roumeliotis

Carwiz

«Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος…»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν γνώρισε αντίσταση από το Περιστέρι στο ΣΕΦ και καθάρισε άνετα το ματς με 87-74 για την 8η ημέρα της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα τα εξής...

Για την νίκη επί του Περιστερίου: «Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν ήμασταν σταθεροί, όταν βρεθήκαμε στο +15 ή στο +17 παίρναμε βιαστικές αποφάσεις. Το Περιστέρι είναι καλή ομάδα και κάθε νίκη είναι σημαντική ειδικά τώρα που πιεζόμαστε από τα πολλά παιχνίδια».

Για το σκοράρισμα των Γουόκαπ-Λαρεντζάκη: «Δεν νομίζω ότι δεν σκοράρει πολύ ο Γουόκαπ τελευταία. Έπαιξε 30', μοιραίο ήταν να σκοράρει. Σε κάποιο ματς σκοράρει ο ένας, σε κάποιο ματς άλλος».

Για την πρόοδο της ομάδας του: «Καμία νίκη δεν είναι δεδομένη, το Περιστέρι ερχόταν από τέσσερις νίκες. Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να παίξουμε. Πρέπει κάποιοι παίκτες που ήταν μακριά από τραυματισμούς να έρθουν σε καλή κατάσταση. Θέλει χρόνο αυτό».

Για το αν θα έρθει άμεσα η ανακοίνωση του Πετρούσεφ: «Δεν είμαι μάντης. Αν είναι να ανακοινώσει κάτι η διοίκηση πολύ ευχαρίστως. Εγώ είμαι εδώ για να κοουτσάρω την ομάδα».

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 11:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos quard καλο αυτο που λες γιατι η βελτιωση του κλιματιστικου ειναι απολυτως απαραιτητη...μολις ανεβει η θερμοκρασια πανω απ τους 27 βαθμους ,η κατασταση ειναι πνιγηρη..
    Καλα για την καλυψη του αγωνα τι να λεμε;;; ο Λαρετζακης υποτιθεται ηταν ο συνεντευξιαζομενος και δυσκολα σταυρωνε λεξη...κι οταν μιλαγε ηταν για την εθνκη που θα παιξει σε 7 (!!!) μηνες...

  • Lalalalalalalalalala
    Lalalalalalalalalala Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Naruhitos guard, τρελένομαι που γράφεια τόσο ωραία και πάνω απόλα σίγουρα…..Μπαίνω σε πειρασμό να ρωτήσω πού τα ξέρεις τόσα που ξέρεις…Αλλά θα αρκεστώ βα ρωτήσω παρασκήνιο μεταγραφής Πετρού-Και εάν όντως τον κλέψαμε από τον παρκαδόρο όπως φάνηκε με την αναφορά για….Καφέ!!Ισχύει;

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή δεν κατάφερα να δω το παιχνίδι χθες με Περιστέρι.. Redgoal ο Παπας έπαιξε καθόλου και αν ναι πόσο;;;
    Γιατι αν δεν έπαιξε, τότε σημαίνει ότι σε αγώνες που η διαφορά είναι κάτω από 20π δεν τον εμπιστεύεται ο Μπαρτζωκας ΟΥΤΕ 2 ΛΕΠΤΑ. Αυτό για μένα είναι τραγικό και ντροπή σκέτη για τον παίχτη καταρχάς.
    Απορώ ποιος ο ρόλος του Παπας στην ομάδα. Εχουμε ομάδα επίσημη στο call of duty και δε το ξέραμε;;;
    Αν ο παίχτης είχε τη παραμικρή τσίπα, θα ζήταγε να παίξει έστω 5 λεπτά σε κάθε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος.
    Γνωρίζετε κατι;;;
    Αν ήταν 18-20 ετών θα το κατανοουσα. Θα έμοιαζε λογικο να τον προετοιμάζει για το μέλλον. Αλλα μιλάμε για έναν παίχτη 27 ετών. Μένει αναξιοποιητος εντελώς.
    Τι στα κομμάτια;;;;

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard

    "Ακομα χειροτερα, εχεις μια σπανια συνυπαρξη Φασουλα-Ταρλατς στο ΣΕΦ και δεν τους ρωτας την προσωπικη τους γνωμη για τους Φαλ-Μιλουτινοφ"

    Πραγματικά ρε φίλε!

  • Gavros aigio
    Gavros aigio Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός αξίζει ένα γήπεδο όπου ο φίλαθλος να είναι κοντά στην ομάδα..όχι ένα μίλι μακρυά..ένα γήπεδο σύγχρονο..τπτ λιγότερο..όποτε η θα χτιστεί ξανά από την αρχή το σεφ ή θα χτιστεί καινούριο

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια, οσον αφορα το ΣΕΦ, το κρατος θα επενδυσει χρηματα για την εγκατασταση νεου κλιματιστικου, αναμορφωση αποδυτηριων, δημ. θεωρείων, νεων πινακων κλπ. Σχεδον σιγουρα θα γινουν καλλωπισμοι και στις κερκιδες.

    Ολα αυτα ειναι εξοδα που διαφορετικα θα τα επωμιζονταν οι Αγγελοπουλοι οποτε ειναι καλοδεχουμενα.

    Αυτο που θελουμε εμεις ειναι να μη μας υποχρεωσουν να προπονουμαστε και να παιζουμε αλλού πριν το τελος της αγωνιστικης χρονιας.

    Οπως λεέι και ο φιλος Θοδωρης, στη χθεσινη μεταδοση, αντι να δωσουν το λογο για λιγο στους αδελφους Μητρου, αυτοι εκαναν ερωτησεις που μονο ασχετοι ρεπορτερ θα μπορουσαν να κανουν, για να μη σας πω ρεπορτερ απο την Αιγυπτο! (με αυτους δεν πεσαμε?).

    Ακομα χειροτερα, εχεις μια σπανια συνυπαρξη Φασουλα-Ταρλατς στο ΣΕΦ και δεν τους ρωτας την προσωπικη τους γνωμη για τους Φαλ-Μιλουτινοφ? Δηλ. αν θεωρουν οτι το διδυμο που εκαναν στο παρελθον μαζι οι δυο θρυλοι (και θεωρειται απο πολλους το καλυτερο διδυμο ψηλων στην ιστορία του Ολυμπιακου) ηταν καλυτερο απο το σημερινο? Δεν υπαρχει πιο ευκολη ερωτηση για καποιον που θελει να θεωρειται δημ/γραφος του μπασκετ στην Ελλαδα!

    Για μενα, δεν ειναι καν δημοσιοι υπαλληλοι, ειναι δημοσιοι ΑΡΔ.

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    RedGoal καλημέρα . Μια που λέει ο φίλος για το γηπεδικό , λένε δεν έγινε στο ΟΑΚΑ γιατι θα γίνουν έργα . Οπότε αφού θα γίνει στο ΣΕΦ εμείς δε θα μπορούμε να κάνουμε σπουδαίες αλλαγές . Έχει κολήσει το θέμα του γηπέδου ?

    REDGOAL: Με το νέο έτος θα έχουμε εξελίξεις οριστικές φίλε

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδέκαστος
    Ρε αδερφέ ΠΛΆΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; Εδώ οι δημόσιοι υπάλληλοι χθες είχαν στο γήπεδο τα αδέλφια Μήτρου και αντί να τους κάνουν μια κοινή συνέντευξη όπως κάθε νορμάλ στα μυαλά του δημοσιογράφος θα σκεφτοταν, ο κρατικοδιαιτος διοπτροφορος οπαδός της Κούλας και γνωστό εξαπτέρυγο της ΕΟΚ πήρε συνέντευξη από το Λαρεντζάκη και τον ρωτούσε για την Εθνική.
    Άστα να πάνε φίλε, δεν παίζονται οι άνθρωποι

  • Gavros aigio
    Gavros aigio Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η ομαδάρα με αυτή την ιστορία αξίζει το καλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα..αυτός ο επόμενος στόχος!!

  • Σπύρος 7
    Σπύρος 7 Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 06:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στους προέδρους που μας πήραν και τον Πέτρουσεφ, πλέον η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...