roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ντροπιαστική εμφάνιση αλλά νίκη 73-70 με ΠΑΟ

underarmor
redwell

Ο χειρότερος Ολυμπιακός της δεύτερης θητείας του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Πειραιά εμφανίστηκε στο Game-1 της σειράς των τελικών με τον... διαλυμένο Παναθηναϊκό και κατάφερε να κάνει το ματς ντέρμπι και να το πάρει στο τελευταίο δίλεπτο στις λεπτομέρειες με 73-70.

Ο Θρύλος που θαυμάσαμε όλη τη σεζόν και έκανε πλάκα σε όλη την Ευρωλίγκα, δεν κατέβηκε ποτέ στο παρκέ του ΣΕΦ και έδωσε δικαίωμα στο χειρότερο τριφύλλι της τελευταίας εικοσαετίας να ελπίζει ακόμα και σε μπρέικ.

Ευτυχώς, στο τέλος οι ερυθρόλευκοι "ξύπνησαν" και δεν έχασαν από το συνονθύλευμα του Σερέλη που μπήκε στην 4η περίοδο στο -13 και βρέθηκε δυο λεπτά πριν το τέλος στο +1.

Με αυτή τη νίκη η οποία στο φινάλε είναι και αυτή που μετράει, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρα και κέρδισε για 14η φορά σερί τους πράσινους, διευρύνοντας το απίστευτο και ίσως ακατάρριπτο ρεκόρ του επί του δύσμοιρου Παναθηναϊκού.

Ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους (τους 16 στην πρώτη περίοδο) και ο Τόμας Γουόκαπ με 13 πόντους και 7 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ από τους «πράσινους» ξεχώρισαν ο Γκριγκόνις με 17 πόντους και ο Λι με 14 και 8 ασίστ. 

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Πέμπτη (08/06, 21:15) στο ΟΑΚΑ, με το πρωτάθλημα να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Το ξεκίνημα της ομάδας του Coach-B ήταν ιδανικό. Με σούπερ άμυνα, καλές συνεργασίες και τον Σάσα Βεζένκοφ να σκοράρει ασταμάτητα (είχε 16π. στην πρώτη περίοδο), επέβαλλε τον ρυθμό της (10-0) και προηγήθηκε με 16π. (26-10 στο 8’).

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό μέχρι και το 17’ (36-24), όμως, στην συνέχεια «πλήρωσαν» την αστοχία τους και τις κακές τους επιλογές και επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να μειώσει στους 5π. (36-31). Τελικά Τζόελ Μπολομπόι και Κώστας Σλούκας έδωσαν πολύτιμες επιθετικές ανάσες στην ομάδα μας, η οποία έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +8 (41-33).

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αποσυντονισμένος στην επανάληψη και είδε τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν στον πόντο (41-40) στο 22’. Ως εκεί, όμως. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα απάντησαν άμεσα. Πίεσαν στην άμυνα, κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα, βρήκαν λύσεις από την περιφέρεια δια χειρός Γουόκαπ και Παπανικολάου και βρέθηκαν στο +13 (61-48) στο 30’.

Στην συνέχεια, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» -οι οποίοι ήταν εξαιρετικά άστοχοι (και) από τη γραμμή των βολών- υπέστησαν νέο επιθετικό μπλακ άουτ. Στα οκτώ λεπτά που ακολούθησαν πέτυχαν μόλις 4π. και είδαν τον Παναθηναϊκό να τους προσπερνά με τρίποντο του Γκριγκόνις (65-66) στο 38’.

Με 2/2 ελεύθερες βολές του Γουόκαπ και ένα κάρφωμα του Φαλ από ασίστ του Σλούκα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ξανά στα χέρια τους την πρωτοπορία (69-66). Ο Παπαγιάννης μείωσε σε 69-68 και στην συνέχεια το ματς πήγε στην ρουλέτα των βολών...

Mε 2/2 ο Σλούκας διαμόρφωσε το 71-68 (49’’ για το τέλος), με επίσης 2/2 ο Γκριγκόνις (6.9’’ για τη λήξη) έκανε το 71-70, ενώ ο Σλούκας με επίσης 2/2 έγραψε το τελικό σκορ (73-70). Στα 6.2’’ που απέμεναν ο Φαλ έπαιξε εκπληκτική άμυνα στον Λι, υποχρεώνοντάς τον σε air ball.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-14, 41-33, 61-48, 73-70

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 13 (1/3 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα), Λούντζης 7 (2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο), Φαλ 11 (5/5 δίποντα, 1/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 μπλοκ), Βεζένκοβ 20 (4/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Παπανικολάου 3 (1), Λαρεντζάκης, Σλούκας 12 (2/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη), Μπόλομποϊ 6 (3/3 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ), ΜακΚίσικ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Σερέλης): Λι 14 (4/7 δίποντα, 2/10 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα), Παπαγιάννης 7 (3/3 δίποντα, 9 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 2, Γκριγκόνις 17 (3/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5/6 βολές, 5 ριμπάουντ), Μαντζούκας 3 (1), Π. Καλαϊτζάκης 8 (3/5 δίποντα, 2/2 βολές), Μποχωρίδης, Αγραβάνης 3 (7 ριμπάουντ), Πονίτκα 9 (3/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3 ασίστ), Γκουντάιτις 7 (3/4 δίποντα, 6 ριμπάουντ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 17/32 δίποντα, 8/24 τρίποντα, 15/22 βολές, 35 ριμπάουντ (29 αμυντικά - 6 επιθετικά), 22 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 μπλοκ, 11 λάθη, 20 φάουλ

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 21/37 δίποντα, 6/25 τρίποντα, 10/14 βολές, 34 ριμπάουντ (26 αμυντικά - 8 επιθετικά), 15 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 10 λάθη, 21 φάουλ

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

100 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ο giorgos μαρινακικος αφου πετσοκοφτηκε απο το redgoal τωρα ειναι και ασεβης και λεει οι δημοσιογραφοι του σαητ δεν ειναι ολυμπιακοι.λογικο αφου διαβαζει μονο τσατσοσαητς και θελει να αυτοεξευτελιζεται.μαρινακικε διαβασε τι σ εγραψα μετα την ηττα σε πολο και χαντμπολ που αποδειχτηκες ανυπαρκτος και πουθενας αλλα μαρινακικος εισαι http://www.redgoal.gr/alla-spor/item/48329-kakos-thrylos-kai-itta-apokleismos-13-11

  • Η πεζογέφυρα του Μπέου
    Η πεζογέφυρα του Μπέου Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Έξω οι σουγιάδες, οι de la fumiento και ψευτόμαγκες από το ΣΕΦ.
    Δρόμο λέμε.
    Πηγαίνετε να εκτονωθείτε στα ανοιχτά γήπεδα της χώρας.
    Μακριά από την ομάδα BASKET Ολυμπιακός, η αλητεία.

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 00:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα άλματα λογικής οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια πάντα σε λογική πλάνη.
    Το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη δεν σημαινε ποτέ ότι το τρόπαιο της Euroleague θα ήταν δικό μας ή ότι θα κατακτήσουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα με σαρωτικές νίκες οδηγώντας σε ταπεινωτικές ήττες τον αιώνιο αντίπαλό. Σήμαινε μόνο ότι θα ήμασταν αντάξιοι διεκδικητές του Ευρωπαϊκού τίτλου (και ήμασταν μέχρι τέλους) και σημαίνει ότι είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων (ήδη έχουμε κατακτήσει).
    Δεν είναι μόνο ότι σχεδόν ποτέ δεν παίρνει την Ευρωλίγκα η καλύτερη κατά τεκμήριο ομάδα, είναι και ότι δημιουργήθηκε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα στις τάξεις των οπαδών παραμονές τελικών παρουσιάζοντας μια στρεβλή εικόνα (την οποία ακόμη έχουν) ενός μπαρουτοκαπνισμένου αντίπαλου με πανάκριβους ποιοτικούς και έμπειρους (από τελικούς) παίκτες ως "ξεδοντιασμένο" από τραυματισμούς και τιμωρίες. Λες και η Ρεαλ δεν έφτασε ως τον τελικό κουβαλώντας τα προβλήματά της με ανατροπές, λες και δεν έχουμε ξαναδεί ομάδα (Φενέρ) να παίρνει την Ευρωλίγκα με ροτέϊσον 7 παικτών και μάλιστα εναντίον μας (επί Σφαιρόπουλου). Ηταν δυστυχώς η τυχερή βραδιά της Ρεαλ όπου τις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις για εμάς τις πήραν παίκτες με λιγότερο επιθετικό ταλέντο (Γουόκαπ-Φαλ) από ότι εκείνοι (Ροντριγκες-Γιούλ).
    Ομως για μένα η ήττα αυτή όσο οδυνηρή και να είναι δεν μπορεί να διαγράψει την περηφάνεια που νοιώθω για την πορεία και τα κατορθώματα της ομάδα μας ως σήμερα.
    Σήμερα λοιπόν όποιος και να είναι ο αντίπαλος μας, σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται, όταν έχουμε τελικούς απέναντι στον αιώνιο εγχώριο αντίπαλο μας θα είναι πάντα αγώνες ειδικών συνθηκών. Το γεγονός ότι είμαστε εμφανώς καλύτερη ομάδα, κάνει τον αντίπαλο (πού έχει παίκτες επιπέδου Euroleague αλλά δεν έχει καλή ομάδα) να είναι περισσότερο υποψιασμένος, συμπαγής και να οδηγεί το μάτς στο ρυθμό και στο πεδίο που έχει λίγο περισσότερες πιθανότητες να αντισταθεί αφενός περιορίζοντας τις πιθανότητες διασυρμού και αφετέρου απορροφώντας το σφυροκόπημα μας να μπορέσει να αντεπιτεθεί. Αν αναλογιστούμε ότι (ξανά) η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τους έχει ξεγραμμένους, τότε το άγχος δεν το έχουν αυτοί αλλά εμείς πόσο μάλλον όταν διακυβεύεται ένας τίτλος πρωταθλητή. Μπορεί για πολλούς η αποχώρηση του Μπέϊκον να λογίζεται ως περαιτέρω αποδυνάμωση του αντιπάλου εγώ πάλι την βλέπω ευεργετική για εκείνους αφού πλέον είναι πιο πειθαρχημένοι αλλά και πιο συσπειρωμένοι.
    Συνεπώς θα υπάρξουν βράδια που το πλάνο μας θα λειτουργήσει άψογα και θα πιάσουμε σπουδαία απόδοση και δεν θα μπορεί ο αντίπαλος να μας κοντράρει αλλά θα υπάρχουν και βράδια που θα πάνε κάποια πράγματα στραβά για εμάς. Είναι και θέμα τύχης και συγκυριών είναι και θέμα ψυχολογίας, είναι και η αντίσταση που προβάλλει ο αντίπαλος (ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο με τις όποιες πιθανότητες μπορεί να έχει) και γενικά τέτοιοι αγώνες δεν προσφέρονται για θέαμα αφού το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.
    Ως εκ τούτου για μένα καμιά εμφάνιση με την οποία η ομάδα μου κερδίζει δεν λογίζεται ντροπιαστική πόσο μάλλον απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο με έπαθλο το Ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα κάθε φορά κάνει ότι μπορεί στο παρκέ προκειμένου να έρθει η νίκη, οπότε αυτό μπορούσε (και ήταν αρκετό τελικά) και αυτό έδωσε σε εκείνον τον αγώνα.
    Αλλωστε σε αυτήν την χρονική περίοδο η νίκη και η κατάκτηση του τροπαίου είναι για μένα το μοναδικό ζητούμενο.

  • giorgos.
    giorgos. Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς όμως εδώ είναι μόνο δημοσιογράφοι.
    Κ όχι μόνο εδώ.
    Πείτε μου Έναν δημοσιογράφο οπαδό του Ολυμπιακού.
    Έναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κ αυτοί που είναι οπαδοί λειτουργούν σαν δημοσιογράφοι.

    Όταν οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού λειτουργούν σαν Οπαδοί τότε θα είναι το Τέλειο για τον Ολυμπιακό.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ 100% με το red goal, ότι έχει γράψει είναι σωστότατο.

    1ον: σε αγωνιστικό και καθαρά μπασκετικό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που ξεκίνησε με 7-8-9 ξένους, και τώρα παίζει με 5.. οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα θα είχε μειονέκτημα, αφού συνήθως οι ξένοι τους κάνουν τη διαφορά.

    Βγήκε προτελευταία στην Euroleague, ενώ με το ζόρι πέρασε το Περιστέρι του Σπανούλη σε μία χρονιά με αρνητικό πρόσημο (περισσότερες ήττες από νίκες) και μία από τις χειρότερες, αν όχι η χειρότερη, στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου.

    Οι καλύτεροι Έλληνες που έχει είναι ο Παπαγιάννης, ο Μποχωριδης και ο Αγραβάνης, ενώ εμάς ο MVP της Euroleague Βεζενκοφ, ο πολλάκις νικητής Euroleague και playmaker της Εθνικής Σλούκας και το βασικό 3αρι της Παπανικολάου.

    Ξεκάθαρα το παιχνίδι ήταν για +20, και ότι βγει..

    2ον: σε επίπεδο εντυπώσεων και παρελθόντος, έπρεπε να είχαν σκυλιασει για να σπάσουν το ρεκορ γιατί από του χρόνου λογικά δεν θα είναι εύκολο, για να απαλύνουν την στενοχώρια του Κάουνας, και για να τελειώσουν τους τελειωμένους.

    Εδώ να βάλω κάποια προσωπικά δεδομένα που αναφέρω χρόνια. Όπως είναι πλέον το φορμάτ, η ομάδα χρειάζεται μεγάλο βάθος. Από το 24-25 θα γίνουν 20 οι ομάδες της Euroleague και από το 28 συζητάνε για τουλάχιστον 22..θα χρειαστούν σχεδόν 2 ομάδες να υπάρχουν.

    Εκτός από το ότι έχουμε μικρό ρόστερ, μίκρυνε ακόμη περισσότερο με επιλογές Μπαρτζώκα να μην δοκιμάσει ποτέ Peters στο 3 και Bolomboy στο 4, και είναι αδιανόητο ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό να μην έχει 2ο small forward! Δεν ξέρω γιατί 3 χρόνια δεν γίνεται κάτι γι' αυτό, είναι ανεπίτρεπτο. Το small ball με το ταγαρι τον Λαρεντζάκη δεν έχει αποδώσει ούτε καν στην Α1..

    Έγραφα πριν βγει η απόφαση για Canaan, και που ακόμη δεν είχε κάνει το τρομερό φινάλε με Φενέρ και τελικούς, ότι - έστω και μόνο για την τακτική και τα plays - είναι αδιανόητο να αφήσεις έξω τον βασικό σου shooting guard. Πραγματικά ακόμη δεν έχω πιστέψει ότι η ομάδα αποφάσισε να αφήσει εκτός τον βασικό της στη θέση 2..δεν ξέρω πως παίρνει κάποιος αυτήν την απόφαση, και επίσης αποδεικνύει ότι έχει γίνει λάθος προγραμματισμός.

    Όπως έλεγα, πέρυσι το καλοκαίρι, έστω και για τελευταίος ψηλός χρειάζεται ένας Έλληνας για ασφάλεια. Επιβεβαιώθηκα με τον χειρότερο τρόπο στα παιχνίδια που κρίνουν τίτλο με τους πεθαμένους! Φοβήθηκε ο Μπαρτζώκας και δεν πήρε Canaan.. λάθος σχεδιασμός..και δε αυτό το επίπεδο κάτι τέτοια λάθη κοστίζουν κούπες..

    Τους δυσκόλεψε μία γραμμή ψηλών με Παπαγιάννη (καλός αλλά λάθος χρησιμοποίηση), Gudaitis (τίμιος, αλλά λίγος πλέον), Williams (σχεδόν πρώην μπασκετμπολίστας), Αγραβάνης (παίχτης με το ζόρι Basketball Champions League). Νομίζω είναι η χειρότερη γραμμή 4-5 σε όλη την Euroleague. Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δεν πήραν ποτέ 2ο power forward, ούτε καν έναν Έλληνα ψηλό για βοήθειες και τελικά αναγκάστηκαν να πάνε σε Αγραβάνη, με μία κωλοτουμπα αμφοτέρων τεράστιων διαστάσεων.

    Τεσπα.. πάλι καλά που έβαλε εκείνες τις βολές ο Σλούκας και δεν το πίστεψε ο Βαζελος, γελαγε ο κόσμος με το τρίποντο του παιχταρα Grigonis, ντροπιαστική εμφάνιση πραγματικά. Αν ξεκιναγαμε με brake, άντε βγάλε άκρη με τους πράσινους επιστήμονες μετά στο ΟΑΚΑ, και μετά άντε γυρνατο με 0-2 πίσω..δεν είσαι και Real..

    Η ομάδα τρύπησε ταβάνια πέρυσι και φέτος, αλλά δεν είχε το έμψυχο δυναμικό και την βοήθεια από το front office και τον πάγκο να γράψει ιστορία.

    Ας έρθει ο Μιλουτινοφ, είναι ένας top 5 ψηλός και θα αυξήσει τους top παίχτες στην ομάδα μας, και θέλει και κάνα 2 καλές διορθωσουλες. Θέλει 1-2 προσωπικότητες ακόμη για να σαρώσει με την αξία του. Δυστυχώς τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από την τύχη και τους θεούς τις κλοτσισε, τώρα χρειάζεται στα ίσα να πάρει το κύπελλο με την αξία του και την ανωτερότητά του. Ρεάλ χωρίς Deck/Tavares/Poirier και τον βασικό power forward Cornelie (όλοι ξεχνάνε να τον αναφέρουν αλλά είναι πολύ σημαντικός παίχτης) και με Goss και κάτι 36-37 χρόνους στην περιφέρεια δεν θα ξαναπετυχεις..

    Χρειάζεται ένας κανονικός βοηθός προπονητή στον πάγκο και όχι ο κακομοίρης ο Παπάς που τον κρατάει γιατί δεν αντιμιλαει στα σταυριδια.. όπως και επίσης έναν παλιο παίχτη με κύρος στην διοργάνωση να αναλάβει κάποιες επαφές με τα κεντρικά και έναν πιο ενεργό αντιπροσωπευτικό ρόλο (Radja, Papaloukas, Rodgers).

    Και τέλος, ένα καλύτερο γήπεδο.

    Υ.Γ δεν μίλησα πολύ για την σειρά..τι να πω; Αφού δεν χάσαμε το 1ο, δεν πιστεύω ότι μπορεί αυτός ο Παναθηναϊκός να μας πάρει παιχνίδι, τους το δώσαμε, αλλά με 38λεπτα ο μόνος playmaker, ο οποίος είναι ένα κοντό 2αρι ουσιαστικά, δεν μπορούσαν να κατεβάσουν μπάλα καλά καλά..

    Επίσης απίστευτο που δεν πιέζει στο κατέβασμα της μπάλας, και ο Λούντζης πρέπει να παίζει περισσότερο. Το μόνο πλεονέκτημα αυτά τα χρόνια είναι ότι πάντα είχε 3-4 παίχτες στο 3 και ακόμη και ο Κασελακης ποσταρε τον Λαρεντζάκη.

    Αν το έχει αφήσει στην τύχη του το παιχνίδι, θα έχουμε άσχημες εκπλήξεις την Πέμπτη, αν μπουν με σοβαρότητα και δουν 2-3 πράγματα στο βίντεο, τότε πάμε για 20αρα εκεί μέσα.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τακης
    Προσυπογράφω με χέρια και με πόδια αδερφέ. Ουστ σε όλα τα κοπρόσκυλα που νομίζουν ότι είναι τσιφλίκι τους και το ΣΕΦ... Δεν θα καταντησουν το μπάσκετ όπως το ποδόσφαιρο.

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι μας βλέπουμε ότι η ομάδα στερείται αθλητικοτητας και παικτών με κάθετο παιχνίδι.και όλοι σας θεωρείται ότι είναι επιτυχία να επιστρέψει ο μιλουτινοφ..με το χέρι στην καρδιά έχοντας ήδη τον φαλ μόνο εγώ πιστεύω ότι ο δεύτερος σέντερ πρέπει να είναι τύπου λεσορτ; αθλητικός, δυνατός,γρήγορος;για να παίξεις μπάσκετ πρέπει να είσαι σχετικά ψηλός..οι κοντοί..όμως κάνουν κουμάντο..ο Σλούκας δεν έχει ούτε το μισό ταλέντο του μιλος, έχει πετύχει περισσότερα ωστόσο διότι ξέρει να παίζει αυτό το άθλημα..τα χρόνια όμως πέρασαν..αν θες ομάδα για Ευρωλίγκα πρέπει να πέσουν λεφτά και Σλούκας και Παπανικολάου να αποτελούν στην χειρότερη τον ένατο και δέκατο παίκτη και όχι ο ένας να είναι βασικός και ο άλλος ο 6ος..

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυναστεία στο μπάσκετ με την έννοια της κατάκτησης συνεχόμενων τίτλων αυτήν την περίοδο μονο με Ομπράντοβιτς και φυσικά με μεγαλύτερο μπατζετ από το τωρινο. Αυτό βέβαια είναι αποκύημα επιστημονικής φανταρίας για παρα πολλούς λόγους που σχεδόν όλοι γνωρίζουμε

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Κώστα Χανιά!!!!!!!!!!
    Κ ΕΓΩ συμφωνώ 1000%με Εσένα.
    Ολυμπιακός είμαστε Παντού.
    Κ Ολυμπιακός σημαίνει Κανένα Έλεος.
    Ειδικά στον παο κ Ειδικότερα στην ομάδα μπάσκετ του παο.
    Πάτημα στο λαιμό να μην μπορούν να ανασανουν.
    Κ να μην τους αφήσεις ούτε όταν δεν μπορούν να κουνηθούν.
    Τίποτα.
    Χωρίς ΕΛΕΟΣ.
    Σε Αυτούς.
    Κ για όσους είπαν ότι ήταν ντροπή η υποδοχή.
    Άρα διαφωνείτε με τον Μακισικ;;;;;
    Εχθρική ατμόσφαιρα ζήτησε με την Φενέρμπαχτσε.
    Θέλατε να το ζητήσει πάλι κ στους τελικούς;;;;;;;;;;;
    Κ εγώ ρωτάω.
    ΟΛΟΙ λέγατε ο Ολυμπιακός παίζει μπασκεταρα στην Ευρωλίγκα, απολαύστε το θέαμα κλπ.
    Πήρε κάποιο κύπελλο;;;;;;;;;;;;;;;;

    Τι προτιμάτε;;;
    Θέαμα;;;;;;
    Νίκες;;;;;;;;
    Τίτλους;;;;;;;;;
    Τι;;;;;;;
    Όλα μαζί ναι τα θέλω κ ΕΓΩ.
    Αλλά Δύσκολα συνδυάζονται.
    Διαλεχτεε τώρα.
    Τι προτιμάτε;;;;;;
    Εγώ το 3ο.
    Κ θέλω να κερδίσει ο Ολυμπιακός 1-0 με βολή του Πάπας στο 39'59".
    Ικανοποιημένος θα είμαι.
    Τώρα αν κερδίσουμε με Εκπροθεσμο καλάθι θα το Πανηγυρίσω πιο πολύ.
    Κ θα το Αφιερώσω Εξαιρετικά.
    Εκπροθεσμο Όπως της Ριντ.
    Για Όσους είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν προσπέρασα τπτ redgoal , τουλάχιστον στοχευμένα.. είμαι στα 45 όποτε αυτά που ανέφερες τα έχω ζήσει στο πετσί μου..όπως και συμπεριφορές Θανάση Γιαννακόπουλου να μπαίνει στο γήπεδο όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν για αυτούς καλά..την σφαγή το 10 και πόσα ακόμα... εκτός αν πιστεύετε ότι δεν είμαι Ολυμπιακός ή θεωρείται εσείς ότι είστε περισσότερο ολυμπιακοί από εμένα

    REDGOAL: Μην έχεις τη μύγα φίλε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...