roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Διεκόπη στο 33' το φιλικό με Προμηθέα

underarmor
redwell

Στο πρώτο φιλικό της σεζόν που ολοκληρώθηκε μόλις στο 33’, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Πάτρα από τον Προμηθέα με 45-61.

Ο αγώνας, στον οποίο εξαρχής οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες (ήταν εκτός οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Νάιτζελ Γουϊλιαμς- Γκος και οι διεθνείς, Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Μουστάφα Φαλ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ, προέκυψαν κι άλλες απώλειες...

Πιο συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό ο Άλεκ Πίτερς υπέστη διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ στο 33’ υπέστη τράβηγμα ο Τζορτζ Πάπας και το ματς διακόπηκε οριστικά, καθώς ο Ολυμπιακός έμεινε με επτά παίκτες.

Δεκάλεπτα: 21-17, 40-30, 56-43, Οριστική διακοπή στο 33ο λεπτό: 61-45.

Προμηθέας (Παπαθεοδώρου): Κάουαν 11, Κόνιαρης 5, Χρυσικόπουλος 3, Βασιλείου, Στέφενς 2, Μπαζίνας 4, Χέιλ 14, Ετσενίκε 16, Κόφει 6.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Κάνααν 8, Οικονομόπουλος 7, Ροζακέας, Πάπας 9, Τσάμης 3, Πίτερς 10, Σίκμα 5, Τανούλης 3, Αμπόσι.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

50 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    θοδωρής 13 ρε τι μπαγλαμάς είσαι συ ρε

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσάς ραδικόζουμo σας τους είχε κάνει. ΧΑΧΑΧΑ REDGOAL περιμένω να δημοσιευθεί ,όπως και του τρολ έτσι;;;

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο "αγαπημένος" σου είναι βέβαιο γιατί έχεις καλοπερασει μ αυτόν, μαρμελάδα σας τους είχε κάνει. Αγαπημένος στο προφίλ που κράζεις στο μπάσκετ, παράδειγμα προς αποφυγήν σ αυτό που κράζεις στο ποδόσφαιρο. Έτσι είστε τα ψυχακια. Τι να κάνουμε.

  • RedGyver
    RedGyver Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο τραυματισμός του Πίτερς ίσως είναι για καλό!! Ίσως ο Μπαρτζώ αναθεωρήσει και κινηθεί για 3αρι και όχι για 2αρι. Συμβαίνει συχνά ένα τυχαίο γεγονός να γράψει διαφορετικά την ιστορία.
    Βέβαια έχει μεγάλη σημασία και το τι κυκλοφορεί εκεί έξω. Η ομάδα είναι έτοιμη και κολλάς ένα τελευταίο κομμάτι που πρέπει να ταιριάζει.
    Αν αυτό που ταιριάζει δεν υπάρχει, τι κάνεις??
    Πετάς τα λεφτά σου???

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Γαύρος ετών 57 EΤΣΙ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 16:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρολάκι παίξε με τα πόμολά σου , να πάρεις και το χαρτζιλικάκι σου από τον τράκη και προχώρα .Δεν θα κάνουμε εδώ μέσα τα παιδάκια του δημοτικού. Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ , ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΟΡΚΟ .

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Naruhitos guard μια χαρα ηταν ο σχεδιασμος των φιλικων ... οι 7 παικτες που ειχαν κανει προετοιμασια με τον Ολυμπιακο ( και οχι με τις Εθνικες ομαδες ) χρειαζονταν ενα "ξεμουδιασμα" και με Μακ Κισικ , Γκος το φιλικο με τον Προμηθεα ηταν ταμαμ ... αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εγινε το φιλικο αφου θα αππυσιαζαν οι δυο παικτες ... πιθανοτατα καποια χορηγια ή απλα ο Ολυμπιακος δεν ηθελε να αθετησει την ηθικη δεσμευση με την Πατρινη ομαδα ... μικρο το κακο .. απο Δευτερα θα ειναι απαντες παροντες εκτος απο τον τρομερο και φοβερο Μιλου που ερχεται με φορα απο την Απω Ανατολη ....

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal συμφωνούμε ο Χίγκινς είναι ρίσκο αλλά χίλιες φορές να πάμε σε αυτήν την λύση και να ρισκάρουμε αντί για τον Πρέπελιτς που έγραψε ένας φίλος παρακάτω!!!!!

  • KΡ
    Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard: Φίλε έχασες!!! Από τη στιγμή που ξεστόμισες την απαγορευμένη λέξη "λάθος σχεδιασμός φιλικών" έχεις μπει στη λίστα με τους "τρολ κρυφοβαζελους", σύμφωνα με τα γιουσουφάκια που κυκλοφορανε εδώ μέσα.!!
    Για να σοβαρευτούμε όμως. Το ανησυχητικό για μένα είναι η συγκυρία (;) τραυματισμών σε τόσο πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας. Σε συνδυασμό με την σωματική και πνευματική επιβάρυνση των διεθνών που θα επιστρέψουν δεν είναι καλά μαντάτα. Περισυ η έξοχη πορεια μας οφείλετο και στην απουσία σοβαρών τραυματισμών. Ελπίζω και εύχομαι οι φόβοι μου να αποδειχθούν αβάσιμοι.

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓEIA ΣΟΥ ΦΙΛΕ RED7ARROW

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΚΟΜΑ

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...