roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χωρίς Κάναν στα πλέι-οφ ο Ολυμπιακός

underarmor
redwell

Ο Αϊζάια Κάνααν αποφασίστηκε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα να "κοπεί" από τα πλέι οφ και τους τελικούς του πρωταθλήματος καθώς ο Αμερικανός σκόρινγκ γκαρντ δεν είναι στα καλύτερά του και δεν έχει "κουμπώσει" στο βαθμό που θα ήθελε ο Έλληνας τεχνικός μέχρι τώρα.

Κρίθηκε για τις εν Ελλάδι υποχρέωσεις ως ο λιγότερο... απαραίτητος σε σχέση με τους Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ και Φαλ και δη για τους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό σημαίνει πως ο πρώην ΝΒΑερ θα αγωνίζεται στο εξής με τον Ολυμπιακό μόνο στην Ευρωλίγκα και με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας του σε αυτή, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος και πιθανότατα θα αποχωρήσει κιόλας...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

53 σχόλια

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Και επειδή δεν ξέρω αν το μήνυμα έχει φύγει το ξαναγράφω. Η αλήθεια κατά την γνώμη μου είναι οτι αν ο Παναθηναικός πάρει τον Καμπάτσο θα ενισχυθεί σε τεράστιο βαθμό. Αν αυτό Redgoal σου ακούγεται εκνευριστικό δικαίωμα σου. Όμως έχω γράψει και ένα δεύτερο μήνυμα απάντηση στον φίλο DeCoupeDe που του λέω οτι ονειρεύομαι ο Ολυμπιακός να πάρει τον Καμπάτσο και τον Μιλουτίνοφ και αυτό δεν μου το πέρασες. Άρα μόνο Παναθηναικός δεν είμαι! Άμα δεν θες να γράφω εδώ κανένα πρόβλημα. Δεν θα σε παρακαλάω κιόλας για να περάσεις τα μηνύματα μου

    REDGOAL: Φίλε είσαι τοξικός. Ο Θρύλος σπέρνει και συ γράφεις αν πάρει ο ΠΑΟ τον Καμπάτσο θα ενισχυθεί πολύ. Ας τον πάρει και τα συζητάμε. Έτσι μας είχανε πρήξει κάποιοι προ μηνών και με τον Ντέρικ Γουίλιαμς που πήρε ο ΠΑΟ και γιατί δεν τον πήραμε εμεις, το ίδιο με τον Μπέικον κλπ κλπ. Αν σε ενδιαφέρει πιο πολύ το τι θα κάνει ο ΠΑΟ στις μεταγραφές, πηγαινε σε ένα φόρουμ Παναθηναϊκών να το συζητήσετε. Εμείς εδώ ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ με τη Φενέρ και το F4, δεν ασχολούμαστε με τις πιθανές μεταγραφές του 17ου

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal στα μηνύματα μου μόνο τον Γιαννακόπουλο που δεν εξυμνώ!!! Και μάλιστα έγραψα οτι το ρεπορτάζ των παιδιών που δουλεύουν στο Regoal είναι μίλια μπροστά. Σας επαίνεσα δηλαδή. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο μου επιτίθεσαι! Απλά λέω οτι αν οι απέναντι πάρουν τον Καμπάτσο θα είναι τρομακτική ενίχυση για αυτούς. Την αλήθεια λέω δηλαδή. Αλλά εντάξει αφού δεν σου αρέσει αυτό που ακούς θα σου πω οτι αν ο Παναθηναικός πάρει τον Καμπάτσο θα βρεθεί από την προτελευταία στην τελευταία θέση της Ευρωλίγκας. Οκ είμαστε τώρα?

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 01:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal γιατί δεν έχουν περάσει τα δυο τελευταία σχόλια που έχω κάνει σε αυτό το άρθρο?

    REDGOAL: Γιατί φίλε δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Γιαννακόπουλος. Αν εισαι Παναθηναϊκός πήγαινε σε πράσινα σάιτ να τον εξυμνήσεις

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @RG μπράβο σου που το ξεκαθαρίζεις!

    Ακούνε αυτήν την κοτσανα χρόνια, λες και δεν είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι, και οι ομάδες τεράστιοι επαγγελματικοί οργανισμοί με καθημερινή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και συνέχεια και διάρκεια.

    Νομίζουν πολλοί ότι το επίπεδο είναι του Γιωργάκη από τα Σεπόλια που δεν τον έπαιξαν στην πλατεία την προηγούμενη μέρα και αυτός στο σχολείο την επόμενη τους κραταει μούτρα και κάθεται μόνος του σε μία γωνία στο διάλειμμα!

    Ερωτήσεις, επαφές μέσω μάνατζερ, αλλά και πιο προχωρημένα, έχουν γίνει ήδη για τους περισσότερους. Αν είχε βγάλει μάτια ο Canaan και δεν είχε συμβόλαιο για του χρόνου, θα είχε πέσει καμία Ισπανική και θα του έδινε 1.200.000 για να τον δελεάσει, αλλά για παίχτη που παίρνει 900.000 δεν νομίζω ότι τον έχει πλησιάσει κανείς..

    Αν κάνει εμφανίσεις και πάρουμε το Ευρωπαϊκό (γιατί το Ελληνικό πρωτάθλημα τελείωσε για αυτόν) εγώ δίνω κάποιες λίγες πιθανότητες, αλλά κατά τα άλλα, αυτός και Bolomboy για 900.000 έχουν αποτύχει..δεν είναι μόνο η αδυναμία προσφοράς, είναι και η συνάρτηση με το συμβόλαιο που έχει ο καθένας. Για τον Ολυμπιακό τα 900.000 είναι πολλά χρήματα, Dorsey/Walkup ήρθαν με 650.000 και κάτι Livio με πολύ λιγότερα (να έπαιρνε 400.000 τότε ο Γάλλος;)..

    Γι' αυτό λέγαμε μερικοί ότι ο Jean Charles για τα λεφτά, και το ότι παίζει λάθος θέση (καθαρό 4) μία χαρά τα πάει και προσπαθεί και τιμάει το συμβόλαιό του.

    Τώρα για το 2αρι, υπάρχουν πολλές παράμετροι πιστεύω.

    Μπορώ να πω ότι απλούστερα τα λέει ο @Deathstroke7 και συμφωνώ! Και για Μιλού φυσικά! Δεν το συζητάμε..

    Όταν μάθαμε ότι έρχεται Ευρώπη Campazzo, ενώ ήξερα ότι δεν υπάρχει έστω μία πιθανότητα να έρθει σε εμάς, φυσικά ήμουν χίλια τα εκατό μέσα..ο παίχτης αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος pure άσσος στην Ευρώπη. Όπως σας έλεγα ότι με τον Campazzo στην Αμερική, Pangos τραυματίας και Henry σε τιμωρία για ουσίες μάλλον, ο Σλούκας ήταν άνετα στο τοπ 3, τώρα λέω ότι ο Campazzo είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος στην αγορά..

    Όπως έλεγα και σε κάτι φίλους, για να ξεκινήσεις να μιλάς για Campazzo πρέπει να βάλεις ένα 2 μπροστά στο τσεκι, και δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα μας να ξεπεράσει το 1.8 των Σλούκα/Βεζενκοφ. Άντε να δώσει το ίδιο για Μιλουτινοφ (που και αυτός πάει για συμβόλαιο με 2 μπροστά..). Το θεωρώ αδύνατο, από την άλλη θα ήταν η καλύτερη μεταγραφή.

    Όπως έχω γράψει πολλές φορές, η ομάδα έχει και μία έλλειψη δημιουργίας που βλέπουμε όταν κλείνουν τον Σλούκα ή λείπει ένας από Σλούκα/Walkup. O Θωμάς τώρα δεν είναι αυτοφωτος δημιουργός τύπου Σλούκα/Campazzo/Καλάθη αλλά περισσότερο δημιουργεί μέσα από το σύστημα. Εμάς μας λείπει το απρόβλεπτο σε σκορ/δημιουργία όταν μας έχουν περιορίσει ή αντιμετωπίσει το σύστημά μας.. εκεί είναι ο μεγάλος προβληματισμός, όταν ψηλές/αθλητικές ομάδες κλείνουν το παιχνίδι μας με deflections και χέρια και κορμιά παντού στην μπάλα (Monaco/Partizan/Μακάμπι μας το έχουν κάνει ήδη και φοβάμαι και Μπάρτσα/Ρεάλ με το έμψυχο δυναμικό που έχει και ας τους έχουμε κερδίσει 2 φορές).

    Ένας παίχτης που δημιουργεί σε υψηλό επίπεδο, παίζει άμυνα και έχει και το απρόβλεπτο σκορ είναι ο Vildoza, που λέγαμε από την αρχή ότι είναι πολύ πιο εφικτή λύση, ειδικά τότε, αλλά και τώρα ακούγονται πόσα περίπου στο 1.4μυρια..αλλο 1.5 και άλλο 2.5 που ακούγονται για τους 2 Αργεντίνους..

    Τώρα για τον Bryant, τον έχω αναλύσει από εποχές Μακάμπι, δεν είναι τυχαίο που, νομίζω, πήρε πρωτάθλημα με Bucks.. είναι παρόμοιος με Dorsey, πιο δυνατός, και γι'αυτό έπαιζε σε σύστημα με 3 guard στη Εφές αλλά μπορεί να παίξει και καθαρό 2. Δεν έχει δημιουργία, αλλά έχει άμυνα. Είναι ένας νεώτερος Hilliard κατά την γνώμη μου (έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό αυτός, αλλά του δίναμε 650.000 και ήθελε 900.000 κάποτε, τώρα έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά μετά τα προβλήματα ρόλων που είχαν στην Μακάμπι λόγω της υπερπληθωρας παιχταραδων, που τους βγήκαν κιόλας μερικοί περισσότερο).

    Σίγουρα όμως δεν είναι Campazzo, και μάλλον δεν είναι και Vildoza. Η έξτρα δημιουργία είναι πιο ποθητή στο σύγχρονο μπάσκετ (ίσως και πάντα..).

    Εν τω μεταξύ ο άτιμος ο Beaubois κάνει απίστευτη σεζόν.. έχει 0.8 τάπες! Όσες ο Fall και ο Lessort και πάνω από πολλούς γνωστούς (π.χ Hines/Nebo/Colson/Mickey/Booker!).

    Punter κάνει απίστευτα 2ο γύρο, δεν νομίζω όμως ότι ενδιαφέρεται.. ίσως θα πάει για τα πολλά λεφτά (που ΔΕΝ θα του δίνουμε) αν όχι, όλοι οι φετινοι έχουν εκφράσει την άποψή τους να μείνουν Παρτίζαν, άλλωστε κάνουν κάτι πολύ καλό εκεί, αν φύγει ο Φαπαπετρου που τους δεσμεύει κάνα 800αρι τσάμπα, και δώσει και η Σερβική κυβέρνηση που πριμοδοτεί το μπάσκετ και πάνε για μεγάλο playmaker, μέχρι και για τίτλο μπορούν να πάνε του χρόνου. Ένας Σλούκας θα ήταν μανούλα για τα συστήματα του Ζοτς..

    Exum είναι τρομερό όνομα, δεν ξέρω αν κάνει νόημα για το σύστημα του Μπαρτζώκα βέβαια, αλλά απορώ πως τον άφησε να φύγει ο Σάρας..

    Smith καλός παίχτης, όχι κάτι πολύ σπουδαίο ακόμη, αλλά 28 χρονών, οπότε το καλύτερο μπάσκετ του είναι μπροστά του..δεν θα θέλει και πολλά, μπορεί να βγει, έχει και δημιουργία, έβαλε και 7/10 τρίποντα στην Εφές τις προάλλες, παίζει άμυνα.. ενδιαφέρουσα περίπτωση σε γενικές γραμμές. Επίσης η Άλμπα και η Μπασκόνια είναι 2 ομάδες που έχουν ένα παρόμοιο σύστημα με το δικό μας, οπότε οι παίχτες που αποδίδουν εκεί μάλλον θα μπουν εύκολα στο σύστημά μας..

    Όπως έλεγα και τότε, σε φθηνή επιλογή εμένα πάντως μου άρεσε και ο Carter του Λαυρίου. Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον είναι παίχτης επιπέδου Euroleague και αυτή τη στιγμή μπορεί να κοστίσει ψίχουλα μπροστά στα ονόματα που προαναφέραμε.

    Okobo δεν νομίζω ότι πάει πουθενά, αλλά Loyd είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Περίπου στα 1.25μυρια ήταν, η τιμή του θα εξαρτηθεί από τα play off, αλλά είναι σκληρός παίχτης, 9ος σε κλεψίματα στην Euroleague (η Μονακό έχει και άλλους πολύ ψηλά, είναι 1. Walkup με 1.9 2. Thompson με 1.7 στο 3/4/5 είναι Vildoza/Diallo/Lee με 1.4 και μετά Colson/Brown με 1.3 και κάπου 18ος είναι και ο James, δηλαδή 3 στο τοπ 10, και 4 στο τοπ 20 κλέφτες η Μονακό..) και γενικά ένας παίχτης leader με alpha dog mentality (a la Jimmy Butler θα έλεγα..) που όμως απέδειξε ότι μπορεί να τιθασεύσει και να παίξει με άλλους τοπ guard και μάλιστα με τον "περίεργο" James και τον ball dominant Okobo..

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal o πρόεδρος των απέναντι μιλάει με κωδικούς εννοώντας μάλλον οτι έχουν κλείσει ήδη τον Αταμάν και τον Βιλντόζα (ή τον Μήτρου Λονγκ) ενώ λέει παλεύουν για τον Καμπάτσο. Άμα τον αποκτήσουν θα είναι ομολογουμένος τεράστια ενίσχυση. Θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου για τον Αταμάν. Έχει πολλούς τίτλους σε πολλές ομάδες που έχει δουλέψει. Τι σου λέει εσένα σαν κόουτς? Και επίσης θα ήθελα να μου πεις αν ο Ολυμπιακός χτυπήσει και εκείνος την πόρτα του Καμπάτσο. Το χειμώνα είχαν βγει ρεπορτάζ οτι το είχε κάνει. Τώρα? Δεν είναι απαγορευτικό το κασέ του για εμάς?

    REDGOAL: Φίλε προπονητής που έχει πάρει 2 Ευρωλίγκες, δεν γίνεται να μην είναι καλός. Από 'κει και πέρα, εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα φίλε. Με αυτόν στον πάγκο, ακόμα και με τα όποια λάθη του, δεν μπορεί κανένας να μας φοβίσει. Πόσο μάλλον ο Παναθηναϊκός που θέλει νέο προπονητή και τουλάχιστον 7-8 νέους παίκτες πανωραφάτους για να φτιάξει ομάδα

  • Τάκης Πεύκη
    Τάκης Πεύκη Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη. Redgoal πιστεύεις ότι αυτή η μεταγραφολογια για Κααναν και σεντερ θα ωφελήσει τον θρύλο μας; Με τι ψυχολογία θα παίξουν αυτοί οι παίκτες στα πολύ δύσκολα πλει με Φενερπαχτσε; Δηλαδή δεν μπορεί να μας σπάσει την έδρα μας; Μετά; Τρεχάτε ποδαράκια μου. Αντε κέρδισε Τουρκία. Ας πάμε αντίθετα τώρα. Αν ο Κααναν σου πάρει την Ευρωλιγκα, ναι να κάνει εκπληκτικά 2,3 παιχνίδια και στον τελικό σου βάλει 30 πόντους. Μπορεί να το κάνει έτσι; Τι γίνεται μετά; Αυτοσυγκρατηση λοιπόν και υπάρχει χρόνος για μετά. Κάνε τις επαφές σου βάλε ρήτρες και σε 1,5 μήνα ξεκίνα. Δύο κακά παιχνίδια και αντίο όλα φιλαράκια

    REDGOAL: Ποια μεταγραφολογία φίλε; Και πώς επηρεάζει έναν παίκτη για να μην αποδώσει; Πιστεύεις αλήθεια ότι κάποιος που παίρνει 1.000.000 ευρώ το χρόνο θα έχει ψυχολογικά και δεν θα αποδίδει αν κάποιος δημοσιογράφος βάσει ρεπορτάζ ή ο Μήτσος από τα Σεπόλια γράψει ότι πρέπει να αντικατασταθεί με τον Τάδε ή τον Δείνα; Αυτό με το ότι επηρεάζονται αρνητικά οι παίκτες, συγγνώμη κιόλας, είναι η μεγαλύτερη κοτσάνα όλων των εποχών. Να μας πεις από το κράξιμο και το γιουχάρισμα στο γήπεδο, να το δεχτούμε, αλλά από το ότι υπάρχει μεταγραφολογία 365 μέρες το χρόνο να επηρεάζεται κάποιος, είναι γελοίο...

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχετικά με τον σούπερ παίκτη που είπε το Redgoal οτι ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές για αντι-Κάνααν αλλά δε του έχει γίνει ακόμα πρόταση τρεις είναι κατά την γνώμη μου οι πιο πιθανοί. Πάντερ, Μπράιντ και Καμπάτσο.

    Εγώ θα προτιμούσα με τα χίλια και μακράν του δεύτερου τον Καμπάτσο. Να πηγαίναμε δηλαδή του χρόνου με Καμπάτσο, Γουόκαπ πλει μεικερ και με Σλούκα στον ρόλο του κόμπο γκαρντ. Θα είμαστε μακράν του δεύτερου η ομάδα με τους καλύτερους παίκτες στην θέση 1 που είναι και η πιο σημαντική. Αν μάλιστα παίρναμε και τον Μιλουτίνοφ θα είμαστε η καλύτερη στην Ευρωλίγκα (θεωρητικά πάντα) και στην θέση 5. Στις δύο δηλαδή πιο σημαντικές θέσεις του σύγχρονου μπάσκετ θα είμαστε σούπερ. Επιπλέον με μια τέτοια κίνηση και θα την σπάγαμε στους απέναντι αλλά και θα τους αποτρέπαμε να ενισχυθούν με έναν παίκτη winner που θα έκανε αμέσως την διαφορά.

    Μεταξύ Πάντερ και Μπράιαντ δεν έχω καμιά ιδιαίτερη προτίμηση. και οι δυο θα ήταν πολύ καλές λύσεις. Ο Πάντερ όμως δεν ξέρω αν θα γύρναγε στον Ολυμπιακό μετά το αποτυχημένο ολιγόμηνο πέρασμα του από την ομάδα.. Βέβαια είναι άλλος ο προπονητής και άλλες οι καταστάσεις αλλά και πάλι ίσως τον έχουν κάνει πάρα πολύ επιφυλακτικό. Άσε που βλέπω το κασέ του να εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη αν κάνει καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ και στο φάιναλ φορ (για εμένα θα περάσει σίγουρα η Παρτίζαν και μάλιστα την θεωρώ και φαβορί για να πάρει την κούπα).

    Πάντως από αυτούς τους παίκτες πραγματικά σούπερ θεωρώ οτι είναι μόνο ο Καμπάτσο.

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @DeCoupePe ο αποκλεισμός του Κανααν δεν σημαίνει λάθος σχεδιασμός κατ’εμε. Δεν ειναι θέμα ποιότητας των παιχτών στους ψηλούς αλλά θέμα ποσότητας. Έστω ότι έμενε έξω ο Μπολομποι και σε έναν ημιτελικό παθαίνει διάστρεμμα ο Φολ, μια εβδομάδα έξω. Θα πας να παίξεις τους δυο πρώτους τελικούς μόνο με τον Μπλακ; Οι άλλες θέσεις καλύπτονται.
    Στο 2 έχεις λαρετζακη-Μακισικ. Παίζει και ο Σλούκας, παίζει και ο Πάπας σε εύκολα παιχνίδια. Στο 3 κατεβαίνει και ο Πίτερς. Στο 5 δεν μπορείς να πας με δυο παίχτες.
    Ο τζαλεν σμιθ είναι καλή περίπτωση αλλά σίγουρα δεν είναι το βαρβάτο όνομα που αναφέρει και το redgoal. Μπαμ είναι ο Μπραιαντ της εφες, ο Μπαρον της αρμανι αν και λόγω ηλικίας δεν νομίζω να ασχοληθούμε, ο Λιουντμπεργκ της Βιρτους, ο Χαουαρντ της Μπασκονια.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Mε τον Καναν πηρες το κυπελλο , εβαλε σημαντικα τριποντα , μην ακουμε οτι να ναι παλι εδω . εχει καλο τριποντο γενικα , εχει ρεκορ 8 τριποντα νομιζω σε ενα ματς στο ΝΒΑ ( δε λεμε για μεμονομενα ''νουμερα'' λεμε γενικα... ) . Δε ξερω αν μ αρεσει αυτη η αποφαση ελπιζω να μην τη πληρωσει η ομαδα γιατι ειναι απο 3 ως 5 ματς δεν ειναι ενα...

  • Νικος 7
    Νικος 7 Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL: "Φίλε και ο ΠΑΟ άφησε εξω Γουόλτερς, ξέρει και ο ίδιος ο Κάναν ότι περίσσευε καθώς ήταν πιο απαραίτητοι οι ψηλοί"

    Δλδ πιστευετε οτι ο Κανααν εχει προσφερει φετος στον Ολυμπιακο;;;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...