roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστό»

underarmor
redwell

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την πρωτιά στη Euroleague, για το σερί 12-0 με τον Παναθηναϊκό και πολλά ακόμα ενόψει του κλάσικο με το τριφύλλι την Παρασκευή (31/03, 21:30) στο ΣΕΦ για την 32η ημέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αναλυτικά...

Για την πρωτιά στην EuroLeague: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σταδιακά και μέσω της δουλειάς μας καταφέραμε μετά την είσοδο στα playoffs να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα πω ότι όσο κλισέ κι αν ακούγεται βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Μένουν άλλα τρία παιχνίδια. Να τερματίσουμε όσο πιο δυνατά γίνεται γιατί τα playoffs είναι μια άλλη διαδικασία. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν. Βλέπουμε τον Παναθηναϊκό, είμαστε συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε καλά τη βδομάδα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε δει τι κάναμε λάθος στο ΟΑΚΑ, γνωριζόμαστε πολύ καλά οι δύο ομάδες, οπότε δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να προσθέσουμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, με ενέργεια με τον κόσμο μας και να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τον στόχο μας στην EuroLeague».

Για το σερί 12-0 και αν μετρά ψυχολογικά: «Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ματς EuroLeague, εμείς κοιτάμε τον στόχο μας, να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση.

Ψυχολογικά είμαστε καλά, έχουμε σκαμπανεβάσματα, όμως το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα και να βελτιωνόμαστε. Να παίξουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστας, έχεις δίκιο και μάλιστα θα μπορούσε κανείς να συμπληρώσει ότι εκτός από την νίκη που πρέπει να θεωρείται δεδομένη άνετη με διαφορά νίκη, κάθε άλλο αποτέλεσμα λιγότερο από μία σαρωτική νίκη όσο και αν κρυφτεί κανείς πίσω από την δικαιολογία του ντέρμπυ, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να θεωρηθεί μήνυμα και να δωθεί ιδιαίτερη προσοχή και καμπανάκι για το μέλλον, ακόμα και αν δικαιολογηθούμε ότι παίξαμε π.χ. με σβηστές μηχανές ή οτιδήποτε άλλο!!!!
    Με το δεδομένο μάλιστα της διαφοράς ποιότητας ομάδας και κυρίως ότι δεν παίζουν μάλιστα από αυτούς δύο πολύ σημαντικοί τους παίκτες, ο Πονίτκα και ο Ουόλτερς, ένας λόγος παραπάνω να μιλάμε για υποχρέωση νίκης που θα δηλώνει και σαρωτική ανωτερότητα!!!!

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    σωστη προσεγγιση κατ'εμε το πιο επικινδυνο θα ηταν να ειχαν καβαλησει το καλαμι.

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 02:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Καιρός είναι να βάλεις μια 25αρα απόψε..έτσι για το θεαθήναι

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαλαρώστε ρε παιδιά !!! Με τον προτελευταίο της Ευρώπης παίζουμε !!! Έτσι να το δείτε !!! Δηλαδή φοβάστε την προτελευταία ομάδα της Ευρώπης ? Άντε Ρίχτε και καμία 30αρα έτσι να ξεμουδιασουμε λίγο !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...