roumeliotis

Carwiz

«Θα κάνουμε το παν...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του F4 και ανέφερε πως δεν θα επιτρέψει σε κανένα μέλος της ομάδας του να νιώσει πως απέτυχε αν ο Ολυμπιακός δεν κατακτήσει τον τίτλο στην πιο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα όλων των εποχών, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η ομάδα θα τα δώσει όλα για να πάρει την κούπα:

«Για μας ο στόχος είναι να βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο και το αποδείξαμε για δεύτερη σερί σεζόν. Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν στην ομάδα μου να νιώσει ότι αποτύχαμε ή απογοητευμένος αν δεν κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ξέρω καλά πόσο ισχυρός είναι ο ανταγωνισμός, με τους καλύτερους παίκτες και προπονητές.

Έχουμε παίξει τελικούς από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τώρα. Θεωρώ πως είναι τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, η κανονική περίοδος, τα playoffs και το Final 4. Πρέπει να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας εδώ, να δώσουμε τα πάντα και αν το κάνουμε στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι.

Σε αυτή τη διοργάνωση δεν μπορείς να πεις ότι η μόνη πετυχημένη είναι η ομάδα που θα πάρει τον τίτλο. Υπάρχουν πετυχημένες ομάδες που δεν προκρίθηκαν στο Final 4. Εμείς θα κάνουμε πάντως το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο», τόνισε.

Για τις διαφορές με το 2013, όταν στην πρώτη του σεζόν οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τίτλο στο Λονδίνο, είπε: «Το 2013 ήταν μια τελείως διαφορετική συνθήκη. Τότε, το 2012, είχε πάρει την Ευρωλίγκα και κάναμε το back-to-back. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, ειδικά για μένα που ήμουν πρωτάρης.

Όμως είχαμε μια πολύ καλή ομάδα από την προηγούμενη σεζόν και τα παιδιά είχαν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είχαμε παίκτες θρύλους όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, αλλά ήμασταν πάνω από όλα ομάδα. Αυτό θέλω κι εγώ, την ομαδική προσπάθεια, τη μη εγωιστική σκέψη και αυτό θέλουμε να δείξουμε και σε αυτό το Final 4».

Σχετικά με την ανάδειξη του Σάσα Βεζένκοφ σε MVP είπε: «Είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο που παίξαμε όλη τη σεζόν και ο Σάσα βρήκε τον τρόπο να είναι τόσο σημαντικός. Και όχι παίζοντας για τους αριθμούς του, αλλά με έναν τρόπο που βοηθούσε όλη την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σάσα και την ομάδα, γιατί ο Ολυμπιακός είχε την ίδια τιμή και στο παρελθόν. Ο Σάσα είναι καταπληκτικό παιδί και δουλεύει σκληρά και ο Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να έχουν τέτοιες διακρίσεις».

Για το τι συμβουλεύει τους παίκτες του, απάντησε: «Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι να έχουν την ίδια ρουτίνα όπως όλη τη σεζόν. Στην προπόνηση, στη διατροφή, στην ξεκούραση, στα πάντα… Φυσικά είναι ένας σημαντικός αγώνας, αλλά δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά τους».

Λίγα λεπτά αργότερα μίλησε στη NOVA για τον… ύπνο του και αν έχει διαταραχθεί τις τελευταίες μέρες και τόνισε: «Κοιμάμαι αρκετά καλά. Ίσως λίγο στη σειρά με τη Φενέρ να είχα χάσει λίγο τον ύπνο μου. Δεν νιώθω μια έξτρα πίεση ή ότι θα λυγίσουμε από αυτή. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη», απάντησε.

Όσο για το αν θεωρεί εαυτόν μέντορα του Βεζένκοφ, ξεκαθάρισε: «Μέντορας δεν είμαι. Όλη η ομάδα βοήθησε τον Σάσα με τον τρόπο που παίζει. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει, ταιριάζει και ο τρόπος που σκέφτεται το μπάσκετ με τον δικό μου. Μέντορας είναι ο πατέρας του… Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί. Μιλά τόσες γλώσσες, είναι σπάνιο να βρεις ένα παιδί με τόσο ανοιχτό μυαλό έξω από το μπάσκετ».

Τέλος, αναφορικά με τη δική του διαδρομή στην προπονητική είπε: «Ο τρόπος που έφτασα εδώ με έχει κάνει να μη θεωρώ τον εαυτό μου κάτι σημαντικό. Έχω προπονήσεις σε όλα τα επίπεδα, από το χαμηλότερο, μέχρι και εδώ. Δεν έχω τη νοοτροπία του νεόπλουτου, το απέκτησα σιγά-σιγά. Βοηθά και η αγωγή σου να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    και γω το ελπίζω! 3

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ και το αξίζουμε!
    Αυτο πρέπει να καταλαβουν οι παίχτες μας!!!
    Καλοι οι αντίπαλοι, αλλα ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FINAL4 θα ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ και μεγαλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, δεν ειναι τοσο καλη οσο ο Ολυμπιακός φέτος.
    ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΑΥΤΗ.
    Και πρέπει να καταλάβουμε ολοι, κοσμος και ομάδα, οτι το να πηγαινεις final 4 δεν ειναι κατι απλο. Επειδη πηγαμε φετος 2 σερι χρονιά, μη το δενουμε κομπο οτι θα πηγαινουμε καθε χρονο. Ευκαιρίες σαν αυτές περυσι και φέτος δε θα μας δινονται καθε τρεις και λιγο. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!

    ΥΓ. Ειδα χθες ονειρο οτι με πηρε ο υπνος, ξυπνησα και ανοιξα τηλεοραση και χαναμε στη 3η περίοδο 68-42.......να ξέρετε οτι αυτό ειναι ενα ακόμη ΓΟΥΡΙ!!!

    ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ!!!!!!!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! @Red7Arrow είσαι ο Γκρινιάρης στο Στρουμφοχωριό μας! Ελπίζω να σου βγουν όλα τα γούρια φίλε και την Κυριακή να πανηγυρίζουμε την κούπα!

    Μπαρτζώκας, ένας φιλοσοφημένος και ολοκληρωμένος άνθρωπος. Έχει και μειονεκτήματα, δεν χρειάζονται Αγιογραφίες, αλλά εντελώς αντικειμενικά αυτή τη στιγμή είναι κορυφαίος στην Ευρώπη. Αν το συνδιάσει και με 1-2 κατακτήσεις ακόμη θα μείνει Θρυλικός και ιστορικός.. Δυστυχώς οι τίτλοι είναι οι σκληροί και απόλυτοι αριθμοί που κρίνουν τους πραγματικά κορυφαίους.
    -Δεν ήρθε και η καταστροφή
    -αλλά πρέπει το 4ο να' ρθει! (Ομοιοκαταληξία)

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Nα αποφυγουν οι παιχτες δημοσιογράφους, οικογένεια και social media ειπε...αλλα ολο συνεντεύξεις δινουν σημερα και ολο και πιο φρέσκες καθε ωρα!!! Πηγαν εκεί για τουρισμό μαλλον....

    Πηγαμε Καουνας μου φαίνεται για να μιζεριάζουμε παλι και στο τέλος παλι με το γκιόνι στο χέρι θα φύγουμε.
    Ελπιζω να διαψευστώ ολοψυχα!!!!
    Αλλά η νοοτροπία τους δε μου αρέσει.
    Ο κόσμος ταξίδεψε εκεί και θα κάνει τη Ζαλγκίριο Αρένα, ΣΕΦ!!!! Ποια Μονακο ρε!!! Ομάδα που αν τη παιξεις λιγο σκληρά και τους σπάσεις τον τσαμπουκά, την πνιγεις!!!!
    Αν μπεις μεσα με ψυχολογία looser, εχασες....

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 18:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αξίζεις κοουτς .Μακάρι να το σηκωσεις
    Το αξίζουν κ οι πρόεδροι με τόσα που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια.
    Και οι παίκτες κ το όλο το τιμ για την δουλειά αλλά κ την υγεία που βγάζουν.
    Το δίκαιο είναι να το σηκώσει ο Ολυμπιακός μας.
    Αλλά κ να στραβωσει κάτι εμείς ξέρουμε ότι τα δώσατε όλα. κ αυτό...την εμπιστοσύνη...την κερδίσατε όλο τον χρόνο με τις απίστευτες βραδιές που μας χαρίσατε

  • ΝΑΞΟΣ 7
    ΝΑΞΟΣ 7 Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Σ' ευχαριστούμε για όλα Γιωργαρε.
    Απλά απολαυστικός και πάντα άρρωστος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


    Πάμε για την κούπα αδέρφια, μας το χρωστάει η ιστορία και το αξίζει αυτή η υπέροχη ομάδα.

  • Αντιφα βολος
    Αντιφα βολος Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω αν δικαιούμαστε σαν κόσμος έναν τέτοιο προπονητή και άνθρωπο σαν τον Μπαρτζωκα.γιωργη σε ευχαριστούμε για όλα ότι κι αν γίνει.

  • Πανος
    Πανος Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Λιγη τυχη που δεν ειχαμε περυσι και θα σηκωσουμε την κουπα. Ειναι τυχη που εχουμε τον Μπαρτζωκα στην ομαδα. Και ο καλυτερος προπονητης και οπαδος της ομαδας. Παμε γερα

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ως συνηθως,απολαυστικος ο κοουτς.
    Σεμνος,ταπεινος,προσγειωμενος,μετρημενος,αφοπλιστικα ειλικρινης και φιλοσοφημενος,δικαιος,αντικομφορμιστας και ροκας.
    Ανετα βγαινεις μαζι του σ ενα μπαρακι με ροκ μουσικη.
    Συζητας τα παντα,εκτος απο μπασκετ.
    Αν παει η κουβεντα στο μπασκετ,απλα ακους!
    Ανεξαρτητως τελικου αποτελεσματος τον γουσταρω πολυ.
    Σιγα μην απολογηθει κιολας επειδη μοιραζει τα τελευταια χρονια...γυαλια προπονητικης!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...