roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Mckissic 11p. Vs Villeurbane (vid)

underarmor
redwell

Παρά τις απουσίες των Αϊζάια Κάναν και Μουσταφά Φαλ, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στη Βιλερμπάν, επικράτησε με το ευρύ 81-55 και κλείδωσε μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας, έχοντας μπροστάρη τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικανός όχι μόνο έβαλε 11 πόντους αλλά συμμετείχε στη δημιουργία, στις ασίστ με 2 και έβγαλε σπουδαίες άμυνες έχοντας και 3 κλεψίματα. 

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο να οργιάζει κόντρα στους Γάλλους...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Dr. Seven, υπαρχουν πράγματι καποιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ μυρωδιάδες που δεν εκτιμούν οσα εχει δώσει ο ΜακΚισικ 3 χρόνια και θελουν να φυγει να ερθει καλύτερος.
    Αυτους φιλε τους γράφουμε ΟΛΟΙ στα παλια υποδηματα μας. Ειναι λιγοι αυτοί. Οι περισσότεροι θελουν να μεινει για πάντα ο παιχταρας αυτος απλά ασκούν κριτική αυστηρή πολλές φορές αν κανει καποια περιοδο μετριες εμφανίσεις.
    Τετοιον παίχτη ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ευκολα....ειναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ για μια ομάδα που θελει να πρωταγωνιστει και να εχει παιχτες με χαρακτήρα και διάθεση.

  • Dr. Seven
    Dr. Seven Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια, αυτός μοιάζει με αυτόν τον παίχτη που ειχαμε και περσυ στον Ολυμπιακό και λέγατε πολλοι οτι πρεπει να αντικαταστησουμε γιατι δν κανει...Οτι λέτε δηλαδη φετος και για Κααναν...Ποσα κανταρια μπασκετ ξερετε ομως ε???Λες και αμα φυγει μακκισικ κ κααναν θα ερθουν ζευγαρι λεμπρον και καρι..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...