roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τρίβει... χέρια με τριάδα και Μήτρου-Λονγκ

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός αριθμητικά όσον αφορά στο ρόστερ δεν είχε κάποια απώλεια στα γκαρντ σε σχέση με την περσινή σεζόν καθώς ο Κώστας Σλούκας έδωσε τη θέση του στον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, όμως για ένα τρίμηνο σχεδόν έπαιζε με μείον έναν και μείον δυο παίκτες.

Αποτέλεσμα αυτού; Η καταπόνηση του Τόμας Γουόκαπ ο οποίος είχε πτωτική απόδοση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του για να κουμαντάρει το "καράβι" ολομόναχος.

Τώρα όμως αλλάζουν τα... κόζα στον Πειραιά και σε αυτό συντελούν οι επιστροφές των Σακ-Ατάκ και Γκος αλλά και η προσθήκη του Νάιτζελ Μήτρου-Λονγκ.

Ειδικά για τον τελευταίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς δίνει και αυτός το "πολύτιμο" κάθετο παιχνίδι. Ναι μεν δεν είναι το πιο δυνατό του στοιχείο, όμως μπορεί να εφορμήσει προς το αντίπαλο καλάθι, να τρυπήσει την άμυνα και να τελειώσει ή να "δει" συμπαίκτη για να δώσει ασίστ.

Κάτι τέτοιο που δυστυχώς ο Μιχάλης Λούντζης δεν το είχε καν σαν... σκέψη στο ρεπερτόριό του και φυσικά ο Coach-B τώρα με τους τρεις "διεμβολιστές" ΜακΚίσικ, Γκος, Μήτρου-Λονγκ μπορεί να βλέπει αλλιώς τα πράγματα και να βρίσκει πολλές λύσεις στα όποια προβλήματα του βάζει η αντίπαλη άμυνα στην περιφέρεια.

Και το υπογραμμίζουμε γιατί βγαίνει προς τα έξω και από την ομάδα μιας και το πρόβλημα στη δημιουργία με μόνο διαθέσιμο από την αρχή της χρονιάς μόνο τον "ήρωα" Τόμας Γουόκαπ, ήταν ολοφάνερο και το διάβαζαν και οι αντίπαλοι και ειδικά στο τέλος καθάριζαν τα παιχνίδια λόγω καταπόνησης του Τεξανού.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • Δίκαιος..
    Δίκαιος.. Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει πολύ η συζήτηση που αναπτύσσεται. Θεωρώ ότι στη λειψανδρία καλών Ελλήνων. Παίχτες σαν τον Αγραβάνη έπρεπε να είχαν αποκτηθεί. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε Τανουλης, Πάππας, Λούντζης είναι ΜΕΊΟΝ 3 παίχτες από ένα ρόστερ με απαιτήσεις.Άρα σαν 6αδα Ελλήνων θα έλεγα. Μήτρου Λονγκ, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Αγραβάνη, Γοκαπ. Μεταγραφή Μπραζντεικις τραγική με τα ίδια λεφτά θα πίεζα για Ντόρσεϊ και ας μην επερνα πετρουσεφ. Θες Έλληνες σε καλή ηλικία να κάνουν τη διαφορά. Αν εξαιρέσεις το Παπανικολάου όλοι οι άλλοι είναι σε καλή ηλικία μετά τη φυγή του αρχηγού κινείσαι για Ρογκαβοπουλο ή Παπαγιάννη αναλόγως τα στοιχεία.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 00:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι εμμονη ειναι αυτη ρε παιδια απο μερικους να αντικαταστησει ο Παπαγιαννης τον Φαλ.Δεν ξερω αν εχετε αντιληφθει εσεις που τα λετε αυτα οτι ο Μους δεν ειναι απλα ενας καλος point center με υψηλο μπασκετικο iq αλλα και τεραστιο δεμας που τρομαζει καθε αντιπαλο αλλα ειναι ακρογωνιαιος λιθος στο μπασκετ Μπαρτζωκα.Στο μπασκετ δηλαδη που δεν παιζει πολυ το πικ εν ρολ (το αν θα επρεπε να διανθιστει το παιχνιδι μας με περισσοτερ pnr παρουσια Μιλουτινοβ ειναι αλλη συζητηση) αλλα στηριζεται πιο πολυ στην motion offense η οποια συνηθως ξεκιναει απο μια entry pass στον Φαλ και δημιουργια απο μεσα προς τα εξω.Νομιζω οτι υποτιματε πολυ το impact που εχει ο Μουσταφα στην εν γενει αποδοση της ομαδας.Το παιδι τον Φλεβαρη (κοιταξα την ημερομηνια γεννησης του) θα γινει 32 ετων που σημαινει οτι ανετα εχει ακομη 2-3 γεματα χρονια μπασκετ και πιστευω οτι ο Μπαρτζωκας θα ηθελε να τον εχει στον Ολυμπιακο μεχρι ο παικτης να κλεισει την καριερα του.
    Επομενως θεωρω πως δεν υπαρχει περιπτωση να μην του γινει ξανα προταση για προωρη επεκταση του συμβολαιου του.
    Ο Ολυμπιακος αλλαξε επιπεδο οταν πριν τρια καλοκαιρια αποκτηθηκαν ο Γουολκαπ με τον Φαλ.Αυτο το διδυμο δεν πρεπει και δεν προκειται να σπασει ειναι κι οι δυο κομβικοι παικτες κορμου.Και οι καλες μπασκετικες ομαδες ξεκινανε απο το 1 και το 5

    Τωρα σχετικα με τα ελληνικα διαβατηρια εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου να ελληνοποιηθει ο Μιλουτινοβ απο την στιγμη που πληροι ολες τις προυποθεσεις που προβλεπει ο σχετικος νομος.Δεν θα προκειται για χαρη οπως εγινε με τον Θωμα αλλα για κατι που δικαιουται ο παικτης και απλα θα ασκησει το δικαιωμα του.
    Σιγουρα με προβληματιζει το μελλον και θα ηθελα να δω να προστιθενται στο ροστερ γηγενεις παικτες αλλα πειτε ρε παδια με το χερι στην καρδια αν εξαιρεσεις τον Μητογλου που τον ξεχναμε εκει που ειναι και τον Ρογκαβοπουλο που ομως δεσμευεται αν δεν κανω λαθος με τριετες συμβολαιο και η Μπασκονια με Κερεχετα προεδρο δεν ειναι Ζαλγκιρις να τον πουλησει με νορμαλ αντιτιμο βλεπετε εσεις να υπαρχει κανενας ελληνας παικτης οποιασδηποτε ηλικιας να μπορει να σταθει στο επιπεδο του Ολυμπιακου? Εδω ακομα περιμενουμε τον Λουντζη να κανει το ξεπεταγμα και να καθιερωθει σε υψηλο επιπεδο και το παιδι φαινεται οτι ταβανιασε και δεν μπορει να παει παραπανω.
    Επιστρεφοντας λοιπον στον Παπαγιαννη και διαβαζοντας το σχολιο ενος φιλου που λεει να τον παρουμε το προσεχες καλοκαιρι θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Να τον παρουμε να παιζει ποσο? Με την επενδυση στον Πετρουσεφ που ειναι ενα απο το πιο hot prospects της Ευρωλιγκας και που του χρονου θα απαιτησει (ειδικα με Μισκο μανατζερ) μπολικο χρονο τον οποιον λογικα θα του δωσει ο Μπαρτζωκας μιας και τον πιστευει πολυ και εφοσον μεινει και ο Πιτερς που θα βρει χρονο να παιξει ο Παπαγιαννης?Σημειωτεον οτι ηδη για να βρει αρκετο χρονο ο Πετρουσεφ θα πρεπει να παιζει και λιγο στο 5 γεγονος που αποκλειει οποιαδηποτε σκεψη για Παπαγιαννη.

  • Ε
    Ε Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπαγιάννης θεωρώ ότι θα ήταν μία πολύ καλή περίπτωση για να αντικαταστήσει τον φαλ σε ένα με δύο χρόνια.Είναι σε πολύ καλή ηλικία και μην ξεχνάμε ότι είναι και Έλληνας παίδες.

  • Dark Red
    Dark Red Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δημητρης, για κάνε την μοιρασιά του χρόνου συμμετοχής στην θέση 5 εχοντας Μιλου-Φαλ-Παπαγιαννη, έτσι για να δω κάτι...

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα είναι πολύ ενδιαφέρον η συνύπαρξη γουκαπ γκος Μήτρου Λονγκ κάναν μακκισικ...ο δεύτερος γύρος κάτι μου λέει ότι θα είναι πολύ καυτός!!!!

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @Σ.Β. το Τουρκικο πρωταθλημα απεχει δυστυχως ετη φωτος απο το Ελληνικο ... μη συγκρισιμα μεγεθη ... παρολα αυτα οι εμφανισεις του ΠΑΟ απεναντι σε Περιστερι , ΑΕΚ , Κολοσσο και ΠΑΟΚ ισοδυναμουν με ηττες ...

    οσον αφορα στον Ιτουδη υπηρχε ηδη απο περυσι δυσαρεσκεια για την 8η θεση στην ευρωλιγκα , τον τροπο που εχασε το πρωταθλημα απο μια Εφες οπου ο ενας δεν ελεγε καλημερα στον αλλον , αλλα και καποιες πανακριβες μεταγραφες ( Ντορσευ / Παπαγιαννη / Σανλι ) που δεν απεδωσαν τα αναμενομενα ... κερασακι στην τουρτα η ντροπιαστικη ηττα απο την Εφες που περα απο τις γνωστες 7 απουσιες βασικων παικτων στερηθηκε και τις υπηρεσιες του Τζοουνς κατα τη διαρκεια του προχθεσινου ντερμπι ....

  • Τακης
    Τακης Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Manos ο Δέδας είναι μεγάλη απάτη. Μας τον είχε φέρει ο Κουφός στο Ρέθυμνο ως παίκτη και το μόνο που έκανε ήταν να βαράει παλαμάκια και να λέει στους άλλους πως να παίξουν . Θα μου πεις εδώ και ο Ηττουδης που έχει και όνομα απάτη ειναι

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @Δημήτρης δυστυχως Παπανικολαου δεν θα υπαρξει αλλος ... το ιδιο πιστευα για Σπανουλη και Πριντεζη .... οταν σταματησαν τα δυο αυτα ιερα τερατα ομως ο Ολυμπιακος συνεχισε να βρισκεται στο υψηλοτερο επιπεδο και μαλιστα σε μια διοργανωση που ολοενα γινεται και πιο απαιτητικη .... η ζωη συνεχιζεται .... το μελλον ομαδων οπως ειναι ο Ολυμπιακος δεν ειναι σε συναρτηση με 1-2 παικτες , το ειδαμε και με Σλουκα / Βεζενκοφ φετος ....

    ο Ρογκαβοπουλος μου αρεσει αλλα οπως ειπα το περιβαλλον του τον εχει πεισει πως ο στοχος του πρεπει να ειναι να παει στο ΝΒΑ .... θεωρησε πως η Μπασκονια ειναι το σωματειο που μπορει να χρησιμοποιησει για σκαλοπατι , οπως ο μητογλου πιστεψε το ιδιο για την Αρμανι .... εαν βεβαια δεν κανεις ονειρα δεν μπορεις να κανεις υπερβασεις ... ευχομαι στον αθλητη να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα αλλα δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος ...

    οι υπολοιποι δεν ειναι παικτες για τον Ολυμπιακο ... δεν ξερω γιατι θεωρεις οτι Ντορσευ και Παπαγιαννης μπορουν να φανουν χρησιμοι στον Ολυμπιακο ... επισης Φαλ / Μιλουτινοφ / Παπαγιαννης δεν ταιριαζουν σαν 3αδα ψηλων ... εαν πραγματι ο Μιλουτινοφ παρει το διαβατηριο , εκεινο που λειπει απο την ομαδα ειναι ενας παικτης τυπου Χειζ και τετοιος παικτης θα αποκτηθει εαν δεν ανανεωσει ο Σικμα ... ο Πετρουσεφ θα παιζει και στο 4 αλλα θα ειναι και το 3ο σεντερ της ομαδας τα επομενα χρονια .... ο Φαλ ακομη και εαν δεν επεκτεινει μεχρι το 2026 ( το πιο πιθανο ειναι να γινει αυτο συντομα ) δεν εχει καμμια σχεση σαν παικτης με τον Παπαγιαννη , εναν παικτη που δεν ειναι 5αρι , δεν ειναι 4αρι και δεν ειναι ουτε 3αρι αν και θα του αρεσε ...

    οσον αφορα στον Φλιωνη ας μην πω εγω τη γνωμη μου ... θα σου πω ομως πως ο Μπαρτζωκας θεωρει τον Λουντζη 2 κλασεις καλυτερο παικτη απο τον Φλιωνη , επομενως .... ας καθιερωθει πρωτα στην ΑΕΚ και το Champions League ο 27 χρονος Φλιωνης και βλεπουμε ....

  • Dark Red
    Dark Red Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μανος, φίλε ο Τσοχωνης είναι μια πολύ καλή περίπτωση που όμως χρειάζεται, χρόνο και αρκετή δουλειά, καθώς δεν έχει παίξει ακομα σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν τον λες και Πάπας βέβαια αλλά ακόμα θέλει δουλειά για να φτάσει τον Ντορσει.
    Αν βέβαια ο κόουτς τον θέλει, τότε καλώς να ορίσει!

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan,
    Ο Φαλ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και δεν πιστεύω ότι θα ανανεωθεί.
    Ο Παπαγιάννης μια χαρά θα ήταν, ως αντικαταστάτης του, ακόμα και το καλοκαίρι του 2024!
    Επίσης Ντόρσεϊ, Ρογκαβοπουλος και Φλιωνης θα πρέπει να απασχολήσουν.
    Ο Παπανικολάου μεγαλώνει, ο Λούντζης δεν δείχνει ότι μπορεί να κάνει το step up και ο Πάπας δυστυχώς δεν...
    Σκέψου μόνο του καλοκαίρι του 2024 να έχεις:
    Φαλ - Μιλουτινοφ - Παπαγιάννη στο 5 και
    Πίτερς - Πετρουσεφ στο 4...
    Φλιωνης αντί Λούντζη
    Ρογκαβοπουλος ως μελλοντικός αντικαταστάτης του Παπ και Ντόρσεϊ αντί Κανναν.
    Ειδωμεν...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...