roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ο σχεδιασμός εξαρτάται από τον Βεζένκοφ»

underarmor
redwell

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας όπου μίλησε τόσο για την πετυχημένη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε όσο και για το τι έχει κατά νου για το χτίσιμο του Ολυμπιακού της ερχόμενης χρονιάς.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη βαρύτητα που έχει η περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και σχολίασε την υπόθεση του Κώστα Σλούκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Coach-B:

«Την πρώτη χρονιά που ήρθα μετά τα Χριστούγεννα, η Ευρωλίγκα διεκόπη λόγω του κορονοϊού. Δεν ολοκληρώθηκε κάτι. Το ίδιο και στη δεύτερη χρονιά, που ήταν με ιδιαίτερες συνθήκες.

Θα έλεγα πώς ήταν μία προεργασία γιατί ήδη προσθέταμε παίκτες, στο ρόστερ μας. Αρχίσαμε να φτιάχνουμε το βασικό μας κορμό, για να έχουμε τα επόμενα χρόνια μία win mentality.

Ο πρώτος χρόνος δεν είχε στεναχώριες. Κάθε χρονιά, έχει τα δικά της. Θυμάμαι τις καλές και τις κακές στιγμές από όλες τις σεζόν και όχι μόνο αυτές που καταλήγουν σε τίτλους»

Για τον τελικό της Euroleague που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ: «Στον αθλητισμό σε αυτό το επίπεδο δεν χρειάζεται ένα επιτυχημένο ή ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα για να σου δώσει κίνητρο για την επόμενη.

Ισχύει για όλους στον οργανισμό. Θα κατέβουμε με την ίδια δίψα κάθε χρονιά, είτε έχαναν το σουτ ο Μίτσιτς και ο Γιουλ, είτε το έβαζαν. Η χρονιάς μας ήταν πολύ επιτυχημένη στην Ευρωλίγκα. Κάναμε συγκλονιστικές εμφανίσεις. Στον αθλητισμό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα».

Για το ότι αποδέχονται τις ικανότητές του ως προπονητή ακόμα και οι αντίπαλοι: «Ξέρω τη δουλειά που κάνω και σε ποια χώρα την κάνω. Ξέρω επίσης ποια ομάδα εκπροσωπώ και τι συναισθήματα αυτή προκαλεί.

Δημιουργείται φθόνος, χαρά ένταση και είμαι προετοιμασμένος για ό,τι κι αν συμβεί. Νιώθω, μπορώ να πω, μία δικαίωση, γιατί προέρχομαι από την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Γνωρίζω ότι η σχέση των φιλάθλων του Ολυμπιακού με τον εκάστοτε προπονητή δεν είναι εύκολη, επειδή οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι και προπονητές στην κερκίδα, όπως γίνεται και σε όλα τα αθλήματα εδώ στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός αποκτά όλο και περισσότερο μπασκετικό κόσμο, χρόνο με το χρόνο. Πρέπει να είσαι όμως προετοιμασμένος για όλες τις εκδοχές».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κώστα Σλούκα: «Μόλις ολοκληρώσαμε μία χρονιά επιτυχημένη σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ τα πρόσωπα. Είμαστε όλοι αναλώσιμοι.

Έχει ένα μοντέλο, παράγει παίκτες, προπονητές και όποιος έρχεται στην ομάδα στην πλειοψηφία, βελτιώνεται κι αυτό οδηγεί την ομάδα να κάνει αυτά που κάνει. Αν τώρα πρέπει να πούμε ότι ο Σλούκας έπαιζε δυσαρεστημένος όλη τη χρονιά, εγώ δεν το ξέρω.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν περισσότερο, έτσι κι ο Κώστας. Πάντα αυτή είναι η διαδικασία. Έκανε μία εκπληκτική χρονιά ο Κώστας, είχε κάποιους τραυματισμούς που τον περιόρισαν, αλλά στο τέλος ήταν πολύ καλός. Ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ μας».

Για τον Κάνααν και τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο: «Ο Κάνααν δεν είναι ένας παίκτης που έχει πολύ την μπάλα στα χέρια του. Είναι παίκτης off screen. Μπορεί να πάρει την μπάλα και να εκτελέσει γρήγορα.

Στον Ολυμπιακό ανέβηκε επίπεδο. Κανείς δεν παίζει 35 λεπτά και πάνω στην Ευρώπη, πόσο μάλλον στον Ολυμπιακό. Ο Κάνααν ήταν σημαντικό κομμάτι για την ομάδα μας.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν κλειστό συμβόλαιο για του χρόνου, υπάρχουν παίκτες που έχουν option από την ομάδα και σήμερα συναντηθήκαμε με τους Προέδρους για να χαράξουμε μία στρατηγική όσον αφορά τις ανανεώσεις που πρέπει να κάνουμε.

Είναι σημαντικό ότι το πώς θα δομηθεί ο φετινός Ολυμπιακός εξαρτάται από τον Σάσα. Υπάρχουν οι ανανεώσεις του Παπανικολάου και του Σλούκα που θα θέλαμε πολύ να μείνουν. Όμως εάν ο Βεζένκοφ φύγει θα δημιουργήσει μία νέα κατάσταση και ίσως θα πρέπει ο Ολυμπιακός τότε να αλλάξει και μορφή.

Δεν μπορούμε να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις. Δεν ανησυχώ, έχουμε σημαντικό κορμό. Αν με ρωτάτε θα ήθελα να έχουμε την ίδια ομάδα και του χρόνου, με ίσως μόνο μία προσθήκη παίκτη.

Σε τελική ανάλυση, νομίζω είμαστε ένας οργανισμός που πολλοί παίκτες και προπονητές θα ήθελαν να δουλέψουν εδώ».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

47 σχόλια

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα είμαστε σε αναμενενα κάρβουνα αλλά χαλάλι του

  • Panos7
    Panos7 Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Combo guard: super περίπτωση αν φύγει ο Σλούκας είναι ο jordan loyd της monaco.

    REDGOAL: Έχει συμβόλαιο φίλε

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal πωτε θα ξέρουμε για το βεζενκοφ ότι μεινει

    REDGOAL: Μέχρι 15 Ιούλη που λήγει το NBA out. Ουσιαστικά όμως μέχρι τέλος του μήνα θα έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό

  • Gabriel 7
    Gabriel 7 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σλουκας είναι μέρος της ιστορίας του ολυμπιακού πρέπει να μείνει οπωσδήποτε !
    Να δείτε πως αν η ομάδα μείνει η ίδια + μιλουτινοφ + ένα άσσο ακόμα , του χρόνου θα πάρουμε ευρωλιγκα!

  • driv33
    driv33 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 23:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή βλέπω ότι πολλοί θεωρούν ότι αν αποκτηθεί ο μιλουτινοφ, θα κρατήσει η ομάδα μπολομποι και Πίτερς και θα μπορεί ο Τζόελ να κατεβαίνει στο τέσσερα και ο Πίτερς στο τρία θα πω ότι ο Πίτερς δεν μπορεί να παίξει στο τρία παραμονο στο δεύτερης ταχύτητας ελληνικό πρωτάθλημα.στην Ευρωλίγκα οι σμολ φόργουορντ είτε θα είναι αθλητικοί γρήγοροι , είτε καλοί σουτέρ από το τρίποντο, ειτε παίκτες που μπορούν να ποσταρουν.ο Πίτερς δεν μπορεί να μαρκάρει κανένα τριάρι Ευρωλίγκας.. κλαιμπερν.. χεζονια.. ναναλι..χιλιαρντ. .κολσον..οπωσδήποτε χρειάζεται να αποκτηθεί τριάρι.

  • @ris
    @ris Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρά τα είπε ο κοουτς. Η ομάδα πάνω απ όλους. Ο βεζε ρυθμιστής για την καινούργια ομάδα. Τώρα για τον σλουκα, εγώ τον θέλω ΑΛΛΑ, έχει και τα θέματα του, είναι αργος, τον σημαδεύουν πολύ στην άμυνα και είναι τρύπα. Στην επίθεση όμως φέτος ήταν απίστευτος εκτός λίγων εξαιρέσεων. Στα συν ότι ειναι και Έλληνας. Είμαι σίγουρος ότι ο μπαρτζω έχει στο μυαλό του και τον αντικαταστάτη του, χωρις να σημαίνει ότι θα του βγει σίγουρα. Τώρα ο Σλούκας δεν είμαι σίγουρος ότι θα παει σε κάποια top ομάδα και θα βρει αυτά που ζηταει. Αν μιλάμε για δεύτερες ομάδες τότε ναι, στα 33 του μπορεί να παει κάπου και να είναι το νούμερο ένα. Σε κάθε περίπτωση ο μπαρτζω εχει τον τελευταίο λόγο όπως και πρέπει να είναι.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα με τις ανανεώσεις Σλούκα και Παπ δεν είναι ούτε τα λεφτά ούτε τα λεπτά συμμετοχής ούτε ο ρόλος αφού ο μεν Σλούκας πήρε όλα τα σημαντικά σουτ και άρα θεωρείται αυτός που αποφασίζει ενώ ο Παπ έχει πολλαπλό ρόλο μιας και μέχρι εντολές σε ταιμ αουτ έδινε άρα δεν υπάρχει πρόβλημα με το Μπαρτζωκα. Οι δύο παίκτες δεν έχουν ανανεώσει ακόμα γιατί ζητούν κλειστά τριετή συμβόλαια και οι Αγγελόπουλοι διστάζουν να δώσουν σε δύο τριανταριαχρονους. Νομίζω τελικά θα βρεθεί λύση. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της πράσινης προπαγάνδας.

    REDGOAL: Τριετή δίνει ο Ολυμπιακός και στους δυο

  • Χαρησ
    Χαρησ Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal πωτε , θα έχουμε το ραντεβού του Σλούκας με τους Αφοί Αγγελόπουλοι

    REDGOAL: Μπορεί Παρασκευή για να υπογράψει φίλε. Κρήτη είναι τώρα...

  • El payaso
    El payaso Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σλούκας πρέπει να τελειώσει την καριέρα του στον Θρύλο...

  • RED WINNER
    RED WINNER Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ προσωπικά πλέον έχω εμπιστοσύνη μόνο στον κοουτς Μπαρτζώκα.Προφανως θέλουμε όλοι να μείνει ο κορμός και με ελάχιστες προσθήκες να βελτιωθούμε όσο είναι δυνατόν.Οσον αφορά το Σλουκα δε μου προκαλεί κάτι εντύπωση.Αυτα έκανε και παλιότερα, αυτό κάνει και τώρα.Στην ουσία παιδιακιζει ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το.Κανεις δεν εγγυάται χρόνο συμμετοχής,με τον Ομπράντοβιτς δλδ είχε περισσότερο ενεργό ρόλο; Έχει ανοίξει την πόρτα εξόδου και ότι θέλει ας κάνει.Εγω τα βαριέμαι πλέον αυτά.Θελει να μείνει καλώς,δε θέλει άντε γεια και να (μη) μας γράφει.Αρκετα πια έχουμε βαρεθεί τα καπρίτσια του καθενός.Προφανως και δεν υπάρχουν σοβαροί Έλληνες παίκτες στην αγορά, αλλά και αυτά που γίνονται στη δική μας ομάδα με τρικλοποδιές στην ουσία των Ελλήνων μάλιστα, κάπου σου προκαλούν και οργή.Ας πάνε όλοι στον τρακη που τους αρέσει και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας.Τελικα οι ξένοι δένονται περισσότερο με την ομάδα απ'ότι θυμάμαι και παλιότερα....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...