roumeliotis

Carwiz

Κάναν και Ολυμπιακός μέχρι... τέλους

casino loutrakiou
redwell

Ο Αϊζάια Κάναν είναι το απόλυτο σκόρινγκ γκαρντ μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα καθώς σουτάρει με εκπληκτικά ποσοστά και συν τοις άλλοις παίζει ασύλληπτες άμυνες και καταθέτει ψυχή στο παρκέ κάθε φορά με την ερυθρόλευκη. 

Ο έμπειρος Αμερικανός με τα εκατοντάδες ματς στο ΝΒΑ διανύει τη δεύτερή του σεζόν στον Πειραιά και τα νούμερά του έχουν... εκτοξευθεί. Την πρώτη του χρονιά με τον Ολυμπιακό στην Euroleague είχε μέσο όρο 16:06" λεπτά στο παρκέ με 6.3 πόντους, 1 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ, 0.6 κλεψίματα και 3.4 στο σύστημα αξιολόγησης.

Φέτος και μετά από 10 ματς έχει μέσο όρο 24:54" σε χρόνο, 13.5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 11.4 στον δείκτη αξιολόγησης. Όχι απλά Step-Up δηλαδή αλλά άλμα κανονικό και με παράλληλα ηγετικά χαρακτηριστικά.

Ο Αϊζάια Κάναν είναι σε χρονιά λήξης συμβολαίου, παίζει καταπληκτικά και όπως έγινε τα τελευταία χρόνια και με άλλους συμπαίκτες του (σ.σ. βλέπε Φαλ, Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και άλλπυς...), το ίδιο ανανένεται να γινει και με αυτόν, πρόωρη ανανέωση δηλαδή.

Ο Αμερικανός γουστάρει με τα χίλια που λέμε τον Ολυμπιακό και την χώρα μας, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να παραμείνει στον Πειραιά και γιατί όχι να το πάει μέχρι τέλους καριέρας και οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους σκοπεύουν να τον αναταμείψουν δίνοντάς του νέο διετές συμβόλαιο αρκετά πριν τη λήξη της σεζόν. 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

55 σχόλια

  • Γιώργος 7
    Γιώργος 7 Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα μπορεί και 4η Ευρωλίγκα από πρόπερσι. Μπαρτζώκας ο ηγετης

  • Νάσος
    Νάσος Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι πρεπει να παρει τον ρογκαβοπουλο και τέλος. Ανανέωση στον καναν και τον πιτερς τώρα και το καλοκαίρι τον ρογκσβοπουλο στο 3.
    Και το λέω αυτό γιατί είναι 34 ετών και τα δυο τριαρια του ο παπ και ο σακ ο οποίος έχουμε Δεκέμβριο και δεν έχει παιξει ακόμα ενώ και ο ιγκνας δεν έχει ακόμα προσαρμοστει πληρως . Μήπως εκεί το καλοκαίρι γίνει μια αλλαγή ξένου με τον ρογκα.

  •     GEO
    GEO Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ache το ξέρω για το 1 +1 του Καναν Εγώ απλά αναφέρω ότι φετος με τα εξαιρετικά παιχνίδια που κάνει και έχοντας δέσει πλέον με την ομαδα όπως και ο Πιτερς στο νέο του συμβόλαιο (κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον θρυλο) θα μπορεί να διαπραγματευτει με καλύτερους οικονομικούς όρους είτε με εμάς είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα
    Ο φετινός Κάναν θυμίζει εκείνον του ΝBA και σίγουρα εχου παίξει πολύ παραγοντες ρόλο σε αυτό

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας Θεοδωράκης Φίλε συμφωνώ με τα περισσότερα που έγραψες. Εννοείται βέβαια οτι όταν είπα για γκρίνια δεν αναφερόμουν στον Μήτρου-Λονγκ. Ούτε στην Αρμάνι γκρίνιαζε αλλά ούτε και στην Ζάλγκιρις. Διαφωνώ στην περίπτωση Τζέιμς. Και 37 χρονών να πάει ο παίκτης είναι τέτοια η προσωπικότητα και ο μπασκετικός εγωισμός του που κατά την γνώμη μου είναι αδύνατο να μην γκρινιάξει αν δεν είναι starter ή αν δεν παίζει πολλά λεπτά. Αν έχουμε λοιπόν και Ντόρσει και Κάναν και έναν από τους Τζέιμς ή Μίσιτς το θεωρώ πολύ δύσκολο να μην υπάρχει γκρίνια. Και βέβαια για αυτά που είπες για το κασέ του Μίσιτς και τους Αγγελόπουλους συμφωνώ αλλά όπως έγραψα στον φίλο Milan 7 κάτι μου λέει οτι οι Αγγελόπουλοι για τον Μίσιτς θα κάνουν μια εξαίρεση αν βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες. Και το λέω εγώ που έχω γκρινιάξει πολλές φορές στο παρελθόν για την οικονομική πολιτική τους προς την ομάδα.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 18:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @Milan 7 Φίλε καμιά φορά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα ιδίως τώρα που ξαναρχίσαμε παρτίδες με τον Ρασνάτοβιτς. Όντως ο Μίσιτς θα ξεκινήσει από 3.000.000 για να έρθει και όπως μας έχουν συνηθίσει οι Αγγελόπουλοι τα τελευταία χρόνια δεν δίνουν τέτοια ποσά. Όμως υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν οτι τα δίνουν ΜΟΝΟ για εξαιρετικές περιπτώσεις. Και ο Μίσιτς είναι βέβαια μια τέτοια περίπτωση. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και η πορεία της ομάδας φέτος. Αν πάμε πάλι τρένο όπως πέρυσι τότε ίσως δεν τα δώσουν. Αν όμως (χτύπα ξύλο) αποτύχουμε σε όλους μας τους στόχους τότε μην σου φανεί παράξενο αν οι Αφοί ενεργήσουν όπως έκαναν πριν από πολλά χρόνια με τον Σπανούλη. Να φέρουν δηλαδή έναν παίκτη που μόνος του είναι ικανός να αλλάξει την μοίρα της ομάδας. Και καλύτερος παίκτης από τον Μίσιτς αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει για να παίξει αυτόν τον ρόλο. Με την προυπόθεση βέβαια οτι θα το πάρει απόφαση να επιστρέψει Ευρώπη.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑ... ζήτω ταπεινά συγγνώμη. Αυτός είναι που θα βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά που λενε

  • Arthanos7
    Arthanos7 Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ και καιρό υπάρχει μια σιγουριά από τρακη και βαζελους ότι ο βεζενκωφ θα πάει σε αυτούς! Γνωρίζουμε κάτι?

    REDGOAL: Ναι φίλε, έχει κλείσει. Μαζί με Χαραλαμπόπουλο θα οδηγήσουν την επόμενη πενταετία τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke7
    Αν υποθέσουμε ότι του χρόνου παίρνουμε το Τζέιμς, θυμήσου ότι αισίως θα κλείσει τον Αύγουστο τα 34... ο Μπαρτζώκας θα τον προορίζει για το ρόλο που είχε πέρσι ο Σλούκας... δε θα είναι starter, αλλά θα παίζει αρκετά και σίγουρα θα τελειώνει αυτός τα παιχνίδια.
    Ο Μήτρου θα είναι στη θέση του Λούντζη... λίγος χρόνος σχετικά στην Ευρωλίγκα, περισσότερος στην Α1.
    Κάπως έτσι το βλέπω...
    Ο Μίτσιτς είναι άλλη ιστορία... καταρχήν ότι κι αν λέγεται, θεωρώ ότι το μίνιμουμ που θα αξιώσει θα είναι 3Μ το χρόνο και τουλάχιστον 2 χρόνια κλειστό συμβόλαιο, αν όχι 3.
    Οι Αγγελόπουλοι δε μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις.
    Αν όμως υποθέσουμε ότι γίνεται αλήθεια, εκεί ναι... σε μια περιφερειακή γραμμή με Μίτσιτς, Γουόκαπ, Κάνααν και Μήτρου, θα χρειαζόταν μια προσθήκη βοηθητικού παίκτη... τπτ άλλο.... κι ίσως ούτε καν αυτή... την καλύπτεις με Λαρεντζάκη.

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Νίκο καμία παρεξήγηση, το πιο εύκολο είναι να δεις τα στατιστικά στο site της Ευρωλιγκας. Ο Καρύδας συνηθίζει να τα βάζει με τις στατιστικές και να επιμένει ότι έχει δίκιο. Αυτό που σου έγραψα είναι fact. Δεκάδες οι παικτες με ποσοστό σεζόν στο 55%

  • Milan 7
    Milan 7 Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke7

    Όνειρο ο Μίσιτς ρε φίλε. Δεν ξέρω, τι να πω. Μακάρι... Πιστεύω, όμως, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να καταλήξει σε εμάς εν μέσω πλειστηριασμού. Το μπάτζετ της ομάδας είναι ήδη ανεβασμένο και στην άκρη του μυαλού προπονητή και διοίκησης, φαντάζομαι, πάντα είναι η περίπτωση να γυρίσει σε ένα δύο χρόνια ο Βεζε.

    Προς το παρόν η ομάδα κάλυψε τα οποία κενά και έχει μπροστά της 4 πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...