roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα...» (pic)

underarmor
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ o oποίος ήταν μακράν του δεύτερου ο MVP του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη τη σεζόν 2022-23, με ποστ στα Social Media ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την καταπληκτική σεζόν που έκανε η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε ένα συγκινητικό ποστ, βάζοντας πολλές φωτογραφίες από τους αγώνες και τις επιτυχίας των ερυθρολεύκων από την φετινή σεζόν. Αναλυτικότερα έγραψε:

"Κοιτάζω αυτή την αξέχαστη σεζόν και αισθάνομαι ευγνώμων στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και φυσικά στην οικογένειά μου γι' αυτή την απίστευτη υποστήριξη.

Επίσης, στους καταπληκτικούς οπαδούς μας, η ενέργεια και το πάθος των οποίων ήταν η κινητήριος δύναμή για την επιτυχία μας.

Μαζί παλέψαμε και κερδίσαμε, μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Μαζί κλάψαμε και γευτήκαμε την ήττα, όμως αυτές οι στιγμές μας μετέτρεψαν σε μία γροθιά.

Γίναμε πιο δυνατοί και είχαμε περισσότερη αποφασιστικότητα. Η επιτυχία δεν είναι απλώς ο προορισμός. Είναι το ταξίδι μίας ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους".

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αίσθηση από Αμερική έχει αλλάξει πάντως προς πρόσκληση στον παίχτη. Μετά το draft θα φανούν περισσότερα.

    Έχει 3 επιλογές στο draft, 24 το 38 και το 54, αν τις δώσει και πάρει κάποια επιλογή ψηλότερα και πάει για forward, τότε δύσκολα θα επενδύσει ταυτόχρονα σε 2 ρούκι για την θέση (έχει και τον περσινό της ρούκι που παίζει 3, τον Murray που πήραν πέρυσι με το 4 pick, και έκανε απίστευτη σεζόν, αλλά στην Αμερική τα μπερδεύουν πολύ τα forwards, ειδικά αυτά που σουτάρουν), αν όμως δεν ασχοληθεί ή τα δώσει και πάρει κάποιον βετεράνο σε ανταλλαγή, ή οτιδήποτε, μάλλον θα έχει αποφασίσει να δει τον παίχτη. Και να δει, μπορεί να είναι (μεικτό) ακόμη και 8-10μύρια συμβόλαιο.

    Είναι πολλά τα λέφτα, και η εμπειρία είναι μοναδική για έναν παίχτη, αλλά δεν θα πάει με συμβόλαιο (μεικτό) 3-4.000 πιστεύω (αυτό θα σημαίνει ότι τα υπόλοιπα χρήματα του exception θα τα έχουν μοιράσει και σε άλλον παίχτη, οπότε και από ρόλο δεν θα του φτάνει).

    Δυστυχώς θα έχουμε αναμονή 2 εβδομάδων τουλάχιστον, στο ΝΒΑ έχουν τους δικούς τους ρυθμούς, και στη λίγκα που ο πρωταθλητής κάποτε λεγόταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, δεν νομίζω να πολθσκοτίζονται για το μεταγραφικό σχεδιασμό μίας ομάδας από μία μικρή βαλκανική χώρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...