roumeliotis

Carwiz

Επίσημη... βόμβα Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Την απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός με τον διεθνή Σέρβο σέντερ και πάουερ φόργουορντ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

To νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων  αναμένεται να αφιχθεί στη χώρα μας στις 10:05 το πρωί της Τρίτης (28/11), με απευθείας πτήση από το Νιου Τζέρσεϊ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Το who is whο

Γεννήθηκε: 15/04/2000
Υπηκοότητα: Σερβία
Ύψος: 2.11
Θέση: Σέντερ/Φόργουορντ
Προηγούμενες ομάδες:
Gonzaga (2018-20)
Mega Basket (2020–2021)
Anadolu Efes (2021–2022)
Crvena zvezda (2022–2023)
Philadelphia 76ers (2023)
Sacramento Kings (2023)

Οι περσινοί αριθμοί του...

Φέτος στο ΝΒΑ αγωνίστηκε σε μόλις 3 παιχνίδια, ένα με τους Σίξερς και δύο με τους Κινγκς, από τους οποίους αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής με τους Κλίπερς.

Τη σεζόν 2022-23 ήταν μέλος του Ερυθρού Αστέρα. Στην Ευρωλίγκα σε συνολικά 34 αγώνες είχε μέσο όρο 10.7 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 0.7 κοψίματα. Στην ΑΒΑ είχε 11.1 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 0.8 κλεψίματα.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Διασυλλογικές
Πρωταθλητής Ευρωλίγκας (2021-2022)
Πρωταθλητής Σερβίας (2022-23)
Κυπελλούχος Τουρκίας (2021-22)
Κυπελούχος Σερβίας (2022-23)

Ατομικές
MVP ΑΒΑ (2020-21)

Εθνικές Ομάδες
Ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ (2023)
Χρυσό μετάλλιο στο U18 Ευρωμπάσκετ (2017, 2018)".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

79 σχόλια

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Νικη

    Μια χαρα χωραει. εχεις δυο Ελληνες στασιμους, Λουτζη και Λαρετζακη. Ενας τουλαχιστον πρεπει να χαιρετισει και να ερθει καλυτερος του και εχεις εναν ξενο που δεν ξερουμε αν καταφερει να ξαναπαιξει σε τοπ επιπεδο λογω ποδιου(Μακισικ) Στην πραγματικοτητα εχεις λοιπον Γκος-Καναν-Γουοκαπ-Ναζ. Θεωρεις οτι σε εναν μαραθωνιο 80 ακομα αγωνων μεχρι το καλοκαιρι και τους τελικους της Α1 θα ειναι αρκετοι ? . ο Λαρετζακης πρεπει να παει εκτο γκαρντ σε αυτη την ομαδα. Αν οχι απο τωρα απο το καλοκαιρι σιγουρα. και σου μενουν 2 θεσεις για Παπ και Ιγνας στο 3 και 5 θεσεις για τους ψηλους και εισαι ταμαμ στο ροστερ. 13ος ο Λαρετζακης και τελος. Και ξεκουραζει Γκος ή Γουοκαπ στην Α1 πλην Παναθηναικου ισως. Δεν θα χαθουμε φυσικα αν δεν τον παρει ουτε τωρα ουτε το καλοκαιρι αλλα απλα εξηγω οτι χωραει και πολυ ανετα μαλιστα. Με την προυποθεση φυσικα διετους συμβολαιου και οχι με το μυαλο στη φυγη για ΝΒΑ.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 01:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Chrisvoulg επί της ουσίας δεν διαφωνούμε φίλε

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @
    Θοδωρης.

    Απλα επρεπε να επικοινωνησει η ομαδα για οσους δεν το ειχαν καταλαβει οτι ο Μπαρτζωκας προοριζε για βασικο 4αρι τον Πητερς. Και μεχρι στιγμης του εχει βγει οπως το ειχε σχεδιασει, Ωστοσο δεν υπολογιζε ουτε την πενιχρη παρουσια το υ Σικμα ουτε την στασιμοτητα του Λουτζη και του βγηκε και ο τραυματισμος του Μακισικ που θεωρω οτι εχει ακομα προβλημα μιας και σε δυο ματς δεν εχει παρει λεπτο συμμετοχης. Αυτες τις απροοπτες ανορθογραφιες ηρθαν να διορθωσουν οι δυο μεταγραφες. Η Καε πασχει επικοινωνιακα. Αυτο το θεμα ειναι χρονιο και μαλλον δεν προκειται να αλλαξει οποτε πρεπει να συμβιβαστουμε ως φιλαθλοι. Θα επαναλαβω οτι, τι μπασκετ θα παιξει ο Ολυμπιακος φετος, θα το δουμε λογικα μετα τις 15 Γεναρη, αν ολα πανε καλα. Τοτε θα πρεπει να αρχισει η οποια κριτικη. Αλλο η επισημανση και αλλο η κριτικη ομως. Οσο για τα Ελληνικα διαβατηρια, ειναι δουλεια της ομαδας να το ψαξει για να εχει μελλον το οικοδομημα αφενος, και αφετερου να υπαρχει ευελιξια στο ροστερ. Οσο για την Α1 για μενα αν δεν υπηρχε η φανατιλα του Ελληνα οπαδου επρεπε να λειτουργει για την ομαδα ως προθαλαμος για τους ταλαντουχους παικτες πρωτα απο ολα, σε πολλα ματς. Λες κι αν τερματισουμε τριτοι πχ αν εχουμε πραγματικα καλη ομαδα δεν θα παρουμε το πρωταθλημα, εστω και με μειονεκτημα εδρας. Αρκει η ομαδα να εχει θωρακιστει και εξωαγωνιστικα απο διαιτησιες τυπου Φαρου που εν μερει τις βλεπουμε και στην ΕL επι Μποντιρογκα... Ο Σικμα παντως ασχετως μικρων μη ορατων πραγματων προς το παρον δεν ειναι σε θεση να αμυνθει πρωτα απο ολα ικανοποιητικα. Ελπιζω να βελτιωθει γιατι αυτο θα βοηθησει πολυ την ομαδα γιατι βλεπει γηπεδο για να χρησιμοποιησω μια ποδοσφαιρικη φραση. Αν βελτιωθει, με το spacing που δημιουργουμε σε καθε αγωνα, θα βοηθησει πολυ και ολους τους περιφερειακους αλλα και τους ψηλους μας.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλτ
    διαφωνούμε

  • Μιλτ
    Μιλτ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι να γυρίσει ο Γιάννης φίλε Θοδωρή,και αν γυρίσει , η βασική φροντ λάιν της Ελλάδας είναι στην ουσία ο Παπαγιάννης και ο Μητογλου. Όταν παίξει εθνική ο Γιάννης το ξανασυζηταμε. Το ίδιο ισχύει και για Γιοκιτς. Και η Σερβία και η Ελλάδα έπαιξαν παγκόσμιο με Μιλουτινωφ και Πετρουσεφ η μία και με Παπαγιάννη και τον κανέναν η Ελλάδα.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos For Ever

    Φίλε καταλαβαίνω πώς τα γράφεις. Εισαι καλοπροαίρετος έτσι κι αλλιώς, κι επίσης βλέπουμε τα πράγματα με το ίδιο μάτι σε γενικές γραμμές. Ο Μπαρτζώκας ξέρει.

    Έχουμε να δούμε ωραία πράγματα ΚΑΙ φέτος, συμφωνούμε απολυτα

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλτ άρα δηλ ο Giannis δεν είναι ο βασικός μέχρι να ξαναπαίξει;
    Βρε συ.. με αυτή τη λογική ακόμα πιο βασικοί στην εθνική είναι ο Μουρατος, ο Γκίκας και ο Χρυσιικοπουλος. Δεν νομίζω ότι πάει έτσι, αλλά οκ

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Oτι θα εφτανες ρε οπαδαρα της συμφοράς να καταλάβεις ότι συγκρίνω XAINΣ με ΣΙΚΜΑ για να σας πείσω οτι ο Σικμα είναι καλος παιχτης, κάτι αδιαμφισβήτητο σε όσους γνωρίζουν μπάσκετ.... το περίμενα.
    Μονο ένας αρμοστοκος σαν εσένα θα μπορούσε να γράψει/καταλάβει κάτι τέτοιο...ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ!
    Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της παρακμής σου.

  • Μιλτ
    Μιλτ Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Θοδωρή ο Γιοκιτς δεν έπαιξε καθόλου στο μουντομπάσκετ ...είναι περίπτωση Αντετοκούμπο. Η βασική φροντ λάιν της Σερβίας λοιπόν μέχρι να παίξει ο Γιοκιτς στην εθνική ,και αν θα παίξει, είναι ο Μιλουτινωφ και ο Πετρουσεφ .

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Xero-Las χα χα καλα τα λες!
    ...για καποιους φιλους που θελουν (ΚΑΙ) Ντορσεϊ..που θα μπει; υπαρχει παιχτης στην ομαδα που αξιζει να φαγωθει για χαρη του Ντορσεϊ; ..επισης.. οκ εχει Ελληνικο διαβατηριο, αλλα εχει καποιο δεσιμο με Ελλαδα και Ευρωπη;..αν παιξει καλα μια σεζον κι ονειρευεται παλι Αμερικη και σου στραβωνει και στα κανει ολα ανω-κατω τι; θα πεις στον Λουτζη ..οκ σε πεταξα για χαρη του αλλα ξαναελα..;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...