roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να είμαστε συμπαγείς όπως πάντα...»

underarmor
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές την Πέμπτη (26/10, 22:00) στο ΣΕΦ και στάθηκε στις απουσίες των Πειραιωτών αλλά και στη δίψα για νίκη απέναντι σε μια αλλαγμένη μεν αλλά πάντα δυνατή ομάδα:

«Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει την Εφες. Μια ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, με νέο προπονητή, αλλάζοντας κάποιους σημαντικούς παίκτες και προσθέτοντας κάποιους καινούριους.

Πιστεύω πως είναι σε αναζήτηση ταυτότητας, να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής της» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των τρεμπλούχων Ελλάδος και συνέχισε αναφερόμενος στο τί πρέπει να κάνει ο Θρύλος για να νικήσει:

«Παρόλα αυτά έχει παίκτες που ξέρουν το παιχνίδι καλά, έχουν προσωπικότητα και είναι σημαντικό για εμάς το πώς θα αμυνθούμε. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς όπως πάντα. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και ένα παιχνίδι που είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις μέρες.

Οπότε σε σχέση με τα προηγούμενα που είχαμε μόνο μια μέρα, είναι σημαντικό. Για εμάς θα απουσιάσει ο Σίκμα και ο ΜακΚίσικ. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και ελπίζουμε να βρεθούμε σε καλή μέρα. Ώστε να κερδίσουμε το ματς που τόσο θέλουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  •   GEO
    GEO Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake 7 συμφωνώ απολύτως σε όσα έγραψες αλλά χρόνια και εγω τοτε σίγουρα πολύ πιο ανώριμος και θερμοκεφαλος σχεδόν δεκα χρόνια πριν, αλλά και ο κόουτς λιγότερο έμπειρος και ώριμος στο να διαχειρίζεται τέτοιες ακραίες καταστάσεις ας μην ξεχνάμε και το τότε καθεστώς που λυμαίνονταν το χώρο του μπάσκετ την εποχή εκείνη

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήνω σαν τροφή σκέψης το εξής 11 χρόνια πριν:

    25 Οκτωβρίου 2012. Προπονητής Μπαρτζώκας. Ολυμπιακός Ζαλγκίρις 61-79. Ολυμπιακός 5/18 τρίποντα 22 λάθη (Ο Σπανούλης PIR 20 αλλά 6 ασίστ για 6 λάθη) ο Χάινς εξαιρετικός. Οι πιτσιρικάδες (Παπ PIR 3, η πριμαντόνα PIR -3, ο Μαντζαράκος καλή εμφάνιση PIR 14) και ο Λο PIR -1.

    Κεφάλια ζητήθηκαν, κορνέδες ετοιμάστηκαν, παρέλαση δεν βγαίνει είπαν.

    Η συνέχεια γνωστή.

    Το λέω γιατί μου το θύμησε το φατσοβιβλίο, και εγώ απογοητευμένος ήμουν τότε. Δεν είχα καν τριανταρίσει βέβαια και δικαιολογούμουν να κράζω τόσο νωρίς.

    Υπομονή μάγκες.

    ΥΓ: Ο μόνος μου προβληματισμός για την ομάδα ξαναγράφω είναι η άθλια κατάσταση σωματικά που βλέπω στο Σίκμα, αν ο Μπαρτζι και οι γυμναστές θεωρούν ότι με προπονήσεις, ρυθμό, αυτό θα αλλάξει εγώ πάω πάσο. Στη backcourt ήμουν καλυμμένος πριν καν πάρουμε το Λιθουανό, τώρα βέβαια εξαρτάται από το αν γυρίσει ο Σακ ή το πρόβλημα είναι πολύ πιο σοβαρό απότι βγαίνει προς τα έξω.

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Σοβαρότητα συγκέντρωση κ σωστές αποφάσεις για να πάρουμε την νίκη κ να συνεχίσουμε τον ανήφορο που λένε κ στο χωριό μου!

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Bill 7 18 - 0 φίλε . . .

  • Bill7
    Bill7 Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια προτομή του Γιωργαρα έξω από το ΣΕΦ και από κάτω να γράφει 18:1 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    .και το 18 κάθε φορά να αλλάζει.... Είναι τόσο μεγάλη η πίκρα που σας έχει δώσει ο Γιωργαρας που ξεσπατε όπου βρείτε...εσείς που έχετε 13 χρόνια να πάρετε πρωτάθλημα και 12 χρόνια να πάτε φάιναλ φορ..ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...