roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ατάκα... Μιλουτίνοφ για Ευρωλίγκα με Θρύλο

underarmor
redwell

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game-1 της σειράς των τελικών με τον Παναθηναϊκό και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού τόσο πρίν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και κατά την αποχώρησή του από το φαληρικό γήπεδο.

Εμφανώς χαρούμενος μετά την πρώτη νίκη επί του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Basket League, ο Σέρβος σέντερ ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορά τη νέα σεζόν τα ερυθρόλευκα, δεν έκρυψε την επιθυμία του μιλώντας με τον κόσμο η οποία είναι να κατακτήσει την πρώτη του Ευρωλίγκα με την φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα πολύ σύντομα...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 01:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστός ο @Redlegend!

    Μένει και ο Dorsey ελεύθερος, πρέπει να βολιδοσκοπησουμε τουλάχιστον, δεν δέχομαι να μας πάρουν τέτοιον παίχτη με Ελληνικό διαβατήριο οι βαζελοι..και αυτός αν του έχει μείνει μία στάλα καρδιά και μυαλό δεν θα ξεπέσει έτσι.. άλλο να πας Fener, που δεν του κάναμε καν προσφορά, και άλλο να πας στον βαζελο, που θα δώσει όμως άπειρα φράγκα μόνο και μόνο για να μας την σπάσει..στη χειρότερη να πάει σε άλλη Ευρωπαϊκή, αλλά ΟΧΙ βάζελο, θα ανατρέψει τις (υπέρ μας) ισορροπίες με τα Ελληνικά διαβατήρια..

    Να θυμίσω επίσης ότι έχει NBA out o Vezenkof και είναι 1.5μυρια, από τα οποία μόλις 750.000 επιτρέπεται να πληρώσει η ομάδα ΝΒΑ, τα υπόλοιπα πάνε από την τσέπη του παίχτη, και εκεί δεν είναι Τουρκία/Ρωσία, το εννοούν αυτό.. δείτε τον Campazzo πόσα χρωστάει ακόμη Ρεάλ.. άρα μείον 750.000 για τον 1ο χρόνο από το συμβόλαιο..αν δεν δώσουν 8-10 τον χρόνο, εγώ δεν θα ασχολιομουν.. εδώ ολόκληρος Micic δεν έχει βγάλει άκρη με το ΝΒΑ.. πλάκα πλάκα καλύτερος Ευρωπαίος στην Ευρώπη ο άτιμος.. μεγάλη παιχτουρα..

  • Redlegend
    Redlegend Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Όντως τις θυμόμαστε τις συγκρίσεις με το Γιάννη. Δεν έγινε ποτέ, αλλά δεν πειράζει κιόλας. Δείχνει να έχει βελτιωθεί αρκετά. Είναι μια συμπαθητική επιλογή που έχει χαρακτηριστικά που θέλεις έχοντας Μιλουτινοφ και Φαλ. Σίγουρα πολύ πιο προσιτή επιλογή μιας και όντως άλλες χάθηκαν και τώρα δεν έρχονται ούτε για τέτοια χρήματα ούτε για τέτοιο ρόλο. Νομίζω πρέπει να παρθεί κάποια στιγμή και το όποιο ρίσκο με έναν παίκτη από EC ή BCL. Αν μείνει ο Βεζενκοφ, Caboclo και ένα αθλητικό 4αρι σαν τον Webb της Βαλένθια (που θα μπορούσε να φύγει αν ψάξουνε για άλλη επιλογή που να τους διευκολύνει περισσότερο στο θέμα με τους Αμερικανους τους) συμπληρώνουν καλά τους υπόλοιπους 3 με την αθλητικοτητα τους, την ικανότητα στην άμυνα και το αρκετό καλό σουτ τους. Τώρα για καμποκλο είναι και πώς θα χρησιμοποιηθεί. Ο Bolomboy φέτος δεν έριξε ούτε 5 τρίποντα. Αν και προφανώς ο πρώτος είναι καλύτερος σουτέρ. Πάντως είναι φθηνές λύσεις που σου δίνουν και χώρο για μια καλή προσθήκη στα γκαρντ και με πιθανή παραμονή Canaan. Θα δείξει. Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει του Βεζενκοφ. Που όντως αμφιβάλλω ότι θα θελήσει να φύγει χωρίς μια προσφορά τουλάχιστον στα 5-6 εκατομμύρια. Έχουν το MLE τους οι Κινγκς αλλά μάλλον απίθανο να το χρησιμοποιήσουν όλο για τον Βεζενκοφ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Caboclo κάποτε λέγανε ο Βραζιλιάνος Giannis..για λυπηση τα πρώτα χρόνια που θυμάμαι με Toronto. Τελικά ωρίμασε λίγο, κατάλαβε ότι δεν θα γίνει ποτέ ο Giannis, έβαλε κιλά, παίζει πιο κοντά στο καλάθι, θεωρώ ότι του χρόνου θα είναι σε ομάδα Euroleague.

    2.06m, κάτι χέρια σαν κουπιά, αθλητικός και τόσα χρόνια έπαιζε καθαρά forward. Τελικά τον βρήκε τον Giannis, τον νίκησε κιόλας, και στο ΝΒΑ και με τη Βραζιλία που ήταν κομβικός, ταπωσε τον Γιάννη και έβγαλε την βολή του Σλούκα που θα ισοφάριζε (για όσους θυμούνται), στα τελευταία δευτερόλεπτα.

    Μας λείπουν κάνα 2 αθλητικοί παίχτες, ας είναι αυτός ένας από αυτούς που θα έρθουν, γιατί είτε είναι ακριβοί είτε γιατί κατέστησαν πανάκριβοι κάποιοι που λέγαμε.. επειδή λογικά δεν θα έχουμε και πολλά λεφτά, 1 τουλάχιστον ας έρθει από CBL ή Eurocup γιατί Μιλουτινοφ λογικά θα είναι το ακριβότερο συμβόλαιο για φέτος και κάποιος θα έρθει και από Euroleague.

    Τα έχω αναλύσει διεξοδικά για τους Kings. Πολλά κρίνονται από Lyles και Barnes. To cap του Barnes για φέτος είναι 27.500.000$..αν δεν τον ανανεώσουν, με το 1/3 μπορούν να πάρουν Βεζενκοφ και ένα βετεράνο με το minimum για πρόσθεση στο 3-4 και να κρατήσουν και Tray Lyles και να κόψουν και κάποια από το salary..

    Όμως εκεί που ακούγαμε 40 για 4 χρόνια, που θεωρούσα ότι με τόσα σίγουρα θα πήγαινε ο παίχτης, ακούγεται τώρα 3-4..αν είναι 3, ας μείνει Ελλάδα καλύτερα γιατί από λεφτά μία ή άλλη, μπορεί και να βγαίνουν περισσότερα Ελλάδα. Με 4 θα παίρνει κάτι ψίχουλα παραπάνω από ότι Ευρώπη (αν βγάλεις φορολογίες και τα λοιπά). Και αν σου δίνουν 4, σημαίνει ότι δεν είσαι και τόσο απαραίτητος, ούτε μοναδικός..αν σου δίνουν 8-10, σημαίνει ότι σε πιστεύουν, θα πάρεις συγκεκριμένο ρόλο και τα λοιπά..

    Πρέπει να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους. Αν του πουν, έλα με 3-4 για 2 χρόνια σίγουρα και βλέπουμε, δεν νομίζω να χαλάσει τη ζαχαρένια του για να τρώει πάγκο σε ξένα στασίδια. Θα δούμε, γιατί δεν ξέρουμε τα πραγματικά δεδομένα, και όλα εικασίες είναι.

    Hernangomez.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Lukadoncic
    Σ αρέσει πολύ ένας παίκτης... ο Πετρούσεφ.... το καταλαβαίνω... δεν είναι κάνα ταγάρι... κάθε άλλο. Αυτό όμως που ξεχνάτε όλοι είναι ότι τα μισά ματς της σεζόν που έχουμε, είναι προπόνηση. Αυτό είναι πρόβλημα και περίμενα να το δείτε από φέτος. Ο Πίτερς δεν ήταν παλτό. Δε βρήκε χώρο λόγω της παρουσίας του Βεζένκοφ και της έλλειψης challenge στα μισά ματς... ήταν λίγο για τον Πίτερς να τον περιορίσεις σε 5λεπτα στην Ευρωλίγκα και σε 10λεπτα-15λεπτα στην Α1 με ομάδες που είναι λες και τρέχει σε αγώνα ταχύτητας μια Bugatti με ένα Fiat. Ο Πίτερς αποκτήθηκε με τη λογική ότι ο Σάσα θα φύγει πέρσι... αν έφευγε θα ερχόταν ένας αντίστοιχος του Πίτερς και ο χρόνος θα ισομοιραζόταν... θα βλέπαμε άλλον παίκτη... γι αυτό για φέτος λέω ότι το θέμα Βεζένκοφ-Κινγκς πρέπει να ξεκαθαρίσει αμέσως, είτε θετικά είτε αρνητικά... να μην την πατήσουμε όπως πέρσι με τη μετέωρη κατάσταση. Υπόψη ότι αρχίζουν και βγαίνουν δημοσιεύματα ότι ο Σάσα μάλλον θα μείνει. Από μια ματιά που έριξα χτες στο ρόστερ των Κινγκς και στο salary list τους, είδα ότι για να τον χωρέσουν θα χρειαστούν κάμποσες αλλαγές στο ρόστερ τους.... καιρό έχω προβλέψει ότι δύσκολα θα φύγει. Κι ότι κι αν γράφεται από βαζελοδημοσιογράφους 'αντικειμενικούς' και μη που τον έχουν ήδη εγκαταστήσει στο Σακραμέντο, ο ίδιος ο Σασα έχει πει ότι ακόμα δεν έχουν συζητήσει καν για λεφτά. Ξέρουν πολλά πράγματα διοίκηση και παίκτης που δεν έχουν διαρρεύσει προς τα έξω.
    Όπως και να έχει πάντως, αν συνεχίσει ο Σάσα, ο κάθε Πετρούσεφ δε θα βρει περισσότερο χώρο.... αν φέρουμε ένα καλό παίκτη, θα αδικοχαθεί, όπως αδικοχάθηκε κι ο Πίτερς... αν φέρουμε έναν πολύ καλό, θα μπλέξει τα μπούτια του με το Βεζένκοφ... κινδυνεύει να επηρεαστεί και εκείνος... δε θα υπάρχει ισορροπία αν έρθει ένας πολύ καλός παίκτης για μπακάπ του Σάσα αν κι εφόσον παραμείνει.
    Ειδικά τώρα για τον Πετρούσεφ να σου υπενθυμίσω ότι τον θέλαμε διακαώς πρόπερσι... ο Ραζνάτοβιτς προτίμησε να τον πάει Εφες για τα φράγκα... δεν έπαιξε καθόλου... ξεπετάχτηκε φέτος... αν δεις πως λειτουργούν οι Σέρβοι διαχρονικά με τα φυντάνια τους, θα δεις ότι δεν πρόκειται να τον παει σε πισωγύρισμα.... ή θα μείνει στον Αστέρα όπου φέτος θα παίξει 30λεπτα ή μπορεί να τον οδηγήσει στην Παρτιζάν και στα χέρια του μελιτζάνα ή θα πάει κάπου που θα πάρει πολλά λεφτά και θα είναι starter... starter και 2nd unit υπάρχουν φίλε.... το καταλαβαίνεις ποιος παίζει και ποιος κάθεται στον πάγκο στην τελευταία περίοδο και ποιος παίζει πολύ στα ματς που παίζεται μια σεζόν.
    Σ αρέσει ο Πετρούσεφ (θεμιτό και το καταλαβαίνω απόλυτα) αλλά επειδή έχω δει πως λειτουργούν οι Σέρβοι, σου λέω ότι δε βγαίνουν τα κουκιά για να έρθει σε μας. Για μπακάπ του Σάσα δε τον φέρνει ο μάνατζερ σου, για αντικαταστάτη του εκτιμώ ότι ο Μπαρτζώκας θα πάει σε κάποια πιο έτοιμη/έμπειρη λύση.
    Να σκέφτεστε γενικά ότι ο ερχομός του Μιλουτίνοφ θα φέρει στην ομάδα έναν πάρα πολύ δεινό ριμπάουντερ, οπότε ακόμα κι αν φύγει ο Σάσα, τουλάχιστον το κομμάτι αυτό υπερκαλύπτεται και θα ψάξουν για έναν παίκτη που θα είναι δεινός σκόρερ.
    Στα άλλα να πω και σε σένα και σε όλους ότι ειδικά φέτος οποιοσδήποτε παίκτης μας αποχωρήσει, να ξέρετε ότι θα απασχολήσει έντονα το βάζελο... απ ότι διάβασα, ο 1ος 1ος που θέλουν διακαώς είναι ο Μπλακ.

    @Red7arrow
    Φίλε Red είχα γράψει τι είχε πει ο μέγας Τζιοβάνι... 70% δουλειά, 30% ταλέντο.
    Κατά τ άλλα, τα γραψα και στο Luca... είναι δύσκολο το παζλ για το Μπαρτζώκα το πως θα μοντάρει την ομάδα και το πως θα δημιουργήσει μεγάλο βάθος στον πάγκο, όταν ουσιαστικά τα μισά ματς της σεζόν είναι προπόνηση.

  • Panos7
    Panos7 Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Nanali - leday. για 3 & 4. Για guard θα εξαρτηθεί από παραμονή Σλουκα. Caanan μάλλον μένει.Black φεύγει. Piters μάλλον φεύγει.Bolomboy ? Προσωπικά αν δεχόταν μείωση θα τον κράταγα.

  • Redlegend
    Redlegend Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    RG θα μπορούσε να απασχολήσει ο Caboclo της Ulm σα φθηνή επιλογή στο 4-5; Ή πάμε για πάλι κυρίως για παίκτες που να έχουν έστω μια σεζόν εμπειρίας στη EL;

    REDGOAL: Θα μπορούσε φίλε...

  • John 7
    John 7 Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τσουκαλάς είπε ότι θα φύγει μόνο ο Μπολμποι? Απίθανο μου φαίνεται! Δηλαδή θα μείνει ο πιτερς? Θα μείνει ο Μπλακ? Θα μείνει ο Βεζενκωφ? Μακάρι να μείνει ο Βεζενκωφ και οι άλλοι δεν με νοιαζουν! Ο πιτερς πάντως θα είναι έγκλημα να μείνει αφού δεν υπολογίζεται στα σοβαρά ματς!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 04:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τζιμης
    1. Για τον Πετρουσεφ τα έγραψα και πριν. Δεν είναι ότι δεν τον θέλω.... είναι ότι ο μάνατζερ του όπου τον πάει, θα τον πάει για starter. Αν φύγει ο Βεζένκοφ, δε θελω τον Πετρουσεφ για starter.... για αλλαγή ναι... για starter θελω κάτι καλύτερο και κυρίως πιο ψημένο. Αρα... δεν.
    2. Διαβάζοντας σήμερα διάφορα σενάρια, διάβασα ότι ο Πίτερς ειναι για φευγιο. Αδικοχάθηκε αυτός ο παίκτης. Έπρεπε να ήταν κάπου που θα ήσουν μοιραζόταν το χρόνο με ένα άλλο 4άρι... σε μας με το Βεζένκοφ μπροστά του τι να κάνει;
    3. Για πιθανούς αντικαταστάτες του Βεζένκοφ σε περίπτωση που φύγει για NBA, τα ονόματα που υπάρχουν είναι του στυλ.... θα έπαιρνε που θα έπαιρνε ο Σασα ένα καλό συμβόλαιο, συν το buyout κάνει ένα εξωφρενικό ποσό... οπότε γράφουνε για Μιροτιτς, διάβασα για Κλαιμπερν.... τέτοια ονόματα προσωπικά τα θεωρώ ραδιοαρβύλα.... Αυτό που μοιάζει πιο αληθοφανές και είναι οικονομικά πιο βατό είναι ο Ερνανγκόμεθ.
    4. Για 3άρι λέει βολιδοσκοπείται ο Νάναλι. Για combo ο Γκος... Και αυτό μου φαίνεται ραδιοαρβύλα γιατί λέει είναι δυσαρεστημένος από το χρόνο που είχε στη Ρεάλ.... κανα 15λεπτο.... σε μας με Γουοκαπ, Σλούκα, Κάνααν, Μακ Κισικ, Λαρεντζάκη, μαλλον δεν θα βρει ούτε αυτόν... Για το Φρανσισκο του Περιστερίου που γράφεται, το θεωρώ ανάξιο σχολιασμού.... αντί να πάμε σε μαθητευόμενο, καλύτερα να κρατήσουμε το Λούντζη.
    5. Από τη στιγμή που θα φύγει τελικά ο Μπλακ απο οτι μας πληροφορούν στο RG, εγώ θα έκανα δεύτερες σκέψεις και για το Μπολομποι αν μπορεί να μείνει.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το διαβάσαμε κι αυτό. Ο Μιλουντίνωφ λούζερ ή ότι δεν μας κάνει. Αυτό πια ξεπερνάει το όριο και κανονικά πλέον δεν πρέπει όχι μόνο παράγοντες και προπονητές να διαβάζουν τα σχόλια αλλά ούτε και οι ίδιοι που τα γράφουν.
    Είμαστε από τις λίγες ομάδες που υπήρχε γενικό χάος στην φροντ λάιν πριν και μετά Φαλ εποχή να παλεύει μόνος του δύο χρόνια τώρα και κάνουμε τους δύσκολους σε ένα παίκτη ποιοτικό σαν τον Μίλου και πραγματικό ψηλό πάνω από 2,10.
    Δεν πάτε σε καμία άλλη ομάδα να κάνετε τέτοιες διαπιστώσεις - αν είστε οπαδοί της ομάδας βέβαια, γιατί μόνο εκείνοι δεν θα ήθελαν τον Μίλου στον Ολυμπιακό μαζί ιδιαίτερα με Φαλ- και αφήστε την ομάδα να κάνει ισχυρή φροντ λάιν για να έχουμε τουλάχιστον εξασφαλισμένες δεύτερες και τρίτες προσπάθειες κάτω από την ρακέτα, γιατί ουκ ολίγες αποτυχίες είχαμε σε αυτόν τον τομέα και μαζί με τα μικρά ποσοστά στα μακρινά σουτ ήταν η αιτία για την απώλεια των μεγάλων στόχων!!!!

  • Kevin7
    Kevin7 Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίκτης του οποίου το συμβόλαιο λήγει , αθλητικοτατος , με τρομερό τρίποντο και παίζει ανετα τις θέσεις 4-5 με τρομερή ευκολία, Ζακ Λεντει. Ότι πιο ταιριαστό αυτή τη στιγμή για το ροστερ μας στη θέση του Πίτερς

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...