roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Χρειαζόμαστε χρόνο, τον οποίο δεν έχουμε»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο κατάμεστο ΣΕΦ της Αρμάνι Μιλάνο με 79-74 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στη νέα χρονιά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν το τρίτο σερί ματς στο οποίο είχαμε πολλή πίεση. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να το κερδίσουμε μετά από εκείνα με τη Βιλερμπάν και με την Άλμπα Βερολίνου.

Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε καταπληκτικά, είχε τις ευκαιρίες της, έβαλε διαδοχικά τρίποντα για να γυρίσει στο ματς. Είχαμε διψήφια διαφορά 13-15 πόντων, αλλά δείξαμε αφέλεια.

Κάναμε λάθη και δεν είχαμε υπομονή, τους δώσαμε εύκολα καλάθια. Βρήκαν αυτοπεποίθηση, όμως στην ισοπαλία το τρίποντο του Γουίλιαμς Γκος και η ασίστ του Φαλ, όπως και οι δύο άμυνες του Μουστάφα Φαλ, έκριναν το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του, πρέπει να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Βλέπετε ότι όλες οι ομάδες κάνουν ρεκόρ εισιτηρίων στη EuroLeague.

Ακόμη και απέναντι στην Άλμπα, παίξαμε μπροστά σε 12 χιλιάδες θεατές κι ας μην κυριαρχούν στη διοργάνωση. Βλέπω και τα άλλα αποτελέσματα, όλοι αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση.

Αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας και τους συνδυασμούς που θα μας επιτρέψουν να παίξουμε καλά. Ας προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να παλέψουμε σκληρά για να νικήσουμε.

Κάναμε πολλά λάθη απόψε, νομίζω 17, έκαναν 11 κλεψίματα. Το κλέψιμο πάντα οδηγεί στον αιφνιδιασμό. Χρειαζόμαστε χρόνο, τον οποίο δεν έχουμε. 

Η Μονακό είναι δυνατός ανταγωνιστής για το F4, όλοι θα είναι έτοιμοι. Τα ματς που όλοι θεωρούν κερδισμένα είναι τα πιο δύσκολα. Αυτά που αν δεν τα κερδίσεις θα δημιουργηθεί κρίση είναι τα πιο δύσκολα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

41 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ ΤΏΡΑ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ ΤΏΡΑ Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Pan-αθηναικε δεν pa να δεις το σύνολο..με αρχή και τέλος και να μας αφήσεις ήσυχους? Άιντε κάνε μας τη χάρη

  • Pan
    Pan Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που λες ρεντ γκολ ισχύει ναι αλλά δεν αλλάζει ότι ο Τουρκάλας μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχει φτιάξει σύνολο..με αρχή και τέλος..και να πω την αλήθεια δεν του το χα τόσο πολύ..

    REDGOAL: Φίλε πήρε καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός, δεν είναι το περσινό χάλι. Άλλο αυτό και άλλο ότι σπρώχνεται

  • Pan
    Pan Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δείτε τον ΠΑΟ σήμερα και πέστε μου χρειαζόμαστε χρόνο και έχουμε τραυματίες και μπλα μπλα μπλα..τους έχουν διαλύσει και η άμυνα τους σπάει κόκαλο …μια ομάδα που φτιάχτηκε με 15 παίχτες το καλοκαίρι..αυτά κύριοι..

    REDGOAL: Το 30% των σφυριγμάτων που παίρνει ο ΠΑΟ να παίρναμε, θα ήμασταν 15-4 ρεκόρ τώρα. Φίλε γελάει και ο Γιαννακόπουλος με το σπρώξιμο...

  • LESVOS 7
    LESVOS 7 Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με τον RED WINNER δεν είναι ότι δεν θέλουν Σικμα και Μπραζντεικις απλά δεν μπορούν.Δεν του βγήκαν του Κοουτς οι επιλογές συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους.Ο Μιχαλιουκ όμως είναι τεράστια ευκαιρία στο 3 για τα επόμενα χρόνια η ομάδα να έχει τον καλύτερο μιας και ο Παπ όπως είναι φυσιολογικό θα αρχίσει να πέφτει.Ευχομαι οι Αφοί να κάνουν την κίνηση όπως και με τον Πετρουσεφ.Καλη Χρόνια σε όλους με πολλές νίκες.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ ΤΏΡΑ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ ΤΏΡΑ Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι αλλά υπάρχει κι ένα πράγμα στο οποίο είναι πολύ απ' όλα, Τάκη.

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal με τον Μπραζντέκις τί γίνεται ? είναι τραυματίας , είναι πειθαρχίκο το θέμα , ή εξαντλήθηκε η υπονονή ? ο Λαρυ δεν μπορεί στο 3 στην ευρολίγκα

    REDGOAL: Δεν κόλλαγε με τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου φίλε. Παίζουν ξύλο της Αρμάνι. Ο Μπραζντέικις είναι σοφτίλα. Απόφαση προπονητή ήταν να μείνει έξω. Δεν έχουμε ενημέρωση για παράπτωμα και τα λοιπά

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos το φετινό pace, ο ρυθμός, ο στόχος κατόχων (για τους αμπασκετους) έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ήταν συνειδητή επιλογή του κόουτς να χαμηλώσει για να προστατέψει την ομάδα που έπασχε από conditioning αλλά και επιλογές (λόγω τραυματισμών Φαλ-Σικμα-Γκος-Μιλου και κακιστης κατάστασης Θωμά και Παπ).

    Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα 2-3 παιχνίδια σιγά σιγά οι επιθέσεις θα γίνονται στα 20" με στόχο οι κάτοχος να πάνε +5-6 και η μέση παραγωγή να ανέβει.

    Ειρήσθω εν παρόδω φέτος εκτός από πολύ χαμηλότερο ρυθμό, έχουμε και χαμηλότερη αποτελεσματικότητα (πόντοι ανά κατοχή) λόγω των πολλών σκοτωμένος σου στα 23-24".

    Στα του Μιλου έχεις δίκιο, χρειάζεται και αυτός όπως και ο Σακ ακόμα 2-3 εβδομάδες. Φαίνεται ότι στο τελείωμα του δεν πατάει γερά, γισ αυτό και τα άστοχα πέναλτι (που οι κατσαπλιαδες βλέπουν και χαίρονται λέγοντας να ξαναέρθει ο Μπλακ). Και του Σακ το πρώτο βήμα ακόμα είναι αδύναμο.

    Για τους άσχετους ξανα: ο επαγγελματικος αθλητισμός και ειδικά το μπάσκετ είναι θέμα conditioning, κατάστασης, ειδικά στο επίπεδο ΕΛ και ΝΒΑ. Αν οι παικτες ειναι δέκατα του δευτερόλεπτο πιο αργοί στις αντιδράσεις ή τις προσπάθειες, ή κατά ελάχιστη δύναμη λιγότερο αποφασιστικοι τότε φαίνονται σαν άλλοι παίκτες από αυτούς που είναι.

    Μπορείτε να δείτε και πολλούς NBAers Οκτώβριο-Νοέμβριο ποσο πιο αναποτελεσματικοί είναι.

    Για την ομάδα μας ελπίζουμε στην 3βδόμαδη διακοπή της Ευρωλιγκας για τα final8 και τα παράθυρα. Ίσως καλή ιδέα να "τραυματιστει" ο Θωμάς πριν τα παράθυρα να προπονηθει λίγο ατομικά. Και ίσως σε κάνα μοναστήρι μακριά από την κοπελιά με την οποία κυκλοφορεί τώρα.

  • Τακης
    Τακης Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow εσύ είσαι προπονητής, λογιστής, γιατρός, μηχανικός, λίγο από όλα. Οπότε δεν αγχωνόμαστε. Αν χρειαστεί κάτι σε εσένα θα απευθυνθούμε

  • Τακης
    Τακης Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    "Μεταγραφές τώρα " ακριβώς αυτό κάνει αυτός και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Αφήνουν το παραθυράκι έτσι ώστε οποίο και να είναι το αποτέλεσμα στο τέλος να πουν "σας τα έλεγα εγώ"

  • Στέφανος
    Στέφανος Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι και να γράψεις έχει ειπωθεί χίλιες φορές εδώ μέσα,ο κοουτς φέτος έχει καταπιεί θάλασσα καί έχει χάσει την μπάλα από τις μεταγραφικές αποτυχίες του και δεν μπορεί να βρει χημεια να ρολαρει η ομάδα γιατί απλά όπως γράφουν όλοι οι συνσχολιαστες λείπει ο παίκτης σκόρερ για τα δύσκολα. Η πιο απλή εφικτή λύση είναι να διώξει την μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία του Σικμα και να φέρει Μπέικον περνώντας στο τέσσερα τον παλαίμαχο Κωστάκη, κίνηση που αξίζει το ρίσκο για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας στο τέλος της χρονιάς

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...