roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κλείδωσε... πλεονέκτημα 81-55 τη Βιλερμπάν

underarmor
redwell

Χωρίς να πατήσει... γκάζι και με τρομερή άμυνα από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ο Θρύλος καθάρισε άνετα τη Βιλερμπάν με 81-55 και με την 22η νίκη του μετά από 31 αγώνες "κλείδωσε" το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Απών ήταν ο Μουστάφα Φαλ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και είδε το ματς από τον πάγκο, με τις πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι υπέρ του, όπως και ο Αϊζάια Κάναν που βρίσκεται στις ΗΠΑ για τη γέννηση του παιδιού του.

Βασιζόμενος στην καλή του άμυνα (η οποία ανάγκασε τους Γάλλους να υποπέσουν σε 8 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ η στατιστική έγραψε μηδέν ασίστ!) και στην ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ οι Τόμας Γουόκαπ και Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Ολυμπιακός επέβαλλε τον ρυθμό του και «έχτισε» μια διαφορά 13π. (20-7) στο 8’.

Με ένα σερί 6-0 (όλοι οι πόντοι επιτεύχθηκαν από την γραμμή των βολών) η Βιλερμπάν μείωσε στους 9π. (22-13) στο 10’. Η ομάδα του Πειραιά αύξησε τις αποστάσεις τους +16 (29-13), όμως, ακολούθησε ένα «νεκρό» επιθετικά πεντάλεπτο, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στόχο από την περιφέρεια και πλησίασαν στους 5π. (29-24 στο 17’).

Με την επιστροφή του Σακίλ ΜακΚίσικ στο παρκέ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρήκε ξανά τον δρόμο για το καλάθι και τελικά έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +8 (37-29).

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν συγκεντρωμένοι, πίεσαν στην άμυνα, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και εκτόξευσαν τη διαφορά στους 19π. (54-39 στο 28’).

Παρότι η υπόθεση νίκη κρίθηκε νωρίς, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να... φρενάρει και αύξησε ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις (+26, 81-55) με τρίποντο του Τζορτζ Πάπας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 37-29, 56-39, 81-55

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 11 (1/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 λάθη) , Λούντζης 4 (2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο), Λαρεντζάκης 7 (2/5 τρίποντα) , Πάπας 5 (1/1 τρίποντο, 1 ριμπάουντ), Σλούκας 4 (4 ριμπάουντ, 3 λάθη), Βεζένκοβ 9 (1/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ) , Παπανικολάου 10 (0/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο) , Μπόλομποϊ 6 (7 ριμπάουντ), Πίτερς 8 (1/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ) , Μπλακ 6 (5 ριμπάουντ) , ΜακΚίσικ 11 (2 ασίστ, 3 κλεψίματα)

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Πάρκερ): Μάθιους 8 , Μποστ 8 (2/5 τρίποντα, 3 λάθη) , Καουντί 3 (1/5 τρίποντα) , Ντιό 6 (1/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) , Τάιους 10 (6 ριμπάουντ), Φαλ 2 (8 ριμπάουντ) , Λάιτι 3 (1) , Ομπασόχαν 12 (1/3 τρίποντα, 2 κλεψίματ, 4 λάθη) , Πονς 3

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 23/35 δίποντα, 6/25 τρίποντα, 13/16 βολές, 30 ριμπάουντ (32 αμυντικά - 8 επιθετικά), 20 ασίστ, 10 κλεψίματα, 11 λάθη, 1 μπλοκ

Τα ομαδικά στατιστικά της Βιλερμπάν: 13/31 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 8/14 βολές, 26 ριμπάουντ ( 21 αμυντικά - 5 επιθετικά), 8 ασίστ, 6 κλεψίματα, 15 λάθη, 1 μπλοκ

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα αυτά που διαβάζουμε φίλε Greg07 και Νίκος 7 από παίκτες τελειωμένους που επιλέξαμε, από τα μέσα με κομπλεξικούς οπαδούς αντιολυμπιακούς "κοντιλογρ@φους" που αναμασούν τα ίδια και τα ίδια και αραχνιασμένα "αστέρια" μόνο και μόνο για να μας πικάρουν αφού δεν έχουν να γράψουν κάτι για τις ανύπαρκτες ομάδες τους και τα γκρίζα ανθρωπάκια που τολμάνε να μιλάνε μετά από όσα όργια έχουν κάνει μέσα στα γήπεδα, για όλα αυτά λοιπόν ευθύνη έχει ο σύλλογος μας ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!
    Όταν παραγκάρχες μιλάνε για παράγκες ιδιαίτερα σε εποχές που είχαμε Ζιοβάνηδες, Ριβάλντο, Καρεμπέδες, Ιμπαγάσες και ένα σωρό παικταράδες απέναντι στο τίποτα και γκρίζα ανθρωπάκια που σε μερικά δευτερόλεπτα που ξεκινάνε τα παιχνίδια στο παρκέ "αιχμαλωτίζουν" παίκτες με 3 φάουλ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 18 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και σου μοστράρουν οι απέναντι αραχνιασμένα "εξασφύρικτα", δεν έχεις επικοινωνία και επικοινωνιακά μέσα ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, είσαι ανύπαρκτος στα εκτός γηπέδου και έρμαιο των κομπλεξικών που έχουν παλαβώσει και σε εκθέτουν με ότι όπως γουστάρουν!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7
    Φίλε ρίσκο θα είναι να αφήσεις να βρεις την Εφές μπροστά σου στο final four σε μόνο ματς.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φίλος @Greg07 τα είπε ωραία και καλά!

    Πρέπει, ΚΑΙ επικοινωνιακά, να κλείσουν μερικά στόματα για να πάρουμε μερικούς μήνες ηρεμίας και να ασχοληθούμε ουσιαστικά με την Ευρώπη..

    .. μία ωραία 30αρα πιστεύω θα βοηθήσει σε αυτό..και αν γίνεται, να σπάσουμε και το ρεκορακι, έτσι για να δημιουργηθούν φρέσκα κουλούρια..

    Έχουμε 2 συνεχόμενα με χάλια τρίποντο, το θεωρώ πολύ δύσκολο να συνεχιστεί για 3ο συνεχόμενο Ευρώπη, και αν μπουν στοιχειωδώς τα τρίποντα, η ομάδα συνήθως πάει για μεγάλα πράγματα..

    Τώρα με τους Γάλλους, μην ξεχνάτε ότι είχαμε ήττα στον 1ο γύρο. Μου άρεσε η νίκη, με τέτοιες ομάδες θέλω να βαριέμαι αφόρητα, να μην αγχώνομαι καθόλου, και να γράφω και εδώ στο RG κατά τη διάρκεια του αγώνα για άλλο θέμα! Πάρτε στο κεφάλι και εσείς...και χαλαρά και ρολαριστά..

    Ελπίζω να είναι καλά ο Fall γιατί θα χρειαστεί Παρασκευή, και τον Canaan ήθελα.. ίσως με Παπαγιάννη που παίζει πολύ έξω τώρα και μας έγινε σουτέρ (έχει πολύ καλή φόρμα στο σουτ πάντως, τον βλέπω για Bucks να γίνεται Lopez..) να θέλει προσοχή και ίσως κάναν Bolomboy να τραβιέται έξω.. θα δούμε, ευτυχώς έχουμε 3 μεγέθη σέντερ για όλα τα γούστα..

    Σοβαρά και μετρημένα, πάμε για 1η θέση, και ότι γίνει. Μεγάλη νίκη Ζαλγκιρις.. αλλά δεν νομίζω ότι έχει το ειδικό βάρος να μας αντιμετωπίσει.. όπως και να έχει, Ζαλγκίρις/Μπασκόνια πολύ καλύτερα από Παρτίζαν/Μακάμπι, και νομίζω συμφωνούμε όλοι... Μεγάλη νίκη Λιθουανών ΚΑΙ για εμάς, καθώς η Μονακό ήταν η μόνη που είχε την ισοβαθμία μαζί μας.. πολύ τους φοβόμουν.. τώρα απομακρύνονται από τις πρώτες 2 θέσεις πιστεύω και πάνε καρφί για Φενέρ που θα είναι ανεβασμένη στα play off..

    Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο! Μπράβο ομάδα!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 06:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρή το πιο ευστοχο σχολιο, εαν κ εφ οσον το εγραψες για την παλια ιδιοτητα του παλτακου. Γιατι οντως αυτος ειναι ο εμπνευστης/δημιουργος/εκτελεστης του σχεδιου της πρασινης μπασκετικης παραγκας. Δηλ βριζουμε ολοι τον τεως που ηταν λαμογιο κ αχυρανθρωπος (κ καλα κανουμε) αλλα κουμαντο εκανε ο φουστας (μετα τα τελευταια γεγονοτα δικαιειται τον τιτλο νομιζω).
    Στα του ματς, το καλο ειναι οτι η ομαδα ηταν αστοχη στο 3ποντο κ οπως εχουμε δει αυτο σημαινει οτι στο επομενο θα μπουν ολα. Ολα μεσα

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 02:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν και απεχθανομαι τα κλισε η ομαδα εκανε αυτο που λεμε μια επαγγελματικη νικη.Δεδομενου οτι ειχε και τις ελλειψεις των Κανααν και Φαλ και οτι προσπαθησε να νικησει στο ρελαντι προκειμενου να εξοικονομησει δυναμεις για το 13-0 της Παρασκευης ηταν μια καλη βραδια.
    Την Παρασκευη πιθανοτατα θα ξερουμε και τον αντιπαλο μας στα πλει οφς.Με νικη της Μπασκονια επι της Φενερ και δικο μας 13-0 επι του ακοτονομαστου εκτος συγκλονιστικου απροοπτου παμε σε σειρα Ολυμπιακος-Μπασκονια.
    Το χειροτερο σεναριο θα ηταν να νικησει η Φενερ στην Μπασκονια να χασει την προτελευταια αγωνιστικη το τουρκικο ντερμπι απο την Εφες και να μας βαλει την τελευταια αγωνιστικη στο εξης διλημμα: Χανουμε απο τους βασκους στο ΣΕΦ αλλα τους αντιμετωπιζουμε μετα σε σειρα ή κανουμε το καθηκον μας τους κερδιζουμε και πεφτουμε πανω στην Εφες?
    Συμπεραινοντας απο τα λεγομενα του κοουτς πως εχει αποδειχτει ιστορικα οτι οποιος διαλεξε αντιπαλο στην συνεχεια το πληρωσε φοβαμαι οτι θα παμε κανονικα για την νικη πραγμα που προσωπικα περα απο οποιεσδηποτε προληψεις κλπ θεωρω εντελως αυτοκτονικο.
    Να μπορουμε δηλαδη να αφησουμε εκτος πλει οφς την Εφες δημιουργωντας της μαλιστα κλυδωνισμους ενοψει και της επομενης σεζον διαλεγοντας ταυτοχρονα για αντιπαλο μια πολυ ταλαντουχα μεν αλλα απειρη και αφελης ομαδα δε (Μπασκονια) και να επιλεξουμε τους "τουρκους"
    Σαφως και εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα αλλα γιατι να ρισκαρει την προκριση της στο φ4 απεναντι στην δις πρωταθλητρια Ευρωπης η οποια μπορει μεν να ειχε ολη την σεζον προβληματα χημειας (εξαιτιας κυριως της προσθηκης Κλαινμπερν που την μπερδεψε) αλλα δεν παυει να εχει παικταραδες που αν μπουν απο σποντα στα πλει οφς θα αποκτησουν και τεραστιο κινητρο στην σκεψη ενος ενδεχομενου threepeat.

    ΥΓ: O πονος του σωληνοσυστηματος και ενος συγκεκριμενου εμετικου σαιτ ειναι τοσο μεγαλος που για μια ακομη φορα μεταχειριστηκαν αθεμιτα εξωαγωνιστικα μεσα προκειμενου να επηρεασουν την ομαδα μας ενοψει του παιχνιδιου της Παρασκευης.Ξεθαψαν τον Μπριαντε Γουεμπερ και οι καταπτυστοι τυποι εφτασαν στο σημειο να αλλοιωσουν τις δηλωσεις του προκειμενου να συκοφαντησουν τον Ολυμπιακο.Τους ξεφτυλισε βεβαια μεχρι και ο δημοσιογραφος που πηρε την συνεντευξη λεγοντας πως αλλα ειπε ο Γουεμπερ και αλλα μετεφρασαν οι γνωστοι κατοικοι υπονομων αλλα σιγα μην ντραπουν οι γκεπελισκοι.Στο 14-0 θα ανακαλυψουν κατι αλλο παλι.Δεν πειραζει εμεις την δουλεια μας.Καθε νικη που διευρυνει το σερι μας και ενας επιπλεον ποντος πιο βαθια μεσα τους....

  • Jiannis77
    Jiannis77 Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα για την εύκολη νίκη που κλείδωσε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ! Εντελώς σβηστή εμφάνιση που θα ξεχαστεί γρήγορα.

    Συντήρηση δυνάμεων για τα κρίσιμα, αλλά ας κάνουμε ένα διάλειμμα την Παρασκευή κι ας παίξουμε πως ξέρουμε, για να βουλώσουν ακόμα περισσότερο κάποια πράσινα στοματάκια!

  • Panos7
    Panos7 Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Προπόνηση ενοψη βαζελου

  • fotis vlahopoulos
    fotis vlahopoulos Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    μοναδικο μελανο σημειο το πολυ κακο ποσοστο σε τριποντο για δευτερο συνεχομενο αγωνα της ευρωλιγκας

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή αν ήμασταν και στοιχειωδώς εύστοχοι στο τρίποντο, πόσο θα έληγε το ματς;

    ΥΓ Μη δίνετε την παραμικρή σημασία σε όποιες δηλώσεις κάνει ένας πρώην, που έφυγε κλωτσηδόν για κακή εξωγηπεδική ζωή.

  • Πέτρος
    Πέτρος Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ομαδάρα για άλλη μια χρονιά κατακτησαμε το πλεονέκτημα έδρας. Και το κατέκτησε με το σπαθί της η ομάδα. Όντως η καλύτερη ομάδα της regular season. Μπράβο σε ολους. Προπονητή, παίκτες, γυμναστές σε ολους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...