roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μέρα-ώρα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

underarmor
redwell

O EΣΑΚΕ έκανε γνωστό το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Basket League, με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να ξεχωρίζει και να διαξάγεται Κυριακή 5 Νοέμβρη. Αναλυτικά:

ΑΕΚ Betsson - Καρδίτσα (4/11, 17:15, ERT 3)

Κολοσσός - Άρης (4/11, 18:00, ERT SPORTS 1)

Μαρούσι - Περιστέρι Βwin (4/11, 20:15, ERT 3)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (5/11, 17:15, ERT3)

Προμηθέας - Λαύριο (5/11, 20:15, ERT3)

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας (6/11, 20:15, ERT3)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    gogos ευχαριστείς και δεν θα πάρεις αλλά μας κατατάσσεις σε αυτούς που στριμωχνοντουσαν στο πάρκινγκ. Στην τελική ας μην ακολουθούσες κατά γράμμα τη γραμμή Τράκη να μη σε χαρακτήριζα έτσι. Προφανώς ανήκεις στη δεύτερη κατηγορια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 17:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι RG. Βλέπω κόπηκε το τελευταίο σκέλος, συμφωνούμε για τα πολιτικά σχόλια εννοείται. Θα το διατυπώσω διαφορετικά:
    Συγκεκριμένος χώρος φωνάζει για τις ιθαγένειες όσων γεννήθηκαν εδώ αλλά όταν ανέλαβαν την εξουσία τον νόμο δεν τον άλλαξαν. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν στεγανά ανά περίπτωση όσον αφορά τη νομοθεσια

  • gogos
    gogos Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς υπάρχει ένα αρχείο κειμένων που ο καθένας μπορεί να ελέγξει τι λέω και τι γράφω 3 χρόνια τωρα.... Εάν πιστεύεις ότι είμαι βαζελος δυστυχώς ανήκεις σε μια κατηγορία οπαδων(ανεξαρτητου ομάδων) που η βασική τους θεωρία είναι πως φταίνε οι άλλοι και ποτέ η ομάδα μας... Εάν μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης ποιος είναι πιο πολύ Ολυμπιακός ευχαριστω δεν θα πάρω... Έχω πιο σημαντικά ζητήματα από το να κάνω θεωρίες συνωμοσίας για συνομιλητές μου... Το πιο σημαντικό είναι ότι και οι δύο Ολυμπιακαρες που μου απαντήσατε το κάνατε με ένα πολύ όμορφο λεξιλόγιο γεμάτο επίπεδο και πάνω από όλα με επιχείρημα... Χαλαρώστε και απολαύστε το μπασκετ και κοιτάξτε μην σπρωχνεστε πάλι στο parking με σκοπό να διώξετε τον coach B, έναν προπονητή που δεν τον αμφισβήτησα ποτέ.. Καληνύχτα στον πολιτισμό σας άξεστοι!!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΓ RG oχι μόνο αυτό, το κράτος διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το διαβατήριο του Θωμά όπως έκανε η Τουρκία με Λαρκιν και Γουιλμπεκιν που δεν πήγαν στο παγκόσμιο. Το είπε σε συνέντευξη του ο ΙΔΙΟΣ ο Θωμάς, ο οποίος μάλιστα είπε ότι αν δεν πάει σε μια διοργάνωση (που θα τον καλέσουν) θα το παραδώσει μόνος του, προφανώς χωρίς να περιμένει τις διαδικασίες. Άρα του τα έχουν εξηγήσει.

    REDGOAL: Ισχύει, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν κάτσαμε να γράψουμε 10 σελίδες τώρα το πώς έχουν ακριβώς τα πράγματα...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε ΒΛΑΚΑ, ρε ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ, ρε Gogogirl, ρε βαζελοτρολακι, το πρόβλημα σου και καλά είναι ο Μπερτς; Ναι Ε; Όταν όμως γράφω ότι γεμίσαμε στα σχόλια πονηρουληδες βαζελους και καθυστερημένους φαντασιόπληκτος μπασχετους μπουρδολογους μερικοί διαμαρτύρονται για τον τόνο μου. Τι από τα δύο είσαι ρε; Πάμε:
    "είναι η έλλειψη στην θέσης του άσσου στην εθνική; είναι το αντάλλαγμα της ομοσπονδίας στην ομάδα μας λόγω της ιδιωτικό ποίησης του ΟΑΚΑ"
    ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑ; ΔΗΛ; Έχει η ΚΑΕ πάρε δώσε με την ομοσπονδία; Δούνε και λαβείν; Μας δίνουν ανταλλάγματα ε; Για ποιο πράγμα, για κάτι που ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΉΚΕΙ; Η ομοσπονδία μας έδωσε το ΟΑΚΑ; ΟΧΙ. Αλλά μας δίνει αντάλλαγμα;;;; Μήπως θες να πεις κάτι και για τις διαιτησίες; Μας δίνουν κι εκεί "αντάλλαγμα"; Γραμμή Τράκη.
    Και πάμε στο νομό. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ. Άμα δεν σ αρέσει γίνε βο (υ)λευτής τις επόμενες εκλογές και άλλαξε τον, γιατί η βο(υ)λη νομοθετεί.

  • gogos
    gogos Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Sakis woltap που ξεφύτρωσες καταρχάς εσύ;
    Μετα τις στρακαστρουκες στο Καραϊσκάκης ήρθες για μπασκετακι;;;
    Red σορρυ για το πολιτικό σχόλιο... Καλά έκανες και δεν το ανέβασες!!

    REDGOAL: Παίδες ξέρετε ότι εδώ δεν παίζει να ανέβει πολιτικό σχόλιο, ούτε κατά λάθος...

  • gogos
    gogos Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ξεβράκωσε ένα σαιτ γιατί κάνω ερωτήσεις;
    Ρε πάτε καλα;;;

  • Sakis Wolftap
    Sakis Wolftap Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Gogos με όλο το σεβασμό γιατί δεν σε ξέρω κιόλας αλλά το σάιτ σε ξεβράκωσε και για μένα και λίγα σου λένε. Τους κράζεις ενώ δεν έχεις ιδέα

  • gogos
    gogos Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω αν εκπροσωπειται το site μέσα από αυτό το κείμενο ή πρόκειται για τον συγκεκριμένο αρθρογράφο αλλά ο τόνος μου από την αρχή ήταν ήρεμος χωρίς χλευασμούς και ειρωνείες, πάρα μόνο όταν ο συνομιλητής απέκτησε ένα στυλακι του ξερόλα!
    Η ελληνοποίηση του Γουοκαπ είναι γνωστή υπόθεση, εννοώ ότι πήρε την Ελληνική υπηκοοτητα για τους 2 λόγους που ανέφερα.... Η περίπτωση του Μπιρτς και του κάθε Μπιρτς μηπως δεν αφορά νατουραλιζε προσθήκη διότι είναι παντρεμένος πολλά χρόνια με Ελληνίδα και θεωρείται περίπτωση γηγενή;;; ;αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό και επιμένεις στην διαταξη του Γουοκαπ οκκκκκ.... Είμαι ξερόλας και εσύ φιλελεύθερος με ανοιχτές απόψεις και πανω από όλα σε διακατέχει ευγένεια για τον συνομιλητή σου.. Το μόνο που έκανα ήταν μια ερώτηση και έλαβα αυτές τις "όμορφες" απαντήσεις.. Ευχαριστώ για την επικοινωνία!

    REDGOAL: Φίλε όταν εσύ ένας ανώνυμος αναγνώστης έρχεσαι να αμφισβητήσεις δουλειά ομάδας ατόμων που σπατάλησαν χρόνο και χρήμα για να έχουν τις πληροφορίες και να στις δίνουν στο... πιάτο και αντί να πεις "ευχαριστώ" τους αμφισβητείς κιόλας, είναι φυσικό επόμενο να εισπράττεις και την ειρωνεία. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχεις ιδέα για το νόμο και τις διατάξεις και απλά λες την παρόλα σου για να το παίξεις εξυπνάκιας. Ακόμα περιμένουμε να μας πεις πώς γίνεται κάποιος που παντρεύεται Ελληνίδα κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου σε λιγότερο από 3 χρόνια παραμονής του στη χώρα μας...

  • gogos
    gogos Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Red μέσα από την επικοινωνία μας εσύ με παροτρυνες να ρωτήσω εσένα που λες ότι γνώριζες...μεσα από τα μηνύματα σου δεν έμαθα κάτι νέο που δεν ήξερα.... Οι απορίες μου παραμένουν ως εχειν...ποια είναι η διάταξη εκείνη που επιτρέπει στον Γουοκαπ να πάρει διαβατήριο και όχι ο Μπιτρτς; είναι η έλλειψη στην θέσης του άσσου στην εθνική; είναι το αντάλλαγμα της ομοσπονδίας στην ομάδα μας λόγω της ιδιωτικό ποίησης του ΟΑΚΑ; Θελω να πω ότι δεν υπάρχει κάποια διάταξη που να επιτρέπει στον κάθε Γουοκαπ να γίνεται Έλληνας μέσα σε 2 χρόνια ή και να υπάρχει μπορεί να γίνει και για τον Μπιτρτς.... Αυτο που λέω είναι ξεκάθαρο, απλό και δεν προσβάλλω κανέναν.. Παρακαλώ να περαστεί το σχόλιο μου ώστε να συνομιλησω με οποιονδηποτε φίλο του site, ο ποιος μπορεί να γνωρίζει κάτι το οποίο θα με βοηθήσει να καταλάβω την διαφορά..

    REDGOAL: Η απόφαση για τον Γουόκαπ αναφέρει: "Τιμητική πολιτογράφηση του αλλοδαπού Γουόκαπ Τόμας Ράιαν του Ρέιμοντ Μπόιντ ειναι μια απόφαση η οποία λαμβάνεται καθώς ο παίκτης μπορεί να προσφέρει μέσω της επαγγελματικής του δραστηριότητας σημαντικές υπηρεσίες στη χώρα συνεισφέροντας στις διακρίσεις της Εθνικής ομάδας".
    Αυτό επιτρέπεται για έναν νατουραλιζέ σε κάθε Εθνική ομάδα. Το ίδιο κάνουν και οι Τούρκοι με Λάρκιν, το ίδιο και οι Ούγγροι με Χάνγκα, το ίδιο και οι Ισπανοί με Μπράουν. Η FIBA δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να κάνουν νατουραλιζέ από το πουθενά παίκτες που δεν έχουν καμία σχέση με μια χώρα, όπως ο Λορέντζο Μπράουν που δεν είχε καν παίξει σε ισπανική ομάδα πριν πάρει το διαβατήριο και οδηγήσει την Ισπανία στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ. Μέχρι και οι Γάλλοι έκαναν τον Εμπίντ που γεννήθηκε στο Γιαουντέ του Καμερούν και δεν έχει σταθεί ποτέ στη Γαλλία, παρά μόνο για διακοπές.
    Κατάλαβες τώρα ξερόλα gogos;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...