roumeliotis

Carwiz

Χωρίς... γκάζι 87-74 το Περιστέρι

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς να πατήσει ούτε... δευτερόλεπτο το πόδι στο γκάζι ο Θρύλος καθάρισε το Περιστέρι στο ΣΕΦ με 87-74 για την 8η ημέρα της Basket League έχοντας σαν πρώτο... βιολί τον κεφάτο και επιθετικά και δημιουργικά Τόμας Γουόκαπ και κομβικό τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν απόδοση μετά το αρχικό 12-10 και με ένα σερί 10-0, πήραν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, χάρις στην ευστοχία του Κάνααν και την καλή κυκλοφορία στην επίθεση.

Το Περιστέρι έβγαλε μία μικρή αντίδραση στην άμυνα με ορισμένα κλεψίματα, όμως στην επίθεσή του είχε πολύ «αναιμική» εικόνα, σημειώνοντας μόλις 14 πόντους στην πρώτη περίοδο.

Οι φωνές του Βασίλης Σπανούλη «ξύπνησαν» τους φιλοξενούμενους, μετά το δεύτερο επιθετικό «ξέσπασμα» του Ολυμπιακού, που ανέβασε τη διαφορά στους 15 πόντους (40-25). Και με ένα μικρό σερί 0-7, «μάζεψε» αισθητά τη διαφορά, κλείνοντας το ημίχρονο στο 43-33.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός πήρε ξανά μια διαφορά 15 πόντων (55-40, 25’) ελέω της ευστοχίας του Γουόκαπ απ’ τα 6,75μ., όμως το Περιστέρι συνέχισε να παλεύει και να μένει χάρις στη μαχητικότητά του σε μία απόσταση κοντά στους 10-11 πόντους, μολονότι τα ποσοστά του σε δίποντο και τρίποντο δεν ήταν εντυπωσιακά.

Στην τέταρτη περίοδο οι Πειραιώτες ανέβασαν τα ποσοστά τους απ’ το τρίποντο με τους Γουόκαπ και Λαρεντζάκη (έβαλε δύο πολύ σημαντικά σουτ όταν το Περιστέρι έκανε προσπάθεια αντεπίθεσης), είχαν πολύ καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας κι... απογείωσαν τη διαφορά στους 18 πόντους (76-58, 34’).

Κάπου εκεί όμως πάτησαν... φρένο και το Περιστέρι βρίσκοντας «μεγάλα» σουτ από τον Γουίλιαμς μείωσε στους 11 (76-65, 36’), χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό που έφτασε με άνεση ως το τελικό 87-74.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-14, 43-33, 63-52, 87-74

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 22 (4), Κάνααν 14 (3), Φαλ 2, Παπανικολάου 3, Πίτερς 14 (1), Λούντζης 5 (1), Λαρεντζάκης 13 (2), Πάπας, Μπραζντέικις 2, Μιλουτίνοφ 9, Σίκμα 3, Τανούλης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Βασίλης Σπανούλης): Ράγκλαντ 9 (13ασ.), Πουλιανίτης 3 (1), Γουίλιαμς 12 (4), Τόμπσον 15 (9ρ.), Χουγκάζ 2, Ε. Μήτρου-Λονγκ 8, Ντάγκουμπιτς 5, Ξανθόπουλος, Χαντς 9 (1), Κασελάκης 7 (1), Ρένφρο 4, Ζούγκρης.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλή εντύπωση το Περιστέρι μου άφησε . Επιτέλους το Ελληνικό μπάσκετ αρχίζει να επιστρέφει . Αρης, αεκ , Περιστέρι , Ρόδος ,παοκ ίσως , έχουν πολύ αξιοπρεπείς ομάδες.
    Επίσης πολύ μου άρεσαν οι ξένοι του Περιστερίου . Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις .
    Ο Ολυμπιακός μετά τις γιορτές θα είναι πολεμική μηχανή . Οχι μόνο επιθετικα αλλα και αμυντικά. Αυτη τη στιγμή ή μόνη αδυναμία αμυντικά είναι ο Σικμα, . Δεν υπάρχει τρύπα όπως είχαμε πέρυσι τον Σλούκα .
    Το ξέρω ότι είναι υπερβολή όταν στην ομάδα υπάρχουν ο Παπανικολάου και ο Γουόκαπ αλλά για μένα ο Κανναν είναι ο καλύτερος αμυντικός μας . Η πίεση που βάζει πάνω στην μπάλα , ό τρόπος που σπάει τα σκρίν.. Τι έρωτας είναι αυτός ο παίχτης!!!

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μπάσκετ που παίζουμε είναι υψηλού επιπέδου και όπως έχει τονίσει ο προπονητής βασίζεται στην επανάληψη. Συνεπώς, δεν είναι εύκολο να μπει ένας παίκτης και να παίξει αμέσως. Αυτό να το έχουμε υπόψη μας και για τον Πετρούσεφ.
    Ο Μπραζντέικις είναι ένα μεγάλο prospect για την ομάδα που θέλει χώρο και χρόνο. Με την Ζαλγκίρις έκανε μια μεστή εμφάνιση, αλλά σε αυτήν τη φάση είναι δύσκολο να βρει σταθερότητα.
    Ο Σίκμα από την άλλη αποκτήθηκε για να δίνει 10-12 ποιοτικά λεπτά. Μέχρι τώρα η εικόνα του δείχνει έναν παίκτη να παλεύει να καταλάβει που βρίσκεται. Από μια ομάδα στημένη πάνω του βρέθηκε σε μια άλλη με εντελώς διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και σαφώς ανώτερο επίπεδο δουλειάς.
    Το μπάσκετ, λοιπόν, δεν είναι reality show να ψηφίζουμε όποιον δεν μας κάνει μετά από κάθε παιχνίδι και οι παίκτες είναι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν και αυτοί δυσκολίες προσαρμογής.

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα σε ολους. Η ομαδα στην Α1 απλα διαχειριζεται τα παιχνιδια τοσο οσο, και ταυτοχρονα διαχειριζεται και την κουραση και ντεφορμαρισμα καποιων παιχτων για διαφορετικους λογους ο καθενας(πχ Μιλουτινοφ). Λογω ελλειψης 2ου αξιοπιστου ασσου ταλαιπωρειται ακομα ο Γουοκαπ. οταν με το καλο επανελθει ο Γκος και παιξει και ο Ναζ, θα μειωθει κατα πολυ ο χρονος του στην α1 μαξ κανενα 10λεπτο. Σικμα δειχνει να μην μπορει πραγματικα. πραγματικα μου κανει τεραστια εντυπωση. Ως παικτικη αξια τον ειχα πολυ ψηλα αλλα ουτε σαν ρολιστας δεν δειχνει να μπορει να βοηθησει. ειναι πραγματικα κριμα γιατι εχει τεραστια ποιοτητα και ευφυια. Μπραζντεκις σα να μην μπορει να δωσει αυτα που θελει και αγχωνεται επιπλεον. θα χρειαστει πολυ χρονο ακομα εχω την αισθηση. Λουτζης ο γνωστος ανευρος Λουτζης του κανω ενα σωστο και μετα καπακι 3 βλακειες. Θεωρω οτι απο 15 Γεναρη κ μετα η ομαδα θα δειξει ποσο ψηλα μπορει να φτασει και αν ολα πανε καλα θα παιξει και πολυ ομορφο μπασκετ.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραζτνέικις δεν θα σχολιάσω καθόλου.
    Έχει τεράστια ποιότητα,θέλει χρόνο και υπομονή.
    Είμαι απόλυτα σίγουρος για το τι θα δείξει στο προσεχές μέλλον.
    Ο Σίκμα όμως είναι πραγματικά για λύπηση ρε παιδί μου.Σαν να είναι χαμένος εντελώς αλλού.
    Φαίνεται θα έλεγα και τρομοκρατημένος κατά κάποιο τρόπο.
    Ήμουν από αυτούς που έλεγα να τον κρατήσουμε για 3ο ψηλό αλλά δε βλέπω πως μπορεί να βελτιωθεί αυτός ο παίχτης.
    Θα διώξουμε Πάπας θα έχουμε πάλι άλλο ένα βαρίδι στην ομάδα.
    Γιατί είναι σίγουρο πως τη σεζόν θα τη βγάλει όλη δεν πρόκειται να φύγει.

  • RED WINNER
    RED WINNER Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Σικμα και Μπραζντεικις έβγαλαν μάτια ξανά.Μονο που έβγαλαν τα δικά μας!!!!Ας ελπίσουμε τώρα που γέμισε το ρόστερ να τους βλέπουμε ελάχιστα,ει δυνατόν να μην τους ξαναδούμε ποτέ.

  • Basketball coach
    Basketball coach Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 08:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα με την αποκτηση μητρου Λονγκ σε κανένα παιχνίδι (πχ οπως χτες η με αεκ και αρη)πλην κόντρα στο βαζελο δε θα χρειαστεί ο ουοκαπ να παίξει 30+ λεπτά!αυτό θα έχει πολύ μεγάλα οφέλη στην ομάδα αφού θέλουμε το κορυφαίο αμυντικό μας φρεσκο και στη καλύτερη σωματική κατάσταση απ τον Απρίλη!επίσης με τη προσθήκη του πετρουσεφ δε θα χρειαστεί πλέον στην ευρωλιγγα να παίξει ο Παπανικολάου στο 4 παρατεταμένα.. εκτός από κάποια ειδική συνθήκη δηλ...οπότε κερδίζουμε βάθος στους ψηλούς(άρα και καλύτερη απόδοση απ αυτούς όπως και ύψος στο 3 με τη παρουσία παπ και μπραζντεικις)με την επιστροφή γκος και μακ κισικ θα χουμε πολύ κάθετο παιχνίδι άρα πολύ καλύτερα θα φαίνεται η χορογραφία του ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΡΟΥ και θα βγαίνουν ελεύθερα σουτ!!!ΟΙ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΛΟΝΓΚ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΟΚΑΠ ΠΑΠ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΦΑΛ ΚΑΙ ΠΙΤΕΡΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ 50-60 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ!Και το καλό για μας και το κακό γ αυτών που πονάνε απ τις επιτυχίες μας είναι ότι το καλοκαίρι θα Ναι πολλά Scoring guard ελεύθερα και αν στο 4 δεν έρθει ο βεζενκοφ ευρωπη θα έρθει πιθανότατα και ενα πιο αθλητικό τεσσάρι στη θέση του σικμα(εκτός αν βγάλει ματιά αυτός και πάρουμε ευρωλιγγα!τέλος πάντων αυτά για το καλοκαίρι...ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΕΑΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή δουλειά έχει κάνει ο Σπανούλης εκεί πέρα... εμείς δε φορτσάραμε πολύ... ουσιαστικά παίξαμε τόσο-όσο... τ ότι δεν πολυφάνηκε οφείλεται στην απίστευτη ευστοχία που έχουν Πίτερς-Κάνααν... ήταν σε μέρα κι ο Γουόκαπ απόψε, οπότε...

    @driv33
    Ναι αυτός είναι φίλε... και Ερ. Αστέρα έχει παίξει.

  • BD7
    BD7 Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα θετικά η συνεχιζόμενη σταθερά καλή απόδοση των Κάναν και Πίτερς και η επιθετική απόδοση του Θωμά. Και ο Λάρυ ήταν εκεί που έπρεπε τότε που χρειάστηκε. Στους ψηλούς ο Μιλουτινοφ τόσο όσο, φαίνεται πως ακόμα γεμίζει μπαταρίες.
    Όταν με το καλό έρθει και ο Πετρουσεφ βγαίνει ο Σικμα από το κάδρο της Α1 εύκολα. Στην άλλη θέση που θα πρέπει να κοπεί είναι λίγο γρίφος. Ο Λιθουανός δε μου γεμίζει το μάτι και δεν τσίμπησα με την καλή απόδοση απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του. Πάντα ένας παίχτης έχει κίνητρο απέναντι στους πρώην, που θεωρητικά τους ξέρει καλύτερα. Δεν φαίνεται ακόμα έτοιμος αλλά...Μακισικ δεν τον έχουμε δει ακόμα πως είναι και ο Γκος δύσκολα βγαίνει εκτός αν και είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας θα αργήσει να κάνει την 3η (αν δεν κάνω λάθος) και τελευταία αλλαγή στους ξένους. Θα περιμένει λίγο να δει την κατάσταση του Πετρουσεφ και Μακισικ, γιατί φαντάζομαι μια αλλαγή αν γίνει θα αφορά 2 παίκτες (δεν ξέρω και τους κανονισμούς καλά)
    Βλέπω έναν από Μπραζντεικις ή Μακισικ να μένουν εκτός. Και ο άλλος που θα μείνει θα είναι ο μπαλαντέρ (7ος) .Πάντα αυτά με δεδομένο ότι όλοι οι ξένοι θα είναι υγιείς...Ιδωμεν

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Το καλό νέο σήμερα είναι οτι δεν τραυματίστηκε κανένας παίκτης. Το κακό είναι οτι χρειάστηκε να παίξει 34 λεπτά ο Γουόκαπ

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερή εμφάνιση από το Ζουγρη και τον Χουγκα που κάποιοι ειδήμονες ζητούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό (για τον δεύτερο μέχρι να... πληρωθεί buy out έχει γραφτεί εδώ μέσα. Στον Τράκη...)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...