τον ΠΑΟ αποψε προκαλει οικτο ....

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε ARAFAT λεμε και καμια λαλακια να πνιξουμε τον πονο μας, γιατι δηθεν ειχαμε παρει τον Τανουλη για 5ο ψηλο. Ξερω πολυ καλα οτι ο Μπαρτζωκας δεν δουλευει νεα παιδια. Δεν μπορει να το κανει. Αλλα στο πνευμα του θελουμε και Ελληνες παιχτες χωρεσε και ο Τανουλης. Να εισαι καλα και ευχομαι καλη χρονια.

  • Στέφανος
    Στέφανος Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα δούμε αύριο αν είναι πιο εύκολο το ματς με Μπασκόνια από ότι με Μπάρτσα χθες ήταν ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά με τις.γνωστές εμμονές τού κοουτς χάσαμε πάλι με τον ίδιο τρόπο,ας ελπίσουμε αύριο ότι δεν θα του πάρει το δίπλωμα και ο Ιβάνοβιτς και θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα άρχιζαν με Γουοκαπ στον ασοΓκος στο δύο απελευθερωμένος ο πρώτος για δημιουργία ο δεύτερος για σκορ.Πιτερς στο τρία για να έχεις σουτ και σκορ.Σικμα στο τέσσερα λέμε και καμιαμαλκια να περνάει η ώρα Πετρουσεφ τέσσερα Φαλ πέντε .Παίξε άμυνα μαν του μαν.Παιξε με πικ εν ρολ. Τρίποντα μόνο Πίτερς Γκος και ανάλογα με τη μέρα τους Λάρι Κανααν.Τον Λογκ τον είδα λίγο για να έχω γνώμη.Δεν έχεις τρίποντο μπες προς τα μέσα να σκοράρεις διποντο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...