roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δύσκολο να χάνεις τίτλο με μπάζερ-μπίτερ»

underarmor
redwell

Η Euroleague με αφορμή την έναρξη της σεζόν έφτιαξε το προμόσιον βίντεο για τον Ολυμπιακό, στο οποίο Μπαρτζώκας και Παπανικολάου μίλησαν για τη δύσκολη στιγμή του χαμένου τελικού από τη Ρεάλ.

Οι διοργανώτες μας βάζουν σιγά σιγά στο κλίμα της διοργάνωσης αφού την Πέμπτη 5 Οκτώβρη έχουμε τζάμπολ και την Παρασκευή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Μπαρτζώκας και Παπανικολάου μίλησαν για τα συναισθήματα τους μετά τον χαμένο τελικό από τη Ρεάλ ενώ εμφανίζεται και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που δείχνει η λαχτάρα του να κατακτήσει τη Euroleague.

O προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Ειναι δύσκολο να ξεπεράσεις το συναίσθημα όταν έχεις χάσει ένα ματς με τέτοιον τρόπο. Όταν έχεις χάσει τον τίτλο με ένα buzzer-beater. Αυτό είναι το μπάσκετ, έτσι είναι η ζωή».

Από την πλευρά του αρχηγός Κώστας Παπανικολάου είπε: «Πονάει, όμως αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού και γι' αυτό όλοι τον αγαπάμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    izaiakertis βρε συ.. δεν είπα ότι κράζεις σαν κάτι άλλους γνωστούς εξυπνάκηδες. Παρασύρεσαι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και είναι κρίμα.Μη γράφουμε πάλι τα ιδια και τα ίδια, σε λίγο καιρό που θα έχετε εικόνα της ομάδας θα δεις ότι θα έχεις άλλην άποψη.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Θοδωρή δεν κράζω απλά ερώτηση έκανα . Εγώ πάντως θα έπερνα ένα 4 - 5 Άρι αθλητικό. Σε περίπτωση που δεν μπορεί φαλ και Μίλου . Δεν θα μου κάνει εντύπωση πάντως εάν Φλεβάρη πάρουμε ένα σκόρερ .

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    izaiakertis@gmail.com
    Η ομάδα επιτίθεται, αμυνεται και δημιουργεί ΟΜΑΔΙΚΑ. Δηλ θα σουτάρουν όλοι, θα πασάρουν όλοι, θα αμύνονται όλοι. Αυτό είναι το δόγμα του Μπαρτζώκα, αυτό ήθελε να εφαρμόσει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ, και φέτος βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο να το πραγματοποιήσει.
    Και ξαφνικά να πάει να πάρει "σκόρερ", ο οποίος προφανώς ας το πω κομψά θα δημιουργεί και θα αμύνεται λιγότερο από τους άλλους.
    Δηλαδή
    Ενώ ο Μπαρτζώκας δαπανησε τόσα χρόνο κόπο και ιδρώτα για να υλοποιήσει το όνειρο του, δηλ να δει στο παρκέ αυτό που οραματίζεται, θα δώσει μια και θα τα διαλύσει όλα.
    Γιατί; γιατί το θέλουν οι αντίπαλοι. Γιατί το θέλει η πιάτσα. Γιατί το θέλει το παρασκήνιο. Γιατί το θέλουν τα τρολ. Γιατί το θέλουν οι άσχετοι.
    Προς ενημέρωση σου, έτσι θα πάμε.
    Ξέρεις πότε ο Μπαρτζώκας θα πάρει σκόρερ;
    Όταν δει ότι αυτό που οραματίστηκε ήταν λάθος. Η' όταν ταβανιασει και δεν τραβάει. Μεταξύ μας, το δεύτερο θα συμβεί. Και αυτό αργεί. Πολύ.
    Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιοι είστε φίλοι του Ολυμπιακού ή έστω του αθλήματος.
    Ζούμε ΙΣΤΟΡΙΚΈΣ στιγμές. Ελάχιστες ομάδες στην ιστορία του αθλήματος έχουν παίξει τόσο ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ και ταυτόχρονα ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΆΣΚΕΤ.
    Δεν υπάρχει ερώτημα ούτε καν ως υποθετικο. Απολαύστε, ΚΑΤΑΝΟΉΣΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΊ ΕΙΣΤΕ, και ΣΤΗΡΊΞΤΕ

  • Milan 7
    Milan 7 Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    RIP τιτανομέγιστε Γιάννη Ιωαννίδη.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Έφυγε ο Ξανθός.. το κρίμα δεν είναι αυτό, έτσι κι αλλιώς όλοι εκεί θα πάμε, το κρίμα είναι ότι αυτός ο τόσο έντονος και παθιασμένος άνθρωπος δυστυχώς δεν γέρασε καλά.. ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα.. γνωστός μου που τον είχε δει πριν λίγα χρόνια μου είχε πει ότι σχεδόν είχε χάσει και τη μνήμη του..
    Σκιά του εαυτού του.. καμμιά φορά ο θάνατος είναι μια μικρή ή μεγάλη λύτρωση..
    Όμως οι Θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ, "θα σ' αγαπάμε μια ζωή ΙΩΑΝΝΊΔΗ ΓΙΆΝΝΗ"..

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σλούκας μας τα ζάλισε . Έχει 7 συνεντεύξεις παραπάνω από τον κασελακη . Redgoal υποθετικά θα ήθελες ένα σκόρερ τώρα στον Ολυμπιακό ;;; Ναν ας πούμε ;;;

    REDGOAL: Φίλε να δούμε πρώτα τον Μπραζντέικις γιατί για σκόρερ τον πήρε κατά πρώτο λόγο...

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Ολυμπιακό: «Θέλω να δω πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον Ολυμπιακό ο Μπραζντέικις. Θεωρητικά, αυτός και ο Σίκμα μπορούν να ανταπεξέλθουν, αλλά θα πρέπει να το δείξουν στο παρκέ. Χάσανε τον Βεζένκοφ και πήραν έναν παρόμοιο παίκτη στη θέση του. Έναν που δεν ντριπλάρει τόσο συχνά. Η επιθετικότητα του Ολυμπιακού είναι τρελή. Πέρσι είδαμε μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στην ιστορία του αθλήματος. Κατά την άποψή μου, είναι ακόμα στην Zalgirio Arena, περιμένοντας να παίξουν την τελευταία κατοχή του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήταν το πιο ρομαντικό σενάριο να κατακτήσουν το τρόπαιο. Ο τρόπος που έπαιξαν για να φτάσουν ως εκεί. Αλλά η Ρεάλ ήταν πολύ καλή και πάλεψε για να φτάσει στην ανατροπή».

    Αντρέα Τρινκιέρι.

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια μάγκες.
    Δυστυχώς πονάει ακόμα.

  • DG_1982
    DG_1982 Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Red και από μένα κάτι άσχετο. Θα επανέλθει κάποια στιγμή η εφαρμογή που είχατε για iPhone ή έχει εγκαταληφθεί η ιδέα?
    Ευχαριστώ

    REDGOAL: Παιδιά είναι ξεπερασμένη πια. Έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ ως τεχνολογία τα κινητά που δεν έχει νόημα η εφαρμογή...

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 00:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Η στεναδωρια εκεινης της νυχτας ηταν μεγαλη...αλλα ειχαμε αποζημιωθει προκαταβολικα με τις μεγαλες χαρες ολης της σεζον που χε προηγηθει..
    Μπαρτσωκαρος ρουλς!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    RG κάτι άσχετο. Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να φτιάξετε στα μηνύματα έναν τρόπο να απαντάμε προσωπικά σε κάποιο σχόλιο αλλού; Όπως λχ γίνεται στο UTube

    REDGOAL: Ναι φίλε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...