roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Την ίδια ώρα ο Μπέικον... (vid)

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα πλέον έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, οι μεταγραφές των Μπραζντέικις-Σίκμα δεν έχουν βγει ούτε κατά το ελάχιστο, έχει πολλούς παίκτες ρολίστες και μερικούς πάρα πολύ δυνατούς για το επίπεδο της Ευρωλίγκας όπως οι Μιλουτίνοφ-Κάναν-Γουόκαπ-Φαλ-Πίτερς-Παπανικολάου αλλά έχει έλλειψη... πρωταγωνιστών.

Και κυρίως ενός πρωταγωνιστή στο σκοράρισμα που θα τραβάει το... κάρο όταν κολλάει στη "λάσπη" και δυστυχώς κολλάει σχεδόν σε κάθε αγώνα με αποτέλεσμα να έρχονται οι ήττες και πλέον να τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και το να βρεθεί στη 10άδα ο Ολυμπιακός, όχι να συζητάμε για τετράδα και πλεονέκτημα έδρας.

Πού να βρεις τέτοιον παίκτη σκόρερ; Δεν τον πήρες όταν έπρεπε το καλοκαίρι, δεν τον πήρες τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη από το ΝΒΑ, πρέπει να τον βρεις τώρα για να μην πάει χαμένη η χρονιά.

Αν δεν θες απαραίτητα να είναι και καλό παιδί και θεωρείς ότι έναν ατίθασο χαρακτήρα όπως ο Ντουέιν Μπέικον ο οποίος ομολογουμένως κουβαλάει πολλά αρνητικά θέματα όσον αφορά στον επαγγελματισμό του μπορείς να τον κουλαντρίσεις, πας και τον παίρνεις.

Παίζει στην Κίνα στους Σανγκάι Σαρκς και οργιάζει όντας σε εξαιρετική κατάσταση και μην ξεχνάμε ότι έχει και εμπειρία Ευρωλίγκας. Αν σε όλο τον πλανήτη δεν μπορείς να βρεις έναν σκόρερ, έστω να βάλεις... νερό στο κρασί σου και να φέρεις κάποιο natural born scorer όπως ο Αμερικανός που τον γνωρίσαμε με τη Μονακό και από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε παρακάτω στα βίντεο τί έκανε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στους Ζεζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς και τους Γκουανγκζού Λάινς και πάρτε μια γεύση σε τί φάση βρίσκεται αγωνιστικά...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

34 σχόλια

  • Φωτης.
    Φωτης. Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι, εγω χθες κ, Ανδρεοπουλε, μια γνωμη κατεγραψα και κριθηκε απορριπτεα. Αρα απαγορευεται για εμας τους αναγνωστες να γραφουμε τη γνωμη μας, και πρεπει να δεχομαστε τα παντα. Καλα Χριστουγεννα.

  • Φωτης.
    Φωτης. Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι τον θελετε τον Μπεικον? Το κουμαντο πηρε τον Καπα-λαμδα και τον Μπερδεικις. Ειπαμε οτι πληρωνεις παιρνεις. Αλλο μυρια και αλλο καβουρια.

  • ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΗΣ
    ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΗΣ Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατι οχι ρε παιδια??? για την αγωνιστική αξία του μπεικον δεν το συζητάμε καν .....μοναδικός σκόρερ.
    Θα ήταν τεράστια πρόκληση για τον Μπαρτζωκα να τον φέρει .Αν μπορέσει να τον καλμάρει και να αισθανθεί μέλος της ομαδάρας κανείς δεν θα βγει χαμένος . ο παίχτης ξέρει οτι αν δεν συμμορφωθεί ούτε τώρα τέλος το υψηλό επίπεδο
    του δίνεις συμβόλαιο με όρους και όλα καλα.
    ΑΝ πιάσει μας εκτοξεύει, ο Μπαρτζώκας τεράστιος μάγκας, αν οχι κάνεις δεν θα ζητήσει το λόγο ξέροντας το παρελθόν του

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως Μπέικον ο ένας Μπέικον ο άλλος μου άνοιξε η όρεξη θα φτιάξω μπέικον με αυγά για πρωινό και λιωμένο τυρί φυσικά θα ανέβει η χοληστερίνη αλλά θα το φχαριστιθω τέρμα η δίαιτα ζητώ το φαΐ

  • Αλεξανδρος
    Αλεξανδρος Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι γράφετε ρε παιδιά? Να πάρει ο Ολυμπιακός πρώην παιχτη του παναθηναικου? Αποκλείεται.
    Να πάρει κακό παιδί??? Αποκλείεται.
    Εμείς θέλουμε μόνο καλά παιδιά και ας μην μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι ούτε με λει απ.
    Να κρεμάσει ο μπαρτζωκας τον μακισικ και το μπραζντεικις??? Ποτέ!!!
    Μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να κρεμάνε την ομάδα και να κάνουν χειρουργείο στο διάφραγμα μέσα στην προετοιμασία!!! Το καλοκαίρι δεν προλαβαιναν. Έκαναν διακοπές.
    Και μην κάνετε κριτική στο σχεδιασμο της ομάδας. Όποιος το κάνει είναι τρολ του παναθηναικου.
    Και αν κάποιος ολυμπιακος υποστηρίζει ότι ο παναθηναικος σε αντίθεση με εμάς έκανε καλές μεταγραφές, τότε του προτείνετε μάλιστα να γίνει και παναθηναικος.
    Όλα πάνε καλά στην ομαδα.
    Πιστεύω και ότι άμεσα ο σικμα θα μας κάνει να ξεχάσουμε το βεζενκοφ.
    Ασε που ο γκος είναι πολύ καλύτερος του σλουκα.
    Φυσικά δεν υποστηριζω οτι επρεπε να μείνει ο σλουκας. Αλλά όχι και μετα το σλουκα καταλήξαμε στην επιτομή της μετριότητας που λέγεται γκος.
    Από τον Σάσα στο σικμα.
    Από τον ναν στον μπραζντεικις κ.ο.κ
    Καληνύχτα σας εκεί στην καε.
    Καταφέρατε σε ένα καλοκαίρι να καταστρέψετε μια ομαδαρα που ήθελε μόνο δύο σοβαρές μεταγραφές.
    Εσείς κάνατε πολλές αστείες και άστοχες.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Να, αυτα κανει το Redgoal. Βαζει τα βιντεακια και μας κανει να λιγουρευομαστε τον παιχτη.

    Οταν ειναι στα καλα του, ακομα και Ρεαλ χτυπας με αυτον τον παιχτη. Ειναι κατι σαν τον Εντουαρντς της Team USA στο πιο ψηλο.

    Αν ειμασταν εντελως σε απογνωση και μπορουσαμε να τον φερουμε με μηνιατικο συμβολαιο, μπορει να το σκεφτομουν. Αλλά με ατζεντη το Μισκο αυτος θα ζητησει τουλαχιστον 1,5 χρονο συμβολαιο, θα παιξει κανα 2 μηνες, μετα θα βαρεθει και θα ζηταει αποζημιωση να λυσει το συμβολαιο. Ο Γιαννακοπουλος του τα ειχε σκασει χοντρά περισυ.

    Η πονηρη σκεψη ειναι να τον φερεις λιγο πριν τα play-in, να μπερδεψεις τον αντιπαλο και να χτυπησεις τα παιγνιδια για Φ4 ανεξαρτηως εδρας. Αυτο, εφοσον μπορουμε να ειμαστε στη 10-αδα στο τελος κατι που αυτο δεν ειναι σιγουρο πια.

  • Νικη
    Νικη Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 02:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τακης βαλσαμο το σχολιο σου..
    Σχετικα με Μπεϊκον , Ολυμπιακος δεν μας εχει συνηθισει σε σπασμωδικες κινησεις ,που τελικα καταστρεφουν ομαδες...αν ψυχραιμα σκεφτοντουσαν και αποφασιζανε Μπεϊκον..οκ..θα χε ενδιαφερον πως θα εξελισσοταν το ολο σκηνικο..παντως θυμαμαι οτι 1 /2 Ιανουαριου θα μπει κι Μητρου Λονγκ
    ..δεν εχω συνελθει καλα καλα απο χθες..δεν νιωθω καλα..

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί Ναν κ εμείς Κάναν ο οποίος δε παίζει και στο τέλος....Ε Εμείς είμαστε υπεράνω. Δεν παρακαλάμε, δεν περιμένουμε. Τι λες τώρα. Ξεζουμισαμε κ τους παλιούς κ τωρα μας γλενταει η μιση Ευρώπη. Πήραμε Μπραζτεικις για το μέλλον. Μα αφού δεν έχει πιάσει Λιθουανός στον Ολυμπιακό ούτε στο πινγκ πονγκ ρε παιδιά, πιο μέλλον. Φέτος τι κάνουμε κ ασε το μέλλον. Ρε πως καταντήσαμε λοχία.... Δύο παίκτες έφυγαν το καλοκαίρι κ δύο τουλάχιστον ισάξιους έπρεπε να πάρουμε. Τόσο απλά. Κ τα έκανε ο σκακιστής μαντάρα.
    Τώρα του φταίει κ η διαιτησία..... Ωραιότατα. Δεν τα μηδενιζουμε όλα αλλά κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο . Η αστοχία υλικού όμως κάνει μπαμ, πως να το κάνουμε ρε κόουτς. Δικά σου λάθη είναι αυτά, δικές σου αστοχίες. Τώρα τι κάνουμε. Μάλλον το σταυρό μας..... Που είναι κ ο Αναστασιαδης να κάνει κάνα τάμα στη Παναγία....Εγώ πάντως έχω ξεκινήσει τις μετάνοιες μπας κ μας λυπηθεί ο Μεγαλοδυναμος. Γλέντια τρικούβερτα.

  • geodiv
    geodiv Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Ανδρεόπουλε, το έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι εδώ και μήνες για τον σκόρερ. Το θέμα είναι αν έχεις πληροφορίες για την πρόθεση του Μπαρτζώκα και των Αγγελόπουλων. Κοιτάνε να φέρουν τέτοιο παίκτη ή απλά για πολλοστή φορά εκφράζεις τη δική σου άποψη; Τι μαθαίνεις από την αξιόπιστη πηγή σου μέσα στην ΚΑΕ; Έχουν πρόθεση ή προσπαθείς με τον τρόπο σου να πιέσεις επειδή σας διαβάζουν κάποιοι αρμόδιοι; Ευχαριστώ.

    REDGOAL: Δεν πιέζουμε κανέναν φίλε. Μια γνώμη καταγράφουμε. Εκτός αν απαγορεύεται και να μιλάμε και πρέπει μόνο να αποθεώνουμε τα πάντα...

  • driv33
    driv33 Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Ανδρεόπουλε, το όνομα του μπέικον που βγάλατε στο άρθρο, είναι δική σας πρόταση ή υπάρχει η πληροφόρηση για τον εν λόγω μπασκετμπολίστα, για ενδιαφέρον από την ΚΑΕ;

    REDGOAL: Φίλε αυτά που γράφουμε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...