roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει κάτι...»

underarmor
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (31/03, 21:30) στο ΣΕΦ και σύμφωνα με τον προπονητή των ερυθρόλευκων οι πράσινοι δεν έχουν κάτι να χάσουν, αντίθετα με τον Θρύλο που κυνηγά την πρωτιά στην τελική βαθμολογία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το αν είναι στόχος η πρωτιά στην EuroLeague: «Δεν θα έλεγα ακριβώς πρωτιά, αλλά η καλύτερη δυνατή θέση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε τα περιθώρια να σκεφτούμε για πρωτιά.

Τα παιχνίδια και το πρόγραμμα μας είναι καταιγιστικό. Αύριο παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και πρωτίστως θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες βλέψεις».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Εμείς δεν μπορεί να ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες. Εμείς βλέπουμε μόνο την τακτική τους. Προετοιμάζουμε την ομάδα για το πώς θα παίξουμε. Αν θα γίνει ένα αμυντικό παιχνίδι κανείς δεν το ξέρει.

Έρχεται μέσα από το συναίσθημα των παικτών. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο περιβάλλον για τον Παναθηναϊκό, εύκολο για εμάς γιατί παίζουμε στο γήπεδο μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει.

Εμείς έχουμε έναν στόχο μπροστά μας, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Ο Μάρτιος ήταν ο μήνας με τα περισσότερα παιχνίδια. Παίξαμε δώδεκα, είναι πάρα πολλά παιχνίδια.

Σε κάποια εμφανιζόμαστε κουρασμένοι και πνευματικά και σωματικά, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσουμε όλοι ένα boost για να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο όσο καλύτερα μπορούμε. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να είμαστε καλοί στα playoffs».

Για το σερί 12 νικών που τρέχουν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στους πράσινους: «Η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση και όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχει το μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς πίεση και δεν έχει κάτι να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει.

Eμείς έχουμε να χάσουμε αν χάσουμε το παιχνίδι, οπότε αυτό που μετρά είναι η προσέγγιση με σεβασμό στον αντίπαλο, αγωνιστικά να είμαστε έτοιμοι. Είναι ομάδα που εκτιμούμε και σεβόμαστε. Δεν πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι χωρίς να προσπαθήσουμε».

Για τους Φαλ και Κάναν: «Ο Φαλ είναι καλύτερα και θα συμμετέχει στην προπόνηση. Ο Κάνααν επιστρέφει αύριο και είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει χωρίς προπόνηση».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπυρος Μανωλάκος μα σκεφτόμουν μια μέρα φίλε πριν τρία χρόνια όταν ήρθε ο Μπαρτζωκας. Παρέλαβε μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα, πολύ κακή ποιοτικά χωρίς αγωνιστικό πλάνο για ενάμιση χρόνο και τι έκανε;
    Έβαλε αρχές στο παιχνίδι της, πήρε μεγάλες νίκες ( π.χ με ΤΣΣΚΑ και ΠΑΟ), έφερε τον Μακισικ και έφτασε την ομάδα μια ανάσα από την οχτάδα της διοργάνωσης. Και για όλα αυτά είχε το 1/3 των άρθρων και της προβολής που απολαμβάνει τώρα ο Σερελης ο οποίος πάει από ήττα σε ήττα αλλά λογικά η βελτίωση που βλέπουν είναι πως χάνουν με λιγότερους πόντους από ότι με τον Ραντονιτς.
    Γι αυτό λέμε και ξανά λέμε πως το μέχρι τέλους έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να στοχεύει σε πολλαπλά επίπεδα.
    Περίμενε και έχουμε να ρίξουμε γέλιο με την διαγαλαξιακη ομάδα που φτιάχνει ο εξαρτημένος.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα με το χαμηλότερο μ.ο εισιτηρίων στην Ευρώπη (6.700) και μόλις 2500 εισιτήρια στο τελευταίο της ματς δείχνει τη γύμνια της.
    Συνηθίσανε τόσα χρόνια με τους αχυράνθρωπους και τη μούμια επάνω στην κεφαλή της διοίκησης και τώρα που παίζεται καθαρά το παιχνίδι είναι εξαφανισμένοι.
    Και θα είναι.
    Το μόνο που τους μένει είναι να δημιουργούν εντυπώσεις και λάσπη μέσα από τα μμε.

    Οι παίχτες που έχει πάρει είναι μια χαρά όπως και πιθανόν θα κάνει πάλι μεταγραφές καλές.Δεν πάσχουν εκεί.
    Αλλά αυτό δε λέει απολύτως τίποτα.

    Όσο δεν αλλάζουν νοοτροπία και μυαλά και ΕΙΔΙΚΑ Ο Τράκης (δεν πρόκειται ποτέ),εμείς θα είμαστε στην κορυφή.

    Ήδη 2 χρόνια τώρα τα έχουμε σαρώσει όλα.

    Για αυτό σήμερα θέλει μια ξεγυρισμένη τουλάχιστον 20άρα να ξαναμπούνε στη θέση τους και να έρθει μια ηρεμία για εμάς για να πάμε δυνατά στην τελική ευθεία.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 06:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε μου gp77 η ψευδαισθηση της βελτιωσης τους οφειλεται αποκλειστικα στους σανοταιστες δημοσιοκαφρους που προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο (γενικα) οτι τρακης με το απεριοριστα περιορισμενο τζαμπετ εκανε κινησεις (κ θα αγορασει κ τη μιση Ευρωπη) κ οτι ο σερελακος ειναι προπονηταρας. Ψευδαισθηση διοτι με το σερελακο εχουν χασει μεχρι κι απο την κουλα κ τον μπαοκ κ αγωνιστικα δεν υπαρχει καμια βελτιωση. Βεβαια ακομα κ τα βαζελακια απεδειξαν οτι δεν τρωνε κουτοχορτο αν κ τριφυλλοφαγοι αφου ειδαμε τα εισητηρια με τη Μπαγερν, εμεις στο κλουβι του Κορυδαλλου κοβαμε περισσοτερα.

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 02:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δν υπάρχει δίλημμα για σμρ....μονο νίκη κ με όσο γίνεται μεγαλύτερη διαφορά...με τα σίχαματα π παίζουμε δν χωράει τπτ άλλο από νίκη...να περάσουμε σαν τραίνο από πάνω τους....ολα αυτά βέβαια μόνο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ...ολα τα άλλα δν έχουν θέση....οσο για τν αντίπαλο στν 8αδα κάποτε η ΡΕΑΛ μας έστησε με τν ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ για όσους θυμούνται οπότε αν είναι προς όφελος μας τελευταία αγωνιστική με ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ βλέπουμε...

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΟ: στο τελος βαθμολογικα, αλλα στην πρωτη θεση με κριτηριο ποσο γλοιωδης μπορει να ναι μια ομαδα κι ο περιγυρος της ...πρωτη χωρις αντιπαλο, δεν υπαρχει αλλη τετοια περιπτωση..ισως βεβαια θα μπορουσε να μπει στον ανταγωνισμο κι η αεκ ,με τον προεδρο της..αλλα σαν τον παο κανεις..

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Παραμυθια του Μπαρτζωκα. Κλασικη τακτικη προπονητη που θελει να σφιξει τα γκεμια στους παικτες του, ισως εχει διαγνωσει υποτιμηση του αντιπαλου ή απλως θελει να την προλαβει. Κατα τα αλλα οι απο κατω εχουν να χασουν παρα πολλα σε μια ενδεχομενη ηττα, αφου το ξενερωμα των οπαδων της νικης κ οχι του μπασκετ οπως διατυμπανιζαν θα μεγαλωσει, ο σβερκος θα κοκκινισει ακομα περισσοτερο, το ρεκορ θα μεγαλωσει κι αλλο, ενω αν πεσει καμμια 25αρα + προβλεπω γραφικοτητες απο τον τρακη ή ακομα κ κυνηγητο, κρυφτο ή αλλα ευγενη παιχνιδια απο τη μπυρα 13. Αρα το αγχος κ το κινητρο ειναι στη μερια τους. Αντιθετα εμεις εννοειται παμε φουλ για τη νικη, αλλα αν εσπαγε ο διαολος το ποδαρι του δεν τρεχει καστανο. Να μην πω οτι θα "εκμεταλλευομασταν" μια τετοια ηττα αφου 99% θα αποφευγαμε την Εφες οποτε θα βγαιναμε απο το διλημμα του να χασουμε ή οχι απο τη Μπασκονια την τελευταια αγωνιστικη.
    Διευκρινηση: ΔΕΝ λεω επιθυμουμε, λεω ΘΑ "εκμεταλλευομασταν"

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστά τα είπε ο κοουτς. Εκεί οφείλεται και η ψευδαίσθηση της βελτίωσης τους. Στο γεγονός δηλαδή πως παίζουν χωρίς πίεση και απέναντι σε αδιάφορους αντιπάλους. Με Μπαρτσα και Εφες που ήθελαν νίκες έπεσε φάπα. Γι αυτό και εμείς πρεπει να αφήσουμε τα fair play και την συντήρηση δυνάμεων στην άκρη για δυο ώρες την Παρασκευή και να τους ρίξουμε μια αξιοπρεπέστατη εικοσαρα.
    Το χθεσινό παιχνίδι δεν χωράει σχολιασμού. Το μόνο που θέλω να σχολιάσω εδώ και μέρες είναι πως αρχίζουμε και βλέπουμε έστω για κάποια τρίλεπτα τετραλεπτα τον Πίτερς στο 3, που σημαίνει πως ο κοουτς το έχει στο playbook του αυτό το σχήμα. Περιμένω να δω και Μπολομποι στο 4 σιγά σιγά, αρχικά από το ελληνικό πρωτάθλημα και στην συνέχεια και στα play offs.
    Προσωπικά θα άφηνα από εδώ και πέρα τον Βεζενκοφ εκτός στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και σε Σλουκα-Γουοκαπ-Φολ-Παπανικολάου θα έδινε 10 το πολύ 15 λεπτά συμμετοχής ώστε να μην κλατάρουν τους δυο επόμενους κρίσιμους μήνες.

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 17:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ο Κανααν χρειαζόταν ξεκούραση γι αυτό καλά που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Αφού μέχρι τώρα δεν τον έχει αφήσει εκτός αποστολής στην basket league ο κόουτς στο ροτεϊσον που κάνει. Και οι Παπανικολάου και Βεζενκοβ κάποτε πρέπει να πάρουν ανάσες. Παίζουν συνέχεια. Είναι και τα ταξίδια που κουράζουν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...