roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ευχαριστούν Μπαρτζώκα και... Σλούκα

underarmor
redwell

Ο Κώστας Σλούκας ήθελε να είναι ο Special One στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα και φυσικά αυτό όσο καλός παίκτης και να είναι κάποιος, είναι εντελώς αντίθετο από αυτό που πρεσβεύει ο τρεις φορές κορυφαίος προπονητής της Ευρωλίγκας, με αποτέλεσμα ο 34χρονος γκαρντ να αποχωρήσει από τον Πειραιά.

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που μόνο τρελός δεν θα έπαιρνε και τι έκανε μετά; Αρνήθηκε το εθνόσημο για να δουλέψει το κορμί του και να αντέξει μέσα στη σεζόν. Ζήταγε περισσότερα λεπτά συμμετοχής και τα πήρε στα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό τα οποία οι πράσινοι έχασαν.

Αποτέλεσμα; Ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ελαφρά θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού του ποδιού κι έτσι ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή χάνοντας τον αγώνα με τη Μπάγερν και το Περιστέρι.

Φυσικά τα νέα διαδίδονται γρήγορα γρήγορα και έφτασαν και στα αυτιά των παικτών του Ολυμπιακού οι οποίοι όχι μόνο δεν... κλαίγονται για χρόνους αλλά έχουν τυφλή πίστη στον Coach-B και το επιτελείο του για την σωστή χρησιμοποίησή τους προκειμένου να πιάνουν πικ απόδοσης και να μην κινδυνεύουν με τραυματισμούς.

Δεν το κρύβουν οι παίκτες των ερυθρολεύκων ότι είναι τυχεροί που βρίσκονται στον αρτιότερα καταρτισμένο σύλλογο της Ευρωλίγκας σε θέματα επιστημονικά τύπου χρήσης-καταπόνησης των αθλητών της ομάδας και ευχαριστούν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του γι' αυτό αλλά και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού που τους το υπενθύμισε...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Γιωργος
    Γιωργος Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 00:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόλις σας διέψευσε όλους ο coach με τις δηλωσεις του μετα την ηττα... Η ομάδα είναι με μικρό ροστερ, και ο coach τους έχει κάψει όλους με λάθος επιλογές. Τανουλη τσάμη αμποζι και Παπάς, αν δεν τους θέλει ας τους δώσει δανεικούς. Δεν γίνεται να μην παίζουν ούτε με Άρη. Επίσης στο +28 στο supercup τους είχε σε 100% για να κυνηγήσουν 30αρα? Αυτες οι κακές διαχειρίσεις φτάσανε στη σημερινή ήττα από την κακή μπαρτσελονα. Ο λουτζης γιατί μόνο 8 λεπτά? Αν συνεχίσει έτσι, μέχρι τη Πέμπτη θα τραυματιστουν ουοκαπ και μιλουτινοφ μίνιμουμ...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα εδώ που τα λέμε για να είμαστε εντελώς σωστοί και αντικειμενικοί όταν έχουμε προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα κάποιες σημαντικές απουσίες θα πρέπει να μπορούν όλοι οι παίκτες του συγκεκριμένου σε αριθμό ρόστερ να είναι ετοιμοπόλεμοι για να βοηθήσουν αποτελεσματικά την ομάδα σε αγώνες τουλάχιστον όπως με τον Άρη!!!!
    Αν θέλουμε να τα λέμε όλα και να τα συζητάμε με ηρεμία και προβληματισμό!!!!
    Γιατί με τον Άρη κάποιοι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια του χρόνου που μπορούν και πρέπει να παίζουν για να καλύψουν τις απουσίες όταν άλλοι δεν ακούμπησαν ή έπαιξαν ελάχιστα και φυσικά δεν βοήθησαν ουσιαστικά όταν ξέρουμε ότι το βάρος στα σημαντικά παιχνίδια εδώ και χρόνια το βάρος το παίρνουν 7-8 παίκτες!!!!

  • Νικος Μαυρουκλης
    Νικος Μαυρουκλης Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορία:γιατί δεν χρησιμοποιούνται ο Papas και ο Τανουλης

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορίστε... Είπε ο span κατι και αμέσως 0ι Ολυμπιακαρες κυνηγοί τρολ τον έκριναν τρολακι.
    Μιλάμε για σιχαματα ανάμεσα μας....
    Με τέτοιους ξεφτίλες να περιμένουν σχόλιο κριτικής για να πεταχτούν σα τις βούρτσες και να πουν τη λαλακια τους πολύ απλά θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε και στο τέλος ας μένει το σαιτ με τα πίτογυρα όλα.
    Τα ίδια τα άρθρα κριτικής όπως αυτά που έχουν κατά καιρούς ανεβάσει οι ανθρωποι του redgoal σε κάθε επίπεδο, σε βάθος χρόνου θα τους ξεφτιλίσουν και θα τους αποκαλύψουν.

  • Hoopfan
    Hoopfan Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    βρε τρολακι Span7 κανεις δεν παρακαλουσε να τραυματιστει ο Σλουκας ... ολοι θελαμε να πιει το πικρο ποτηρι μεσα στο παρκε και οχι απο την εξεδρα και ετσι εγινε ..τραυματιστηκε ομως μετα απο το πιο ξεκουραστο καλοκαιρι της καριερας του μολις επαιξε το 30λεπτο που ζητουσε απο τον Μπαρτζωκα να παιζει στον Ολυμπιακο .... επισης επι 2 εβδομαδες δεν εβγαλε τον σκασμο στα ΜΜΕ ( οσο ηταν στον Ολυμπιακο δεν ειχαμε ακουσει τη φωνη του ) μεχρι που εφαγε τις δυο ξεγυρισμενες φαπες απο τον θρυλο και το βουλωσε οπως και ο φαφλατας προπονητης του ...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Span 2/2 και keep fapping . Τρολ.

  • John Deere
    John Deere Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal έχετε κάποια νεότερη ενημέρωση σχετικά με τούς τραυματίες Γκος και Φαλ ???
    Ευχαριστώ

    REDGOAL: Γράψαμε άρθρο φίλε

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας έχει ήδη δικαιωθεί στα μάτια των Ολυμπιακών, ανεξαρτήτως του αν θα βάλει 10 ή 15 πόντους παραπάνω το κωλόπαιδο. Στα μάτια των οπαδών παικτών δε θα δικαιωθεί ποτέ.

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλους μας ενόχλησε που που πήγε στον αχώνευτο ο Σλούκας αλλά το να χαιρόμαστε που τραυματίστηκε δεν είναι ότι καλύτερο .
    Όσον αφορά την διαχείριση των τραυματισμών τελευταία , δεν ξέρω ποιες είναι οι προσθήκες στο staff αλλά αξίζουν συγχαρητήρια . Δεν είναι πολλά χρόνια πίσω που κάποιος τραυματίζονταν και δεν ξέραμε κάν αν θα επιστρέψει ή πάθαινε συνέχεια υποτροπές .
    Μπράβο σε αυτών που στελεχώνει το club

  • Span7
    Span7 Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην παρακαλάμε να τραυματιστεί ο Σλούκας για να δικαιωθεί ο Μπαρτζώκας.
    Γιατί κι εμείς τη μισή ομάδα τραυματισμένη έχουμε και ακόμα δεν ξεκίνησε η χρονιά.
    Παίζουν 35 λεπτά ο Γουόκαπ και ο Μιλουτίνοφ για να κερδίσουμε τον Άρη.
    Δεν τη λες και ιδανική διαχείριση αυτή που έχει γίνει ως τώρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...