roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Υπέρ... Φαλ οι πιθανότητες με Μπαρτσελόνα

underarmor
redwell

Ανεβάζει... στροφές ο Μουσταφά Φαλ και πλέον οι πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί έστω και ένα δεκάλεπτο κόντρα στη Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (13/11) για την 2η ημέρα της Euroleague, είναι με το μέρος του.

Ο Γάλλος σέντερ των ερυθρολεύκων συμμετείχε την Τετάρτη (11/10) σε μέρος του ομαδικού προγράμματος χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση στο γόνατο, κάτι που σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά και την επομένη, θα είναι κανονικά στην 12άδα και θα πάρει λεπτά στο παρκέ κόντρα στους Καταλανούς.

Από την άλλη, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος δεν κατάφερε να μπει με τους υπόλοιπους και έκανε θεραπεία, με αποτέλεσμα να μην έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τους Ισπανούς. Εκτός είναι φυσικά οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ που έχουν τραυματιστεί και θα απουσιάσουν δυο και τέσσερις εβδομάδες αντίστοιχα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 13:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ,χωρεσε καπου και τον Καβαδα να του φυγει το παραπονο...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Σταυρακοπούλος ρε συ...

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΑΝΑΑΝ- ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΑΝΑΑΝ- ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΟΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    5.SHAQUILLE O'NEIL
    4.DENIS RODMAN
    3.DIRK NOWITSKI
    2. MICHAEL JORDAN
    1. MAGIC JOHNSON

    ΠΑΓΚΟΣ

    5. DAVID ROBINSON
    4. SHAWN KEMP
    3. LARRY BIRD
    2.KOBE BRYANT
    1.ALLEN IVERSON

    ΓΙΑ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ CLYDE DREXLER, SCOTTIE PIPPEN, KARL MALONE, KAI TZANH ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟ

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΛΟΥΛΙΑΖΕΣ

    ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΡΑΒΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΤΗ ΕΝ ΕΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΝΑΑΝ - ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    Αυτό αδερφέ κάνει μπαμ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ οπαδός του Θρυλου να εκφράζεται έτσι για τους υπόλοιπους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να κράζεις μόνο παντού και πάντα και όλα. Βλέπεις ότι στο μπάσκετ έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Βλέπεις ότι στο ποδόσφαιρο που τα είχαν κάνει μαντάρα τα τελευταία χρόνια κάτι πάει να γίνει κι εκεί. Τι κράζεις. Δώσε χρόνο ΑΝ ΕΙΣΑΙ οπαδός του Θρυλου. Το ίδιο και στο μπάσκετ, μισή ομάδα χωρίς προετοιμασία, κριτική. Τα ξέρουμε όλα. Κι όποιος στηρίζει είναι πιτογυρος, εξαπτέρυγο, πρόβατο κτλ. Τα ξέρουμε όλα.
    Ο συγκεκριμένος φίλε είναι σίγουρα ταρίφας λόγω ξερολιασης και αεκτζης λόγω κλαψας. 100%. Εκτός κι αν ήταν κανένας που δούλευε στου Καραϊσκάκη ή στο ΣΕΦ επί Κόκκαλη και τον σουταραν οι επόμενοι. Μπορεί λχ να έκοβε εισιτήρια ή να καθάριζε τα καλαθάκια και να έχασε το 30αρι δύο φορές το μήνα. Οκ ε και ο σύλλογος τι φταίει;

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΝΑΑΝ -  ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΝΑΑΝ - ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΟΔΩΡΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ) ΠΙΣΤΨΕ ΜΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΟΥΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ Μ Ο Ν Ο ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΨΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΓΚΟΛ ΝΑ ΔΕΙΣ

    ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΑΡΟΥΡ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    RG όπως βλέπεις και ο διάλογος μου αρέσει, και το ωραίο κλίμα μου αρέσει, και οι διαφωνίες σε κόσμιο επίπεδο, και τα πειράγματα και όλα αυτά τα ωραία. Το βλέπετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Και είναι ωραίες οι διαφωνίες για να γίνεται κουβέντα και να γεννιούνται ιδέες.
    Πείτε μου όμως τι θα γίνει μ αυτό το πράμα. Να είσαι μίζερος και γκρίνιας, πεσιμιστής, να το δεχτώ. Να είσαι ένας τύπος που βλέπει μέχρι την τσίμπλα του, να το δεχτώ.
    Εδώ πέρα όμως το συγκεκριμένο τυπακι σε κάθε μα σε κάθε σχόλιο προκαλεί
    Μπε, πιτογυρα, ξεφτυλες , πρόβατα, υπάλληλοι κτλ. Σε σάιτ του Ολυμπιακού προς τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δηλ οκ αλλά κάπου σε βγάζει εκτός εαυτού.
    Το ξέρω θέλετε να είστε δημοκράτες και να υπάρχει πολυφωνία, αλλά ο συγκεκριμένος έχει υπερβεί τα όρια. Και το γνωρίζετε.
    Επειδή κι εμένα μου αρέσει η ιδέα σας, δηλ μιας ερυθρόλευκης γωνιάς όπου φίλοι της ομάδας συνδιαλεγονται και εκφράζονται, και χωρίς να θέλω να κάνω υποδείξεις, μακρυά από μένα, προτροπή είναι, κόψτε μας. Ξεκινήστε από μένα. Όποιος βρίζει και προκαλεί τάπα.
    Γιατί πάντα θα εμφανίζονται μπαχαλακηδες και προβοκάτορες σαν τον εν λόγω και θα αποπροσανατολίζουν σπέρνοντας διχόνοιες και βγάζοντας τον κόσμο από τα ρούχα του.
    Εδώ γράφουμε για να γουστάρουμε, όχι για να σκαμε από άτομα σαν αυτό.
    Φιλικά

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΚΛΑΨΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, Η (Τ)ΡΟΜΠΑ Η ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ
    Redgoal, δεν ξέρω αν το έχεις πάρει είδηση, αλλά αφού κάποια συστήματα δε μπορούν να πολεμήσουν το redgoal με άλλα μέσα, εισχωρουν σε αυτό διακριτικά περνώντας τα μηνύματα τους πιο διακριτικά. Τελευταίο διάστημα η κριτική που γίνεται από εμάς που τόσο καιρό ξέρετε τις απόψεις μας και αν είμαστε η όχι Ολυμπιακοί, κάποιοι πάνε να βγάλουν ξαφνικά κρυφοβαζελους.
    Δυστυχώς το site μαζεύει ανεξέλεγκτους Ολυμπιακαρες...
    Αφηστε τους να ξεφτιλιστουν σε βάθος χρόνου...

    ΔΗΛ RG επειδή είμαι καραγκιόζης και λέω βλακειες αλλά με ξεφτιλιζουν οι υπόλοιποι, κάτσε να κλαφτω λίγο μπας και τους διώξεις από δω να τα λέω μόνος μου.
    ΡΕ ΤΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ , ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ Ε; ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΊΟΥ ΣΟΥ ΚΟΤΑ.
    -Κυρια, κυρία, είναι κακό παιδί , βαλτον έξω
    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕ ΑΡΟΥΡΑΙΕ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΤΡΟΛ. ΕΧΕ ΧΆΡΗ, ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ.

    REDGOAL: Ρε ηρεμήστε όλοι. Κάντε διάλογο και αφήστε τα υπόλοιπα εκτός. Ηρεμήστε

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς RedArrow

    Ο συλλογισμός σου και η "έμεση σύγκριση"με τον Ποδοσφαιρικό μπάζει.
    Γιατί εκεί τα βλέπαμε και έχουν γίνει εγκλήματα χρόνια τώρα και αυτά πληρώνουμε.Και όσοι ήταν πιτσιρικάδες ή φανατισμένοι δεν τα βλέπανε και τρώγανε την παραμύθι και το κουτόχορτο.
    Φέτος βέβαια εχει γίνει μια σωστή δουλειά αλλά πάλι δεν πρόκειται να πάμε μπροστά γιατί δεν έχουμε στόπερ τα έχουμε ξαναπεί.Για Ευρώπη να πάμε μπροστά.

    Εδώ όμως ρε φίλε με τον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν έχει καμία σχέση όλο αυτό που γίνεται.

    Ακόμα και το 2018 που είμασταν διαλυμένοι με όλα αυτά που περνάγαμε,(ηχητικά,κ.λ.π) ποτέ δεν έδωσε η διοίκηση το δικαίωμα να ξεφτιλιστούμε αντιθέτως η όλη συζήτηση που γίνεται είναι αν θα σηκώσουμε την Ευρωλίγκα η όχι.
    Καταλαβαίνεις τη διαφορά?
    Χαοτική.
    Δεν είναι κριτική να ξεκινάμε από την αρχή να σκούζουμε χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα της ομάδας.Το Νοέμβριο να έρθεις να τα πεις.

    Δεν είναι απόρροια κριτικής,γιατί ο Γκος τραυματίστηκε και ο Φαλ και ο Μακίσικ.
    Ακόμα.

    Η Αρμάνι έχει ήδη 2 τραυματίες τον Μπάρον και τον Πάνγκος. Καταλαβαίνεις τι ακριβώς θέλω να πω?

    Αργότερα εδώ είμαστε να τα πούμε.

    Καλοπροαίρετα στο λέω.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρουρ το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι κάτι σαν εσένα δηλώνετε Ολυμπιακοί. Αυτό και μόνο. Κατά τα άλλα ο σύλλογος έχει αρχές που ούτε έχεις διανοηθεί, ενώ και το τμήμα έχει συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας που ούτε έχεις υποψιαστεί εί. Άιντε κάνε καμμία άλλη δουλειά λοιπόν από το να γκρινιάζεις σα γριούλα και μη μας πρηζεις άλλο. Ουστ.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχεις πλάκα hoopβλαξ....
    Η μεγαλύτερη πλάκα ξέρεις ποια είναι;
    Οτι εσύ ο Ολυμπιακαρας δεν βλέπεις τπτ αρνητικό και όλα είναι τέλεια, θες την ομάδα στάσιμη μια ζωή, ενώ εγώ ο "κρυφό Βαζελος" θέλω τον Ολυμπιακό ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ώστε αυτό το όμορφο θέαμα που έχει παρουσιάσει τα τελευταία 2 χρόνια να έχει συνέχεια.

    Τελικα ακόμα δεν έχω καταλάβει, πως γίνεται να θεωρείτε ότι σχόλια σαν τα δικά μου σε σαιτ όπως αυτό (το οποίο δίνει φωνή σε όλους όσους σε άλλα σαιτ τους φιμώνουν) μπορεί να προκαλέσουν αστάθεια στην ομαδα ίσως;;; πως άραγε το έχετε στο μυαλό σας.

    Παρτο χαμπάρι...αλλο η κριτική που γίνεται με σκοπό να μείνει ο Ολυμπιακός στη κορυφή και να μην επαναπαυτει η υποτιμήσει τους κινδύνους που υπάρχουν και τους αντιπάλους που έχει και ΑΛΛΟ Η ΣΤΗΡΙΞΗ όταν πρέπει και όταν χρειάζεται η ομάδα.

    Την Παρασκευή κύριε πουθενά, θα είμαι στο γηπεδάκι και θα κλείνει ο λαιμός μου και θα αποθεωνω την ομάδα εκει την ωρα του αγώνα και μετά θα κάνω την κριτική μου γιατί έτσι γουστάρω και ότι στραβό δω και κρίνω ότι αξίζει να αναφερθεί θα το αναφέρω.

    Αυτα τα δηθεν υποστηρικτικα στυλακια του κ#λου που παριστανετε κάποιοι τους Ολυμπιακαρες αφήστε τα για να κοροιδευεστε μεταξύ σας όλα τα πιτογυρα.

    Και άσε εμάς, που θέλουμε τον Ολυμπιακό δυνατό και ισχυρό να λέμε σχολιάζουμε και να επισημαίνουμε τα οποία λάθη θεωρούμε ότι γίνεται.

    Η διαφορά μας, μια ακόμα είναι ότι εγώ οταν θεωρώ ότι κάτι δεν πάει καλά εύχομαι και γουστάρω ολόψυχα να διαψευστώ. Και για αυτό πολλές φορές το έχω και σαν γουρι να είμαι αυστηρός στη κριτική μου ώστε να πέφτω έξω.

    Εσύ ο Ολυμπιακαρας συνέχισε το έργο σου...το ίδιο έργο που έκανε και το ποδόσφαιρο την ομάδα από επίπεδο ch. League ομαδάρα, μια ομαδουλα που με το ζόρι παίζει στο europa και χαίρεται να μαζεύει 5-6 βαθμούς μπας και προκριθεί στο Conference!!!
    Έτσι εμπιστοσύνη είχατε κάτι υπάλληλοι και πρόβατα στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και όταν κάποιοι κράζανε και λέγαμε τα στραβά που βλέπαμε μας την πεφτανε και μας έλεγαν προπονητές του καναπέ. Εμ, έλα ντε όμως που βλέπαμε καλύτερα κάποια πραγματα!!!
    Και να που κατάντησε ο Ολυμπιακός...
    Ξεφτίλες!

    Redgoal, δεν ξέρω αν το έχεις πάρει είδηση, αλλά αφού κάποια συστήματα δε μπορούν να πολεμήσουν το redgoal με άλλα μέσα, εισχωρουν σε αυτό διακριτικά περνώντας τα μηνύματα τους πιο διακριτικά. Τελευταίο διάστημα η κριτική που γίνεται από εμάς που τόσο καιρό ξέρετε τις απόψεις μας και αν είμαστε η όχι Ολυμπιακοί, κάποιοι πάνε να βγάλουν ξαφνικά κρυφοβαζελους.
    Δυστυχώς το site μαζεύει ανεξέλεγκτους Ολυμπιακαρες...
    Αφηστε τους να ξεφτιλιστουν σε βάθος χρόνου...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...