roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Όταν... σοβαρεύτηκε ισοπέδωσε Άλμπα 67-94

underarmor
redwell

Ένας... γιορτινός Ολυμπιακός με το μυαλό στους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα κατέβηκε στο παρκέ της αρένας της Άλμπα στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω ακόμα και με 11 πόντους από την προτελευταία της βαθμολογίας, όμως στο δεύτερο παίζοντας ισοπεδωτικό μπάσκετ διέλυσε τους Γερμανούς με ατσάλινη άμυνα και έφτασε άνετα στο θριαμβευτικό 67-94.

Οι ερυθρόλευκοι με αυτή τη νίκη που ήταν σε ματς για την 17η αγωνιστική, έκλεισαν με θετικό πρόσημο 9-8 τον πρώτο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ οι Γερμανοί υποχώρησαν στο 3-14.

Ο Πίτερς σημείωσε τους 12 από τους... 23 πόντους του στην 3η περίοδο (και 7 ριμπάουντ) και ήταν ο MVP του αγώνα. Καταλυτικός υπήρξε στη ρακέτα και δη στην άμυνα ο Φαλ με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ 3 ασίστ και 2 κοψίματα, 13 πόντους πέτυχε ο Ουίλιαμς-Γκος, ο Λαρεντζάκης είχε συγκομιδή 10 πόντους και 7 ασίστ, ενώ 9 ασίστ μοίρασε ο Γουόκαπ. Με 9 πόντους τέλειωσαν το παιχνίδι οι Παπανικολάου και ΜακΚίσικ, ενώ δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής σε Μπραζντέικις και Πετρούσεφ ο Μπαρτζώκας.

Από την Άλμπα, ο Ματ Τόμας σημείωσε 15 πόντους με 3/7 τρίποντα, 11 πόντους και 5 ασίστ είχε συγκομιδή ο Ματέο Σπανιόλο, ενώ 10 πόντους πέτυχε ο Στέρλινγκ Μπράουν.

Με Γουόκαπ, Κάναν, Παπανικολάου, Πίτερς και Φαλ ξεκίνησε ο Μπαρτζώκας, ενώ η Άλμπα με Σπανιόλο, Τόμας, Μπιν, Ουέτζελ, Τίμαν. Σετ παιχνίδι, με μεγάλες επιθέσεις, επέλεξε ο Ολυμπιακός μετά το τζάμπολ. Προηγήθηκε με 5-6 χάρη σε 5 πόντους του Κώστα Παπανικολάου, βρήκε και 6 πόντους από τον Μουσταφά Φαλ για το 12-14, αλλά η άμυνά του παρουσίαζε κενά, τα οποία η Άλμπα τα εκμεταλλευόταν.

Όπως ήταν τα δύο διαδοχικά τρίποντα που ακολούθησαν από τους Γερμανούς από Τίμαν και Ντελόβ για το 18-16. Ο Ίσραελ Γκονθάλεθ έριξε στο παρκέ τον Στέρλινγκ Μπράουν, ο οποίος σημείωσε γρήγορα 7 πόντους. Ο Μπαρτζώκας είχε αποσύρει 1:18΄΄ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο τους Κέινααν, Πίτερς και Φαλ, για να μπουν οι ΜακΚίσικ, Σίκμα και Μιλουτίνοβ. Και ο Μπράουν με 5 διαδοχικούς πόντους διαμόρφωσε το σκορ της 1ης περιόδου, 25-19.

Με τον... χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η 2η περίοδος για τον Ολυμπιακό. Με τρίποντο του Στέρλινγκ Μπράουν δηλαδή, για να ξεφύγει η Άλμπα, με +9 (28-19). Για να βρεθεί και στο -11 (34-23) η ομάδα του Πειραιά, βλέποντας τους Τόμας και Ματίσεκ να είναι εύστοχοι έξω από τα 6.75 (8/13 τρίποντα έως τότε η ομάδα του Βερολίνου). Ο Σπανιόλο διατήρησε το +11 για τους Γερμανούς, μετά το δίποντο του Μιλουτίνοφ (36-25). Σ΄ εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός αντέδρασε. Πως; Παίζοντας άμυνα. Απάντησε με σερί 8-0 μειώνοντας στους τρεις πόντους την τιμή της διαφορά.

Αρχικά ήτα δύο διαδοχικά κλεψίματα, ένα από τον Ουίλιαμς-Γκος και ένα από τον Γουόκαπ. Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ουίλιαμς-Γκος και τις δύο φορές να βγαίνει στον αιφνιδιασμό και να σκοράρει με λέι απ μείωσαν σε 36-29. Ακολούθησαν 2/2 βολές του Λαρεντζάκη (36-31) και δίποντο του Σίγκμα για το 36-33. Το -3 για τον Ολυμπιακό διατηρήθηκε μέχρι το ημίχρονο (43-40), όταν οι Λαρεντζάκης (7 πόντους στη 2η περίοδο) και Γουίλιαμς-Γκος (έφτασε τους 9 πόντους) απάντησαν με τρίποντα στους εύστοχους Σπανιόλο (7π.) και Τόμας (9π.). Η Άλμπα μετρούσε 9/16 τρίποντα και ο Ολυμπιακός 4/14 στο α΄ μέρος. Οι Γερμανοί είχαν 14 ασίστ και οι Πειραιώτες 13.

Στον Ολυμπιακό ανήκε η 3η περίοδος... κάτι που φάνηκε από το... καλημέρα. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκαν με σερί 8-0 για το 43-48 χάρη σε 5 διαδοχικούς πόντους του Πίτερς και τρίποντο του Κέινααν. Οι Γερμανοί έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, εξαιτίας της ασφυκτικής πίεσης του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να εκτοξεύουν την υπέρ τους διαφορά στο +11 (45-56), με τους Φαλ και Πίτερς να κυριαρχούν στη ρακέτα. Ο Ματ Τόμας μπορεί να ευστόχησε σε τρίποντο (48-56), αλλά η ομάδα του Πειραιά είχε βρει ρυθμό, όπως και ο Πίτερς (έφτασε τους 19 πόντους για το 51-67 (+16 ο Ολυμπιακός), στο 30ό λεπτό. Οι Γερμανοί τέλειωσαν την 3η περίοδο με 2/9 τρίποντα έναντι των 9/16 που είχαν στο πρώτο μέρος.

Η Άλμπα δεν απείλησε τους φιναλίστ της Euroleague τις δύο τελευταίες σεζόν, στην 4η και τελευταία περίοδο. Με τρίποντο του αρχηγού του, Κώστα Παπανικολάου, ξέφυγε με +20 (53-73). Οι Ντελόβ, Σνάιντερ και Σπανιόλο μείωσαν σε 59-73, για να απαντήσει με πολυφωνία στην επίθεση ο Ολυμπιακός (Πίτερς, Γουίλιαμς-Γκος, Μιλουτίνοφ, Σίκμα) για το 65-91. Το τρίποντο του Σακίελ ΜακΚίσικ στα 24΄΄ πριν τη λήξη διαμόρφωσε το 65-94, ενώ ο Ουέτζελ διαμόρφωσε το τελικό 67-94.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-19, 43-40, 51-67, 67-94

ΆΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Ίσραελ Γκονθάλεθ): Μπράουν 10 (2), Σπανιόλο 11 (1), Ουέτζελ 8, Ντελόβ 5 (1), Ματίσεκ 3 (1), Σνάιντερ 2, Τόμας 15 (3), Κουμάτζε 2, Ραπίκε, Τίμαν 5 (1), Μπιν 6 (2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 4, Γουίλιαμς-Γκος 13 (1), Κάναν 6 (2), Λαρεντζάκης 10 (2), Φαλ 12, Παπανικολάου 9 (2), Πίτερς 23 (2), Μιλουτίνοφ 4, Σίκμα 4, ΜακΚίσικ 9 (1)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

61 σχόλια

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Xero-las αχχααχαχ συνεχισε το δικαστηριο αδερφε μου και μην ασχολεισαι με αυτον τον περιορισμενης γνωστικης ικανοτητας ενεσακια λαμπρο αυτος νομιζει οτι επειδη εχει λεξικο μπροστα του και χρησιμοποιει λεξεις που του μαθανε στα αρχαια στο γυμνασιο οτι μας το παιζει καλυτερο μιλαμε για κομπλεξ αμετρητο

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ FINAL FOUR ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ!!!!!!!!!! ΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να τρολάρω λίγο και εγώ μέρες που είναι σας έχω inside news απευθείας από το κεφάλι του κόουτς. Το συμπαθή μουσκουλοφόρο οικοδόμο τον έβαλε για να βλέπουν οι μνηστήρες που τον λιμπίζονται ότι παίζει, και να τον θελήσουν ακόμα περισσότερο. Φαντάσου να τον είχαμε παρκαρισμένο...

    Χωρίς πλάκα τώρα, για να μη γράφω τα ίδια με τα υπόλοιπα θρεντ η ομάδα αυτή είναι για φέτος, σίγουρα θα πάει καλύτερα τώρα που θα βρίσκει ρυθμό, και θα ανεβάζει τον αριθμό κατοχών της, και ας σταματήσουμε για φέτος τη μίρλα για παίκτες, κουραστήκαμε όλοι. Ας απολαύσουμε λίγο μπασκετάκι.

  • Τακης
    Τακης Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow σε βλέπω έτοιμο για τενοντίτιδα.

  • Pan
    Pan Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε xero-las δεν υπάρχουν αυθεντίες πουθενά και για τίποτα..υπάρχουν άνθρωποι μα πολύ υψηλές γνώσεις ναι αλλά αλάθητοι και τέλειοι πότε και πουθενά..αν ήταν έτσι δεν θα αλλάζαμε πότε ούτε παίχτες ούτε προπονητές ούτε τίποτα θα ταν όλα τέλεια αφού μιλάμε για υψηλού επιπέδου επαγγελματίες..σίγουρα ξέρουν πολλά περισσότερα αλλά όταν εσύ φτιάχνεις κάποιο πρότζεκτ κάποιες φορές δεν μπορείς να διακρίνεις τα μειονεκτήματα του δημιουργήματος σου εύκολα γιαυτο ζητάς feedback ..όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί είχαν αυτό το ζήτημα και πάντα θα χουν..η κριτική είναι οφελιμη όταν είναι εμπεριστατωμένη και καλοπροαίρετη ..το πρόβλημα είναι η ισοπέδωση ..εμείς απλά λέμε αυτό που διαφαίνεται εύκολα..κάποιες ανορθογραφίες στο ροστερ..δεν λέω ότι έχουμε κακή ομάδα το αντίθετο αν διαβάσεις τα σχόλια μου πιστεύω θα πάμε ψηλά..απλά ο εχθρός του καλού το καλύτερο και σίγουρα με μια δύο αλλαγές γινόμαστε πολύ καλύτεροι απλά και ξάστερα και πάντα θεωρητικά..γιατί μπορεί να πάρω ναν και σε μας να σέρνεται ποτε δεν είσαι σίγουρος απλά με μεγάλης αξίας παίχτες μειώνεις το ρίσκο…αυτά από μενα

  • Xero-las
    Xero-las Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί φίλε ΛΑΜΠΡΟΣ δεν παίρνει τον Μιχάλιουκ;
    Γιατί θέλει να παίξει με τον Παπ και τον Λαρεντζάκη όχι με τον Μιχάλιουκ.
    ΑΝ παρει τον Μιχαλιουκ τοτε σημαινει οτι θελει ν αλλαξει και καλά θα κάνει.
    Αυτός ξέρει, εσυ ΟΧΙ
    Και ακόμα δεν μου είπες που έχεις δει τον Μιχάλιουκ. Πόσες χρονιές ο Μιχάλιουκ είχε πάνω απο 40% στο τρίποντο στη ζωή του;
    Και ΝΑΙ έχω ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ της αγνοιας μου γι αυτό και υποστηρίζω ότι το σωστό είναι Ο,ΤΙ ΠΕΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ. Είναι 2 χρόνια καλύτερος προπονητής της ευρωλίγκας και εσύ μάλλον δεν έχεις προπονήσει ούτε παγκορασίδες

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Xero-Las, δε σου φταιει κανείς αν δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ...αν δεν παρακολουθεις το αθλημα...αν δεν ξερεις τους παικτες....

    Το προβλημα ειναι οτι, ενω μονος σου παραδεχεσαι την αγνοια σου και οτι δεν παρακολουθεις (π.χ. αγωνες NBA) και δε γνωριζεις την αξια του Μιχάιλιουκ, το παιζεις ειδημονας και ειρωνευεσαι ολους τους υπολοιπους που εχουν γνωση και ασχολουνται με το αθλημα.

    Σε τελικη αναλυση, αφου εισαι αδαης, αλλά προσωπολατρης και φανατικος θαυμαστης του κ. Μπαρτζωκα, θεωρωντας οτι εχει το αλαθητο του Παπα...

    Γιατι, φιλε μου, δεν τον εμπιστευεσαι και γραφεις ενα σωρο αερολογιες;

    Ο κ. Μπαρτζωκας δεν επεμενε ενα ολοκληρο μηνα να παρουμε τον Μιχάιλιουκ; Αυτος δεν τον ειχε παρακολουθησει; Αυτος δεν εκρινε οτι ηταν ο καταλληλοτερος για την περιφερεια μας;

    Αντι αυτου κατεληξε στον Μπραζντέικις. Αφου, λοιπον, ουτε αυτον τον εμπιστευεται (χθες ουτε ενα λεπτο, σε κανενα ματς δεν εχει προσφερει κατι αξιολογο), γιατι δεν κινειται αμεσα να φερει την ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ το καλοκαιρι;

    Απσντησε, φιλε μου, στο ερωτημα και επειτα συνεχισε να ειρωνευεσαι τους υπολοιπους και να θεωρεις οτι ειναι αντιολυμπιακοι, ενω εσυ ο γνησιος φιλαθλος της ομαδας.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο τρόπος με τον οποίο απαξιώνουμε την ομάδα και χαρακτηρίζοντας όσους τη στηρίζουν παλαμάκηδες και χειροκροτητές είναι τραγικός.
    Την ομάδα όλοι τη θέλουμε να παίρνει τίτλους και να πηγαίνει φάιναλ φορ αλλά αυτό συνιστά πολλές προϋποθέσεις.
    Τα έχω ξαναγράψει αλλά βαριέμαι ειλικρινά χρονιάρες μέρες να ξαναλέω τα ίδια.
    Η ομάδα που όλοι λένε πέρσι το έχασε επειδή δεν είχαμε παίχτη στις κρίσιμες στιγμές λένε μπούρδες και τώρα το γυρνάνε κωλοτούμπα επειδή πράγματι φέτος μας λείπει αυτός ο σκόρερ.
    Στα 2.15 που ήθελε για να λήξει ο mvp ονόματι Βεζένκοφ έκανε τρίποντο βεβιασμένο και το έχασε ποιός ο Βεζένκοφ.
    Ο Φαλ τα ίδια χάσαμε 3 επιθέσεις.
    Δηλαδή αν είχαμε τον Γιουλ θα το βάζαμε?
    Ξέρετε πόσα τέτοια έχει χάσει ο Γιουλ,ο Τζέιμς και τόσοι άλλοι τοπ σκόρερ?
    Δεν παίζεται έτσι το μπάσκετ.
    Θέλει συνολική λειτουργία όπως κάνει τα τελευταία 2 χρόνια η ομάδα και έναν τέτοιο παίχτη χωρίς να σου εγγυάται πως θα το πάρεις.
    Στο φινάλε φορ θα φτάσεις σίγουρα αλλά η κούπα είναι άλλη ιστορία.

    Είδα παράπονα και ανάλυση για τις συνεχόμενες αλλαγές που κάνει ο Μπαρτζώκας και χάνεται το γκαρντ μας και μαρκάρει ο ψηλός μας το αντίστοιχο γκαρντ.
    Σοβαρά μιλάμε τώρα?
    Καλύτερη άμυνα από του Βεζένκοφ στον Μίσιτς και του Φαλ στον Γιουλ δεν θα υπήρχε και ήταν σκόπιμο να πάνε αυτοί επάνω τους και υψομετρικά και με μακρυά χέρια.
    Αν ήταν ο Γουόκαπ θα το βάζανε για πλάκα
    και οι δύο χωρίς να πιεστούν καθόλου.

    Στο αλλά να φύγει ο Μπαρτζώκας.
    Να έρθει ο Τρινκιερι να γελάμε λοιπόν.

    Λάθη έκανε φυσικά και συγνώμμη έχει ζητήσει αρκετές φορές και κάλυψε τα λάθη του με τις μεταγραφές από εκεί και πέρα θα φανεί μέσα στο παρκέ το Γενάρη.
    Θυμίζω πέρσι με την ομαδαρα τα ίδια λέγανε εδώ μέσα και κράζανε.
    Μη θυμηθώ μετά την ήττα από τη Βίρτους τον redarrow τι έλεγε.
    Σε κάθε ματς πάντα έχουμε κάτι να προσάψουμε και όχι να βλέπουμε την ουσία.
    Δύο ματς με τις τελευταίες και ρίξαμε 90+ πόντους.
    Που ήταν η Μπαρτσελώνα?
    Τι πάει να πει είχε περιθώρια να χάσει?
    Επειδή είναι τρίτη?
    Σοβαρά τώρα?
    Με bgt 30εκ και χάνει από την Άλμπα?
    Σε εμάς αυτό θα ήταν αποδεκτό?
    Ούτε μια στο εκ.

    Η ομάδα έκανε λάθος όπως έχω πει με την απόκτηση Σίκμα που είναι τραγικός.
    Αν θα ήθελε έναν Ναν?
    Ασφαλώς έναν τέτοιον χρειαζόμασταν και είναι παιχταράς το έχεις δείξει από την πρώτη στιγμή.
    Θα καταλαγιάσει βέβαια μόλις τον μάθουν αλλά έχει τη στόφα δεν το συζητάμε.
    Έγιναν αστοχίες,διορθώθηκαν και πιθανόν να δούμε και άλλη μεταγραφή αλλά το να ισοπεδώνουμε μη βλέποντας όλα τα στραβά που μας έχουν τύχει μέχρι την καλόπιστη κριτική έχει τεράστια διαφορά.
    Εδώ συνεχώς θάβουμε την ομάδα και δε μένουνε ικανοποιημένοι ποτέ πάντα ζητάμε κάτι άλλο από αυτό που παίρνουμε.
    Τα περσινά σχόλια το ξαναλέω είναι ο καθρέφτης για το τι λέγαμε.

    Ο Ντόρσει ναι καλός παίχτης έπαιξε σε εμάς ενώ ήταν απών στα μεγάλα ματς αλλά τον έχετε θεοποιήσει.
    Που ήταν όταν έπρεπε στις ομάδες που έπαιξε?
    Πουθενά.
    Ας τον πάρει ο βάζελος με γεια του με χαρά του.
    Η μόνη κίνηση που θα έπρεπε φέτος να κάνουνε είναι να πάει τώρα να πάρει τον Μιχαήλουκ εκεί θα απογειωνόμασταν.


    Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ολυμπιακή χρόνια να έχουμε.

  • Xero-las
    Xero-las Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Λάμπρο τον Μιχάλιουκ πόσα ματς τον έχεις δει; Πάνω από 5 λεπτά στο youtube;
    Είσαι σίγουρος εσυ ως επαγγελματίας scouter ότι θα μας ανεβάσει επίπεδο; Οτι θα πρέπει πχ να πάρει τη θέση του Παπανικολάου ή του Κάνααν; Που παίζει ακριβώς; Στην άμυνα πως είναι;
    Είσαι σίγουρος ότι τον Απρίλιο ο Μιχάλιουκ θα είναι πιο χρήσιμος απ αυτους που έχεις;
    Εισαι όσο σίγουρος ήσουν για τον Ναπιερ τον Φριντετ τον Γιογκι Φερελ και όσους ήρθαν ως σωτηρες από το ΝΒΑ;
    Η ομάδα πρέπει ν αλλάζει κάθε μήνα παίχτες;
    Εφερε 3. Ουτε που θα προλάβουν να παιξουν οι Λονγκ και Μπρα. Αντε να παιξει ο Πετρουσεφ να μαθαινει το 4 γιατι ο Σικμα δεν βλεπεται.
    Και επαναλαμβάνω. ΠΟΥ εχεις δει τον Μιχάλιουκ να παιζει; Πόση ώρα; Ενα μηνα μας πρηξατε με τον Πετρουσεφ. Ηρθε δεν ασχολειται κανένας πια…
    Ο,τι είναι ο Μιχάλιουκ είναι και ο Μπραζντεικις και ο Ναν και ο καθενας. Αποτυχημενοι NBAers ενας στους δεκα θα βγει.
    Ο Γκριγκόνις ηταν ανεκδοτο περυσι mvp φετος.
    Με την υπομονή που έχετε εσεις πάρτε ένα κουβαδάκι και πάτε στην άμμο

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το ζόρι κέρδισε ο ΠΑΟ λέει ναι αλλά ο ΠΑΟ κέρδισε έξω νερό ζόρι στο τέλος Μονακό και Αρμάνι εμείς θα τις κερδίσουμε μέσα.Οταν έχουμε διαφορά κερδίζουμε τα δύσκολα ματς κρίνονται στιν πόντο δεν έχουμε τον παίχτη να καθαρίσει.Θα πάω με Αρμάνι άντε και με τη Μονακό για Τζέιμς.Αν δεν δω δύο νίκες τις οποίες είχαμε σίγουρα με έναν σκορερ ολκής ονόματα γράψαμε.Εγω φέτος δεν θα χρησιμοποιήσω το διάρκειας για φέτος και για του χρόνου θα σκεφτώ αν ξαναπάρω. Η Παρτιζάν νομίζω πήρε Σμιθ από Αρμάνι ρωτάω είναι αυτός που ήταν ο καλύτερος παίχτης της Άλμπα πέρυσι.Δυομησι μύρια το χρόνο για Μέλι.Μπραβο έτσι χτίζονται οι ομάδες κλείνεις πριν σε προλάβουν άλλοι και χωρίς να μπεις σε πληστηριασμους μιλάω για Χάουαρντ και κυρίως για Τζέιμς .Τους κλείνεις τώρα του χρόνου θυμίζω το φάιναλ φορ είναι στο ΣΕΦ.

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιαννης .Κ δεν συνηθιζω να απανταω σε βαζελοτρολ ... απλα για να μην γραφονται ψεματα αναπαντητα
    , περυσι τετοιες ημερες χαναμε απο Ερυθρο στο ΣΕΦ και απο την τελευταια Βιλερμπαν στη Λυων ... αυτα ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more

Με 1.70 Μάλμε και ιταλικές επιλογές

Το κουπόνι της Δευτέρας (13/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας διεξάγονται τα παιχνίδια: Λέτσε-Ουντινέζε και Φιορεντίνα-Μόντσα. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Μάλμε...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μέσα Μιλουτίνοφ και εκτός o Μωυσής

Λίγο πολύ ήταν... αναμενόμενο καθώς η υπερπληρότητα του Θρύλου στη...

Δήλωση-μαγκιά Αλμέιδα για Ολυμπιακό

Μπορεί να έχει τα... κουσούρια του εντός και εκτός αγωνιστικών...

«Ζω ένα όνειρο με τον Ολυμπιακό...»

Ο Αντρέ Όρτα μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ...