roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μήνυμα... παραμονής Κάναν (pic)

underarmor
redwell

Παραμονή στον Πειραιά... έδειξε ο Αϊζάια Κάνααν με ανάρτησή του στο Ιnstagram καθώς ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ πόσταρε μια… ερυθρόλευκη φωτογραφία με σχόλιο:

«Τι χρονιά. Ήταν μόνο η αρχή. Μπορώ να το νιώσω. Αγαπώ τη… συμμορία! Πάμε», έγραψε ο έμπειρος περιφερειακός.

Ο Αϊζάια Κάνααν είχε μείνει εκτός ρόστερ για να ελληνικά πλέι-οφ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όμως με την παρουσία του στο Κάουνας και την εν γένει συμπεριφορά του έδειξε στους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζει να συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να ενεργοποιούν ή μη το +1 που έχει στο συμβόλαιό του...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

41 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Με έφτιαξες! απλά τώρα δουλεύω, θα το δω το απόγευμα με προσοχή γιατί τα νούμερα μου διαφεύγουν τώρα από μικρή οθόνη, που τα βρήκες αυτά τα στατιστικά;

    Εγώ νομίζω το θέμα του "βασικού" είναι μία χαζομάρα, δεν υπάρχουν βασικοί στο σύγχρονο μπάσκετ (κυρίως επειδή είναι λίγοι οι παίχτες, και χρειάζονται πολλοί για ομάδες υψηλού ρυθμού, οπότε θες 10 σχεδόν μεγάλου επιπέδου για πρωταγωνιστικές ομάδες). Δεν νομίζω ότι εννοεί ακριβώς αυτό ο Κώστας, άλλωστε είναι χρόνια τώρα που συμβαίνει αυτό, και δεν έχει βγάλει καμία πικρία προς τα έξω.

    Εγώ αν είχα τον Σλούκα θα έβγαζα απλά 5 παραπάνω plays με pick n roll και εντάξει, πρώτος εγώ λέω ότι οι παίχτες πρέπει να ξεκουράζονται, το θυμάσαι σίγουρα, και ότι θέλω μεγάλα ρόστερ και μπλα μπλα μπλα, αλλά 22.5 λεπτά τον αγώνα για 1.8 μύρια, είναι λίγο προς τα κάτω! Του κόβει 2 λεπτά κάθε χρόνο Μ.Ο και στην Φενέρ έπαιζε 29λεπτά την τελευταία χρονιά. Κάτι ανάμεσα στα 2 θα ήταν το πιο δίκαιο, 26 λεπτά δηλάδη.

    Θα πει ο μέσος παρατηρητής, καλά, για 3 λεπτά και 4-5 κατοχές γίνεται ο θόρυβος; Γενικά έχω παρατηρήσει (εμπειρικά, δεν έχω ακριβώς τα στοιχεία) ότι συνήθως οι ασσίστ του Σλούκα δίνουν τους περισσότερους πόντους στην ομάδα ΑΝΑ ασσίστ (αυτό σημαίνει ότι είτε παίρνει ΚΑΙ φάουλ αυτός ή ο αποδοχέας της πάσας, ή βάζουν πολλά τρίποντα) οπότε 4-5 κατοχές παραπάνω, είναι συνολικά τουλάχιστον 7-8 (το λιγότερο) πόντοι για την ομάδα (είτε από ασσίστ είτε από σκοράρισμα) και ανάλογα αυτά τα 3 λεπτά μπορούν να κρίνουν αγώνα..πόσες φορές μπήκε ο Σλούκας και άλλαξε ρυθμό σε τελματωμένα παιχνίδια; Θυμάμαι επίσης αγώνες που με 6 ασσίστ έχουμε πάρει 14 πόντους, αυτό είναι απίστευτα υψηλό ποσοστό, όταν φαντάζομαι η λίγκα θα έχει ένα μέσο όρο γύρω το 0.9-1πόντο ανά κατοχή..

    Αυτό έλεγα και στα παιδιά για την φαρέτρα, τα τόξα και τα βέλη! ο Σλούκας σε αυτό το παιχνίδι συγκρίνεται μόνο με Campazzo και Micic, και μέχρι να ξαναγυρίσει ο Αργεντίνος ήταν ο καλύτερος pass first κατά τη γνώμη μου (μεγάλη συζήτηση, άλλοι τον θεωρούν combo, άλλοι shooting guard, ας μην πάμε εκεί, εγώ θεωρώ ότι είναι τόσο καλά καταρτισμένος και ικανός επιθετικά που ξεπερνάει τα "στενά" όρια ενός απλού playmaker και ο κόσμος δεν μπορεί να τον κατηγοριοποιήσει ξεκάθαρα. Το έχουν αυτό οι μεγάλοι παίχτες, και έτσι ξεχωρίζουν από τους ρολίστες που κάνουν λίγα πράγματα καλά, ή πολύ καλά, οι 2οι είναι οι ρολίστες πολυτελείας που λέμε!)

    Γενικότερα στο Ολυμπιακό φέτος, ο Σλούκας ήταν ΚΑΙ ο πιο δημιουργικός πασέρ ( μπορούσε να σου βγάλει φάση από το πουθενά, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλος, ο Walkup βγάζει ασσίστ μέσα από το σύστημα, δεν μπορεί να σου φτιάξει από λεπτό αέρα..) και ταυτόχρονα και ο καλύτερος επιθετικά γκαρντ, η ανάγκη για ένα combo με όλα αυτά τα στοιχεία (σε μικρότερο βαθμό φυσικά) είναι επιβεβλημένη, νομίζω ο Jaleen Smith είναι καλή περίπτωση, και εμπειρία έχει πλέον, και ήταν και σε ομάδα με παρόμοιο σύστημα (Alba και Baskonia πλησίασαν περισσότερο το στυλ μας, αλλά και οι 2 επέδειξαν μία αφέλια που δεν συνάδει με την σοβαρότητα και ανταγωνισμό που υπάρχει στη λίγκα, γι' αυτό σκέφτεται Σφαιρόπουλο, στο άλλο άκρο, χαχαχα!) και δεν νομίζω να πάει πάνω από 900.000, και έχω εξηγήσει πως ταιριάζει απόλυτα με όλα τα γκαρντ μας (ας πούμε Σλούκας ΔΕΝ ταιριάζει με τον McKissic, o McKissic θέλει περισσότερη μπάλα στα χέρια, όσο τον είχε σαν spot shooter με Σλούκα στην αρχή της χρονιάς ο παίχτης είχε πιάσει πάτο, ευτυχώς ξύπνησαν μετά και του έδωσαν περισσότερο την μπάλα στα χέρια να δημιουργήσει για τον εαυτό του, γιατί αυτό είναι η δύναμη του McKissic, το πρώτο βήμα, αλλά για να το κάνει, πρέπει να έχει μπάλα στα χέρια!)

    Τι λες για τον Smith; Θεωρώ έναν τέτοιο παίχτη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, και σε οποιαδήποτε μορφή, αλλά φοβάμαι ότι θα φάμε φόλα, και γι' αυτόν τον ρόλο θα βάλει Λαρεντζάκη, γενικά παντού κολλάει ένας Λαρεντζάκης, είναι και απο το Αιγάλεω και λαικό παιδί, που λέει και ο κόουτς (αυτό τώρα γιατί πρέπει να είναι σημαντικό για έναν προπονητη μπάσκετ;! δεν είναι σημαντικότερο ότι έχει τη χειρότερη φόρμα σουτ από γκαρντ σε όλη την Ευρώπη σχεδόν;)

    Αν φύγει ο Σλούκας, ίσως στη θέση του, δηλαδή πιο επιθετικογενής και με εμπειρία κούπας πλέον, θα ήταν ο Goss, δηλαδή με Goss και Smith, Walkup, Canaan, McKissic, Λουντζη και αναβαθμισμένο Papas είσαι οκ, με όλους παίζει ο Goss επίσης αυτούς, εκτός ίσως του Σλούκα γιατί και οι 2 δεν είναι οι καλύτεροι αμυντικοί, ενώ ο Goss δεν είναι και ιδιαίτερα αθλητικός (όπως ο McKissic), ούτε γυμνασμένος (όπως οι Walkup/Canaan), αλλά ούτε και τόσο γρήγορος όσο ο Σλούκας, αλλά έχει επιθετικό ταλέντο, βλέπει γήπεδο, έβαλε κρίσιμα σουτ με την Παρτίζαν και στο final 4, καλό άτομο και μπασκετικό είναι, και δεν θα είναι και πολύ ακριβός, κατατίς υψηλότερο το τίμημα από τον Smith. Με 2.000.000 μάλλον παίρνεις και τους 2..Smith και Goss.

    Επίσης έχει μείνει το θέμα του 3..πάλι θα πάει χωρίς small forward; Για ξένο δεν βλέπω να περισσεύει θέση μόλις φύγει ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ, ίσως πρέπει να τα δώσουν όλα για Ρογκαβόπουλο, και να πληρώσουν 100.000 υπεραξία..δεν βγαίνουν τα κουκιά, και ο Παπ το παιδί πόσο θα αντέξει;!

    Δεν είναι οικονομικό το θέμα, 1.8 Χ 3 του δίνουν, δεν θα τα χαλάσει για 200 χιλιάρικα πάνω κάτω, δεν είναι και Μιλουτίνοφ που σε λίγο θα μας πληρώσει να τον πάρουμε, αλλά ποτέ δεν έδειξε ότι τα λεφτά και η ασφάλει είναι το πρώτο του μέλημα.

    ο ρόλος τον ενδιαφέρει, πάντα αυτό τον ενδιέφερε, έχει μάλλον κάποια σκέψη στο μυαλό του για το τι πρέπει να καταφέρει και να κάνει ώστε να μείνει και αυτός στην ιστορία στο κομμάτι που του αναλογεί, και νομίζει ότι ο Μπαρτζώκας του στερεί κάτι, ίσως στατιστικά, ίσως θέλει να πετύχει κάποιο επίτευγμα σε ασσίστ και πόντους και είδε ότι τα 3 καλύτερα χρόνια της καριέρας του από πλευράς ηλικίας, δεν τα εκμεταλεύτηκε όπως ήθελε, και τώρα έχει αγχωθεί..κάτι τέτοιο..εγώ λέω δώστου του ανθρώπου 3 λεπτά και 5-6 κατοχές να πορευτούμε! Θα μπούμε σε ιστορίες, και ο Μιλού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και αγχώνομαι..ποιός Jekiry τώρα;! είμαστε σοβαροί;! άλλο ανησυχητικό από την συνέντευξη Μπαρτζώκα είπε κάτι για σέντερ ΠΙΣΩ από τον Fall, ολοκάθαρα χρειαζόμαστε ΜΠΡΟΣΤΑ, ο Fall είναι επιθετικά συγκεκριμένος και με πολύ κακό ποσοστό σε βολές, ειδικά όταν κρίνονται παιχνίδια στον πόντο είναι σχεδόν unplayable (hack a Fall φάση..) στα τελευταία λεπτά, για να ανέβει η ομάδα επίπεδο θέλει καλύτερο, ή ισάξιο τουλάχιστον με τον Fall (π.χ Donta Hall, ισάξιος αλλά με εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, ή Tobey, ισάξιος θεωρώ, αλλά επίσης με εντελώς διαφορετικό στυλ και από τους 2 άλλους).

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστω για την απαντηση Decoupepe.

    Εριξα μια ματιά στα advanced stats εχοντας κατα νού την υποθετικη ερωτηση 'Τι θα συνεβαινε εαν ο Σλουκας ξεκινουσε στην αρχικη πενταδα με ή χωρις τον Γουοκαπ;'

    Ο Μπαρτζωκας χρησιμοποιησε 150 (!) διαφορετικες πενταδες εφετος, την καθε μια με διαφορετικη συχνοτητα φυσικα.

    Η πιο συχνη ηταν η αρχικη πενταδα -Canaan I., Papanikolaou K., Fall M., Vezenkov S., Walkup T.- που χρησιμοποιηθηκε σε 31 παιγνιδια. Η αμεσως πιο συχνη (23 παιγνιδια) ειχε τον Σλουκα με τον Γουοκαπ μαζι δηλ. -Papanikolaou K., Sloukas K., Fall M., Vezenkov S., Walkup T-. Η πενταδα με τον Σλουκα στη θεση του Γουοκαπ (Canaan I., Papanikolaou K., Sloukas K., Fall M., Vezenkov S.) χρησιμοποιηθηκε μονο σε 13 παιγνιδια.

    Χωρις να θελω να κανω cherry picking στα στατιστικα επελεξα καποιες γενικες επιδοσεις της ομαδας για αυτες τις τρεις πενταδες:

    Canaan I., Papanikolaou K., Fall M., Vezenkov S., Walkup T. - διποντα 62%, τριποντα 39%, assist/turnovers 2.0, offensive rating 118.9, defensive rating 102.6, net rating 16.3

    Canaan I., Papanikolaou K., Sloukas K., Fall M., Vezenkov S. - διποντα 58%, τριποντα 34%, assist/turnovers 1.5, offensive rating 114.4, defensive rating 110.3, net rating 4.1

    Canaan I., Papanikolaou K., Sloukas K., Fall M., Vezenkov S. - διποντα 60%, τριποντα 54%, assist/turnovers 1.4, offensive rating 129.2, defensive rating 114.5, net rating 14.7

    Η πενταδα με τον ΜακΚισικ στη θσεη του Κανααν εχει δοκιμαστει σε 9 παιγνιδια και εχει

    Papanikolaou K., Sloukas K., Fall M., Vezenkov S., Mckissic S. - διποντα 86%, τριποντα 37%, assist/turnovers 1.9, offensive rating 130.4, defensive rating 112.3, net rating 18.1

    Αυτο δηλ. που φαινεται ειναι οτι οντως η παρουσια του Σλουκα στην πενταδα με Παπανικολαου, Βεζενκοφ και Φαλ χαμηλωνει την αποτελεσματικοτητα της αμυνας αλλά βελτιωνει την επιθεση οταν συνδυαζεται με τον Κανααν ή ΜακΚισικ στο 2. Η πενταδα που αρχιζει με τον Γουοκαπ εχει το καλυτερο defensive rating και το καλυτερο assist/turnover ratio.

    Αυτο που υποθετω ειναι οτι το προπονητικο θελει να εχει δυο primary ball handlers που να μπορουν να κοντρολαρουν το παιγνιδι με δυο διαφορετικες πενταδες. Ο μεν Γουκοαπ το κανει μεσω της αμυνας, ο δε Σλουκας μεσω της επιθεσης και αυτο ειναι μια καλη ισορροπία κατα τη γνωμη μου.

    Το οτι ξεκιναει ο Γουοκαπ ισως να οφειλεται οχι τοσο στο γεγονος οτι ο Μπαρτζωκας δεν θελει να αφησει την αντιπαλη ομαδα να αποκτησει ρυθμο απο την αρχη του παιγνιδιου γιατί ομαδες οπως π.χ. ειναι οι ισπανικες ή η Εφες μπορουν να σε παρουν αμπαριζα ετσι και τους δωσεις δικαιωμα.

    Τι απαιτειται λοιπον για να παιζει ο Σλουκας απο την αρχη;

    Ή να δεχθει να μετακινηθει στη second unit ο Γουοκαπ ή να παιζουν και οι δυο μαζι απο την αρχη. Γνωριζοντας την ιδιοσυγκρασία του Τομας θα ελεγα οτι δεν θα υπηρχε προβλημα στο να δεχθει να μην αρχιζει αυτος. Ομως, το προπονητικο τιμ θα πρεπει να φτιαξει, να δουλεψει και να τελειοποιησει νεα συστηματα για την αρχικη πενταδα με τον Σλουκα μεσα εχοντας υποψη και τα matchups των αντιπαλων παιχτων και το πως θα στοχευθει ο Σλουκας στην αμυνα. Ταυτοχρονα, η second unit π.χ. με Peters A., Larentzakis G., Mckissic S., Black T., Walkup T. (εχει δοκιμαστει σε 7 παιγνιδια), εχει δειξει

    διποντα 57%, τριποντα 19%, assist/turnovers 2.7, offensive rating 97.0, defensive rating 109.4, net rating -12.4

    δηλ. η ομαδα θα 'εμπαζε νερα' και θα παρουσιαζε μεγαλη ανισορροπια στις δυο πενταδες της με τον Γουκαπ στη second unit. Με βαση αυτο, θα ηταν απαραiτητος ενας ακομα guard με επιθετικες ικανοτητες διπλα στον Γουοκαπ o οποιος ομως (ο νεος γκαρντ) αναγκαστικα δεν θα μπορουσε να παρει συνολικα πανω απο 10-15', δηλ. θα μιλουσαμε για εναν απλά role player και οχι καποιον στυλ Ντορσεϋ, Μπαρον κλπ. που θα ζητουσαν μινιμουμ 20 λεπτα. Σημειωτεον οτι η πενταδα -Peters A., Larentzakis G., Canaan I., Bolomboy J., Walkup T. - εχει δοκιμαστει σε ενα μονο παιγνιδι κατι που δειχνει οτι ο κοουτς δεν την πιστευει.

    Στα δικα μου ματια λοιπον, και με τον τροπο που ειναι δομημενη η ομαδα αυτη τη στιγμη, το να δωσει ο Μπαρτζωκας στον Σλουκα αυτο που φαινεται να ζηταει ο παιχτης ειναι πιο δυσκολο απο το να αφησει τον Σλουκα να φυγει και να παρει εναν καλο ξενο point guard για τη second unit αν και εφετος φαινεται τετοιοι παιχτες φαινονται να ειναι δυσευρετοι.

    Επομενως, η καλυτερη λυση για ολους θα ηταν να συνεχισει η ομαδα οπως ειναι με τον Σλουκα στο ρολο που εχει τωρα σε γενικες γραμμες και να γινουν προσθηκες οπου υπαρξει αναγκη π.χ. αντικαταστη(ε)ς Βεζενκοφ, ενας εξτρα γκαρντ κλπ.

    *Εκτός*, και αν το προβλημα του Σλουκα ειναι καθαρά οικονομικο οπότε ολα τα παραπανω δεν εχουν καμία σημασία.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Naruhitos, φαίνεται ότι έχω πάρει την θέση του Σλούκα, ενώ κατ' ουσίαν εγώ είμαι 100% με τους προπονητές, αλλά στην τελική με το καλό της ΟΜΑΔΑΣ, και πολλές φορές είχα εκφράσει την άποψη ότι κάνεις καλύτερη και πιο επικίνδυνη ομάδα χωρίς έναν μόνο βασικό επιθετικό πόλο. Όμως ο Σλούκας δεν είναι ball hog τύπου Σβεντ και James, είναι πολύ πιο ομαδικός παίχτης, και άλλο να είσαι ομάδα του προπονητή, και άλλο να κόβεις επιλογές από την ομάδα σου σε εμμονικό βαθμό (γιατί τελευταίος σημαίνει ότι έχεις εμμονή με αυτό!). Εγώ όπως λέω 3 χρόνια, αφού έχεις τον Σλούκα, πρέπει να τον εκμεταλλευτείς, αν δεν σου κάνει μην τον έπαιρνες, ή διώξτον - και αυτό γίνεται μάλλον.

    Επίσης μία απλή φάση p n r (δεν λέω καμία σοφία) μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου δώσει 2 ή 3 πολύ εύκολους πόντους, ούτε εγώ είμαι υπερ, θυμάμαι κάτι εποχές που παίζαμε 9/10 κατοχές έτσι, και τότε το κατέκρινα, δεν είμαι με το ένα ή με το άλλο, απλά είμαι με τις εναλλακτικές και τις επιλογές (γι' αυτό προκρίνω και τα μεγαλύτερα ρόστερ σε αυτά που λέω και γράφω).

    Φυσικά και δεν είναι τέλειος, ποιός είναι; εγώ στα γκαρντ, βάζω 3 μπροστά του. Τον Campazzo, τον Micic, και...βασικά 2! Αν μου έλεγες να πάρω μόνο έναν παίχτη για να ξεκινήσω μία καινούργια ομάδα, θα ξεκινούσα με έναν από αυτούς τους 3 στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι μισή κατηγορία κάτω, και βάλε μετά..πριν 3 χρόνια θα έβαζα και τον Καλάθη κοντά τους αλλά ο κανόνας λέει ότι περιφερειακός χωρίς σουτ, δεν γερνάει καλά. Επίσης, όταν κάνεις ομάδα, από το 1 ξεκινάς, αυτό θα σου καθορίσει το ρόστερ.

    Τα έγραψα και στο δίπλα νήμα από εκεί, 0.777 πόντους παίρνει ο Ολυμπιακός και είναι τελευταίος, δεν ξέρω τα υπόλοιπα στατιστικά, βρήκα μόνο του Eurocup που ήταν 0.95 πόντοι και νομίζω φέτος είναι 0.92 ο Μ.Ο, αλλά δεν τα έχω πρόχειρα μπροστά μου αυτή τη στιγμή, και ότι στο περίπου, οι επιθετικές κατοχές είναι pick n roll κατά 45%

    Tέσπα, για να μην γίνουμε υπερβολικοί και αρχίσουμε και λέμε πολλά, την Φενέρ την καθάρισε στο τελευταίο παιχνίδι με Spain pick and roll (παραλλαγή σε double pick and roll) που είναι πολύ της μόδας τελευταία (νομίζω ο Σπανούλης με το Περιστέρι έβγαλε κάποιες φορές triple τέτοιο! δεν είμαι καν σίγουρος αν υπάρχει ονομασία), με αποτέλεσμα ο Σλούκας να έχει 22πόντους και 6 ασσίστ που απέδωσαν 14 πόντους, δηλαδή μόνο από τον Σλούκα η ομάδα πήρε 36 πόντους δηλαδή, και φυσικά βγήκε MVP με 27PIR.

    Έχω πολλά στοιχεία που θα μπορούσα να πω, αλλά νομίζω δεν είναι κατάλληλα για τον τόπο και την περίσταση. Ένα μόνο ίσως έχει ειδικό ενδιαφέρον, την χρονιά που το πήρε ο Μπαρτζώκας, ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε 41% pick n roll σε όλες τις επιθετικές κατοχές του! Ένα τεράστιο νούμερο με τα σημερινά δεδομένα..

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupepe

    Επειδη σε θεωρω αντικειμενικο σχολιαστη, περιμενω να γραψεις αν εχει μονο θετικα ο Σλουκας.

    Δεν διαφωνω για το pick'en roll, αλλά αυτο ειναι θεμα προπονητη. Και εμενα μου αρεσουν τα τηγανητα αυγα με ντοματες αλλά η κορη θελει Thai. Να την αφησω νηστικη?

    Αν θελεις ομως να μιλησουμε για το pick'en roll, ακομα και η κουτσή Μαρία ειχε μαθει παιζει αμυνα απεναντι στον Ολυμπιακο οταν παιζαμε ετσι. Συναμα, ποσες ομαδες στην Ευρωλιγκα παιζουν ακομα κατα κορον pick'en roll? Ισως καμία αυτη τη στιγμη. Ακομα και ο Ομπραντοβιτς στην Παρτιζαν φαινεται να το εγκατελειψε.

    ΟΚ, δεν λεμε να μη παιζουμε καθολου pick'en roll, αλλά να το παιζουμε οταν βολευει το συστημα της ομαδας και οχι επειδη βολευει εναν παιχτη.

    Και εμενα με τρελλαινει η επιμονη του Μπαρτζωκα στην αμυνα με αλλαγες στις τελευταιες κατοχες αλλά δεν μπορω να του υποδειξω πως θα παιζει αμυνα γαιτι το θεμα ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχίζω και διαβάζω από Αμερική ότι μάλλον δεν ανανεώνουν Barnes (27.580.000 salary cap space), οπότε αυτό σημαίνει ότι κάπου εκεί βλέπουν και τον Βεζε, ενώ τα 2μύρια που ακούγεται ότι θα του προσφέρουν οι Αφοί το βρίσκει για πλάκα οπουδήποτε στην Euroleague + 1μύριο λέω εγώ).

    Αν φύγει Σλούκας και Βεζένκοφ, μιλάμε για τους 2 καλύτερους παίχτες της ομάδας, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μεταξύ των 2 έχουμε την πλειονήτητα των πόντων, ριμπάουντ και ασσίστ της ομάδς.

    Επίσης άρχισαν να πέφτουν λεφτά για τον Μιλού, υπάρχει περίπτωση να αφήσει τα διπλάσια χρήματα κανένας, σε οποιαδήποτε δουλειά, για οποιδήποτε ποσό; Δηλαδή εσείς παίρνετε 15.000 στη δουλειά σας, σας δίνουν 30.000, αλλά εσείς σέβεστε περισσότερο το αφεντικό σας και του χαρίζετε τα μισά;

    Είχαμε ελπίσει επειδή ο άνθρωπος πεθαίνει να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά με 1.350.00, ούτε ξαναπερνάει από τον Πειραιά, αν είναι να παίρνει 2.500.000 αφορολόγητα στο ακριβότερο οικόπεδο του πλανήτη (Μονακό), ή κάνα Μιλάνο, που επίσης τον θέλουν.

    Εγώ αν ήμουν Σλούκας, ίσως ο 1ος-2ος καλύτερος pick n roll playmaker εκτός ΝΒΑ, θα με προσέβαλε η πραγματικότητα η ομάδα μου, να είναι τελευταία σε πόντους από καταστάσεις p n roll (0.777π, τελευταίοι σε όλη την λίγκα). Με αυτό μου δείχνει ο προπονητής, the poul..

    Επίσης ξεκίναγε ο παίχτης με της 2η πεντάδα με McKissic που θέλει μπάλα για να παίξει, και Λαρεντζάκη μέσα, και ένα μέτριο σέντερ (Βolo ή Black = 5.4 και 4.9 σε PIR), δηλαδή έναν μελλοντικό Euroleauge legend με επίπεδο 5άδας οριακά Euroleauge..

    Κατ' αρχάς, ο Σλούκας είναι 3 χρόνια στην ομάδα και δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω ότι υπάρχει πρόβλημα, ή αρνήθηκε να μπει ή να βγει σε κάποιο παιχνίδι (π.χ Bacon).

    O παίχτης άφησε λεφτά, και ήρθε με λιγότερα στον Ολυμπιακό των Έλις/Μάρτιν/Τζένκινς και Χάρισσον. Ξέρετε ποιούς άφησε για να βρει αυτό το ρόστερ επιπέδου Eurocup; Άφησε De Colo, Kalinic, Nunnally, Datome, Williams (ακόμη βλέποταν), Vesely και Lauvergne..και την επόμενη ένα παρόμοιο ρόστερ η Φενέρ.

    Έχω ζητήσει να μου πουν ποιός είναι καλύτερος με τα 1.8μύρια που θα πάρει ο Σλούκας..δεν βάζω το Ελληνικό διαβατήριο, αφού αποφασίσατε να γίνουμε βάζελοι και να παίζουμε με 9 ξένους, μαζί σας. Πείτε μου την πρότασή σας όμως..

    Εγώ τους μόνο που βάζω πάνω από τον Σλούκα είναι Micic (3.7μύρια), Campazzo (3 με ειδική έκπτωση μόνο για Ρεάλ).

    Τα ανέλυσα και σε άλλο κείμενο, όλοι έμαθαν έναν παίχτη, τον Thompson και τον συζητάει όλη η Ευρώπη..εκτός ότι έχει Ιταλικό διαβατήριο και θα πληρώσουν υπεραξία οι Ιταλικές, εκτός ότι έχει 550-600.000 buy out, οπότε η μεταγραφή θα πάει κατά πολύ πάνω από τα 2μύρια συνολικά, η ομάδα του απέτυχε παταγωδώς σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε, και είχε πολύ καλό προπονητή (Penarroya) και πάααρα πολύ καλό και βαθύ ρόστερ..Είχα κάνει σχόλιο γι'΄αυτήν την ομάδα και τις έδινα 2 μειονεκτήματα στην αρχή της σεζόν, όχι εμπειρία στα γκαρντ της, και όχι δεινόσαυρος για όπου χρειαστεί, και τελικά αυτά τα 2 της στοίχισαν πολύ ακριβά..ήταν αυτή η Μπασκόνια να μην περάσει στους 8 (πέρασε η Ζαλγκιρις..) και να αποκλειστεί από την Μπανταλόνα στα play off της Ισπανίας;

    Θα πάρεις Pierria Henry; που εξαφανίστηκε αυτός; ο Pangos με τα 2 μύρια; ο Καλάθης πάλι με τα 2 σας αρέσει καλύτερα;

    Τα άλλα περί Francesco, οκ, για γέλια ή για κλάματα; θα πάρεις το παιδάκι αυτό για να σου φέρει την κούπα του χρόνου τον Μαίο; Αλήθεια τώρα;! Θα μπει δηλαδή του χρόνου ο Francesco στην καλύτερη 20άδα παιχτών σε όλη την Euroleague; κάνει κάποιος τέτοια θαρραλέα πρόβλεψη;

    Και αν δεν μας κάνει παιχτικά ο Σλούκας, θα φέρει James/Baldwin (που δεν έρχονται ποτέ) μέ πάνω από 2μύρια και να μην δίνουν την μπάλα από το αριστερό στο δεξί..δηλαδή δεν ήταν ικανοποιημένος ο Σλούκας, αλλά αυτοί θα το βουλώσουν και θα βγάζουν την μπάλα στα πλάγια για σουτ από τους forward..μάλιστα..

    Έχω διαβάσει όλη την χρονιά χιλιάδες "να φύγει", ένα σχέδιο όμως δεν έχω ακούσει από κανέναν. Εδώ λέμε να πάει πίσω στο ρόστερ ο Λαρεντζάκης, και εδώ λέτε να τον βγάλουμε ακόμη περισσότερο μπροστά;!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Κακώς συζητάμε αν μπορεί ο Ολυμπιακός χωρίς τον Σλουκα η τον κάθε Σλουκα.
    Για μένα ο Σλουκας είναι παίχτης 1ης γραμμής. Όμως...θεωρω ότι φέτος χρησιμοποιήθηκε άριστα. Και πήρε πολύ καλό χρόνο συμμετοχής.

    Το ερώτημα μου προς όλους μας όμως είναι το εξής....

    Ένας παίχτης όσο καλός κι αν είναι, θέλουμε να μείνει εφόσον δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο που του δόθηκε και θέλει παραπάνω;;;
    Διότι αυτό σημαίνει ότι δεν σέβεται το πλάνο του προπονητή του.
    Εγώ αν ήμουν ο Μπαρτζωκας θα ένιωθα προσβεβλημενος από αυτή την απαίτηση του παίχτη.

  • ac/dc
    ac/dc Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κοουτς αν καταλαβα καλα παντως δεν τρελαινετε το σο πολυ για τον Σλουκα οσο για τον Σασα,και συμφωνω!Ασο να σου κανει την δουλεια βρισκεις,Σασα οχι,και αν δεν εχεις Σασα θα πρεπει να αλαξεις τον τροπο λειτουργιας της ομαδας.Που σημαινει μονταρισμα απο την αρχη.

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγαυροι η χρόνια πήγε καλά άκρος επιτυχημένη 3/4 τίτλους δεν είναι κ λίγο!
    Επειδή μας έχουν ζαλίσει οι αντικειμενικοί κ μη με τον Σλούκα εγώ έχω να πω ότι ποσός με νοιάζει αν θα μείνει ή όχι κ στο κάτω κάτω της γραφής ας έβαζε το τελευταίο σουτ στο Κάουνας να ήταν καβάλα στ' άλογο!
    Το έχω ξαναπεί μπορούμε να βρούμε έναν ηγέτη σε στιλ Ρίβερς ή Σπανούλη να ξεχωρίζει;
    Μπορούμε να πάρουμε τον Μίσιτς;
    Παρόλα αυτά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα κάτι θα γίνει κ θα ενισχυθεί!
    Ο Κένιαν πρέπει να μείνει, αξίζει δεύτερη ευκαιρία!!!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά άμα διαβάσει κανείς την σημερινή συνέντευξη του Μπαρτζώκα θα δει οτι και με τον Κάναν είχε ορισμένες κόντρες στα λεπτά συμμετοχής του αφού όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν περισσότερο. Ο Κάναν όμως κάνει σαν τρελός να μείνει στον Ολυμπιακό! Αυτούς τους παίκτες θέλω στην ομάδα. Η σύγκριση με τις δηλώσεις του "ηγέτη" Κωστάκη είναι προφανής.

  • Νικη
    Νικη Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θελω να φυγει ο Σλουκας..για μενα ειναι 1ος παιχτης στην προτιμηση μου, απ τους παιχτες του Ολυμπιακου!..απο εκει και περα δεν ξερω τα εσωτερικα ..μπορει ο ιδιος να νιωθει οτι δεν του δινεται ο,τι του αξιζει..δεν ξερω τι να πω..
    ..ομως ..πανω απ τους παιχτες βαζω τον μπαρτσωκα..τελοσπαντων θα δειξει τι θα συμβει ,ας ευχηθουμε να μεινει!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...