roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Έλληνας και με τη... βούλα ο Γουόκαπ

underarmor
redwell

Ως Έλληνας και με τη... βούλα λογίζεται πλέον ο άσος του Θρύλου, Τόμας Γουόκαπ, καθώς ο έμπειρος πόιντ γκαρντ έγινε κάτοχος ελληνικής ιθαγένειας και μάλιστα η σχετική απόφαση υπάρχει και στην εφημερίδα της Κυβέρνησης. Πιο αναλυτικά:

«Τιμητική πολιτογράφηση του αλλοδαπού Γουόκαπ Τόμας Ράιαν του Ρέιμοντ Μπόιντ» αναφέρει αρχικά, το προεδρικό διάταγμα το οποίο προσθέτει... ότι ειναι μια απόφαση η οποία λαμβάνεται καθώς ο παίκτης μπορεί να προσφέρει μέσω της επαγγελματικής του δραστηριότητας σημαντικές υπηρεσίες στη χώρα συνεισφέροντας στις διακρίσεις της Εθνικής ομάδας.

Το ΦΕΚ υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Τόμας Γουόκαπ κίνησε ο ίδιος τις διαδικασίες και μετά το Προεδρικό Διάταγμα είναι Έλληνας πολίτης, λαμβάνοντας την υπηκοότητα. Μάλιστα ο ίδιος δεσμεύτηκε να επιστρέψει το διαβατήριό του σε περίπτωση που μελλοντικά αρνηθεί να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής.

Το αίτημά του γκαρντ του Ολυμπιακού έγινε δεκτό αφού εξετάστηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

22 σχόλια

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σπύρο ....βαρβατο ήθελα

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάσος Β και ποιον βαρβαρο ξενο να παρουμε, τον Κοναν? Πας μη Ελλην βαρβαρος?

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos συμφωνω στα περισσότερα απλα στην θέση του Ντίνο Ράτζα θα διάλεγα τον Τόμιτς

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξαιρετική κίνηση ...με ένα βάρβαρο ξένο στο 2 κ παραμονή των υπολοίπων συν Ρογκαβοπουλο θα έχει ίδιο ρόστερ Ελλάδα κ Ευρώπη
    Τυχόν τύψεις που έχουμε εάν έρθουν 2 ευρωπαϊκά θα ξεχαστούν αμέσως

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    καλη κίνηση για την ομάδα μας αλλα κακή κίνηση για το Ελληνικο μπάσκετ αν έγινε με σκκοπό να παίξει στην Εθνικη . και αλλη μια κακή πολιτικη απόφαση .
    Αν το κάνουμε τώρα εμεις που ήμαστε στα πάνω μας , θα το κάνουν κι οι άλλοι όταν θα μπορούνε , όπως το έκαναν παλιότερα . Το θέμα είναι η ανάπτυξη του Ελληνικού μπάσκετ με σκοπό να βγαίνουν σπουδαίοι Ελληνες παίχτες και όχι να κάνουμε Ελληνα κάποιον σπουδαίο παίχτη μονο και μόνο για να κερδίζουμε μετάλια . ]
    Αυτη είναι η θέση μου και το ξέρω πώς διαφωνείτε . Είχα αναφερθεί παλιοτερα και στη διαφωνία μου στο θέμα Ντόρσευ και Μητρουλόνκ στην Εθνικη .Ειμαι εναντίον των νατουραλιζε παιχτών . Δεν είμαι ρατσιστής το ακριβώς αντίθετο . Ειμαι υπέρ να Ελληνοποιούνται παίχτες κάθε εθνικότητες και καταγωγής αν είναι προϊον του Ελληνικου αθλητισμου. . Οπώς για παράδειγμα ο Βρουσάϊ στην ομάδα μας . Οχι όμως ο Χολέμπας .
    Κλείνοντας θα ήθελα να σας θέσω ένα ερώτημα . Αν τον Ντόρσευ ακι τον Γουόκαπ και τον κάθε τέτοιο τον ήθελε η TEAM USA , θα επέλεγαν την Ελλάδάρα ?

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos.
    Κοίτα να δεις που για 1η φορά θα συμφωνήσω στα περισσότερα μαζί σου.
    1. Ναι. Αν και δεν έχουμε τώρα τέτοιο θέμα, στην ανάγκη ας έχουν κι όλοι οι παίκτες μας ξένο διαβατήριο. Δε δίνω δεκάρα για το Ελλ. στοιχείο. Όποιος αξίζει, αυτός να παίζει.
    2. Καλή προσωπικότητα το Ντίνο, αλλά οι πολλοί παράγοντες σε μια ομάδα, είναι όπως οι πολλοί προϊστάμενοι σε μια δουλειά. Φέρνουν γραφειοκρατικά προβλήματα. Πάντως αν χρειαστούν GM, ο Ράτζα είναι μια καλή επιλογή. Μεταξύ άλλων λες και στον DPG... τράκη πες αλεύρι.... ο Ντίνο σε γυρεύει.... ΛΟΛ
    3. Γιατί να μην παίξει εθνική βρε; Ας παίξει...
    4. Ακριβώς έτσι. Υποκρισία κάργα. Αν και ο Χάτζι ήταν το βαρύ πυροβολικό της εθν. Ρουμανίας. Δεν είχε νόημα να ελληνοποιηθεί.
    5. Ο Τσακαλίδης είχε σχέση με Ελλάδα. Γεωργιανός ήταν και κόμματι αυτής της χώρας ήταν κάποτε ο Βόρειος Πόντος. Έχω συναντήσει πάρα πολλούς Γεωργιανούς που έχουν ονόματα -άτζε και -σβίλι και μιλάνε φαρσί Ελληνικά. Ο Κράβαρικ νομίζω είχε αιτηθεί πολιτικό άσυλο και ήρθε Ελλάδα. Ο Κάπτσικ ήταν γνήσιος Ελληνοαμερικάνος αλλά δεν ήταν μπασκετμπολίστας. Ζαχαροπλάστης ήταν. Τα υπόλοιπα Γιουγκοσλάβια συν Σοκ, Κούζμα κλπ είχαν σχέση με την Ελλάδα όσο έχεις εσύ κι εγώ με τη Μποτσβάνα.

  • Panos7
    Panos7 Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Θωμάς Γουακοπουλος. Αλέκος Πιτερακης.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal είχες πει εχτες νομίζω σε κάποιον φίλο οτι το καλοκαίρι θα έρθουν δυο καλύτεροι ξένοι παίκτες. Προφανώς εννοείς οτι θα φύγει ο Κάνααν και ο Μπολομπόι. Αποκλείεται δηλαδή να φύγει και ο Πίτερς και στην θέση του να πάρουμε κάτι καλύτερο ειδικά αν φύγει και ο Βεζένκοφ?

    REDGOAL: Φίλε τίποτα δεν αποκλείεται. Εμείς μεταφέρουμε ρεπορτάζ και τις σκέψεις που γίνονται τώρα. Μπορεί σε ένα μήνα να αλλάξει αυτό

  •  al-7
    al-7 Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε και με μια καλή νύφη!!!(Δώρα Παντέλη)

  • ThanRed
    ThanRed Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Red αν ψάξεις παλιό σχόλιο μου, είχα πει μακάρι να τον κάνουμε Έλληνα!! Να του βρούμε και κανένα καλό κορίτσι να ριζώσει μια και καλή...(να κάνω την προξενήτρα ? Δώρα Πα......η??? Τι λες??)

    Να πάρουμε Ρογκαβοπουλο και Μήτρου Λόγκ από Έλληνες και 2 ξένους ( ενα στη θέση Κάνααν και ένα στη θέση Μπολομποι αν δεν μείνει) και είμαστε σούπερ. Και bonus ο Μωραιτης για να ετοιμάζεται... Τι λες red??


    Καλώς ήρθες στην Ελλάδα μας παιχταρα Γουοκαπ. Το αξίζει γιατί έχεις Ελληνική ψυχή, δύναμη και ήθος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...