roumeliotis

Carwiz

Canaan 25p. Vs Zalgiris (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα τη νίκη επί της Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ με 89-72 έχοντας τον Αϊζάια Κάναν ξανά σε τρομερή βραδιά καθώς όχι μόνο έβλεπε το καλάθι σαν... βαρέλι αλλά έπαιξε ξανά τρομερές άμυνες.

Ο έμπειρος Αμερικάνος σκόρινγκ γκαρντ έκανε ότι ήθελε κόντρα στους Λιθουανούς και με 25 πόντους έβαλε την «σφραγίδα» του στην 6η νίκη των Πειραιωτών στην Euroleague.

Δείτε παρακάτω τα όργια του Ησαΐα απέναντι στην ομάδα από το Κάουνας...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 ξεκινάω από το τελευταίο, ο Λετσορ δεν του κάνει κι εκεί τελειώνουν όλα. Δεν δημιουργεί, παίζει πολύ pnr και άμυνα όποτε θυμάται. Και ο χαρακτήρας του είναι ελαφρώς δύσκολος.
    Για τον Σικμα στο 5 μα αυτό ήθελε να δοκιμάσει, αφού προετοιμασία δεν έγινε, και αφού πρώτα έπρεπε να εξαντλήσει τα περιθώρια για να δει τί παίκτη θα φέρει. Για μένα: αν είχε χρονομηχανή ή μαντικη ικανότητα να διαπιστώσει ότι Μιλου (και Φαλ) θα βγάλουν τη χρονιά χωρίς τραυματισμό δεν θα πήγαινε στον Πετρούσια. Όπως έχω ξαναπεί ο Μπαρτζώκας αναγκαστικά ψωνισε χρόνο μέσα από τα παιχνίδια και είδε ότι ίσως έχει πρόβλημα τραυματισμού στο 5 όταν έρθουν τα κρισιμα.
    Τώρα που μιλάω με σοβαρό άνθρωπο (άντε να κάνεις συζήτηση με μετεγγραφολαγνους και κατά φαντασίαν προπονητές) να αναφέρουμε ότι ένας λόγος που γίνεται προετοιμασία στις ομάδες είναι και να τεσταρονται οι αντοχές των αθλητών. Γι αυτό λχ βλέπεις πολλούς τραυματισμούς στις προετοιμασίες. Επειδή λοιπόν προετοιμασία δεν έγινε, ο Μπαρτζώκας το έκανε μέσα από τους αγώνες. Το μέσο μάτι του φιλάθλου το έβλεπε αυτό, θα σκάσει ο Θωμάς, θα πεθάνει ο ένας, θα κλαταρει ο άλλος. Δεν θα το έβλεπε ο Μπαρτζώκας; Κάποιοι άσχετοι βιάστηκαν και το βάφτισαν εμμονή και ξεροκεφαλια.
    Ο Μπαρτζώκας είναι πολύ μπροστά απ' όσο υποψιαζόμαστε. Όταν είδε αυτά που ήθελε έφερε δύο κομμάτια και τώρα θα ανοίξει το ροτεισον, όχι όμως χαριστικα όπως φωνάζουν κάποιοι γραφικοί "βάλε τον Τανουλη για 20 λεπτά με το Μαρούσι, και τι έγινε;". Κι όμως έγινε. Ο Χ Τανουλης για να παίξει Χ λεπτά πρέπει να το κερδίσει και να το αξίζει. Όταν βάζει 35 λεπτά τον Φαλ είναι πρόκληση για τον Τανουλη, σαν να λέει εσύ φταις ας το πούμε έτσι.
    Πίσω στον Σικμα. Για μένα λοιπόν σαν τρίτη λύση να δίνει ανάσες αλλά και κάτι διαφορετικό μέσα στο παιχνίδι μια χαρα λύση είναι και με ένα αθλητικό 4αρι δίπλα του θα έκανε ωραία πράγματα από το 5, πλην όμως σαν 3ο 5αρι μέσα στο ματς. Αν πας στο F4 με τους δύο δεινόσαυρους και τον Σικμα στο 5/4 + Πίτερς και ένα αθλητικό 4αρι μια χαρά είσαι. Αν όμως πχ ξαναχτυπήσει ο Μιλου τι κάνεις; Κάτι ξέρει ο Μπαρτζώκας. Γι αυτό πήγε σε 3ο σέντερ και γι αυτό πήγε σε 3ο pg, κάπως έτσι σκέφτηκε για τον άσσο.
    Το μεγάλο πρόβλημα φίλε το ξέρουμε όλοι ότι είναι ο γελοίος περιορισμός στην Α1. Αυτό κάνει τον σχεδιασμό να φαίνεται κακός αλλά δεν είναι. Ο Μπαρτζώκας έβαλε τις βάσεις και έκλεισε τις τρύπες με υπομονή και λεπτομέρεια. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να πεις θέλω έναν παίκτη έτσι κι έτσι συνυπολογίζοντας την αγορά, τα διαβατήρια, τον ανταγωνισμό, το μπάτζετ, τις αμοιβές των άλλων, ενδεχόμενους τραυματισμούς, χαρακτήρα, προοπτική κτλ κτλ κτλ.

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε από τότε ο Μπαρτζωκας έχει ψωνίσει Ιγκι για να διορθώσει τη "μοναξιά" του Παπ ο οποίος αν πιάσει κάνει crunch το χρόνο του Σακ, και τον Μητρου που αν και λέμε ότι είναι αντι-Παπας ουσιαστικά το χρόνο του Λουντζη θα πάρει. Ενώ κοιτάει για 4-5αρι.

    Ποιες ήταν οι ανορθογραφιες που έλεγα ως "κακοστημενο";

    Το αναγκαστικό κόψιμο (δεν υπήρχε Ιγκι αλλά ψάχναμε ξένο γκαρντ τοτε) δύο εκ των Γκος Κειναν Σακ και Ξενος (τελικά Ιγκι) στην Ελλάδα που θα άφηνε την ομάδα μάλλον χωρίς ποιοτικό γκαρντ (λύνεται με Ναζ)

    Η αδυναμια του Σακ και του Πιτερς να καλύψουν ποιοτικά το "3" το οποίο μετά κάλυψε ο Μπαρτζωκας με τον Ιγκι.

    Η (κατά τη γνώμη μου) ακαταλληλοτητα του Σικμα να προσφέρει έστω 5λεπτα στο 5. Αν πάρει Πετρουσεφ λχ στην Α1 νομίζω ότι ο Σικμα θα μείνει εκτός εξάδας (σν όχι κσι 7αδας).

    Όντως Θοδωρή συμφωνούμε σε πολλά με κυριότερο την εμπιστοσύνη στον Μπαρτζωκα ο οποίος περαν του πλανου trust the process που επιβαλλει φέτος έδειξε και ιδιαίτερη προσαρμοστικοτητα (που πρόπερσι με Λεσορτ είχε φοβηθεί κάτι που κατά τη γνώμη μου πληρωσαμε)

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 βεβαίως και θυμάμαι πολύ καλά τί είχες γράψει φίλε (έτσι κι αλλιώς οι απόψεις μας δεν απέχουν πολύ) όπως θυμάμαι ότι διαφώνησα με το "κακοστημενο" ρόστερ, και με σένα και με όσους το υποστήριζαν. Προφανώς το ίδιο πιστεύει και ο Μπαρτζώκας αφού δεν ανακάτεψε την τράπουλα παρά μόνο προσπάθησε να αναβαθμίσει τον πάγκο του, και πολύ καλά εκανε

  • νασος
    νασος Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    μεγαλη αδυναμια αυτος ο παικτης..... προεδροι ξερετε προωρη ανανεωση τωρα μεχρι το καλοκαιρι του 2025.

  • John 7
    John 7 Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Στη περιφέρεια είμαστε πλήρης με την προϋπόθεση ότι ο μακισικ θα είναι ο περσινός και ο γκος θα παίξει τα μισά παιχνίδια της σεζόν! Δεν το βλέπω να γίνεται,μακάρι να διαψευστώ! Ένας φίλος είπε τώρα για Πετρουσεφ ότι δεν μπορεί να το φανταστεί να παίζει μαζί με τους ψηλούς μας! Με τον μιλουτινοφ στη Σερβία πάντως μια χαρά παίζει φίλε! Είπαμε έχει κάποια θέματα στην άμυνα και γω μπορεί να προτιμούσα κάτι άλλο, αλλά σίγουρα είναι παίχτης που κάθε χρόνο βελτιώνετε και δίνει πολύ ύψος στη ρακέτα!

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Για του λόγου το αληθές:
    "Snake7Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 18:20Σύνδεσμος σχολίου
    Στο σενάριο Τζέιμς προβλέπω να μένουν εκτός Α1 ο Γκος και ο Κειναν γιατί θα έχει τον Τζέιμς σαν χειριστή και χρειάζεται το ύψος του Σακ γισ να κρύψει το μικρό δέμας του Τζέιμς.

    Φανταστείτε λοιπόν τι έλλειψη ρυθμού θα έχει ο σουτερ Κειναν στην Ευρωλιγκα και ο δημιουργός Γκος.

    Καταστροφικό σενάριο για τη χημεία και το μελλον της ομάδας. Κίνηση απόγνωσης μιας χρονιάς.

    Όχι, έχω εμπιστοσύνη ότι ο Μπαρτζι δεν θα πάρει τέτοια άκυρη απόφαση.

    Για μένα μια προσθήκη ενός τεσσαροπενταριού είναι η μοναδική απαραίτητη στο κακοστημενο ροστερ που θέλει δομικές αλλαγές του χρόνου. Έχουμε θεωρητικά τον παίκτη που ψάχνουμε (Κειναν). Αν δεν κάνει το στεπ απ του φετος τον αλλαζεις και προχωράς. Το ίδιο και τον Πιτερς.
    "

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν το καλοκαίρι έλεγα σε όσους περιεγραφαν με χαρακτηριστικα τον παίκτη που λείπει από τον Ολυμπιακό πως περιγραφουν τον ήδη υπαρχοντα Κέιναν και δεν μπορεί ο Μπαρτζωκας να πάρει έναν ίδιο προδιαγραφών παίκτη αν δεν δοκιμάσει τον Κειναν, κάποιοι γελούσαν. Πως δεν μπορεί να ζητούν τον Χάουαρντ ή τον Τζέιμς ή τον όποιον 1.85 σκόρερ όταν έχει ήδη έναν ίδιων χαρακτηριστικών (νταξ λιγότερη δημιουργία από Τζέιμς, παρόμοια χαρακτηριστικά με λιγοτερο καθετο αλλά με πολύ πιο αξιόπιστο σουτ σπο Χαουαρντ κοκ).

    Έγραφα κι εγώ Θοδωρή για την αποδεδειγμένα του ικανότητα στο iso από Ουνιξ.

    Έγραφα το καλοκαίρι ότι η φετινή σεζόν είναι χρονιά τριων στοιχημάτων. Του Κειναν αν μπορεί να είναι ο κύριος σκορινγκ γκαρντ, του Πιτερς αν μπορεί να αντικαταστήσει στα ίδια plays τον Βεζενκοφ, κσι του Λουντζη αν μπορεί να έχει κύριο ρόλο στο ροτεσιον γιατί ο Μπαρτζωκας του εμπιστεύτηκε χώρο.

    Νομίζω για τα πρώτα δύο παίρνουμε απαντήσεις θετικές, ενώ για το τρίτο μόνος του ο Μπαρτζωκας σπαντησε στο make or break με την προσθήκη Μητρου.

    Επίσης εγραφα πως το μόνο τρανταχτό κενό στο ροστερ είναι μια επιπλέον θέση στους ψηλους αλλά για κάποιο λόγο η προσθήκη Πετρουσεφ δεν μου κολλάει αφού δυσκολεύομαι να φανταστώ δίδυμο ψηλών με το σερβακι και οποιονδήποτε από τους δύο πύργους μας. Πιο πολύ μου κάνει θωράκιση πιθανού τραυματισμού πενταριού (που όμως δεν θα έκανε τον Μίσκο να τον στείλει σε εμας).

    Φυσικά και ο προπονητής ξέρει καλύτερα

  • GEO
    GEO Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωχ κακώς γιατί θα ζητάει τώρα τα μαλλιά της κεφαλής του για να έρθε φτου γα@@#$το

  •   GEO
    GEO Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Θόδωρε σε ότι αφορά τον Κάναν ποτέ δεν αμφισβήτησα την αξία του συγκεκριμένου και την χρησιμότητά του ως μετεγγραφή διότι τον είχα δει με την προηγούμενη ομάδα αλλά κακά τα ψέματα πέρυσι στις αρχές τουλάχιστον κινήθηκε στα ρηχά και ξέρεις κάποιες φορές δεν κολλάνε κάποιο παίκτες σε μια ομάδα ειτε γιατί τους ζητάει ο προπονητής διαφορετικά πράγματα η ρόλο στην νέα τους ομάδα είτε διότι το παιχνίδι που και η φιλοσοφία της ομάδας διαφέρει από αυτό που ξέρει και μπορεί ο παίκτης. Βεβαίως ο Μπαρτζωκας έχει την ικανότητα να μπορεί να βγάζει από κάθε παίκτη ξεχωριστά ότι καλύτερο μπορεί να δώσει και αυτό το έχει δείξει και από τις δύο θητείες του στον Ολυμπιακό. Τώρα εάν ο παίκτης είναι τοξικος η δημιουργεί προβλήματα στους μισους και πλέον συμπαίκτες του η λιγουρευεται ΝBA χωρίς να έχει αποδείξει στην παρούσα ομάδα του ότι μπορεί κοινώς έχει καβαλήσει καλάμι εκεί όχι ΟΜπαρτζωκας αλλά ουτε ο Πατ Ραιλι δεν μπορούσε να σώσει την κατάσταση

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρελοί είστε ρε ή λεφτά δεν έχετε . . . ;;;;;;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...