roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ο Μπαρτζώκας είναι μια μπασκετική ιδιοφυΐα...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν... οδοστρωτήρας πάνω από τον Κώστα Σλούκα και την παρέα του και διέλυσε το τριφύλλι με 75-51 κατακτώντας το Super Cup, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να υποκλίνεται με δηλώσεις του στην Game Night του S24 στον Γιώργο Μπαρτζώκα και το ευφιές μπάσκετ που εφαρμόζει στον Θρύλο. Αναλυτικά τόνισε...

Για την απουσία του από τον ημιτελικό και την παρουσία του στον τελικό: "Το έμαθα σήμερα όταν πήγαινα για την ατομική προπόνηση πως θα παίξω στον τελικό γιατί ο Γουίλιαμ Γκος θα γινόταν πατέρας και αναγκάστηκε να φύγει".

Για το ρεκόρ 17-1 που τρέχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό: "Έχουμε τους καλύτερους ψηλούς στον κόσμο. Ο Μπαρτζώκας είναι μία μπασκετική ιδιοφυία.

Η περιφερειακή γραμμή είναι επίσης εξαιρετική. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να κατακτήσει την Ευρωλίγκα φέτος, ανεξαρτήτως από το τι έγινε πέρυσι και τις αποχωρήσεις που είχαμε.

Παρά την απουσία του Σάσα που μας λείπει τρελά και του αδερφού μας Σλούκα που πήγε στην άλλη πλευρά".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

39 σχόλια

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 07:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αναστάσιος ο βαζελος είναι μορφή πέρα από την οποία κόντρα έχει με τον Γιαννακοπουλο junior και παρόλο που είναι αψης και εγωκεντρικος πολλές φορές είναι και γνωστής του αθλήματος και κυρίως δεν είναι κολωτουμπας δηλαδή δεν αναιρεί τα πιστεύω του κάθε τρεις και λίγο σαν κάτι άλλους όχι μόνο οπαδούς αλλά και ραδιόφωνικους παραγωγούς και δημοσιογράφους

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos For Ever συμφωνούμε και πάλι εννοείται. Όσον αφορά το χτίσιμο της ποδοσφαιρικής από μπροστά προς τα πίσω, εγώ πιστεύω ότι ο Κορδον είτε ήρθε μελετημένος, είτε σωστά ενημερωμένος, είτε και τα δύο. Γιατί διαχρονικά το πρωτάθλημα το παίρνουν οι πιο αποτελεσματικές ομάδες. Και ο Κορδον αυτό που θέλει είναι το πρωτάθλημα, ξεκάθαρα. Κυρίως γιατί αυτό θα του επιτρέψει του χρόνου να διεκδικήσει είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ άρα να διαχειριστεί μεγαλύτερα κεφάλαια (έτσι σκέπτονται οι τεχνικοί διευθυντές). Αλλά και για άλλους λόγους, λχ πρεστίζ, πιθανές πωλήσεις, άνοιγμα στις αγορές, προσωπική επιτυχία -συμβολη κτλ
    Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος. Οπότε στο μέλλον κάτι θα προσθέσουν στην άμυνα, αυτό είναι σίγουρο. Είναι προφανές πάντως ότι η ομάδα που φτιάχνουν είναι μπροστοκινητη. Κι αυτό δεν μας χαλάει, Ολυμπιακός είμαστε

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρή

    Μα η αλήθεια είναι αυτή,όσο λατρεύω το μπάσκετ που το βλέπω απο μικρό παιδί και έπαιζα άλλο τόσο με συνεπαίρνει το ποδόσφαιρο.Όταν βλέπεις το χορτάρι και μετά να απλώνεται η μπάλα τότε είναι απλά μαγεία.Και αν με ρωτήσεις προσωπικά το θεωρώ βασιλιά των σπορ.Το μπάσκετ είναι άλλη υπόθεση είναι η ερωμένη.
    Εδώ έχουμε το παράδοξο να μας διώχνουνε από το ποδόσφαιρο με αυτά που βλέπουμε τα τελευταία 3 χρόνια μετά από τόσα χρόνια διαρκείας,να απολαμβάνουμε το μπασκετάκι μας και την ομαδάρα του coach και εκτός του ότι δεν καταλαβαίνουμε το άθλημα να καφρίζουμε και εκεί όπως στο ποδόσφαιρο.Αντί να το στηρίξουμε που γίνεται τεράστια προσπάθεια εδώ και 3 χρόνια,αλλά με μεθοδικότητα,πλάνο και σχεδιασμό λέξεις άγνωστες στους υπόλοιπους,συνεχίζουμε και λέμε για τον Σίκμα γιατί δεν μας αρέσει.Πρέπει να καταλαβαίνουμε πέρα από την άποψη μας που μπορεί να πηγάζει και από γνώση δεν το αμφισβητώ,πως κάποιος άλλος που είναι πιο ειδικός και το δικαιούται γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς.
    Αφήστε το να το δούμε και αν δεν πιάσει εδώ είμαστε να κράξουμε πρώτοι.

    Θα κάνω εδω πέρα μια αντιπαραβολή με το ποδόσφαιρο για να καταλάβεις τις διαφορές στο σχεδιασμό.
    Φέτος βλέπουμε επιτέλους κάτι να γίνεται.Η καλύτερη μετεγραφή που έκανε ο Βαγγέλας ήταν ο Κορδόν.
    Έμπειρος,επιτυχημένος,με σχέδιο και όραμα.
    Όταν ξεκινάς να φτιάχνεις μια ομάδα,αρχίζεις απο τον τερματοφύλακα,άμυνα τα μπακ σου και σιγά σιγά κλείνεις τις υπόλοιπες γραμμές μπροστά.
    Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που στα 13 χρόνια διοίκησης της ομάδας δεν έχεις στόπερ.Αυτό σημαίνει ή ανικανότητα-ασχετοσύνη που σε καμία των περιπτώσεων δεν ισχύει και δεν το δέχομαι ή λάθος επιπόλαιος σχεδιασμός που δεν δίνουν την απαραίτητη βαρύτητα σε αυτό.
    Εγώ εκεί κράζω,δεν το δέχομαι και φυσικά δεν μπορώ να δεχτώ πως γνωρίζω εγώ καλύτερα από τους αρμόδιους να όμως που συμβαίνει το κριτήριο το δικό μας πολλές φορές να είναι καλύτερο από το δικό τους.Απλά εμείς δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες που υπάρχουν πάντα μέσα σε μια ομάδα.

    Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής:
    Στο τμήμα μπάσκετ δεν θα το δεις αυτό-όλες οι κινήσεις είναι ενδελεχώς μελετημένες.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos For Ever Μ αρέσει που λες ότι δεν είσαι μπασκετικός.. και μιας και είναι της μόδας οι αμερικανιες: respect σε ο,τι έγραψες φίλε

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρή
    Το λέω με σιγουριά πως θα γυρίσει ο Σάσα για 2 βασικούς λόγους.

    Πρώτον δεν έχει τη σωματοδομή να αντέξει το ξύλο αν και φτιάχνεται αυτό, αλλά το κυριότερο τον πήρανε σαν 3 τεσσάρι πράγμα που και τον πάει πίσω πολύ και δεν θα τον αφήσουν να δείξει αυτά που ξέρει ,κυρίως όμως δείχνει πως δεν έχουν επενδύσει επάνω του ώστε να τον είχαν τουλάχιστον 2ο τεσσάρι και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.
    Και είναι κρίμα για τέτοιο παίχτη.
    Σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε να πετύχει δεν το συζητάμε αλλά ρεαλιστικά δύσκολο.

    Όσον αφορά τον Αναστάση τώρα.
    Μπάσκετ βλέπουμε από την εποχή του 90 συνεχώς όταν θυμάμαι έπαιρνα το θρυλικό περιοδικό τρίποντο του Συρίγου του αείμνηστου και είχα μαζέψει τόνους από αυτο,Τι θέλω να πω.
    Μου αρέσει η ουσία και τα σωστά συμπεράσματα και όχι η βλακεια και επειδή είναι καθαρά μπασκετικός κάνει σωστές αναλύσεις γιατι κατανοεί το άθλημα.
    Για αυτό μου αρέσει να τον ακούω γιατί έχει επιχειρήματα και είναι τεκμηριωμένος ο λόγος του, άσε που και εμένα με τρελαίνει το ύφος του που τα χώνει και ξεφτυλιζει και τους δημοσιογράφους.
    Είναι από τους ελάχιστους παρεπιπτόντως που για τον Σίκμα είπε τα καλύτερα απλά σημείωσε θέλει χρόνο.Αυτά για την ουσία του αθλήματος.

    Εγώ όπως και οι περισσότεροι (99%)είμαστε ποδοσφαιρικοί οι πραγματικά μπασκετικοί είναι ελάχιστοι.Αυτή είναι η μία και μόνη αλήθεια.
    Επειδή όμως είμαι Ολυμπιακός και παρακολουθώ χρόνια μπάσκετ και το αγαπαω φυσικά,γνωρίζω και αξιολογώ με ακρίβεια τα δεδομένα.Το μπάσκετ είναι απλό άθλημα αν καταλάβεις τη φιλοσοφία του μην κοιτάτε που έχει γίνει τώρα πολύ πολύπλοκο με τα συστήματα που τρέχουν οι προπονητές.
    Οι αρχές του όμως είναι συγκεκριμένες.

    Η ομάδα των τελευταίων 2 χρόνων εχει διδάξει μπάσκετ και φέτος θεωρώ θα είναι η αποθέωση αυτής της 3ετιας και ίσως και το τέλος αυτής της ομάδας.
    Για αυτό θεωρώ έχουν τεράστιο κίνητρο να τελειώσουν τη δουλειά που αφήσανε το Μάιο.

    Καθόμουν προχτές και έβλεπα πάλι τον τελικό στιγμιότυπα,ξέρω μαζοχιστικό και έχω να πω το εξής για όσους σκούζουν για ηγέτες.

    Καλός ο ηγέτης και έχει τα balls να πάρει τη μπάλα στο τέλος αλλά δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα καθαρίσει τη φάση.Παίζεις με τις πιθανότητες.
    Στατιστική είναι.Και ο Σπανούλης είχε χάσει πολλά.

    Λέω λοιπόν:
    2.15 πριν το τέλος είμασταν μπροστά 6 πόντους 78-72 πριν βάλει το καλάθι ο Κάναν.
    Πόσες φάσεις χάσαμε μόνοι μας?
    Ποντικομαμής-Βεζένκοφ-Φαλ.
    Μιλάμε για καθαρή αυτοκτονία αν δεις το Βεζένκοφ να σουτάρει απο τα 8 μέτρα.
    Δηλαδή δε φταίει ο ακατανόμαστος μόνο αλλά φαντάσου όταν ο Βεζένκοφ παίρνε εξεζητημένο τρίποντο και το χάνει τότε πως είναι δυνατόν μα έχεις τύχη?

    Αυτό πάει να φτιάξει φέτος ο Μπαρτζώκας και να πετύχει,να σιγουρέψει το καλάθι όχι με έναν παίχτη που θα πάρει τη μπάλα,αλλά μέσω της κυκλοφορίας να βρεθεί ένας οποιαδήποτε παίχτης να τη βάλει μέσα σχετικά εύκολα.
    Σε αυτό στοχεύει και πιστεύω θα τα καταφέρει.
    Επίσης έχει αλλάξει ο coach,αν δει ότι κάποιος παίχτης δεν θα του βγει θα τον αλλάξει φέτος μέσα στη χρονιά.

    Όσον αφορά τα στατιστικά είναι μια πολύ ωραία κουβέντα για αναλύσεις αλλά το σίγουρο είναι ότι κατά κανόνα τα νούμερα σχεδόν πάντα λένε και αποτυπώνουν την αλήθεια.
    Δεν πιάνουν όλες τις παραμέτρους αλλά δύσκολα αλλοιώνουν την γενική εικόνα.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΈΛΕΟΣ Φίλε εμένα γενικά δεν μου αρέσει να στολίζω τους άλλους με κοσμητικά επίθετα. Θα μπορούσα κάλλιστα να το κάνω γιατί το λεξιλόγιο μου είναι αρκετά πλούσιο. Όμως απέχω συνειδητά. Αν πρόσεξες στο τετριμμένο "σε γλεντάνε" του κυρ Σάκη δεν απάντησα ανάλογα παρόλο που θα μπορούσα. Αυτό δεν το κάνω επειδή είμαι μεγαλόψυχος αλλά επειδή ξέρω οτι όλα αυτά οδηγούν σε ένα φαύλο κύκλο. Νιώθω πάντως (χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα ονόματα και δεν εννοώ απαραίτητα τον ΣΑΚΗΣ με τα κεφάλαια) μια αγωνία και έναν ζήλο για να "την πουν" αν κάνει κάποιος τολμήσει να κάνει αρνητικά για τους πολυαγαπημένους προεδράρες τους. Και η πλάκα είναι οτι ο συγκεκριμένος κύριος με επιπλήτει εμένα αν πω κάτι κακό για τον μπασκετικό Ολυμπιακό ενώ την ίδια στιγμή τον έχω δει να κάνει κατά καιρούς σχόλια αρνητικά για την ποδοσφαιρική ομάδα. Βέβαια τώρα που πάει καλά ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο δεν τον βλέπω και τόσο δραστήριο χαχα!!! Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου οτι δεν πρέπει να ασχολούμαι με τέτοιους τύπους γιατί απλά χάνω τον καιρό μου. Στο μόνο που διαφωνώ είναι στην χρήση των κοσμητικών επιθέτων αν και δεν είμαι καλόγερος. Η ειρωνεία και η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση.

    Πριν από λίγο καιρό κάποιος "πονηρός" με τα πολλά προφίλ (που βέβαια είμαι σχεδόν σίγουρος ποιος είναι) έκανε την "πονηριά" και αντέγραψε το nic μου γράφοντας πως θέλω ο Μαρινάκης να πάρει να πάρει το μπάσκετ κάτι που βέβαια ποτέ δεν έγραψα. Μετά φαίνεται φοβήθηκε οτι θα φάει ban αν το ξανακάνει και κάθισε στα αυγά του στο συγκεκριμένο θέμα.
    Γενικά η όλη κατάσταση έχει γίνει αστεία. Λέω κάτι αρνητικό για τους Αγγελόπουλους αμέσως μου ορμούν. Λέω κάτι θετικό για τον μπασκετικό Ολυμπιακό με λένε κωλοτούμπα. Δεν τους πιάνεις πουθενά χαχαχα!!! Την ίδια στιγμή όμως για κάποιους ισχύουν αλλά μέτρα και άλλα σταθμά στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό του Μαρινάκη. Αν είχαν την ποδοσφαιρική ομάδα οι Αγγελόπουλοι τότε ίσως μερικοί να τα έβλεπαν όλα ωραία. Εμένα πάντως δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού αρκεί να ενεργεί σαν πρόεδρος των κυβικών του Ολυμπιακού έχω να τους πω οτι τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Ας το πάρουν λοιπόν απόφαση. Αν δεν του αρέσουν αυτά που γράφω και πάλι ΞΥΔΑΚΙ!!!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    "Ελεος" βγάλε τη φουστα σου και γράψε με το όνομα που έγραφες,κράζεις αυτόν που αλλάζει ονόματα που εσύ αυτό κάνεις συστηματικά ξεφτιλα(όχι αντρα).οι γυναικουλες φοβούνται να γράψουν με το όνομα τους. Σε έχω εξευτελισει με τα ινκ που απέδειξαν όσα έλεγα και από τότε βγαινεις με άλλα ονοματα λες και δε ξέρουμε ποιος είσαι.εισαι κ λίγος στο μυαλό.ψαξε να βρεις τα φρύδια να γραφεις με το όνομα σου αλλά που να τα βρεις...

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke μην ασχολείσαι με αυτόν τον φαφλατα.Ενας τυπακος της πλάκας είναι όπως ο άλλος ο κακομοίρης ο arrow πως λέγεται, εκείνο το υποκείμενο ο πητας, ένας άλλος που αλλάζει συνεχώς ονόματα, εκείνος ο αστυνόμος ο Τάκης, αυτοί είναι οι έξυπνοι του σάιτ.Εμφανιζονται και κάνα δυο περιστασιακά τρολακια και έδεσε το γλυκό.Μην ανοίγεις διάλογο με αυτούς, αυτούς τους ακουμπάς και λερωνεσαι.... Φιλικά.....

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορισμένοι πραγματικά έχουν μεγάλη πλάκα! Διαμαρτύρονται οτι δεν λέω καλή κουβέντα για τους προεδράρες των ονείρων τους (γιατί για τον Μπαρτζώκα λέω τα καλύτερα που κάνει θαύματα με το μπάτζετ που του δίνουν) αλλά από την άλλη στο ποδόσφαιρο βγαίνουν σχεδόν μόνο όταν δεν πάει καλά η ομάδα. Ότι πείτε παλικάρια! Εγώ είμαι μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δεν μου καίγεται καρφάκι ποιος είναι πρόεδρος αρκεί η ομάδα να πάει καλά. Αν δεν σας αρέσει ΞΥΔΑΚΙ!!!!!!!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορισμένοι πραγματικά έχουν μεγάλη πλάκα! Διαμαρτύρονται οτι δεν λέω καλή κουβέντα για τους προεδράρες των ονείρων τους (γιατί για τον Μπαρτζώκα λέω τα καλύτερα που κάνει θαύματα με το μπάτζετ που του δίνουν) αλλά από την άλλη στο ποδόσφαιρο βγαίνουν σχεδόν μόνο όταν δεν πάει καλά η ομάδα. Ότι πείτε παλλικάρια! Εγώ είμαι μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και δεν μου καίγεται καρφάκι ποιος είναι πρόεδρος αρκεί η ομάδα να πάει καλά. Αν δεν σας αρέσει ΞΥΔΑΚΙ!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...