roumeliotis

Carwiz

Με Αρμάνι το φιλικό για Σπανούλη

casino loutrakiou
redwell

Την Αρμάνι Μιλάνο θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο φιλικό-γιορτή για να τιμήσει τον θρυλικό αρχηγό Βασίλη Σπανούλη.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έκανε γνωστί ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα έρθει στο ΣΕΦ για το μεγάλο ματς, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ετόρε Μεσίνα, στυις οποίες ο Ιταλός τεχνικός αποθεώνει τον Red-Span.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Στις 17/9/2023 η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα τιμήσει τον μύθο Βασίλη Σπανούλη και σ’ αυτή τη γιορτή θα είναι παρόντες όλοι οι φίλοι του. Συμπαίκτες και αντίπαλοι που είχε σ’ αυτή τη μοναδική διαδρομή που διένυσε στα παρκέ.

Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας θα βρεθούν και οι πρωταθλητές Ιταλίας. Η Ολίμπια Μιλάνο θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της τελετής.
Για αυτό το φιλικό προς τιμή του V-Span μίλησε ο προπονητής και πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα:

«Η Ολίμπια Μιλάνο, ως οργανισμός, είναι περήφανη και τιμάτε από το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο παιχνίδι – γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη. Υπήρξε ένας τρομερά ικανός παίκτης που επηρέασε μια γενιά αθλητών και φιλάθλων σ’ όλη την Ευρώπη με τις κρίσιμες φάσεις του, τη δημιουργικότητα και τη διαχρονικότητα του», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον κοουτσάρω αλλά βίωσα τη δυσκολία να είσαι αντίπαλος προπονητής σ’ ένα τόσο μεγάλο παίκτη που ήταν «εφιάλτης» για μένα και για κάθε άλλο προπονητή.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ένας τρομερά ανταγωνιστικός και… νικητής παίκτης, αλλά και ένας άνθρωπος και αντίπαλος υψηλού επιπέδου. Για μένα προσωπικά κα για την Ολίμπια Μιλάνο, η 17 Σεπτεμβρίου θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με έναν αληθινό πρωταθλητή».

Οι πρωταθλητές Ιταλίας εκτός από τη γιορτή προς τιμή του Βασίλη Σπανούλη, θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τους νταμπλούχους Ελλάδας την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • ZXR
    ZXR Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΙΛΑΝΕΖΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΙ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΥΠΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ,ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ,ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΝΤΙΤΣ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

  • markos
    markos Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    σε μια πολιτισμενη χωρα για μενα θα επρεπε να παιξουν ολυμπιακος-παναθηναικος κ να παιξει κ στις δυο ομαδες κ με φιλαθλους κ των 2 ομαδων να τον αποθεωσουν.αλλα εδω ειμαστε ελλαδισταν

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 05:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @ZXR

    Γελοιότητες. Ο 3 φορές καλύτερος προπονητής της ευρωλίγκας έχει ήδη μία κατάκτηση με το Θρύλο. Μακάρι σε 15 χρόνια που θα αφήσει τους πάγκους να αναλάβει ο Σπανούλης και να πάρει όχι μία, 10 ευρωλίγκες! Μέχρι τότε το κόμπλεξ σας με το Μπαρτζώκα εκεί που ξέρετε.

  • ZXR
    ZXR Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ,ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΠΑ!

  • Τόλης7
    Τόλης7 Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι και η καλύτερη επιλογή, για μια τόσο ιστορική βραδιά. Δεν υπαρχει κάποιος ουσιαστικός λογος, να παίξουμε κοντά στην Ολύμπια. Ο μοναδικος λογος ειναι ο Σταυρόπουλος, που εκανε την διαδικασία πολύ πιο εύκολη.
    Το καλύτερο θα ήταν να παίξουμε σε μια ομαδα μεικτή Euroleague All-Stars. Με παικτες legends που εχουν παιξει κόντρα στον παντοτινό αρχηγό μας. πχ Ναβαρο, Γκασόλ, Γκαρμπαχοσα, Κιριλένκο, Χαινς, Μπογκντάνοβιτς, Μαριανοβιτς, κτλ

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΓΕΤΗΣ κ ΣΗΜΑΙΑ του ΘΡΎΛΟΥ..οχι σαν κάτι αλλα ανθρωπάκια ΑΧΑΡΙΣΤΑ το λιγότερο....

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal στο βίντεο της ΚΑΕ για τον Σπανούλη στην αρχή γνωρίζεις ποια είναι η ομάδα που αγωνίζεται πιτσιρικάς με την κίτρινη φανέλα ;;;

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal τι έγινε χθες με το σελίδα σας ;;;

    REDGOAL: Αλλαγή σέρβερ

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπανούλης ένας και μοναδικός !!!

  • Argonauts Magnisia
    Argonauts Magnisia Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ! ( ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΟΟΥΤΣ Ο κος ΈΚΤΟΡΑΣ ΜΕΣΙΝΑ )

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...