roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Καθαρίζει... Βιλερμπάν και πλεονέκτημα έδρας

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Βιλερμπάν την Τετάρτη (29/03, 21:00, NS Prime) στο ΣΕΦ για την 31η ημέρα της Ευρωλίγκας, με στόχο τη νίκη που θα "κλειδώσει" το πλεονέκτημα έδρας και θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι και την 100άρα επί του ΠΑΟΚ δείχνοντας έτοιμος για τη διαβολοβδομάδα που ξεκινά με τους Γάλλους και ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (31/03).

Από την άλλη, η Βιλερμπάν εδώ και καιρό παίζει διαδικαστικά καθώς δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο, ούσα στην τελευταία θέση με ρεκόρ 8-22, έχοντας χάσει προ πολλού κάθε ελπίδα οκτάδας. Οι Γάλλοι μετρούν εννέα διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση, με πιο πρόσφατη αυτή της περασμένης εβδομάδας στη Λιόν από τη Μακάμπι 67-85.

Αγωνιστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες μόνο του Αϊζάια Κάναν, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Για τους Γάλλους, η απουσία του Νάντο Ντε Κολό είναι σημαντική, ενώ εκτός παραμένουν και οι Αμίν Νουά, Τζόφρι Λοβέρν και Ζακαρί Ρισασέ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 03:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι γνωστή η άποψή μου για τις ακαδημίες, δεν είναι μόνο το οικονομικό, δεν το κάνεις για να βγάλεις λεφτά, το κάνεις κυρίως για να βγάλεις παίχτες και ειδικότερα του συστήματος της ομάδας. Δημιουργείς κουλτούρα και συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτό για μένα έχει μεγάλη σημασία και αξία. Το παράδειγμα του Πόκου το ανέφερα μόνο και μόνο για το μεγάλο ποσό.

    Τόσες ερασιτεχνικές ομάδες υπάρχουν με αστεία έσοδα (ουσιαστικά κρατικές επιχορηγήσεις), εγώ από μικρός έπαιζα και εφηβικό και ανδρικό ας πούμε, δεν χρειάζεται να είναι τόσο διαφορετικές οι ομάδες, απλά το εφηβικό Ελλάδα είναι ουσιαστικά ένα μικρό τουρνουά, τίποτα σπουδαίο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μπαγασα ΚουπεΠε, γι αυτο σε συμπαθω αν κ πολλες φορες διαφωνουμε. Εισαι φυσιογνωμια. Το πρωτο μηνυμα: αψογος. Σημειωση: πολυς κοσμος τα μπερδευει, αλλο προβλημα ρευστοτητας κ αλλο οικονομικα προβληματα. Στο 2ο μηνυμα αρχισες τα δικα σου παλι. Βρε συ.. αν συνεφερε δεν θα ειχαν β ομαδες? Δηλ ολοι οι οικονομολογοι ολων των ομαδων μπακαληδες ειναι? Λες για την Ισπανια που εχει αλλη δομη. Οκ, αλλα ειναι η εξαιρεση. Πουθενα αλλου στην Ευρωπη δεν υπαρχουν β ομαδες. Κ απο ολες τις Ισπανικες β μονο της Ρεαλ ειναι απολυτως επιτυχημενη. Η οποια Ρεαλ τωρα δεν το εχω προχειρο αλλα καπου το ειχα διαβασει, οτι απο τα χρηματα οοοοολων των παικτων που εχει δωσει τα τελευταια 15 χρονια εχει καθαρο κερδος μισο μπατζετ μιας χρονιας. Τριχες δηλ. Μιλαμε για ΕΝΑ μετριο συμβολαιο καθε χρονο σε βαθος 15ετιας. Λες να βγαζαμε 1 μυριο καθε 5 χρονια, δηλ να ψαχνει να βρει κ να βρισκει εναν Ποκουσεβσκι καθε 5 χρονια (κι αν τον βρει), για να κερδισει, τι? ουτε μισου ετους συμβολαιο του Σλουκα. Δεν πανε ετσι τα πραγματα. Λειτουργικα εξοδα, μισθοι, ταξιδια. Δεν αξιζει τον κοπο με τιποτα. Εξαλλου το εχουμε ξαναπει οτι η παραγωγη παικτων ΔΕΝ ειναι δουλεια επαγγελματικων ομαδων

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΓ ..οσο για τον Γουεμπερ..αυτος δεν ειναι που μετα απο μια ηττα πλακωσε τους αλλους στ αποδυτηρια ή εσπασε ντουλαπια;; δεν θυμαμαι σιγουρα..! Οχι και πολυ αξιοπιστος...οχι βεβαια οτι ειναι και σοκαριστικο να χρωσταει η ομαδα σε παιχτη! Δεν ειναι οκ αλλα μην ειμαστε υποκριτες το ακουμε συχνα!

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα βαλαν τωρα με το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ..μηπως δεν ειναι ετσι κι ειναι αλλιως..αντι να κοιταξουν την καταντια τους κοιτανε μπας και τραβηξουν μαζι κι αλλους

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    έχει βγει το πράσινο παρακράτος αυτή τη στιγμή και κάνει σημαία τη χαζομάρα του πιωμένου! Γι' αυτό σας λέω..θέλει 30άρες στο κεφάλι, το φίδι αν δεν το λιώσεις θα σε δαγκώσει..

    Εγώ προσωπικά διαφωνώ με την ΜΗ ύπαρξη αναπτυξιακής και έχω επιχειρηματολογήσει πολλές φορές..ποιο κόστος;!

    μία ομάδα να παίζει σε ερασιτεχνικό δεν μπορεί να σηκώσει το μέγεθος του Ολυμπιακού?!

    Μόνο έναν παίχτη να βγάλει κάθε 5 χρόνια που θα τον κρατήσει με μικρό συμβόλαιο μέχρι τα 21-22 του (ανάλογα και την αξία) μπορεί να βγάλει τα έξοδα για μία 5ετία άνετα και μπορεί και παραπάνω..1 μικρό έβγαλε, και πήρε 1μύριο! πόσα χρόνια κρατάς Αναπτυξιακή με 1μύριο! ίσως για πάντα..

    Μην ξεχνάμε ότι ο Musa είχε έρθει 15χρονών να παίξει Ελλάδα και τον έδιωξε ο Σφαιρόπουλος, ένας παίχτης που ακούγεται για MVP φέτος! (είπαμε ο MVP βγαίνει από τις ομάδες που περνάνε final 4, οπότε δεν έχει κριθεί ο τίτλος, μέχρι και Brown/Baldwin της Μακάμπι είναι στο κόλπο...), με Αναπτυξιακή θα είχαμε πάρει 1.000.000 ακόμη με τον Musa, και θα είχαμε και τον πρώτο λόγο όταν επέστρεξε Ευρώπη..

    Αναπτυξιακή φούλ..δεν είναι χαζοί οι Ισπανοί..και σε 2ες ομάδες να βγάλεις 3-4 ταλέντα, πάρε 10 χιλιάρικα τον καθένα και κράτα και ένα ποσοστό επί των δικαιωμάτων, έναν τέτοιο να δίνεις από εδώ και από εκεί κάθε 1-2 χρόνια πάλι θα έχεις βγάλει τα περισσότερα έξοδα..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως απάντησε και το RG για μέτρια ρευστότητα 3μηνών δεν ρίχνεις ομάδες του μεγέθους του Θρύλου, και η ομάδα ήταν ανταγωνιστική Ευρώπη και συνήθως κέρδιζε τον βάζελο, οπότε πιο το πρόβλημά σου; ίσα ίσα, με έξτρα έσοδα και κυρίαρχος στην Ελλάδα ο βάζελος σχεδόν διαλύθηκε, και αν έπεφταν ομάδες από Euroleauge τώρα θα έπαιζε τουλάχιστον Eurocup..

    Αν ήθελαν να αποφύγουν τα οικονομικά προβλήματα, απλά θα έριχναν το μπάτζετ και θα έμεναν Ελλάδα, αφού έχασαν τουλάχιστον κάποια εκατομμύρια συνολικά (τηλεοπτικό, χορηγοί, εισιτήρια) από την αποχώρηση και κατά ΕΤΟΣ. Επίσης θα μπορούσαν απλά να την κάνουν έσοδα - έξοδα, όπως κάποιοι που γνωρίζουμε πολύ καλά, ή απλά να πάνε στις επιχειρήσεις τους όπως έκανε ο Κόκκαλης, ή να την δώσουν/χαρίσουν/πουλήσουν, και σίγουρα δεν θα είχαν πάει πέρυσι final 4 και τώρα να είναι 1οι σε όλη την Ευρώπη..

    ..για τσέκαρε τα στοιχεία σου, γιατί αρχίζει και γίνεται περίεργη μία εμμονή σε ένα δεδομένο, ξεχνόντας ή παραβλέποντας ΤΕΛΕΙΩΣ όλα τα υπόλοιπα!

    Κανονικά αν γινόταν ολόσωστο και ολοκάθαρο πρωτάθλημα Ελλάδα, θα παίζανε κατευθείαν final 4 και ένα play out πριν μεταξύ 2 ομάδων, γιατί δεν νομίζω πάνω από 4-5-6 ομάδες να πληρούν όλες τις προυποθέσεις..

    Το κακό για μένα είναι που γύρισαν..ας τους άφηναν να διαλυθούν τελείως και ας παίζαμε καμία Αδριατική..ούτε ένας δεν μας υποστήριξε γιατί όλοι έπαιξαν το στημένο παιχνίδι του Τράκη, κανονικά δεν ήθελε τους Αγγελόπουλους που είναι κύριοι και πάνε με τον σταυρό στο χέρι, ήθελε τίποτα σαν τα μούτρα τους, να τους διαλύσουν τελείως και να φτύνουν πάνω στα - μπασκετικά - κουφάρια τους (λίγο γραφική η παρομοίωση!)!

    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ουτε πηγαμε στην Α2, ουτε πεσαμε στην Α2, ουτε αναπτυξιακη ειχαμε ποτε αλλα ειχαμε ΑΦΜιακη. Η ομαδα ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ απο την ελεγχομενη απο το παρακρατος σωληνα κ τρακη Α1, θα μπορουσε να συμμετεχει αποκλειστικα στην Ευρωλιγκα, αλλα αν διαλυοταν τελειως το τμημα θα επρεπε να ξεκινησει απο τα τοπικα ή να προχωρησει σε συγχωνευση/ εξαγορα ΑΦΜ . Το δευτερο δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να το κανουν οι Αφοι, το πρωτο θα καθιστουσε χρονοβορα την επιστροφη στην Α1 σε περιπτωση που αλλαζαν τα πραγματα. Ετσι, για ουσιαστικους λογους, εφαρμοστηκε το κολπο της δηθεν αναπτυξιακης.
    Tip: στο μπασκετ υπαρχει ανεφαρμοστο νομικο πλαισιο εδω κ πολλα χρονια που επιτρεπει τη δημιουργια αναπτυξιακης σε μικροτερες κατηγοριες. Πολυ πριν τις ποδοσφαιρικες β ομαδες. Απλως ουδεις εχει εκφρασει την προθεση να δημιουργησει αναπτυξιακη (κ πολυ σωστα κατα τη γνωμη μου) για τους προφανεις οικονομικους λογους: αλλο μπασκετ, αλλο ποδοσφαιρο, εκει που η παραγωγη παικτων ΕΑΝ γινει σωστα αποφερει κερδη

  • Kostas -7-
    Kostas -7- Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδη @redgoal πεσαμε τυπικα στην Α2 λογω καθαρα αγωνιστικων και διαιτητηκων θεματων; Οικονομικο θεμα δεν υπηρχε; Άλλα βγαινουν στην φορα τωρα.

    Καλο το Μεχρι Τελους αλλα πρεπει να λεγεται ολη η αληθεια. Για να μην δινουμε διακιωματα σε αυτους που τους εχουμε 12-0

    REDGOAL: Φίλε θες να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο για να ικανοποιηθείς ή τί συνέβαινε; Όλοι οι παίκτες είχαν ξοφληθεί μέχρι τελευταίας δεκάρας. Υπήρχαν καθυστερήσεις 3 και 4 μηνών αλλά άπαντες πήραν τα συμφωνηθέντα. Το μπάτζετ ήταν πιο περιορισμένο από τώρα. Αν είναι να πέφτει κατηγορία φίλε όποιος περιορίζει το μπάτζετ, τότε μόνο ο Ολυμπιακός θα έπαιζε φέτος Α1. Ακόμα και στον Παναθηναϊκό υπάρχουν απλήρωτοι και φέτος. Ρώτα τον Παπαπέτρου γιατί έφυγε το καλοκαίρι και γιατί το έπαιζε τραυματίας πέρυσι προς το τέλος της σεζόν για πολλές εβδομάδες. Καλά για τις άλλες ομάδες της Α1 δεν συζητάμε με τα 300 μπαν η καθεμιά...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @Kostas -7- τα λεφτά τα έδιναν κάθε χρόνο όμως για αξιοπρεπές μπάτζετ, τον βάζελο στην Ευρώπη τον κέρδιζαν, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές - οπότε είχαν ομάδα να τον κοντράρουν αν ήθελαν, και τα έσοδα ήταν τρελά μειωμένα λόγω μη συμμετοχής στην Α1..εγώ τους άλλους είδα να καταρρέουν χωρίς τον Ολυμπιακό, 2 χρόνια ακόμη να είμασταν έξω, δεν θα είχε μείνει Ελληνικό μπάσκετ, και ο Παναθηναικός τώρα θα έπαιζε B.C.L.

    Το τηλεοπτικό συμβόλαιο που επιζητούν οι περισσότερες ομάδες θα ήταν σχεδόν μισό χωρίς Ολυμπιακό..

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Απόψε στο χαλαρό.
    Την Παρασκευή είναι Το ματς.
    Κ επειδή Δεν είναι σίγουρο ότι θα αποκλείσουν την ομάδα του Σπανούλη στα ημιτελικά του πρωταθλήματος για κοιτάξτε να τους Διαλυσετε.
    Άλλωστε με μια νίκη παίρνεις πλεονέκτημα έδρας.
    Την Παρασκευή έχει αξία το ματς.
    Πάει 13-0 το σερί.
    Να τιμήσουμε κ τη θύρα τους.
    Μην πιστεύετε ότι θα παίξουν σίγουρα στους τελικούς.
    Να πάει στο 16-0 το σερί;;;;;;;;;;
    Θα φοβηθούν ότι θα περάσει το σερί του Ερασιτέχνη.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

    Υγ. Μπαρτζώκα;;;;;;;;;;;;

    Δεν υπάρχει μη επίθεση με αυτούς.

    Γιώργος Ολυμπιακός

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...