roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Όταν ήρθα εδώ ήθελα το τριπλ κράουν...»

underarmor
redwell

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην ΕΡΤ για την κατάκτηση του τίτλου και του τρεμπλ και φυσικά για την περιπέτεια όλης της σεζόν, με τον Αμερικανό κάτοχο ελληνικού διαβατηρίου πλέον πόιντ γκαρντ να αφιερώνει τον τίτλο και τις κούπες στον κόσμο του Ολυμπιακού. Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή Τζάμπολ:

«Είναι σίγουρα μία τεράστια επιτυχία γι’ αυτή τη χρονιά και το να ολοκληρώνεις με τον τρόπο που το κάναμε, με κάνει χαρούμενο. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα της οποίας ήμουν ποτέ κομμάτι.

Ξέρετε, είναι σημαντικό το να είμαι μέρος αυτής της ομάδας, με αυτά τα παιδιά, το πώς παλέψαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ακόμη και με μερικά σκαμπανεβάσματα που είχαμε, όλοι ήταν σταθεροί και προσπαθούσαμε όλοι μαζί να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό με σκληρή δουλειά.
Για αυτό εξάλλου είχαμε και αυτά τα αποτελέσματα. Αυτό είναι που σου προκαλεί και ικανοποίηση σε αυτή την ομάδα. Αυτές οι επιτυχίες και ο θαυμασμός με έκαναν να έρθω εδώ στον Ολυμπιακό. Αυτό το είδα από το πρώτο κιόλας λεπτό Έκανα το σωστό. Υπήρχε μεγάλο κίνητρο για τρόπαια και το κάναμε πράξη».

Για το πού αφιερώνει τον τίτλο: «Φυσικά τον αφιερώνω στον κόσμο μας. Στη Θύρα 7. Το ΣΕΦ έχει απίστευτη ατμόσφαιρα ακόμη κι όταν είχαμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Πάντα μας υποστηρίζουν».

Για την επόμενη σεζόν: «Όταν ήρθα εδώ ήθελα το τριπλ κράουν. Δεν το καταφέραμε ακόμη οπότε, έχουμε δουλειά ακόμη να κάνουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard τι λες τωρα;; χαμος..!
    DeCoupePe τα σαϊτ του εξωτερικου δεν ξερουν τοσα χρονια περι τινος προκειται ,οταν μιλαμε για πορτοκαλι σαϊτ; απαραδεκτοι
    Εντωμεταξυ ο Αταμαν θα ναι στο διοικητικο συμβουλιο της εφες και παραλληλα προπονητης σε ελληνικη ομαδα..
    Επισης εχει καταφερει να κανει μια αποτυχημενη χρονια 1ον εχοντας πανακριβη ομαδα που δεν περασε στους 8 και 2ον ξεπεφτοντας να προπονησει την 17η ομαδα της γιουρολιγκ..και να τον παρουσιαζουν και σαν σουπερ χοτ προπονητη..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, διαβάζω τα Ευρωπαϊκά σάιτ που διάβαζα και αναφέρουν σαν πηγή το γνωστό βοθροσαιτ..τις τελευταίες μέρες έχω πάθει πλάκα, κυριολεκτικά σοκαριστεί!

    Η προπαγάνδα τους είναι τόσο στοχευμένη, συνεχής και βαθιά που δημιουργούν πλέον Πανευρωπαϊκα αφηγήματα υπέρ τους, ή κατά αυτών που βλέπουν σαν εμπόδιο για την άνοδό τους (με τον Μπαρτζώκα πρώτο και τον Ολυμπιακό κατά συνέπεια).

    Θέλει προσοχή και προσπάθεια, γιατί δημιουργούν τετελεσμένα και ιστορίες πολύ δυσάρεστες.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Το βοθρο-σαϊτ εχει το ελευθερο απο τους δυο μεγαλο-ατζεντηδες να βγαζει fake news. Ο Μισκο εχει πελατη τον Αταμαν και εχει περασει χειροπεδες στον ΔΓ. Ο δε της Οκταγκον εμφανιζεται σε αγωνα Παναθηναϊκου-Ολυμπιακου με πρασινο κουστουμι στο ΟΑΚΑ! Μαλιστα, το ειδαμε κι αυτο!

    Το βοθρο-σαϊτ εχει ξεπατωσει το ιντερνετ με 'αποκλειστικα' για δηθεν παχυλες προτασεις σε παιχτες της Οκταγκον που παιζουν στην Παρτιζαν ή στον Ερυθρο Αστερα και δεν τρεχει μία για τους ατζεντηδες. Ετσι οπως πανε, σε λιγο θα αγορασουν ολη την Παρτιζαν και θα επιστρεψουν στους Σερβους μερικους παιχτες ετσι για να εχουν να παιζουν κι αυτοι.

    Οσο δε αφορα τη fake προταση της Μονακο στον Μιλουτινοφ (κι αυτος της Οκταγκον), ουτε κιχ. Ουτε επιβεβαιωση ουτε διαψευση, τιποτα. Μεχρι και το basketnews βγηκε να τη διαψευσει, ειδατε ομως τιποτα πχ. απο το φερεφωνο της Οκταγκον στο ιντερνετ (δεν γραφουμε το σαϊτ για να μη δημιουργησουμε προβλημα στο Ρεντγκολ)?

    Εχουν βαλει στη μεση τον ΔΓ και εχουν σκοπο να του φανε γυρω στα 30εκ σε βαθος διετιας. Βεβαια, δεν ειναι ολα δικα του λεφτα οπότε οποιος προλαβει, προλαβε, ετσι σκεφτονται!

    Και βεβαια, εχουν σκυλλιασει με τον Μπαρτζωκα και τον Ολυμπιακο που εχει σταματησει να κοιταει παιχτες που προτεινουν οι ιδιοι και παιρνει μονο εκεινους που θελει το κλαμπ.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλη μου Νίκη πρώτα απ ' όλα χαίρομαι που είσαι φίλαθλος του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα που ασχολείσαι με το μπάσκετ ? . Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είδα κάποια site τα οποία υποτίθεται είναι αντικειμενικά τώρα τα βλέπω να προωθούν το βάζελο . Ο λόγος έλα ντε . Μάλλον τους πονάμε
    πολύ και δεν το χωνεύουν ακόμα . 17 - 0 δεν είναι και λίγο !!!!!!!!!! Μακριά από βρωμιές και θα τα λέμε εδώ στο Redgoal . . .

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @izaiakertis@gmail.com δεν ξερω ποια ειναι τα φιλοβαζελα σαϊτ ,εκτος απ τα πολυ γνωστα, αλλα εχει πεσει τοσο σπρωξιμο, που πολλες απ τις ειδησεις της τουρκοομαδας ,ειναι πλεον καθημερινα σε σαϊτ που μεχρι πριν κανενα εξαμηνο τα θεωρουσα ολυμπιακα..

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 06:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης αλάνια θα ήθελα να αναφέρω τι χολή βγαίνει το γνωστό βοθροsite. Να μην το αναφερω. Τους ανοίξαμε για τα καλά δεν μπορούν να ηρεμήσουν . Ποιο άλλο είναι φιλοβαζελο να ξέρουμε ;;; Θα τα αγαπήσουμε και φέτος τα βαζελια !!!!

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο βάζελος θα παραγγείλει τεράστια ντισκομπάλα για τα μεταξύ μας παιχνίδια . Τουρκόγυφτε τι σε περιμένει !!! Θα δεις τι είναι ο Ολυμπιακός !!! Τόμας λύσσα ξανά και σκιστους !!!

  • al-7
    al-7 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    R O B O C O P.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε ρε αλάνι. Θα πάρουμε και άλλα μην ανησυχείς !!! Τόμας αλάνι μεγάλο !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...