roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είμαστε ακόμα πιο πεινασμένα σκυλιά...»

underarmor
redwell

Ο Τόμας Γουόκαπ έκανε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα στο Game-1 της σειράς των τελικών και βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη επί του Παναθηναϊκού και οντας ιδιαίτερα χαρούμενος τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι αλλά και για την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής. Αναλυτικά...

Για το 1-0: «Είναι ντέρμπι, πάντα θα είναι δύσκολο, υπάρχουν παιχνίδια που κερδίσαμε με διαφορά αλλά είχαμε παίξει τρομερό μπάσκετ. Σήμερα αυτό έγινε για διαστήματα, πήραμε διαφορές αλλά είχαμε σκαμπανεβάσματα. Χάσαμε τη συγκέντρωση 1-2 φορές όλοι μας, είναι ομαδικό το μπάσκετ και αν χάσει κάποιος τη συγκέντρωσή του θα τιμωρηθείς».

Για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω αν είναι μήνυμα αλλά το περιμέναμε. Περιμέναμε σκυλοκαυγά, είναι τελικός δεν περιμένουμε να έρθουν και να... πεθάνουν».

Για το θέμα κούρασης μετά από τόσους μήνες: «Είναι επίσης ο τρόπος που βγάζεις λεφτά, αυτό σημαίνει να είσαι επαγγελματίας. Όλοι μπορούν να είναι συγκεντρωμένοι τους πρώτους μήνες, οπότε στο τέλος της σεζόν κάποιοι χάνουν τη συγκέντρωσής τους. Είναι προνόμιο να παλεύουμε για τον τίτλο και δεν μπορούμε να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Θέλαμε το 1-0, υπάρχουν τρία βήματα, κάναμε το πρώτο και είμαστε χαρούμενοι».

Για το αν υπάρχει ακόμα κίνητρο μετά τον τελικό της EuroLeague: «Μιλώντας με τον ΜακΚίσικ είμαστε ακόμα πιο πεινασμένα σκυλιά. Μετά το Final Four ήταν λίγο δύσκολο συναισθηματικά, δεν μπορώ να πώ ότι επιστρέψαμε αμέσως. Ήμασταν τόσο κοντά να πετύχουμε κάτι σπουδαίο που δουλεύουμε για δύο χρόνια. Δεν μπορώ να πω αν το αξίζαμε. Αν το αξίζαμε θα σκοράραμε ένα καλάθι και θα το κερδίζαμε, αλλά έγινε ό,τι έγινε. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω να το αλλάξουμε αλλά μας έδωσε κίνητρο».

Για τον Ταβάρες και το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς: «Όχι είναι φοβερός, αν το κέρδιζα θα έλεγε αυτός ότι το αξίζει. Μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με αρκετούς τρόπους. Η δική μου απόδοση στην άμυνα εξαρτάται και από την ομάδα. Είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα στην Ευρώπη».

Για την Εθνική και το διαβατήριο: «Μπορείς να δεις ότι χαμογελάω, είναι τιμή μου. Γνωρίζω ότι δε δίνεται εύκολα και είμαι ευτυχής. Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα να ανταγωνιστώ για τρόπαια και μετάλλια και ναι είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Οι πρώτες μου κουβέντες ήταν για το τι μπορούμε να πετύχουμε. Μου αρέσει ότι δε σκεφτόμαστε μόνο προκρίσεις αλλά και να κερδίσουμε μετάλλια και να πάμε στα επόμενα βήματα. Θέλω να κερδίζουμε και να το κάνω για την Ελλάδα είναι ξεχωριστεί. Για έναν Αμερικανό πλέι μέικερ το να μπορεί να διεκδικεί όλα αυτά είναι πολύ ωραίο και το να προσπαθείς για την Ελλάδα, με ένα μέρος που έχω δεθεί και έχω κάνει φίλους, έχω δεθεί με την κουλτούρα, είναι σπουδαίο».

Για το αν σκέφτεται συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ναι θα ήμουν κοιμισμένος αν δεν το είχα φανταστεί, είμαι ενθουσιασμένος για όταν θα έρθει η στιγμή, πρέπει να περιμένουμε».

Για το Ελλάδα-ΗΠΑ στο Παγκόσμιο: «Είμαι ενθουσιασμένος να παίξω με την Ελλάδα απέναντι στην Αμερική, χαρούμενος που θα φορέσω τα χρώματα της Εθνικής».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    gogos φίλε πρέπει να το κάνεις επίτηδες ή διαβάζεις μόνο τα δικά σου σχόλια.
    Είπαμε ο Ρογκαβόπουλος κούνησε μαντύλι, πήρε μεταγραφή σε ομάδα Ευρωλίγκας εδώ και μέρες.

  • VAGELIS ARGOS 7
    VAGELIS ARGOS 7 Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραια όλα αυτα που συζητάμε εδώ στο αγαπημένο μας σαιτ για μεταγραφες, αλλά θα πρέπει να δούμε και την μεγαλη εικονα του συλλόγου μας. Βλεπουμε λοιπόν οι αμεσοι ανταγωνιστές μας ΑΕΚ και ΠΑΟ πόσο ενισχύονται από πλευρας εγκαταστάσεων. Η μεν πρώτη έφτιαξε υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαιρου και με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμενων μέσω της περιφέρειας. Της δόθηκε το κλειστό γυμναστήριο σύγχρονο και άκρως μπασκετικό, το κλειστό των Λιοσίων. Στον δε δεύτερο δόθηκε για 49 χρόνια ότι καλύτερο υπάρχει σε μπασκετικό χώρο, το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστασεων του ΟΑΚΑ, όπως και με χρήματα πάλι Ελλήνων φορολογουμενων φτιάχνεται ότι πιο σύγχρονο θα υπάρχει στην Ελλάδα και περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου, κλειστό μπάσκετ και βολει, ανοικτο κολυμβητήριο ολυμπιακων διαστασεων, χώροι για αλλα αθλήματα, γραφεία, καταστηματα κ.λ.π. Ολα αυτά είναι πολύ καλά γιατι προάγεται ο αθλητισμός και ο πολιτισμός. Και πρέπει να γινονται. Απο κει και πέρα ομως τι γίνεται με τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος, τον Ολυμπιακό μας? Ουτε κλειστό μπασκετ- βόλεϊ, ούτε κολυμβητήριο ούτε κάποιο γήπεδο για στίβο. Αραγε όλα αυτά τα χρόνια είμαστε μόνο λόγια? Που είναι οι υπεύθυνοι και οι δικοί μας άνθρωποι που ασχολούνται με τα θέματα του ερασιτέχνη? Που ενώ έχουμε τόσες επιτυχιες και στο πόλο και στο βολει και στην κολύμβηση και στο στίβο, ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος χωρίς δικές του κτιριακες εγκαταστασεις, χωρίς σύγχρονο μπασκετικό κλειστό για να μπορέσει να στεγάσει όλα αυτά τα αθλήματα. Αυτη είναι η ουσία γιατί χωρίς εγκαταστάσεις δεν μπορείς να προοδευσεις. Ειλικρινα το ΣΕΦ θεωρείται κλειστό επιπέδου Euroleague? Αυτα είναι τα σοβαρά και ουσιώδη θέματα που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον σύλλογο μας, την αγαπη μας, τον Ολυμπιακό μας.

  • giorgos.
    giorgos. Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριοι του redgoal.
    Αλλάξτε φωτογραφία.
    Ο Τύπος ξυρίστηκε.
    Έχει αφήσει μουστάκι.
    Μη μένουμε στα παλιά.
    Τέτοια βλέπουν στην ομάδα κ έχουν μείνει στο Κάουνας.
    Τελείωσε αυτό.
    Τελικοί.
    Πάμε για Πρωτάθλημα.
    Κ θέλουμε κ ΣΚΟΥΠΑ.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Τζιμης
    Τζιμης Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος κλαιμπερν, ξυπνήστε λίγο ορισμένοι θα αφήσει η εφες τον κλαιμπερν πρώτον. Δεύτερον οποίος πάει προπονητής θα πει δεν θέλω τον κλαιμπερν δώστε τον στον Ολυμπιακό που θα είμαστε και άμεσο ανταγωνιστές. Και αφήστε τις φημές που κυκλοφορούν από όλους για μείωση μπάτζετ όλοι τα ίδια λένε κάθε χρόνο και κάθε χρόνο 30 και 40 εκατομμύρια μπάτζετ φτάνουν.

  • Xristos
    Xristos Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έγραψε το σάιτ της Νόβα για κλαιμπερν

    REDGOAL: Δεν μας προκύπτει φίλε...

  • gogos
    gogos Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε όχι και δεν σε διαβάζω red... Προσβολή....!!Απλά το άρθρο που ανέβασες ήταν 2 μέρες μετά τον τελικό.... Καταλαβαίνεις ότι πολύς κόσμος απειχε από τα νέα της ομάδας λόγω πικρίας του τελικού...

  • Νικος
    Νικος Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Red καλησπέρα. Διαβάζω ότι οι πιθανότητες να μείνει ο Σάσα έχουν αυξηθεί. Είναι παραπάνω πλέον οι πιθανότητες να μείνει ή να φύγει?

    REDGOAL: Εμείς εδώ είμαστε ακόμα φίλε: http://www.redgoal.gr/teleftaia-nea/item/48272-synantisi-me-mellon-miloutinof-vezenkof

  • Νικος 7
    Νικος 7 Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ησασταν τοσο πεινασμενα σκυλια, στον τελικο τα τελευταια 2-3 λεπτα θα τρωγατε τη μπαλα και δεν αφηνατε την πιο κρισιμη επιθεση στον κακομοιρη τον Φαλ...

    Δηλωσεις και μπλα μπλα μπλα και στα κρισιμα λιγοψυχα...

    Κανονιστε να χασετε εστω ενα δεκαλεπτο απο τους Αφους Καλαιτζακη, το Βελουδινο Σπυρι και τον Χοντραιτις...

  • Τζιμης
    Τζιμης Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το που βγήκες και μπήκε ο σλουκας άρχισε τις ανοησίες και χάσαμε τι διαφορά.. Μακάρι να μείνει ο βενζεκοφ και ο σλουκας να έχει καμία πρόταση 2 εκατομμύρια από καμιά ομάδα να φύγει. Και τα λεφτά που θα επερνε να τα έδιναν για τον Τόμσον της μπασκονια 1 εκατομμύριο ο παίκτης και 600χιλιαρικα η μπασκονια να τον αφήσει και μετά θα έχουμε τα δύο καλύτερα ποιντ γκαρντ της Ευρώπης ( βάση αριθμών αλλά και εικονας).

  • sonof7thejohn
    sonof7thejohn Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε αφήστε τις δηλώσεις και βρείτε τι θα κάνετε με το τεράστιο πρόβλημα που έχετε να κρύβεστε στα δύσκολα-κρίσιμα !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...