roumeliotis

Carwiz

Μπήκε στις προπονήσεις ο Μήτρου-Λονγκ

casino loutrakiou
redwell

Πρεμιέρα... Ναζ Μήτρου-Λονγκ στην ερυθρόλευκη... καριέρα του καθώς ο 30χρονος κόμπο γκαρντ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο προσεχώς κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου περιφερειακός δεν είχε προλάβει να μπει στις προπονήσεις πριν την αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις, λόγω των ιατρικών εξετάσεων και των διαδικαστικών.

Μετά το ρεπό που είχε η ομάδα το Σάββατο, πλέον μπήκε στις προπονήσεις καθώς ακολουθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Περιστέρι τη Δευτέρα (27/11, 20:15).

Στη Basket League ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα μπορεί να παίξει αρχικά ως ξένος μέχρι να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο, ενώ στην EuroLeague θα μπορεί να πατήσει παρκέ από τις 2 Γενάρη και μετά...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Pan
    "Είσαι κι εσύ ένας από αυτούς τους κρυφοβαζελους αντιολυμπιακους που δεν θέλουν την ενίσχυση της ομάδας τη στιγμή που ο απεναντι ενισχύεται. Να πας να γράψεις στο πορτοκαλί βοθροσαιτ. Η ομάδα θει 4αρι αθλητικό, 2αρι να ρίχνει 30αρες, Ντόρσεϊ, Ρογκαβοπουλο, Τολιοπουλο, Μουρατο και τον Καστανά του Λαυρίου "

    Κάνω το ρεπό των γραφικών

    ΥΓ... ΩΧΧΧΧ....ξέχασα τον Τσαλμπουρη....

  • ΙΟSI
    ΙΟSI Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πιστεύω ότι ο κόουτς είχε ήδη μιλήσει με Ραζνατοβιτς για Ναζ, Πετρουσεφ. Απλά για τον μεν Ναζ περίμενε το ελληνικό διαβατήριο, για τον δε Πετρουσεφ το τέλος της αναμονής για το ΝΒΑ. Πάντως πλέον η σύγκριση με ΠΑΟ στο 4-5 είναι χαώδης υπέρ του Ολυμπιακού. Στα γκαρντ τώρα με Μητρου Λονγκ υπάρχει ισορροπία και για την Α1 αλλά σαφές προβάδισμα υπέρ μας σε αμυντική ικανότητα.

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον ντορσει καλό είναι να μην τον ζητάτε και πολύ, ούτε να τον εκθειαζετε γιατί θα πάει στον βαζελο και μετά θα τον βρίζετε!

  • Pan
    Pan Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 12:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε ποιος ντορσευ και τουρίστας μας έχετε ζαλίσει!ποιος θα βγει για να παίζει ο ντορσευ;ο κανααν;;;; Ο μητρου λονγκ ο λαρυ;;;;η μηπως ο μακισικ;;;;πάτε καλά με το αμερικανακι που έχετε ολοι πια ξετρελαθεί;;του χρόνου και με προϋποθέσεις αν θέλει..αν δεν θέλει στον τρακιακο και με κορδελιτσα..υπερτιμημένος παίχτης χωρίς κίνητρο και περίεργος χαρακτήρας..αν δεν είχε διαβατήριο ούτε σαν τουρίστας δεν θα ερχόταν στο σεφ..

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 07:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε μαγκες ο ντορσει εμεινε στην φενερ τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η παράγκα του Ολυμπιακού . . . Κάθε ματς ο βάζελος 25 βολές . . . Μαθήματα ηλεκτροσόκ μετά την pride παρέλαση όλοι στο ΟΑΚΑ . Πραγματικά να μην μπορείς να δεις ματς . Μη χάσουν το πλεονέκτημα . . . Να σε πιάνει μια αηδία με τα βαζελια . Ευτυχώς κάθε φορά που κοιτάω τις μπλούζες , κάλτσες , κουβέρτες , σορτς και και και . . . Πάλι καλά λέω που είμαι Ολυμπιακός !!!!!!!! Μόνο περηφάνια τίποτα άλλο . . .

  • tamam
    tamam Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πάει πουθενά ο ντορσει έκλεισαν οι μεταγραφές…πόσες βολές έριξε σήμερα ο βαζελος ξέρουμε

  • Panos7
    Panos7 Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Dorsey για να μας κάνει μπαχαλο; ΟΧΙ βέβαια. Εξάλλου είμαστε κομπλέ,19 παίχτες αριθμοί το ρόστερ. Σε κάθε αγώνα δύο πρωτοκλασάτοι παίχτες θα μένουν εκτός δωδεκάδας.

  •  Deep7
    Deep7 Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι άλλο Ντόρσει ημαρτον πια.. καταρχάς δεν χωράει πια στην ομάδα ήμαστε πλέον φουλ στα γκαρντ και δεύτερον είνα ατομιστής δεν μπορεί να παίξει ομαδικά και κακός χαρακτήρας τον νοιάζει μόνο η πάρτι του αυτός είναι χειρότερος από τον Σλούκα ...

  • Alemao
    Alemao Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 18:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω μια αίσθηση ότι η ομάδα πλησιάζει στα περσινά στάνταρ την κατάλληλη περίοδο! Πάμε γερά λοιπόν! Μόνο θρύλος!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...